XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Next PC upgrade: 2022
mert a komponensen az egyes szín-komponensekrõl az információ brutálisan tömörítve érzezik
nyilván megjelenítõ-/felbontás-/kábel-függõ is + az is sokat számít, milyen messzirõl nézed
Forza.
Forza.
Amúgy bemész a tárgykészítésbe ott a speciális tárgyak között egész a végén ott lesz.Kell hozzá tölgyfa és tölgyfakéreg ha nincs ezeket elöl meg tudod venni az erdésztõl ahol a készlet nyílvántartás van...
(de amugy köszi!!)
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az egyetlen compilant cucc a HDFury.
20at adnék amugy olyanért, ami tud fogadni 1080p60 jelet hdmin, de 30ért már "elvárnám" hogy ne csak az xboxot tudjam felvenni... :/
totti! mennyi a hdpro?
Forza.
(a térkép egyik régióban sem jelez ezzel kapcsolatban semmit)
MoH Warfighter-ben bizalmas tengerészgyalogos infok kerültek napvilágra O Bin Laden rajtaütésével kapcsolatban
USA-ban perbe fogtak pár Marine katonát
találkozott vki hasonlóval a gammában?
mi az ami sztük ENNYIRE confidential?
Just do it :)
Még gondolkodom rajta, oké hogy nem HD, de nekem kellemetlen picit hogy csak RGB van...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pontosabban van ezektõl sokkal jobb, sokkal egyszerûbb, és sokkal drágább. Ezek a belépõszintek minõségben, és minden másban, de már a félprofi is nagyon dárga háztartási felhasználásra (a profi meg embertelen).
Félprofiban már nem capturet ajánlanék, hanem enkódert: ezt
Ezzel csináltam a múltkori COD:BO2 videót.
Persze YT-ra feltölteni valamit egy ilyen olcsó is bõven elég.
A HDCP "törése" nem legális (illetve ez nem ilyen egyszerû, mert az, de a content felhasználása már nem, szóval ez jogi szempontból meglehetõsen ingoványos terület). A HDFury-t is próbálják tûzzel-vassal irtani, valszeg azért nem lõtték ki még õket az ûrbe, mert rohadt drágák a HDFury cuccok.
Azaz...meg tudod oldani, de gecidrágán. HDFuryval.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Újdonságok:
Capture gameplay in HD (720p/1080 60i/1080 30p)
Be able to customize recording video bitrates to optimize between video quality and file size
Record gameplay in Full screen on PC
Live stream gameplay to Justin TV/Twitch
Voice over when Live Stream
Support both HDMI and Component inputs/outputs
Windows 8 Ready
+ lassítások, gyorsítások, effektek és további lehetõségek a videószerkesztõben.
vennék én is valami 1080p-ben rögzíteni képes cuccot, HA meg tudnám oldani a hdcp eltávolítást... (azaz hogy ps3at is tudjak hdmin felvenni + a jövõbeli konzolokat is)
Forza.
Összes jelen és jövõbeli konzollal kompatibilis. HD komponens kábel kell hozzá. Használata nagyon egyszerû és kényelmes. Kiváló kis kütyü.
Minden tartozékával, hibátlan állapotban + minden tapasztalatom az eszközzel kapcsolatban, vagyis hogyan lehet kihozni belõle a legjobb minõséget, azt amit eddig is láttatok, és még nincs vége!! ha most rendeli akkor ingyen jár hozzá 3 maláj ku... 😄
Olcsón adom, ha érdekel privát.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
elõrendelõi extra cuccok hol lehet "megvenni"? Azt irták a 6. szekvenciába de nem találom.
Illetve láttam videókon más hajviseletet, ezek hogy mûködnek?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ezek szerint má vak vagyok <#whatever>#whatever>
THX!
PSN ID.: Beegabor
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
aRty hát látod, hogy akart csak sajnos sok nem kapott ... Legalábbis én akartam és nem csak a doboz, hanem a dlc kódok miatt is! Normálhoz képest megérte.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"