XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ez fõleg azért van, mert a tévéd erõsen belenyúl mindkettõbe, capturnél viszont a pure jelekkel fogsz dolgozni.

Adversus solem ne loquitor

gduck
102cm TV FULL 1080p XBOX360. Én elhiszem amit mondasz, de én semmi difit nem látok. És nem kötekedni szeretnék <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Semmi nonplusz ultra nincs benne.Egynek elmegy aztán 2 hét múlva már nem is emlékszem rá!

Next PC upgrade: 2022

Megjött a kopasz!
arty
mert analóg átvitel és ezért összeszed(het)mindenféle "zajokat"
mert a komponensen az egyes szín-komponensekrõl az információ brutálisan tömörítve érzezik
nyilván megjelenítõ-/felbontás-/kábel-függõ is + az is sokat számít, milyen messzirõl nézed

Forza.

gduck
Komponensen miért nem jön ki a minõség? Ezt komolyan kérdem, mert én szemmel semmi difit nem látok a kettõ között.

arty
avermedia ~ ugyan annyi mint a roxio, mindegy melyiket venném 😊 komponensen NEM jön ki az a minõség, ami hdmin! (tudom, mert volt már ilyen eszközöm, csak sajnos a speckók ellenére sem volt képes fogadni 1080p60 jelet)

Forza.

gduck
Az lemaradt, hogy miért ragaszkodsz a HDMI csatihoz, amikor komponensen is kijön a minõség?

gduck

Moby
Mondom mégegyszer: nem lehet. Minden alkotóelem van, de nem enged többet gyártani.

Harlekin
NM
Harlekin
ezt már 1 szer leírtam erre írtad hogy arcon pörögni nem kell??<#nevetes1>
Amúgy bemész a tárgykészítésbe ott a speciális tárgyak között egész a végén ott lesz.Kell hozzá tölgyfa és tölgyfakéreg ha nincs ezeket elöl meg tudod venni az erdésztõl ahol a készlet nyílvántartás van...
arty
20k és nem gondolkoznék. 25k és gondolkozok. 30k vagy felette és szó se lehet róla 😄

(de amugy köszi!!)

Forza.

Moby
Nem tudok.
Mit kõ csináni hozzája?

Harlekin
hdpro

cirka 35 ér házhoz hozzák
DarkSector
150 dollár hivatalosan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Csinálj másikat hagyd a picsába.nekem 5 szekerem van meg 3 hajóm,de ezeket is képtelen vagyok ésszerûen útnak indítani(kurva sok idõ megpakolni õket)elmegy 10-15 perc mire rendesen megpakolom és útnak eresztem.Mire az utolsó hajó el szokott indulni az elsõ szekér már vissza is ért.Közbe kellene az assassinokat is irányítani,hogy mit csináljanak plusz ugye kellene vadászni vagy a melósoknak kiadni hogy mit gyártsanak hisz csak akkor tudod a konvojokat rendesen megpakolni stb stb.Most végeztem az összes emberi enciklopédiával.A kurva bányászt meg a varrónõt 3 teljes napon keresztül figyeltem mire végre meglett a 3 megfigyelhetõ cselekménye mindkettõnek.Oda vissza rohangáltam köztük,mert minden szart csináltak csak azt nem ami a dolguk.2 napja nem csináltam a fõ küldetést csak ezekkel vagyok el.csinálom a tárgy küldetéseket de van pár dolog ami miatt nem tudok bizonyos dolgokat elkészíteni kellene kenyeret csinálnom ,de nincs lisztem.Kellene alma bort de nincs üvegem...Minden ládát kinyitottam és valamiért ezek még mindig nincsenek meg...
Moby
Fel-fel bukkanak kínai hdcp stripperek, de az azokból kijövõ jel már nem szabványos, és elég sok eszköznek gondja is van vele.
Az egyetlen compilant cucc a HDFury.

arty
hdmi switchek/splitterek közt "szokott" lenni, ami kiszedi a hdcp-t (forumokon vannak/voltak linkek, csak mára kb egyik sem fellelhetõ cucc, gondolom nem véletlenül)... a kísérletezés viszont igen drága lenne 😞

20at adnék amugy olyanért, ami tud fogadni 1080p60 jelet hdmin, de 30ért már "elvárnám" hogy ne csak az xboxot tudjam felvenni... :/

totti! mennyi a hdpro?

Forza.

Moby
Bejártam az egész fákin határvidéket, de a megtámadott konvojom elnyelte a föld. <#rinya>

(a térkép egyik régióban sem jelez ezzel kapcsolatban semmit)

Moby
Reklám.

Muttley
ratyi klub híradója

MoH Warfighter-ben bizalmas tengerészgyalogos infok kerültek napvilágra O Bin Laden rajtaütésével kapcsolatban
USA-ban perbe fogtak pár Marine katonát

találkozott vki hasonlóval a gammában?
mi az ami sztük ENNYIRE confidential?

Just do it :)

DarkSector
Igen néztem is. 😊
Még gondolkodom rajta, oké hogy nem HD, de nekem kellemetlen picit hogy csak RGB van...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
>Biztos van ennél sokkal jobb, sokkal drágábban, sokkal bonyolultabban,

Pontosabban van ezektõl sokkal jobb, sokkal egyszerûbb, és sokkal drágább. Ezek a belépõszintek minõségben, és minden másban, de már a félprofi is nagyon dárga háztartási felhasználásra (a profi meg embertelen).
Félprofiban már nem capturet ajánlanék, hanem enkódert: ezt
Ezzel csináltam a múltkori COD:BO2 videót.
Persze YT-ra feltölteni valamit egy ilyen olcsó is bõven elég.

Moby
Olyat sosem fogsz találni.
A HDCP "törése" nem legális (illetve ez nem ilyen egyszerû, mert az, de a content felhasználása már nem, szóval ez jogi szempontból meglehetõsen ingoványos terület). A HDFury-t is próbálják tûzzel-vassal irtani, valszeg azért nem lõtték ki még õket az ûrbe, mert rohadt drágák a HDFury cuccok.

Azaz...meg tudod oldani, de gecidrágán. HDFuryval.

Totti5
Nem tudom hogy ennél jobb cucc létezhet e. Annyira pofon egyszerû és megbízható hogy öröm vele dolgozni. Az új csak teknóban lesz jobb, minden másban ugyan az a profi szint. Biztos van ennél sokkal jobb, sokkal drágábban, sokkal bonyolultabban, de ez maximálisan elég az én igényeimnek. A mostanival sincs semmi gondom, az a minõség amit kihoztam belõle nagyon jó (szerintem), de ha már megjelent ez az új akkor jöjjön ez, no meg PS3hoz még nem is használtam, mert ahhoz csak HDMIm van, komponenst még szerencse hogy nem vettem... jön az fullos kormányom is és remélem a GT5 is valami értelmet nyer vele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Roxio Game Capture Pro HD

Újdonságok:
Capture gameplay in HD (720p/1080 60i/1080 30p)
Be able to customize recording video bitrates to optimize between video quality and file size
Record gameplay in Full screen on PC
Live stream gameplay to Justin TV/Twitch
Voice over when Live Stream
Support both HDMI and Component inputs/outputs
Windows 8 Ready

+ lassítások, gyorsítások, effektek és további lehetõségek a videószerkesztõben.

Totti5
10k + posta ( újonnan 99 dollár + 9 dollár posta ) vagyis erõsen fél áron adom.

arty
utód?

vennék én is valami 1080p-ben rögzíteni képes cuccot, HA meg tudnám oldani a hdcp eltávolítást... (azaz hogy ps3at is tudjak hdmin felvenni + a jövõbeli konzolokat is)

Forza.

DarkSector
HD Pro-t. 😄

Seth
Jobb cuccot veszel?

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Mondj egy árat pls.

Totti5
Roxio Game Capture géming videó rögzítõ eladó!

Összes jelen és jövõbeli konzollal kompatibilis. HD komponens kábel kell hozzá. Használata nagyon egyszerû és kényelmes. Kiváló kis kütyü.

Minden tartozékával, hibátlan állapotban + minden tapasztalatom az eszközzel kapcsolatban, vagyis hogyan lehet kihozni belõle a legjobb minõséget, azt amit eddig is láttatok, és még nincs vége!! ha most rendeli akkor ingyen jár hozzá 3 maláj ku... 😄

Olcsón adom, ha érdekel privát.

Totti5
Amíg MS pontok léteznek addig csak azt használd. Egyszerûen az a legolcsóbb. ( livekodok.hu ).

Muttley
igen, van
tessék:

Just do it :)

balee4
Ok, köszi, angolt csináltam. Csak azért gondoltam mellé magyart is, mert ugye ott lehet bankkártyával is fizetni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Renjike
na vége a Halo 4nek 😄D hát , érdekes az biztos 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Mr Manson
AC3 XBOX:
elõrendelõi extra cuccok hol lehet "megvenni"? Azt irták a 6. szekvenciába de nem találom.
Illetve láttam videókon más hajviseletet, ezek hogy mûködnek?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Moby
Most jártam ott egy bunyósküldi okán.
Ezek szerint má vak vagyok <#whatever>
THX!

Seth
A megtámadott konvojok mindig a Frontier-ban vannak, odaugrassz és akkor már látod a térképen az ikonját. Odamész, segítesz nekik

arty
de ez magyarország, nem érdemes ebbõl kiindulni ami itt jellemzõ 😊 (értsd: konzolbolt felveszi az elõrendelést, majd nem szállít. és/vagy MS ígér x példányt, aztán nem hoz.)

Forza.

Moby
A megtámadott konvojokkal mit lehet tenni? Folyamatosan csak 2 konvojjal tudok szállítani :/

Macccy
Jah ... ok, értelek ... álmos vagyok ... menni kéne aludni ... <#szomoru2>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Mr Manson
vááááááááááááá .... délután nézem

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Macccy
Hmm?? Mit számoltál Renji? <#vigyor0>

aRty hát látod, hogy akart csak sajnos sok nem kapott ... Legalábbis én akartam és nem csak a doboz, hanem a dlc kódok miatt is! Normálhoz képest megérte.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Seth
Nem LB, hanem LT, a bal ravasz

arty
nemtudom, akar-e a korai vásárlók negyede limitedet... akar? 😄

Forza.

Kérdés: Van a helikopteres BF3 co-op és ez nekem kurvára tetszik. Van ilyen játék külön, amiben így lehet co-op játszani? Repülõs vagy helikopteres?
orichalcos
Dehogynem. Rengeteg. TÖbb mint napi 5óra játék, hó végéig.

My streams: https://beam.pro/oriic

Renjike
140 óra multi az azért nem sok? 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !