XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most tervezek majd venni 3D tv-t passzív szemüveggel.Ha rákötöm a bxot a tv-re akkor fogom látni 3D-ne vagy kell hozzá valami spéci cucc?
Next PC upgrade: 2022
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Pörgõsnek pörgõs, aláírom, de olyan ZSkategória érzetem van tõle. Az MW-k Nekem ebbõl a szempontból jobban bejöttek mert azok legalább valóságos háborút csináltak ...
De mindegy mert ízlések és CODok 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
90% ba van kész a forza horizon. Bele kezdtem NFS-be,XCOM-ba csinálnám a DC 3 at is mert asszony nyüzget. Meg lesném Halot is bár az olyan nagyon nem pörget most teszem be BO 2-t.Most pirul a kopasz stb stb és még annyi de annyi game várja a sorát hogy még...(pontosan 51 game várakozik a raktárba amúgy a sorára)
Ezzel még nem játszottam, de anélkül is tudtam, hogy ezt fogjátok mondani.
Vagyis nincs vége maradt 100 el varratlan szál és ha végig gondolod akkor akár mit tettél nem volt jó -vagy még is...De végül is megmentetted a világot vagy nem na,de ha igen akkor mitõl is!?Na valami hasonló!<#nevetes1>#nevetes1>
Nem is ez a baj ezzel hanem az ahogy tálalva volt.
... mi a fszom az a B.O2 ?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szerencsére túl sok vizet viszont nem zavar 😄
Adversus solem ne loquitor
(mondjuk legutóbbi splintert nem lehetett "szépen" játszani, ott szinte mindenképpen öldökölni kell, állandóan 😞 )
Forza.
HÁÁÁÁÁT mit is mondjak a kezdeti lagymatag szart követõ kellemes csalódás a végére átment méla undorrá,ahogy ezt az egészet befejezték.Ha a 12 es szek. nem lett volna akkor legalább a jó kategória maradt volna meg bennem.Nem akarok spoilerezni,de anyukájára simán rá vezethetné a vezér bikát az aki ezt az egészet így a végén össze csapta és iszonyatosan dühítõ idegesítõvé tette!
Ha a fõ sztorit nem veszem figyelembe akkor ez 1 igen élvezhetõ tartalmas game.
Már bánom,hogy nem daráltam le az egész fõ sztorit 4-5 óra alatt,de akkor szerintem be se fejeztem volna a gamát és nem lett volna benne 40 óra 47 perc amibõl a fõ storyt leszámítva minden percet élveztem.
Még van vissza pár apróság amit be szeretnék fejezni,de ez a vég iszonyat elvette a kedvem az egésztõl.
Link is van hozzá.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AC3 után ez jön, de azzal most kurvajól elvagyok, és ahogy elnéztem ezt még sok óráig elmondhatom majd 😊
A HDCP meg ilyen RSA-szerû, kulcspárzós(56bites) kriptorendszer.
Természetesen nem törhetetlenek ezek, lásd PS3 is(ahol mostmár lv0 kulcsuk van), és hát az ilyen beágyazott kriptorendszereknél az a baj, hogy ha kompromittálódnak a kulcsok, akkor meg lehet baszni az egészet, örök idõkre törhetõ marad.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nagyon szép és szmút 30 fps minden körülmények közt! Részletesek, kidolgozottak a pályák, szépek a színek jók az effektek, s valóban ember tömegeket mozgat meg az engine mindenféle probléma nélkül. Ha 100 ember nem volt a képernyõn ( és mászkáltam közöttük ) akkor egy sem és semmi lassulás, ráadásul ad az engine egy jó nagy fricskát a fiziksznek is. Olyan ajtók vannak benne ahol ilyen füzérek lógnak lefele. Nos az egyiknek kb 30 sor volt és az összes a fizikának megfelelõen mozgott ahogy átmentem rajtuk. Nem akadtak össze, 47-es vonalait tökéletesen lekövetve lengedeztek.
A játékmenet lopakodás, a környezet kihasználása ahogy azt csak lehet. Érdekesség a nehézségi szintek. Összesen 5 db van. Van egy hardkór legnehezebb ahol egy célkereszten kívül semmi nincs. A játék egy deka tanácsot és leírást nem ad meg, nem mutat semmit, nincs hud és persze az AI is instant kill.
Artynak válaszolva, nem nem játszottam az elõzõekkel, ez a széria kimaradt komplett.
Nagyon egyben van, minden elemérõl süt az igényesség. Ha ilyen játékokhoz 6-7 éves generáció kell akkor remélem a köv gen minimum ugyan ennyi lesz!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A régi Macrovision védelmet nem volt cucc kiszedni, de ahogy írod akkor ez már keményebb tészta.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sokat vadászgatok kincsekre,csetreszekre meg hasonló.Kb a 6. szekvencia óta úgy haladok h totál üres legyen a térképem minden ilyesmi szempontból.Kb a 7. szekvencia óta nem tudok felvenni pár ilyen cuccost mert egész egyszerûen jelöli a térkép de vagy nincs ott semmi a jelölés ellenére vagy föld alá jelöli.Ez bug lehet vagy ezek a tárgyak pl csetressz a föld alatt van vmi barlangban és meg kéne keresnem.A 11.szekvenciát taposom és még mindig ott vannak.Arra gondoltam h csak idõvel jelennek meg mert a térképeket hozzájuk már hamar megvettem.
Mellesleg ti mivel üzleteltek?Melyik cikk hozza a legtöbb pénzt?Pl a medvebúr meg ezek jól fizetnek.van ahol a szeszek is jól mennek meg a ruhák.Többivel nem foglalkozom.
Huh.még annyi.Csak 2 hajóm van és 2 konvojom.Nem is enged többet csinálni sajnos.Vmiért nem engedi.A másik h 2 asszasszin még hiányzik a gyûjteményebõl pedig már nincs sok hátra.A segítséget elõre is köszönöm.