XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk a csicska, meg az ikszdé elég jól behatárolja a korát, és a kvalitásait.
Adversus solem ne loquitor
-tRs-Landor
Írtam, hogy nem létszükséglet a warez, mert:
"Nekem május óta van Xbox 360-am és már 40 játékot végigjátszottam és max 10 ezer Ft-ba került.
Annyi a trükk, hogy van a jatekaim.hu, ott megveszem 4k-ért használtan aztán eladom 4k-ért vagy 3500-ért és veszek helyette mást. Így olcsón lehet cserélgetni."
Válasz:
"hatalmas csicsk@ vagy. :DDD Csak te érzed úgy, hogy az tisztességes, amit csinálsz, mert megveszed az eredeti játékot. Viszont így sem lesz haszna ebbõl a szoftver fejlesztõknek, akik kitalálták a játékot, mert a pénz csak köztetek forog. Valaki megvette, azt ugyanúgy terjeszti, csak egy példányban. Ha te hozod ki a boltból, akkor vagy "tisztességes". Amit te csinálsz az sem egy szép dolog. :DD Annyi, hogy birtokodban az eredeti játék, de te még kereskedsz is vele. xDD Még te rosszabb vagy. xDD Nem elég, hogy ugyanúgy semmilyen haszont nem adsz a fejlesztõknek, de még saját javadra fordítod. xDD Ez a nagy okosság? :DD Ez még rosszabb. :D"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
BTW, próbáltad a LINK-et? Egész jól mûködik, tegnap toltam pár kör Black Ops 2-t vele
PSN ID.: Beegabor
Boxon én se szoktam, nem is tudnék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PC -t meg már nem használom én se, max filmletöltés ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem sem tetszett a Skyrim. Eleve nem való ilyen játék FPS nézetbe és tele volt unalmas küldetésekkel meg a szokásos bugokkal.
ez egy épületes baromság és ne terjeszd :)
nézem ezerrel gameplay videokat és cseppet sem hasonlít a szkájrim-re
szerencsére
a skyrim egy dögunalmas, vontatott, monoton játék
szemben a Far Cry 3-mal ami egy qrva jó, eseménydús, ötletes game-nek látszik már videok alapján is
gyanúsan game of the year lesz
alig vááárom, hogy megjelenjen
Just do it :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Te kis huncut, te!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Assassins 3-ban érdekesmód az elején írja hogy B gombbal védjem ki az ütéseket amikor az elején bunyózok a hajón egy taggal.
De nem reagál más gombra és nem is tudom ezzel továbbvinni.
Ti mit tippeltek mit tegyek?<#help>#help>
Kedves Tibor!
Egyeztettünk a depóval, a keresett csomag: 00053683295 ( csak sikerült kideríteni! ). A küldeményt a RIAN 4 YOU HUNGARY KFT. adta fel Önnek. ( életemben nem voltam velük semmiféle kapcsolatban, most hallom elõször a nevüket )
A csomagot 11.15-én kísérelte meg elõször szállítani futárunk, majd 11.22-én. A kolléga mind a két alkalommal próbálta Önt elérni telefonon ( telefonon sok mindenkit el lehet érni, én napi 24 órában elõrhetõ vagyok és annak is kell lennem, de hogy engem nem akart senki sem elérni az biztos ), valamint az elsõ szállítás alkalmával is hagyott Önnek értesítõt. ( valahol biztos hagyott csak nem nálam )
Csomagot 11.23-án vissza küldtük a feladónak.
Na de végre kiderült, hogy semmi közöm hozzá, a futár gondolom összekeverte a címeket, neveket vagy a küldemény valami fals címre, telefonszámra, de névrokonnak ment? na mindegy, megnyugodtam, hogy ez nem a Roxio volt:D
Naivitás még van látom.
Nagyooon pazar lesz...huh eszméletlen, akkora eltérés lesz hogy bepisilsz. :)
várom az elsõ autóversenyzõs farcryt... :(((
Forza.
Ennél a momentumnál vált bizonyossá, hogy a pécés verzáról van szó :D
Nos hát kipróbáltam Xbox-on a Far Cry 3-at és azt kell, hogy mondjam… ez egy… BAROMI JÓ JÁTÉK LETT!!!!! :D
Képzeljétek el a Skyrim-et a Far Cry világában. Tehát. Lehet fejlõdni, loot-olni, helyeket elfoglalni majd gyors utazással odamenni, craftolni, skill-eket feloldani és még sok egyebet csinálni. Mini missziókat is lehet csinálni emberek!!! :D
1 órát toltam elsõre és már megkedveltem. Tehát kijelenthetem nyíltan, hogy nekem az év játéka a FC3.
A grafika elsõ osztályú még Xbox-on is, hát milyen lesz majd PC-n… el sem merem képzelni. Szájtátós lesz nagyon… Na meg a gépigény is. XD
Most is lehet majd kocsival utazni és rejtett cuccokat keresgélni. A craftolás meg úgy néz majd ki, hogy fel kell szedni növényeket, állatokat kell ölni és azok bõrét vagy belsõségeit kell majd felhasználni. A térkép aktiválásokat a rádiótornyok bekapcsolásával tehetjük majd meg. Ja és ami a legjobb, hogy nem csak mi furikázunk majd az utakon hanem lesznek szövetségeseink akik szintén róják az utakat és vadásszák az ellent. Végre… végre egy normális 2012-es játék.
Nem bántam meg, hogy megvettem a játékot Steam-en. :)"
My streams: https://beam.pro/oriic
(nem olvasok általában semmit + angol nyelvû regény) - jó sztori mert halo = viszlát egy hónap múlva, addig a klotyón leszek <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Tegnap felleltem még 4 féle GLS mailt.
"Tisztelt Tóth Tibor,
levelét továbbítottuk a területileg illetékes depónak, mert csomagszám hiányában nem tudjuk beazonosítani a csomagot.
Amint érdemi információval tudunk szolgálni értesítjük."
Persze lehet csak valamit kellett írni a hülyegyereknek aki teleszemeteli a postaládát... az már sosem jó jel, ha még 3 helyre küldik tovább, mert ott is le fogják szarni nagy ívben... de jó látni, hogy a vevõszolgálat semmire nem jó náluk, csak akkor minek tartják?
-tRs-Landor
Könyvhöz jó szórakozást, szerintem hamar végzel vele.
My streams: https://beam.pro/oriic
Azért vegye már a fáradtságot az ember és mondja meg konkrétan, hogy mi az ami nem megy és akkor segítünk.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
-tRs-Landor