176776

-
És még ezt a részt is figyelmedbe ajánlom....
Pofonegyszerű és csak egyszer kell mindent beállítanod!
FIGYELEM: Habár a folyamat nagyon egyszerű, semmiféle adatvesztésért nem vállalunk felelősséget. Alaposan olvasd el az instrukciókat és minden rendben lesz.
MENTÉS USB-MEGHAJTÓRA
-
Figyelmedbe ajánlom a cikked tartalmából a biztonsági mentés a felhőbe részt!!! -
http://www.worldbackupday.com/hu/
Március 31. a biztonsági mentés világnapja.
Xboxon biztonsági mentés NEM készíthető. Vegyen mindenki ps4-et, ott lehet* biztonságban játszani :D
*SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont csomó minden más meg ott nem működik, ami itt igen -
:DDD -
No Man's Seas -
Egyik streamer elérte a legendary pirate statuszt. Megkapta a legendary voyaget, ami annyit tesz, hogy a 3 trading company questjét csinálja, ugyanazt mint eddig, de egyszerre. Gratulálok RARE. Hamarosan kapják a szarcunamit majd megint, ahogy kijönnek a cikkek erről online
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.29. 20:36:37 -
ésmielőtt....! nem, egyáltalán nincs gyűlöletkampány a játék/MS ellen, ami amugy meg is lepett :D -
Pontosan!
Rengetegen leírták, hogy szép és jó, de elég kicsi/repetitiv a kontent és vannak szervergondok is.
Ami van, az persze szerethető, csak ennyi év után picit többet vártak.
A szaggatást a DF dokumentálta, megnézheted a videójukat :P Evvan. Ez a játék nem lett kész, de ki kellett adni... (álá GT a túlvégen) -
Igen eljött mind és becsöngetett!
-
Jogos. -
Sea of thievesel az a helyzet, hogy mi haverokkal elszórakozunk vele, mert baromi hangulatos, de hozzá tartozik az is, hogy 500ftot adtunk érte 1 hónapra. Ha én ezért fizettem volna teljes árat már lángokba állna MS székház. Angry Joe reviewbe minden szépen el van mondva róla. Az alap nagyon jó, de egyelőre azon kívül nincs is benne más. Post launch supporthoz sok reményt nem fűzök, mert ha 4 év alatt ennyivel tudtak előrukkolni, akkor a launch utáni content se lesz valami nagy szám, de ne legyen igazam és 1 év múlva úgy térjek vissza, hogy telepakolták mindenféle tartalommal
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.29. 13:05:26 -
Zozo76 #172954 bazdmeg! ha aposztrof van a mondatba, nem kuldi el. :/ -
Zozo76 #172953 no mans sky -
Zozo76 #172951 rohadt mobilos forum -
Zozo76 #172945 nyaron xbox verzio, ha minden igaz! -
Nem, de nem is kell mert ők legalább PRÓBÁLTÁK!
Én meg tapasztaltam amit kell és így írtam...
Te meg ezek közül egyiket se és így nyilatkoztál...
-
mindegyikkel beszeltel? -
Jóóóó ez a kerestük kicsit túlzás....
Hiszen tele hajóval nem akarnál elsüllyedni olyankor, ha lehet elkerülöd a konfrontációt mindennel... Párszor üres hajóval elindultunk a hang irányába, de nem találtuk meg....
Boxon ez a jó
Nem kell full áron, hiszen ingyen is játszhatsz vele 1 hónapot boxon....
Csak egy rendes haver kell aki az X hez kapott egy havi game passt és oda adja. Én már el jótékonykodtam....
-
Hm pedig AngryJoe könnyen megtalálta :D
Most olvastam egy belső tesztelő véleményét, aki már nem dolgozik a játékon, de 4 év alatt rengeteg dolgot kidobtak a játékból, nem hallgattak a tesztelőkre, és a mostani kiadás inkább béta verzió, nekem az jött le. Egyszerűen elcsúszott az egész projekt valahol, de már muszáj volt kiadni. Max. 5 óra élvezetes játékidővel rendelkezik. Talán 1 év múlva lesz több tartalom.
Nekem nincs boxom, de így még PC-re sem érdemes beszerezni szerintem full áron...
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.03.29. 08:44:53 -
Zozo76 #172939 :) -
Még nem sajna....Pedig kerestük is.... 
Egyszer távcsővel néztük ahogy elvisz egy hajót!
Hallani rengetegszer hallottuk már (természetesen akkor amikor tele ládával meg csirkével, malaccal a hajó...)
De még nem futottunk össze.
A tengeri harcok nagyon jók, iszonyat élvezem.
És esküszöm az első olyan multi, ahol valóban érezhető, hogy idegenekhez becsatlakozva is van összjáték. Tehát egy a cél... -
megvolt már a Kraken? -
2.5 millióan aki veled ellentétben játszanak is vele másként gondolják! 
Nincsenek szerver gondok egyszer se történt olyan, hogy ne tudtam volna játszani vagy kidobott volna!
Nem szaggat!
Kicsit se visszás olvasni valaki olyan véleményét egy masszív múlti játék tartalmáról ,aki tűzzel vassal irtaná a fizetős multit így használni se használja, következetesség képen ki se próbálta és nem is fogja a játékot!
Csak egy tegnapi story,
Hajónk kikötve sziget mellé kincs keresés...
Egyszer csak ágyú lövések... rohanás vissza...
-Mellénk állt egy három árbócos és lőtte szét a hajónkat
3 an felszaladtak a hajónkra és elkezdték a lékeket kijavítani én meg az őrtoronyból fellőttem magam az ellenséges hajóra. 3 an voltak és mind a 3 az ágyukba...
Harcba elvéreztem volna így nemes egyszerűséggel felszaladtam kormányhoz belőttem a sziklák közé és feltekertem a horgonyt a vitorlák elég jól szélbe álltak így a hajó nyélen nekiment a szikláknak. -Na ott lett nekik mit javítani...
Én angolosan távoztam és vissza úsztam a hajónkra. Utána már nekünk kellett csak az ágyukkal a kegyelem lövéseket leadni. Mivel a víz alatti sérülések hamar megtöltik vízzel a hajót.
És számtalan hasonló van benne....
Ez a tartalmi része nem a grindelés. Csak ugye ehhez minimum az kell, hogy legalább egyszer kipróbáld!
-
dead space 2-t én tölteni fogom.
hihetetlen, hogy még mindig mennyire megy (szerencsére) az xbox360 -
nagyon fáj, hogy engem, mint független szakértőt meg se említettél :( :D
---
games with gold elég erős lesz áprilisban... sajnos 4-ből 3 nekem megvan, miközben most akciós a gold és esetleg csak a 360as címekért megérte volna.... (de persze "MINDIG" olyat adnak, ami megvan :( )
the witness
ac syndicate
cars2 (ne féljetek tőle, elég jó kis "mariokart", szinglijével már majdnem végeztem, de 4P splitscreent is tud!)
dead space2 -
Ez atom jó...
-
Zozo76 #172932 IGEN, felhomentes! Iszonyu izgalmas tema ez, sokan, sokfelekeppen kutattak mar ezt a temat. Szamtalan doktori disszertacio szuletett belole. Egyetemeken oktatjak. Ez mindenkeppen a jovot meghatarozo tenyezo. Allando, mi tobb, verre meno vita az automatikus, kikapcsolhatatlan jatek-allas mentes biztonsaga, mintahogy a usb-pendirive lehetosege, es annak megbizhatosaga. Egyenlore nincs egyetertes az ugyben, bar mar az ENSZ, gamesave reszlege is foglalkozik a temaval. Mostanra olyan botrany kerekedett ki az ugybol, hogy tobb, neves torvenyszeki szakertot kertek fel a helyzet elemzesere!
Fontos kerdesek hangoztak el a kozvelemeny szajabol is:
Jo dolog-e a zart felhobe mentese a gamesave fajloknak?
Engedni kell-e hogy a felhasznalok maguk is tudjanak menteni pendrive hasznalataval?
Megengedjuk-e hogy a felhasznalo maga dontse el, milyen biztonsagi mentest valaszt?
Egyenlore nincs egyetertes az ugyben, ket nagy szervezet is elmondta az allaspontjat. Bar abban mind a HARLEKIN, mind a DARKSECTOR alapitvany egyet ertett hogy menteni mindenkeppen KELL, csak a modjaban nem tudnak megegyezni. Ez par napja mar odaig fajult hogy a HARLEKIN alapitvany megjelentetett egy kozlemenyt a Pravda cimoldalan, ahol egyenesen csalonak minositette a DARKSECTOR oroszorszagi agat, ugyanis szerintuk az alapitvan visszaeleseket kovet el a pendrive mentesek kapcsan. Termeszetesen erre a DARKSECTOR is rogton reagalt, amelyben kijelentette hogy az egesz ragalom nem igaz, nem hasznaltak ki torvenytelenul a sony alltal engedelyezett lehetoseget, es szerintuk a HARLEKIN uldozesi maniaban szenvedo szervezet. Ilyen es ehhez hasonlo mondatok hagytak el a vilagsajtot a ket szervezet szajabol az elmult napokban, a botrany kirobbanasa ota. Az eset nem pelda nelkuli, volt mar hasonlo eset a tortenelemben! Legutobb eppen egyiptomi regeszek talaltak olyan kotabla-veseteket, a Kiralyok-volgyeben, amiben o-egyiptomi hieroglifakkal irt, a mostani esetre megdobbentoen hasonlito tortenetet jegyeztek le az akkori hivatalnokok. Ami viszont egyedulallo a mostani esetben, hogy az egyebkent fagyos viszonyban allo Eszak-Korea es az Egyesult allamok is ugy ereztek, tenniuk kell valamit az ugyben. Varatlanul Kinaba utazott Kim Jong Un Eszak-Koreai vezeto hogy targyaljon az Kinai vezetovel, illetoleg jelezte hogy targyalna Donald Tramp amerikai elnokkel is, hogy kozosen oldjak meg ezt a helyzetet. A ket vezeto rendkivuli talalkozojat mind a DARKSECTOR es HARLEKIN szervezetek is orommel fogadtak.
Egyenlore itt tart az ugy, varjuk a tovabbi fejlemenyeket. A helyszinrol zozo76hun jelentkezett. -
szervergondok
szaggatás one X-etn
tartalmatlan grindfeszt
szép
és most térjünk vissza a felhőmentésre! :D -
Itt mindig ez megy? :D
Beszéljetek már inkább a Sea of Thieves élményekről. -
De tényleg nem értem mit kellene ezen nekem másként vélekedni.Elmondtam 1000x, hogy NEM érint, ezért így nem érdekel. Elmondtam azt is, hogy én miért tartom helyesnek azt a helyzetet ami most van.
Komolyan mit próbáltok meg agitálni... Minek??? Mi a cél???
Jössz ezzel, hogy HA mindenki!!!
Ki a Mindenki???
???
Abba belese gondolsz, hogy konkrétan rajtam kívül több millió pontosan ugyan így vélekedik!!!
Mert, ha nem így lenne akkor valószínűleg nektek most ez nem jelentene problémát hiszen úgy lenne ahogy ti szeretnétek...
-
Mindig remélek, de minden alkalommal rájövök, hogy felesleges. -
Ha valóban így gondoltad akkor felesleges volt az első posztod is. -
Tényleg nem vártam, hogy megértsd, és nem is értetted meg. -
Nem nem ennél több eszem van, mivel nekem ők pontosan ugyan úgy senkik, így ajtót se nyitok nekik! Kicsit sem érdekel a problémájuk.....
Remélem azért ez most nem okoz gondot!
Miért kellene nekem együttérzőnek lennem azért, mert másnak egy ilyen fisemfos dologgal gondja van...
Továbbra sem értem, miért nekem mondjátok ezeket... Leírtam van erre lehetőség, hogy viszonylag érdemben panaszkodjatok. Engem nem érint így nem is érdekel, de ha szeretnétek még jó párszor leírom...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.26. 10:18:12 -
Hogy mennyire paraszti logikád van:
"Ti nem vagytok neki senki... Nem számol veletek... "
Tételezzük fel, hogy a világ összes Xbox One-gémere elmegy, és becsönget hozzád egymás után. Mindig csak egy. Szépen, sorban, egymás után az összes, 1 perces váltásokban. Te mindegyiknek elmondod a fenti mondatot, te nem vagy neki senki, veled nem számol az MS.
Mire a végére érsz, érdemes elgondolkodnod...
-
Hellblade: Senua's Sacrifice - Xbox One megjelenés április 11-én.
One X-en három mód lesz.
1. Enhanced Visuals mode: extra FX és minőségibb vizuális megjelenés
2. High Framerate mode: 60fps
3. High Resolution mode: dinamikus felbontás akár 4K-ban
2017-es év játéka volt nekem PS4-en, aki teheti szerezze be. (30 dollár/25 euró lesz, ha jövő héten rendeled elő még 10% kedvezményt kapsz ezen felül) -
Ha már ezt itt így szépen leírtad.
Sajnálatos módon el kell, hogy keserítselek, mert még mindig CSAK neked van problémád továbra is. És ahogy látom elég sok mindennel... -
a forzákba egy élet munkája bennevan baszki, nem esne jól elbukni (de az épp aktuálisan játékot se szívesen kezdeném újra, csak mert az MS egy kretén)
tudod hányan buktak a játéknál is fontosabb adatot a környezetemben? rengetegen, családban, rokonságban, barátok, kollégák.... én tanultam a hibáikból, mentés KELL és PONT emiatt nem is parázok (hogy mondjuk megy a levesbe minden képem a kölkömről, mert bebaszott a villám....)
rossz hírem van: az MS-t kezdi érdekelni, nemrég már más boxra is lehet transzferálni ezt-azt.... szóval, ha neked fáj a backup léte, nemsokára nagyon fog :DDD de te csak fizesd hűségesen a havidíjat a SEMMIÉRT (pontosabban az engedélyért, ami máshol előtte alapból járt és van ahol ma is jár) :D
nem minden szar az ms-nél, a bw kompatibilitás, az ingyen felhő-szinkron one-on, az ea access, a play anywhere, a game pass, a giftelés, régiováltás, névváltás, stb - sehol nincs hasonló, minden egyben! sok szempontból imádom az ms-t. de nagyon sokszor gyűlölöm.
és ms nyalná a seggem, kapar, hogy fizessek, de NO WAY, elkúrták (és kúrják el folyamatosan, _MINDENÜKET_ ami van/volt/lenne)
ellenben a ps+-om 2019 végéig ki van pengetve (a live áránál jelentősen olcsóbban :D )... fura, mi? (nem mintha nem gyujtanám fel szívem szerint a sony székházat, akkora kretének a japók, annyira működésképtelen sokmindenük... viszont játékban ők a királyok, megkerülhetetlenek egyszerűen!)
igazából te vagy polcra téve, hiszen te a semmiért (online multi) is fizettél, a kinektért is fizettél sokat, a fos gépért is fizettél sokat, a minőségietlenségért (milyen érzés a _CSAK_ one X-en szaggató, képtörő sea of thieves? :DDD ) a mai napig fizetsz, nem keveset.... neked tulképp nem is jön semmi, neked tökmindegy milyen a gép és az ökosys :D az ideális fejőstehén vagy, a gazdatest! ne ámítsd magad, hogy te számítasz az msnek :DDD -
"Két gumival tolom (mentés itthon a NAS-on és anyáméknál is megvan). Nyilván ez sem 100%-os, de jobbat nem tudok."
Ti ketten Darkal egész életeteket félelemben élitek le ezzel a hozzáállással! Ráadásul itt egy fos JÁTÉK mentésről van szó!
Semmi dezinformáció nincs tények vannak.
Nincs mentés penre és reményeim szerint nem is lesz!
Nyugodtan arra költitek a pénzeteket amire akarjátok!
Szerinted ez engem érdekel???....
De elmondom ez MS-t se érdekli. Ti nem vagytok neki senki... Nem számol veletek... Aki gold tag akar lenni az az lesz... aki nem az nem...
Vettetek egy konzolt és szerintetek ezzel minden JÁR nektek!
Kb mintha veszel egy autót és ehhez jár egy korlátlan autó mosó kártya plusz egy örökös teli tank.. stb
És mivel ez nem így van, ezért szerintetek minden zsigerből szar amit MS csinál...
Konkrétan ti csak koloncok vagytok, akiket elvisel és pontosan így is kezel benneteket!!!
-
A felhő nem biztonsági mentés, nem érdemes összemosni, de még ha felhőbe lehetne is valódi backupot készíteni: az nem nálad van, nem a tiéd, akkor megy a levesbe, ha MS jónak látja.
Két gumival tolom (mentés itthon a NAS-on és anyáméknál is megvan). Nyilván ez sem 100%-os, de jobbat nem tudok.
Ami engem zavar, az a dezinformációd :P Meg, hogy te tudod a tutit és ha mindenki akkora birka lenne, mint te, akkor nem lennének (ilyen) problémái. Kösznem, másra költök inkább.