XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom nem ment át neked. Az én olvasatom szerint davidka003 arra célzott, hogy ilyen helyesírással nem lehet valaki 25-30 között.

-tRs-Landor

Macccy
XD

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

"Életkor: 25-30 között"

És? Bakker! Amikor én vettem szaros okostelót én sem voltam tisztában a használatával, pedig 30 is elmúltam. Ezt de utálom.
Macccy
Látod, azért mindig van mirõl beszélni :D

Oriic: De érted nemérdekes milyen emberek járnak oda írkálni, ha emiatt nem olvasnám, akkor lassan semmit nem olvasnék a neten, annyi a sértett (sérült) retardált pistike meg dzsonny! És ez hogy tüntetnek meg leszarozzák a játékot, ha nincs XP ... kész! Atomot a bestiáknak!

Amúgy, tudod beszélgettünk tegnap elõtt a Halo könyvekrõl ... Mondtam én nem szeretek olvasni, de ehhez most kedvet kaptam. Elkérem Zorkótól a Rícset ... :)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

egy rosz szot nem szoltam hozá?
<#idiota>

-tRs-Landor

Macccy
Ne basztassátok már egybõl, lehet csak elgépelte ... nagyon ... elgépelte ...
Mi kéne Osi? Profil létrehozása megvolt?

XBOX LIVE PROFIL LÉTREHOZÁSA

A játék letöltése a kérdés?

LIVE LETÖLTÕ KÓD HASZNÁLATA

arty
nem tudod hogy hogyan aktiváld? hogyan töltsd le?
konkrétan mi a gond?

Forza.

Még akár real is lehet;

Teljes név: Pozsár Tihamér
Hobby: Tetöszigetelö,foci, kamionszimulator játkok

-tRs-Landor

davidka003
Életkor: 25-30 között

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Osi20
Sziasztok. Meg jött Xbox-szom kaptam hozzá letölthetõ játékot csaj nem tudom hogy valaki segitsetek? Elöre köszönöm.

Moby
Hát az meg ma má olyan mesébe illõ, mintha soha nem is lett volna <#rinya>

Adversus solem ne loquitor

arty
meg az áfa is egy minusz hetessel volt másabb ;)

Forza.

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nekem van egy eladó elitem ha érdekel :)

-tRs-Landor

a platinumshopban vettem
Moby
Papa, 2008-ban volt dollár 150Ft is...
Ma mán te vagy a 2., ilyennel. Hol éltek tik, a holdon? <#csodalk>

Amikor vettem egy arcade gépet 2008-ban akkor annak az ára 36000 ft volt.
Moby
Ár szempontjából nincs változás (illetve szerintem a 4gigás slim olcsóbb, mint az arcade volt, legalábbis azóta volt pricecut, de azt nem tudom, hogy volt-e forintosítva).

Nincs semmi gond a slimmel , csak ár szempontból érdeklõdtem az arcade változat iránt.
Seth
Boltban már évek óta csak slim kapható
Kb. a 4GB-os slim változat felel meg a régi arcade gépeknek, már ami a felszereltséget illeti

PSN ID.: Beegabor

Moby
Évek óta nem forgalmazza a Microsoft.
Slimmel mi a gond? <#rolleyes>

Sziasztok,
Melyik boltban lehet venni xbox 360 arcade gépet , újat ? Néztem boltokban és eddig csak slimet láttam.
Moby
Mindenhez pénz kell.
Az egészséghez is pénz kell. Pénzért veszel egészséget: egészséges dolgokat, pihenést, ellátást. Minnél több pénzed van, annál jobb minõséget kapsz.
Fogyasztói társadalom, jóreggeltkívánok. Hagyjkukmáahülyeségeket.

gduck
OFF:
"és valójában mindenki erre hajt"

Hát én nem :) A pénz nem lényeges dolog! Az egészség a lényeg, a pénz meg le van szarva! <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Moby
A posztom 0db "pc" kifejezést tartalmazott.

Harlekin
<#eljen>

Azért ,mert ez 1 xbox fórum és a többség akik ide írnak itt töltik a napjukat.Így miért lenne probléma az ha kicsit más témát beszélünk ki néha mint amirõl a fórum szól.Amugy meg mi a szart lehet még az xboxról így 6 év után írni.Nem történik ezzel semmi csak van nincs mit kibeszélni érdemben.A gamáknak ,meg van saját topik így maradnak néha ezek a dolgok.
Aki meg újak betévednek és kérdeznek bár mit,de tényleg bár mit azok csak rossz szájízzel mennek el!!!Vagy az anyjába van elküldve,mert warez kérdés vagy topa kérdés vagy szimplán nem kap választ.<#kacsint><#nevetes1>

Totti akkor most végül is mi lesz a net sorsa??
orichalcos
Jaj hagyjál már. Waypoint fórumára csupa retardált tömeg jár. Amikor premierkor napi 10!! topic nyílt, ami mind arról szólt hogy mekkora felháborító hogy nem tudják aktiválni a limitedesek a specializációt, pedig a köcsög 343i azt ígérte premierkor mind a 8 elérhetõ lesz. (annyi eszük nincs hogy rájöjjenek hogy csak 50. szint után használhatóak)

Meg a másik hogy 99 indok hogy miért szarabb a H4 mint a Reach. Meg hogy nem mûködik neki a dupla xp kód, pedig õ vett 200 doritos meg mountain dew terméket és mindet aktiválta és kell neki a dupla xp. Meg hogy COD lett a H4-bõl, és különben is a BO2 most sokkal jobb.

Ááá, tényleg néha sírok a sok idiótától...

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Más, de XBOX társadalom téma (You gonna like 'dis) ...

Olvasgatom néha a HALOWAYPOINT fórumait, egyrészt mert tényleg megszerettem multistól-mindenestõl a HALO 4 -et (is), másrészt mert elképesztõ tanulmány milyen emberek (!?) vannak. Minap beleakadtam a következõbe: hülyegyerek és az õ sok hülye fajtársai sérelmezik, mi több szabályosan hisztiznek, tüntetnek a HALO 4 beépített napi XP-limitje miatt. Hogy ennek az XP limitnek mi minden lehet a célja, oka abba most nem érdemes belemenni, de most jön a lényeg: a srácok kijelentették, hogy ez így nem jó és le kell álljanak a játékkal és mekkora szar a 343 Industries és az örök sátán Microsoft részérõl ez és különbenis és õk nem játszanak ma már (gondolom éjfélig:) mert akkor elvész az addig szerzett drága XP és így nem tudnak haladni, nincs miért játszaniuk! Erre én: <#wow2> > <#violent><#bdead> ...

Hhhh ... Hol vannak már azok az idõk, amikor szarás közben azért Tetris-ezett az õsember, hogy elfoglalja magát és nem azért, hogy XP-t kapjon amit különleges Tetris ruhákra és Tetris matricákra válthat be? Hol vannak azok az idõk, amikor magáért a szórakozásért játszottak a Pistikék is? ÉN még most is azért játszom - nincs is még a Spartan segge alatt se a katonám ... <#vigyor>

zaki
AC3 single player kivégezve fullra 100%-ig. 50 órám volt benne :o
Jöhet a 4. rész :P

Macccy
Heh ... Ki más ... ?? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Macccy
Hja, a másságot el kell tudni fogadni manapság ...

ÉN úgy vagyok vele PCzzen akinek az kell, nagyritkán amikor elkap az ideg pár HALO4 headshot beszopása után én is visszanyúlnék az egérért, vagy legalábbis egy XFPS szettért, de nem teszem mert NEKEM és csakis NEKEM a kanapéról játszás mindennél jobb, nem kell semmi asztal meg kiegészítõ ... Ez és a megspórolt sörre való megéri még azt is, hogy utoljára talán 6 éve láttam pixelmentes játékot - asszem akkoriban vettem utoljára PC-t és valami aktuális játékban feltoltam felbontást meg 88xAA -t <#nevetes1> Elõítéletem azért nekem is van a PCn túlvirágzott (hehe) virágbolti tevékenység miatt, de ez a helyzet na, nem? De.

Mindegy, nem is tudom miért blogoltam ezt ide, de az Samsung galaxy advancse és a pécés steam közé még éppen elfért ... <#hawaii>

arty
tudtam, h nem lesz ez jó, erre adják alám a lovat... nem lesz úszás??? regenerálódó lara??????? basszus, ezzel megágyaznak egy ... egy ... lövöldének :(((((

Forza.

Carrol torzsvendeg a munkahelyemen, majd megmutatom neki :D

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Muttley
pfuj B+

ZIkat raksz be ide?

Just do it :)

Moby
Ezt nem értem.<#fejvakaras>
Ha valaki tehetõs(ebb), akkor az automatikusan hülye? Vagy az okosságnak az az ismérve, hogy két alternatíva közül szempontok nélkül az olcsóbbat választja?
Az ilyen posztokból nekem az jön le, hogy nem az a baj, amit tesz, hanem hogy megteheti.
Nem feltétlenül keresi mindenki a legjobb ár/érték ratiot. Van, akinek ettõl többre van lehetõsége (és valójában mindenki erre hajt). Ezt szimplán el kell tudni fogadni. Aki erre nem képes, azzal nagyobb gond van, mint a maximalistákkal, vagy nevezd, ahogy akarod.

Moby
Talán épp itt meséltem, hogy milyen vakvéletlenek mentén, és mennyi kínlódással lett 20megabitem 1 hónapja úgy, hogy a Bp-t táblától lakok 1 km-re.

gduck
Már akinek :D Nekem ez akkor minimum *3 XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
>Attól tartok túl sokat nyúltak az Uncsiból, és ez nem lesz olyan TR mint az Underworld volt.

Hálisten.

GoL sem olyan volt mint az Undiworld.

Hálisten.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
>Attól tartok túl sokat nyúltak az Uncsiból, és ez nem lesz olyan TR mint az Underworld volt.

Ha olyan lenne, mitõl lenne reboot? Az egy sima folytatás lenne.

DarkSector
A linket most már látom, meg TR topikban is, de miért rám írtad? :D
Én a Protectoros hsz-ra reagáltam. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Nem olvastátok el a linket???

12-15 órás lesz a Tomb Raider kampánya

A Crystal Dynamics a hétvégén Twitter-csatornájukon elárult néhány érdekes dolgot a jövõre megjelenõ Tomb Raider játékukból, melyek közül a legfontosabb talán az, hogy körülbelül 12-15 órás lesz annak kampány módja, játékstílustól függõen.

A feltett kérdésekre Karl Stewart válaszolt a rajongóknak, akik egybõl a játék hosszára voltak kíváncsiak. Megtudtuk azt is, hogy bár a szabadban játszódó kalandjátékról van szó, Lara nem fog tudni úszni (!), hiába szerepelnek majd nyílt vizek a pályákon, egészen biztos nem fogunk tudni alámerülni a habokban.

A Tomb Raider reboot-ban is bemutatkozik a regenerálódó életerõ, a képernyõ vörösre fog váltani sebzõdéskor, s idõvel visszaáll normál állapotába. Életerõcsík nem lesz. Stewart zárásul azt is elárulta, hogy még több információt árulnak majd el a játékról decemberben.

Attól tartok túl sokat nyúltak az Uncsiból, és ez nem lesz olyan TR mint az Underworld volt. Biztos jó lesz, csak Unchartedesen... ami vicces, mert pont azt hasonlítgatták mindig a TRhez, erre a TR nyúl tõle, tök fölöslegesen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
Fifa13

???

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

DarkSector
? :P

Totti5
Kissé vicces hogy egy vízzel teli szigeten, pont nem lesz úszás... barlangok? vagy valami? eddig minden TRben volt víz, cápák titkos helyek stb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
<#eljen><#eljen>

DarkSector
Egyetértek Protectorral, itt a videóban írja hogy 10 exclusive x360 játék.

Hát valóban el van tájolva a videó készítõje, az Alan Wake tévedés még 2011-ben elment volna, de most 2012-ben?

Splinter Cell?
Mass Effect hol exclusive? :D

Az egy más dolog hogy a PC platformmal mi a helyzet, de a videó egy baromság.

orichalcos

orichalcos

Mr Manson
most akkor van AC3 patch xboxra vagy nincs?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN