XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Meg egy nagyobb lakást, saját játszószobával apának, rengeteg szabadidõt. toronyórát lánccal.
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(én is ott adtam el az enyémet, 22ért, február környékén)
Forza.
Én egy ilyet használok, tudom javasolni.
És ez megfelel minden kritériumnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Reggel rendeltem egy halo 4-et és a megrendeléseimnel ennyi van .
emailt kaptam abban meg csak egy azonositoszám van, más nincs.
ez igy rendben van?
itt le printscreeneltem
Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tervezek egy 5.1-et a a géphez, gondolom nincs akkora szerencsém, hogy jó legyen mindkettõhöz.
Azért ez finoman szólva sem egy egészséges életcél.
Nadehát mindenki úgy és ott és akkor, amikor, ahol és ahogy kedve tartja. Csak ne ott, és ne akkor, ahol és amikor én ott vagyok 😄D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez nekem jó! Ennyi hazudni ,meg nem fogok az nem az én szokásom!
Next PC upgrade: 2022
Mármint hogy nem lesz soha barátnõd, meg múltkor is ecsetelted, hogy neked barátaid sincsenek, mert otthon ülsz.<#conf>#conf>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha megnéznék 40 filmet már 200knál vagyok.
Itthon meg sokkal kényelmesebben megnézem a létezõ összes 3d-s cuccot tehát ha így nézem bõven megéri.
Pláne annak akinek barátnõje van (nekem nem lesz soha) akkor meg ugye dupla pénz lenne egy mozizás.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A 2 éves kort nálam nem érik a tévék, szóval már csak ezért sem hiszem, hogy ez valaha profitábilis lenne (illetve moziban úgysem nézném meg a nagyrészét), szóval ez a része tökéletesen hidegen hagy.
Mivan?<#rolleyes>#rolleyes>
Te, 2012 van, nem 1972 😄DD
Nem, ezek nem anaglyph cuccok, természetesen a pécés játékok IS mennek az aktív és passzív 3d készülékekkel.
Amúgy ez nem szemüvegesség kérdése, feleségem is szemüveges, és nagyon erõs a szemüvege, ezzel együtt boldogan használja.
De tény, hogy vannak olyanok, akik nem bírják, de ez nem a szemüveg miatt van, hanem amiatt a megerõszakolt dolog miatt, hogy a konvergencia és a fókuszpont nem esik egybe.
Itten tessen óvasgatni.
Nekem nincs 3d-s cuccom de üzletekbe ki szoktam õket próbálgatni.Nekem bejönnek csak sajnos én még addig sem tudom használni õket mint ti,mert alapból szemüveges vagyok,nem erõs 1 és 1.5 dioptria szal aki szemüveges az tudja h az nudli kategória viszont az én szemem cilinderes,azaz nem teljesen kerek hátul így a fény bizbasz rossz helyen gyûlik össze és a 3d-tõl hosszú távon hányingerem lesz,meg szédülök+fejfájás.Jó dolog ez a 3d,de annyit nem ad hozzá.
Amit én elõnyben részesítenék moziban mondjuk az pl a székekbe vmi rezgú forgó szarság ami mondjuk robbanásnál picit dob(a pattogatott kuki meg megy az elöttem ülõ nyakába) meg brutálabb hangcuccokban gondolkodnék.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ám ha valakinek van hozzá ideje meg türelme, talán az a leginkább használható 3D-re.
2 hónap alatt megnézed a filmeket. A filmek nagyrésze sajnos kurvaszar 3D-ben, leginkább az animációs cuccok jók.
Játszol azzal a pár járékkal ami szintén jó 3D-ben (jellemzõen a PS3 játékok jobbak 3d-ben). és ennyi.
Utána felkerülnek a szemüvegek a polcra ahogy nálam, és az ismerõseimnél.
Nem értem miért addigra döglött be a 3D content, amire default lett a készülékekben.
Csak kell venni egy 2TB.os HDD-t is mert 50GB-os filmekre most nincs kapacitásom.
Nálam elég bonya a rendszer (XBOX, idõnként PS3, Blueray HTPC, receiver, 2 tv, HDMI Splitter, HDMI Switcher) szóval vagy egy tucat kutyaközönséges HDMI kábel van a rendszerben, ebbõl egy 15méteres a 2. tévéhez, minden tudja oda-vissza a 3D-t, sosem volt baj vele.
persze ettõl még nyugodtan lehet tévét venni hozzá, ma már a használható kategóriában nincs is olyan, ami ne tudná, de nálam a szemüvegek ott porosodnak a szekrényben, az idejét nem tudom mikor vettem elõ. Ill. egyet leporoltam, megnéztem az AC3-at 3D-ben, de egy ilyen hosszúságú játékot a tököm sem fog 3D-ben játszani, illetve hamarosan lesz családi Jágkorszak4 nézés, de szóval 6 havonta kerül elõ ez a feature.
Nem tudom te hol miket néztél hogy ilyen véleménnyel vagy róla.
EZ a játék ERRÕL szól... 😉
a tuning diszkont táblákra gondolsz, mint sufni-kincs?
újratölthetõ elemmel jobban jársz
Just do it :)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
jól elcseszték 😞
Forza.