XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Oriic! Csak spoiler mentesen válaszolj lécci egy kérdésemre: kettõ symbol kódot, a Classified képeseket már megfejtettem és engedélyeztem a terminálon (mellény és vállapok megvannak), de van már harmadik kód is? Valahol már meg lehet találni?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Spartan Ops Episode 1 összes csaptert letoltam. Nem rossz sõt ... fasza, bár látszik/érzõdik hogy ez nem a vadregényes történet, nem a kaland és John 117 "luck" faktora.
Ez száraz katonai küldetés ... Skirmish némi történettel. Ooohh de a videók minõsége TOP! Blizzard felkötheti 😊

A Halo4 központi szerver néha még túl van terhelve, ne lepõdjetek meg ti se ha a service record nem frissül 15-20 percig vagy ha nem mûködnek a lobby -k!

Ja és amíg nem jön patch, addig a Halo4 menüjébõl NE a Waypoint gombbal menjetek át a Halo Waypoint -ba, mert nálam (és az usa fórum szerint másoknál is) a box "megfagy" és fekete képernyõ, se elõre se hátra!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
nem, asszem csak A15-rõl láttam "teszteket", és tudom, hogy ezefréle armos dizájnt lehet legózni 😛

mé, A57 gyorsabb? 😄

Forza.

arty
leegyszerüsítem moby mondanivalóját:

azt áruld már el, hogy ki fogja készíteni a kakaóscsigát az igényeseknek, ha a lekvárosbuktán a másik utcában csilliárdszoros hasznot lehet realizálni, ráadásul kockázatmentesebben! 😊

persze, lesz kereslet kakaóscsigára is, de az eddigi 16 bolt helyett már csak 4-5 fog velük foglalkozni, a többi átáll a lekváros sütire 😉 nem biztos, de van benne ráció, sajnos 😞

Forza.

orichalcos
Azért a szinte betonfix 30fps szép dolog a játéktól.

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Amúgy meg errõ pofáztam a múltkor.

In an era where the likes of Naughty Dog and Sony Santa Monica have defined the graphical state-of-the-art with Uncharted and God of War, Xbox 360 finally has its own shot at the title - and it's a genuinely worthwhile, lavish and occasionally even breathtaking experience.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Amúgy félig vicc vót, de ha kicsit elõbb jött volna, biztos eljátszanak a gondolattal.

Moby
>1-1 mag lassu

Járt már nálad A57?

Moby
Örülök neki, hogy te is leírtad ugyanazt amit páran már elõtted szintén, aminek fogalmam sincs hogyan van bármi köze az eddig elhangzottakhoz.
<#ejnye1> Ezt a mi vált ki micsodát eddig sem értettem, már nem is akarom, annyira nem volt szó, még csak hasonlóról SEM.
Jó veletek beszélgetni, ezt majd a jövõben is észbentartom <#eljen>

Muttley
thx 😊

Just do it :)

Muttley
ha már ennyire értekezünk 😊
én meg arra leszek kíváncsi, h
meddig fog tartani ez az agyhalott-tapitelefon õrület
eleinte nagy flash volt a tömegnek, mert "Ödönkének nincs, nekem meg van bibi" effekt
aztán jött Ödönke "qurva anyját Pistikének, neki van, nekem méééééééé nincs" oszt' vett egyet
de mos'mááá boldog-boldogtalan tapitelefonnal rohangál-> értsd: telített a piac és az alkalmazások tekintetében kezd kifulladni a dolog -> már nincs kivagyiság faktor
lehet, h sikeres a Taigetosz-pozitívaknak szánt rajzszög-egyszerûségû 'Angry Birds', de meddig??
el-kell-érni-a-zinternetet-BÁÁÁÁÁRMIKOR - kinek? kinek fontos ez?
van laptop, azzal normálisan írni-válaszolni, akkor, amikor az idõmbe belefér és kész
VASTAGON DIVAT AZ EGÉSZ TÁCCCCS-SZKRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍN BULI, funkcionalitás gyenge(szakemberek mondják, nem én)
és egyszer ez ki fog fulladni
megjegyzem épeszû embernél (aki arra használja a telefont, amire való) nem láttam még tapikagylót

játékok szempontjából absz igazad van, mert olcsó és sok kicsibõl lesz egy nagy
de, ahogy Totti is mondta, SOHA-AZ-ÉLETBE nem fogja kiváltani az otthoni nagyképernyõs gamer élményt
az igényes játékokat ugyanúgy meg fogja venni a tömeg és ez valóban nem több, mint 5-6 maximum
legfeljebb eltûnnek piacról a BF3 + MoH Warf. féle okádmányok
azaz kevesebb lesz a sz.r és ... a többit meg meglátjuk 😊)) <#nevetes1>

arty
csak arm ne legyen 😄 (1-1 mag lassu, 4-8-16-ra meg ki fog optimalizálni?)

Forza.

Moby
>ahogy lõtávolságba érsz

Kurvamesszirõl kilõhetõek. Minél tovább tartod nyomva az R1-et, annál szûk sávban, és annál mélyebben lõ. Röviden nyomva picsamesszirõl is meg tudod sorozni. 3 lövés és szevasz. Csak pontosnak kell lenni, nem akkor kalibrálni, amikor már töltve vannak az ágyúk.
Messzirõl a sortüzeik simán kikerülhetõek alaphajóval is. Felpimpelve meg már túl egyszerûek is hajósrészek, nem is lövök, csak átgázolok mindenkin 😄

Muttley
Totti,
hogyan lehet eredményesen küzdeni parti erõdök ellen?
nekem sehogyan sem sikerült :/
ahogy lõtávolságba érsz, megsoroznak mozsárágyúkkal
és game over

gyõõõõzni akarok 😊
hogyan kell?

Moby
Szerintem lesz edram, csak több. Ez vóna logikus. Hatékony, olcsó(bb).
Nem lepõdnék meg, ha nem shared mem lenne, sõt, valójában egy Cortex-A50 alapú procin + erõsebb VGA kombón sem (namerhogy ugye az AMD megvette a licenszt hozzá, tehát ilyent tudna szállítani kompletten az AMD nekik). Az IBM kínálatában nicns ilyen típusú energy efficinecy cucc ilyen teljesítményben, ami ide éppen optimális lehet.
Persze nem tudom az árakat.

Olyan szinten rohadt unalmas a BO2, tegnap este játszottam pár órát. Tényleg ki kellene találni valami új dolgot a mûfajba. Mostanában BF3-at nyomom multiban, co-op mód hatalmas. A helikopteres résznél amikor nekem kell vezetni olyan jókat röhögök magamban mikor belegondolok, hogy mit gondol a lövészpilóta elõttem amikor bénázok. Szórakoztató mint állat. <#nevetes1>
Moby
Má kicsit várom, hogy ebbõl majd az lesz, hogy azt írtam le, hogy a gyártónak direkt jó a warez.
Ki kezdi? <#bohoc>

Moby
A szolgáltatásokat nem érinti a feltörhetõség, vagy csak nagyon kis mértékben. Egyelõre nincs akkora nagy pénz a szolgáltatásokból, de ez a legjobban fejlõdõ szegmens, amibõl a tévékre követhetõ részének több mint a felét a konzolok viszik el, abból is a legnagyobb részt az xbox.
A gyártóknak nagyon fontos a több lábon állás (pénzügyileg, egy platformon belül), és ez egy nagyon jó lehetõség erre, de az a furcsasága azért megvan ennek a piacnak, hogy a védelemre, a károk elhárítására, a kapcsolódó költségekre elkölthetõ pénzel könnyû lekoccolni a plafont.
Ugyanis amit soha nem fognak nagy dobra verni, ilyen kontextusban soha nem fognak leírni az az, hogy gyártó bevételének a 60-65%-a a hw és kiegészítõk eladásokból származik, és csak 20% körül a szoftver, és kapcsolódó jogok értékesítésébõl.
Azaz ha 1 dollár befektetéssel (gyártástechnológiai, beszállítói versenyeztetés, bármi) 1 centet tud spórolni a gép bekerülési költségén, VAGY azzal az egy dollárral kétszeresére emelheti a gép biztonságát, akkor gondolom egyértelmû mire fogja inkább elkölteni az egy dollárját.

arty
a szolgáltatás (live) most sincs feltörve... nem tudsz semmit csinálni az rgh-s boxoddal, a flashelteket is szokták bannolgatni...

Forza.

arty
ha spórolni akarnak (és ahogy írod, logikus, hogy fognak is 😞(( ) akkor majd megspórolják a közös ramon - nem lesz 8gb, hanem csak 4gb (azért remélem ennyit kap a box/ps), megspórolják a 0mb edramon, ... esetleg a hûtésen 😄 nameg, ddr3 lesz a lapra integrálva, nem ddr5 😞(( pedig ha el akarnak mozdulni a 720p-rõl, kéne!

Forza.

gduck
Na tegnap nem voltam gép közelben (és az õsrégi okos nokiámon nincs net elõfizetve és wifi se vót a közelbe 😄) és így egy napot végigolvasva, meglepõen jó téged olvasni 😄

Sztem a következõ konzol generációnal a feltörhetetlenség lesz a legfõbb szempont 😄 Ugyanis valóban a szolgáltatásban a van a legtöbb pénz. és ezt foggal-körömmel védeni fogják <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Moby
Basszátok meg olyan szinten nem megy senkinek az értelmezés, hogy komolyan el vagyok keseredve <#szomoru2>

>Nem fog ez megszûnni, lesz 'nex-dzsen'
Hol? Melyik posztban sikerült ilyet olvasni?<#csodalk>
Tehát a gyengébbek kedvéért (azaz tisztelt topiklakók): amirõl mindeddig szó volt az az, hogy azért esélytelen, hogy a nextgen masszív, overpowered gépeket hozzon, mert a piac, és velük együtt a gyártók nem ebbe az irányba mozdulnak, sokkal inkább a jelenleg nagy profittal kecsegtetõ mobilplatformok felé.
Nem fog megszûnni, nem mobiljátékokat fog futtatni, fingom sincs honnan szedtétek össze ezeket a nyomiságokat. Olyannyira valóság ez, hogy egy fél oldallal lejjebb ment a matekolás egy XBOX Surface nevû eszközrõl, ami nem az új xbox, de ez a fajta fúziós folyamat zajlik.
A teljes technológiai világ elmúlt 5 évében töretlen tendencia, hogy teljesítményrõl egyre inkább a hatékonyság felé tolódik el. Ezek a hatások ugyanúgy nyomot hagynak a konzolpiacokon is.
Nagyon jellemzõ, és kötõdik a konzolokhoz, hogy 6-7 éve még mindenki cell szerver uralmat vizionált. Ma mindenki ARM szervereket vizionál. A különbség annyi, hogy az utóbbi gyakorlatilag már valóság, míg az elõbbire már senki nem emlékszik.

DarkSector
Ne vedd magadra, de remélem nem lesz igazad. 😊
Én tuti nem fogok átmenni kézire.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Naigen. Amióta én regisztráltam a live rewards -ba még év elején, azóta már kerek 500 MS pontot kaptam ilyen-olyan okból (survey, live megújítás)
Ma reggel el is kezdem a Spartan Ops -ot, hadd hulljon az MSP és a sok Covie'!
😄

orichalcos
Hja mondtam én. Nem tudom hányat néztél meg eddig, nekem utolsó kettõ még hátravan, de mocskos jók lettek.

Az MS pont nyerési lehetõséget meg sajnálom, mert magyar accom van, és ott nincs ugye rewards. 😞

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
SPECIAL BULLETIN
<#felkialtas>HALO 4 - HOLO COMBAT TOUR XBOX LIVE REWARDS<#felkialtas>

Na EZ egy fasza ötlet!
Pár hónapja éppen ezen a fórumon volt errõl brainstorming (DarkSector talán ...?) hogy ezt így kéne csinálni! Íme <#nevetes1>

Macccy
Oriic! ... ezek a Forerunner terminál videók dek.rvajóók!!

és ez a Promethean Knight meglehetõsen kemény csávó <#violent>

Macccy
Jjjaa

Totti5
Tejesen mindegy hogy a mobil eszközök mennyi pénzt lapátolnak. Mobilra van Halo4? van Forza4? van Uncharted3? van Skyrim? nincs és nem is lesz. Ott nincs rá igény és ezek nem férnek bele a 1 dolláros kategóriába ( ok, vannak drágábbak is, de az olcsó, egyszerû játékok a legkelendõbbek ). Más piac, aminek sok köze nincs az asztali PC és konzol piacához. Persze a kiadók / fejlesztõk elpártolhatnak az olcsó, és sok pénzt hozó fejlesztések felé, de ebben a piacban is ugyan úgy hatalmas pénzek vannak, csak jobban meg kell érte dolgozni, nagyobb kockázatokat kell vállalni, és minden erõforrást be kell vetni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Egyetértek, hogy átlag amerikai McDuci kissrác sebességével hízik a mobiljáték illetve az in-game tranzakciós free-to-play terület és csökken emiatt a nagygépes (fõleg a PC) terület piaca. DE a nappalis konzolok szerintem messze távol vannak még a kiszáradástól, az eladási adatokat megnézve látszik, hogy rengetegen szeretik a szórakozás ezen formáját a szoftver komoly felára ellenére is! (a mobiljátékokhoz hasonlítva)

Nem fog ez megszûnni, lesz 'nex-dzsen' (bah, deutálom ezt a szót!) és lesz after nex-dzsen és amikor már kék (?) holo visor szemüvegekkel és Minority Report kesztyûkkel pöcögjük majd a Call of Duty 10: Mars Warfare -t, még akkor is lesz ilyen kategória!

Ennyi, ép eszû játékos nem akar majd 4D zsebkonzollal órákat ülni 2023 -ban sem a Mark Zuckerberg körtéren (a mai Móricz Zsigmond körtér) <#vigyor>

Macccy
... # 127385
(ahh, miért nem lehet szerkeszteni)
Az kimaradt, hogy "évi 3-4 ÚJ terméket fogyasztok" és másik évi 3-4 darab olyan korábbi konzol címet, ami 2010 -ben, vagy azelõtt volt TOP (azóta van meg az X360)

Macccy
ÉN ahhoz a részéhez kívánnék hozzászólni ennek a szakmai-közgazdasági vitának, hogy azzééé' korántsem szar ma MINDEN. Lehet, ha én éves szinten 30-50 darab játékot próbálnék ki - és most nem a warezolást ítélem el - akkor a 80% hígfos és 10% gyenge eresztés mellett én is kiégnék.
DE amíg csak évi 3-4 FORZA HORIZON / HALO 4 szintû terméket fogyasztok, addig ÉN nem látom azt, hogy minden húgy-fos lenne ami konzol!

Így hát kéretik ezt figyelembe venni és a "szerintem" kitételt sûrûn alkalmazni ...!

Ui: és a legkevésbé sem tartom magam igénytelennek <#papakacsint>

Moby
Illetve azt azért hozzá kell tenni látva pl a zynga bevételeit, a "mi, a játékosok" ebben a kontextusban sajnos az igen szûk réteget jelenti.

Macccy
Nem is akartalak bántani ezzel, fõleg azután, hogy nem kaptál. És igen, nagyon jó a Limited Edition tartalma.
És nem ... még most sem az MS hibája! Õk csak döntöttek a darabszámról ...
Azon gondolkodom, hogy nagy webáruházaktól kéne rendelni az ilyet inkább, mint pl. a ZAVVI, mert az ilyenek biztosan kapnak ... Nem?

Moby
A jövõt nem a játékosok preferenciái írják, hanem a pénz.
Az, hogy mi mit gondolunk a tapiszarokról, és mennyire kedveljük a nagygépes játékokat, sajnos SEMMIT nem számít a jövõ alakulásában.
Szar, de evvan.

Totti5

DarkSector
Ezt értem vazze.
de én nem errõl beszélek, hanem hogy még HÁLISTEN erõsen elválasztották a mobilt a sima konzoloktól, legalábbis nekem még látszik a hartárvonal.
És azt mondom hogy ha versenyben akarnak maradni, akkor KÉNYTELENEK ezt nyomni.
Gondold el, azt a réteget akik idõvel a PC helyett áttértek a konzolokra, mert hasonló színvnalat kaptak olcsón, TE ÕSZINTÉN azt gondolod tökmindegy milyen kutatásokat meg elemzéseket nézel meg miben van pénz, tudjuk PC-n megy a nagy warez.

Te hiszed azt HOGY ha a konzolok elbuzgárosodnak mobil gagyi szintre, akkor a játékosok gondolnak 2-õt és mennek a mobiltechnika után?

Hát magamról tudom hogy lófaxt, vagy megyek vissza pc-re vagy ha nem jön több "high-end" akkor eladok mindent és többet biciklizek meg nézek filmeket.

Van, igen van egy réteg akikbõl mobilra lehet rántani a forintokat, de a mobil nem fogja tovább húzni ha a nagyok eltünnek, most csakis mellettük érvényesülnek ennyire.
Inkább az én környezetemben érzem és látom ezt, a mobil játék, az KIBASZOTT kényes-kényelmetlen ahoz hogy fõirányvonal legyen.

Folyton ott motoszkál az hogy "akkumlátor" hogy kötött kis "képernyõ" hogy "irányítás a szartapipaddal" és így tovább.

Most van android telóm, vannak a telefon képességeihez mérten jó gémek, DE eszembe nem jutna soha hogy egy mobil játékot komolyan vegyek, mint egy más nagy címet a nagy gépeken.
De lehet csak felénk van ilyen felfogás hogy a nagy az ami kell, a kézi konzolok meg hu dejo ha megyek ide-oda, de otthon a szobába eszembe nem jutna bekapcsolni, ott a PC ha más nem...omg.

és nem beszélve hogy a net a böngészést ha otthon vagyok megincsak a PC....
Nem a mobil eszközön szenvedek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Ma konzolt, illetve konzoljátékot készíteni sajnos nem jó üzleti befektetés.
Ugyanis az ehhez szükséges háttérrel kínálkozik nagyságrendekkel jobb üzlet.
A gyártói oldalt még csak-csak értem, õk egyértelmûen a kapcsolt szolgáltatásokra hajtanak.
A kiadók helyzete egyértelmû: vagy beérik kevesebbel, vagy villanyleó.
A stúdióknál nehezebb a helyzet. Ott már napi szinten mehet a matek, hogy merre tovább.

Moby
Annyira nem vagy képben az egésszel, hogy félelmetes. Mondjuk nem is dolgod.
Az egyetlen értékes terület a konzolbiszniszben ma a szolgáltatás. Az összes többi egy alapvetõen rossz, és ingoványos üzleti befektetés.
Ez derült ki az elmúlt 8 évben.
Illetve az, hogy a mobilplatformok mögé tett alkalmazásáruház lassan percenként termel annyi profitot, mint a konzolbisznisz 1 év alatt.
Ha te kiadó/fejlesztõ/gyártó lennél, merre mozdulnál?

DarkSector
...ebben a topikban. 😄

DarkSector
Régen egyszerûen azért nem volt jó az összetétel, mert akkor frankón nem értették mi és merre fog fejlõdni, a 8 év alatt tökéletesen kiderült hogy kell egy aránylag közepes proci, és Ram + VGA legyen amilyen csak belefér és ennyi.

Totti5
Szóval senkinek, akit számításba kellene venni😄

DarkSector
Igen?

TDC Geronimo
Kinek? Mindenkinek aki nem igénytelen 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Pontosan errõl van szó, fing-hugy minden.

Totti5
Miért? kinek fáj most a 8 év? ( max a grafribiknek ), de üzletileg kinek? mert más szempont nincs.

DarkSector
Hát ezaz ha az elején beleszarnak akkor nem is?
Pedig hosszútávon pont ez éri meg nekik.

Moby
Ugyanabból a pénztárcából költik el azt a néhány csilliárd ûrdollárt a tapiszarra, amibõl pár éve mèg csak konzoljátékot, meg wowot fizettek.
Vagy azt gondoltad, hogy azóta kevesebb kóla, vagy csipsz fogy? (igen, de nem emiatt)
Hát lófaszt.

Totti5
Ez így van, de az alapanyagok sem drágák. Nem kell 19magos proci, meg érintõgombok meg kitudja milyen megalomán marhaságok ( monst amit a Sony csinált a PS3al ), csak könyörgöm ramon ne spóroljanak... a többi meg úgy is kellõen erõs lesz, annak tükrében hogy a mostani gépek mit tudnak még most is és milyen erõk vannak a PCs középáras hardwerekben is. Sonynak meg rá kell gyúrni a fejlesztõi környezetre, hogy ne legyen a fosport elsõ számú kitüntetettje a PS4.

TDC Geronimo
Köv gen a büdös életben nem fog 8 évig tartani... Ez a mostani is bitang hosszú és borítékolható, hogy többet ilyen nem lesz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx