176776

-
Zozo76 #173005 itt az UJ xbox one x! asszem en rossz gepet vettem... :(
-
abel0317 #173004 Hali, most nyitottam bankszámlát (otp junior, mastercardos) azóta megjött a bankkártyám is, aktiváltam is de mikor boxon megszeretném adni ugye az kártya adatait egyszerűen nem fogadja el..mit lehet ilyenkor csinálni?! Olvastam olyat is, hogy csak dombornyomottat fogad el meg hogy kell, hogy legyen valamennyi zsé a számlán és csak akkor fogadja el(jelenleg nincs rajta semennyi)
Ez lehet a baj? -
toza #173003 hasznaltan - 2 ev garanciaval 125...
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.04.13. 17:09:46 -
Zozo76 #173002 miert vagy ilyen negativ? en csak segiteni akartam!
-
-
Annyira felemelő bejönni és szembefutni egy kicsit bizonytalannak tűnő, de ettől függetlenűl maximális látnoki képességekkel rendelkező poszttal!
-
Ja hogy használtan. :) Hát lehet fél-1 év és bekerül 100 alá, pláne mikor kiderül hogy semmi új exclusive nem lesz 10 éven bellül. -
hardverapro... 120 alatt szoktak lenni 1-2 hónapos gépek (néha új is) -
akkor most menj el a support.xbox.com-ra és panaszold be az ms-t a kretén névadásaik miatt, ill hogy hülyét csináltál magadból és ez az ő hibájuk ;)))) -
Zozo76 #172996 "érik az X ;))) van már valahol 100k alatt?"
Hogyne lenne, a hulyenek is megeri, hatmeg NEKED:
http://www.vatera.hu/xbox-one-500-gb-2614798790.html
-
100k alatt, elsőnek menjen le 150 alá. :) -
saját kiegészítés: magyaroknak, magyar accon persze elég nagy a nyomor, az eredeti xbox játékok jórésze GONDOLOM nem lesz elérhető nálunk, ahogyan eddig se voltak... :(
márpedig lemezen beszerezni manapság egy Conkert vagy egy Panzer Dragoon Ortat nem olcsó mulatság :/
nekem egy SSX3-am van és egy Mercenaries-em, utóbbival annyi a gond, hogy már előrehaladott mentésem van 360on ... :( (ill. volt anno xbox-on is, amit egy "pendrájvozáskor" elvesztettem :( kösz ms...)
360as címekből az RDR eléggé érdekelne 4k-ban, de újra talán nem játszanám (időhiány), ill. a Force Unleashed épp "folyamatban van", lehet jót tenne a kinézetének az XOX...
-
giganyúz! jó adag cuccot kapott a visszafelé kompatibilitási lista!
és nem csak x360 játékok lettek mégszebbek, ill jöttek újak, de az eredeti xbox sok-sok címe is játszható immár xbox one-on!
Original Xbox (games releasing on April 17):
Blinx: The Time Sweeper
Breakdown
Conker: Live & Reloaded
The Elder Scrolls III: Morrowind
Hunter: The Reckoning
Jade Empire
Panzer Dragoon Orta
SSX 3
Original Xbox games releasing on April 26:
Destroy All Humans!
Full Spectrum Warrior
Mercenaries: Playground of Destruction
MX Unleashed
Panzer Elite Action: Fields of Glory (Europe only)
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront II
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Jedi Starfighter
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Star Wars: Republic Commando
X360 címek, amik kaptak 4k peccset:
Darksiders
Gears of War 2
Portal 2
Red Dead Redemption
Star Wars: The Force Unleashed
új játék a listán: Sonic Generations
ms

érik az X ;))) van már valahol 100k alatt? ;)
-
Na teeee...... Egy kicsi olcsósággal azonnal képes vagy meg hasonulni!? Szépen vagyunk.... 
Na akkor most már csak 2 dolog van, hogy teljesen a jó irányt vedd!Gyere PUBG-ni és dobd ki a pendereket!
-
most még megúsztad! ;)) (nekem is lett goldom, 2600ft/3 hónap -> ennyit visszahozok akcióból és ingyen 360as játékok közt is lesz szvsz 1-2, amit amúgyis megvennék... legalábbis merem remélni :) ) -
Mivel sikló ernyőzök is! Így igen repülök goldosként!!! 

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.04.06. 08:38:53 -
Szerintem nem kell ide topikgazda, több ok miatt sem. Egyrészt, a moderátor is tud bannert cserélni, ha nagyon akar. Másrészt, a topik ki van véreztetve, mint az Xbox ezen generációja, pár ember megfordul naponta Harlekin gumiszobájában, és próbálja a realitások talajára rángatni, mindhiába.
Ide még moderátor sem kell szerintem.
Ha lenne legalább akkora forgalom, amekkora a PS4-topikban, akkor azt mondom, hogy oké. Totti sem hiszem, hogy azt akarná, hogy csak azért maradjon ez az ő topikja, mert ő nyitotta. -
lehetsz :D -
én lehetnék? :D
minden goldos repül!!! -
Zozo76 #172986 ja meg a masik. most lement egy MARHA nagy vita a biztonsagi mentesekrol, amiben tevekenyen reszt vett Harlekin/Darksector/Arty. na es? vegulis hozzatartozik az XBOX/PS erahoz. anyazas ugy emlekszem nem volt. vita volt, pro-kontra, mindenki elmondta a velemenyet es ennyi. szerintem mindenki tudta hol kell megallni, hol a hatar. jo hogy mar nem kell egyeztetni valakivel hogy epp mit akarok irni. Ulthanito sem vette veresre a dolgot. ja es legalabb kicsit felporgott a topik. amugyis, ilyen "tegnap jott" moderatorok meg kimeljenek. -
Zozo76 #172985 egyatalan nem kellene moderator sem, mar a Playstation topikban is volt problema hogy eltunt szoren-szalan egy-egy hozzaszolas. engem is figyelmeztettek hogy eltertem a topik "tartalmatol", de pl par nappal kesobb (es ahogy nezem azota is) mar ez nem problema. szoval teljes kaosz... -
TomStorm #172984 Ok -
Tottié a topiki!!!!
Cirka fél év telt el a halála óta 1000 hsz született...
A topiknak nincs szüksége házigazdára napi szinten...
Hiszen Totti SE avatkozott bele a dolgokba.
A napját nem tudnám megmondani mikor moderált házigazdaként!
Amire szüksége van a topiknak azt a moderátorok is tökéletesen ellátják.
És most minden mellékes nélkül, de ékes példa!
A szomszéd topikban 5x ennyi feszültség vita van, NÉLKÜLEM is!
Ha csak ezt az elmúlt fél évet nézem !
A moderátorok és nem a HG által törölt hszek számát nézve és a kitiltottakat tekintve!
És mindenki megbántása nélkül állítom, jelenleg senkit nem tudok arra a posztra teljesen lojális X B O X os ként elképzelni...
Tehát itt egy Házigazda "csere" 1 dolgot fog eredményezni.
A topik koporsóba beveri az utolsó szöget!
-
TomStorm #172982 Azt javaslom így gyászunk(véget nem érő!) ellenére szavazzunk meg valakit Házigazdának!Vagy csak véleményezzük.
Tudom nagyon rossz ez mindenkinek de lépni kell.
Banner cserék,hírek és a Topik további békés mivolta miatt ami nem felejt!mégis tovább vinné ami volt és lesz -
nagy remenyt ne fuzz hozza, hogy kimarad belole ;) -
Hay #172980 Szevasztok!
A hónap közepétől (04.16) lesz Goldban free az Assassin’s Creed Syndicate. Az ugye nem várható, hogy magyar felirat is legyen? :-) -
Zozo76 #172979 ne veszekedjetek! oruljetek hogy van ilyen-olyan gepetek es jatszhattok. beke! ;) -
Harlekinnek. -
Na pont erről beszélek!
Úgy tudtam, hogy erre ugrani fogsz és bizonyítod a hszt! -
Zozo76 #172976 es kinek nincs itt "fegyvere" ? -
A magyar tanár az nem román, vagy szlovák születésű tanár, hanem magyar. Amire te gondoltál, csak fingod nincs róla, az a magyartanár. TOPLEL, ASDASDASDAS -
Jó jó csak kicsit elírtad a szót! fegyvertelenül! 
Tisztelt Magyar tanár bankigazgató....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.04.03. 11:55:40 -
Vagy csak nem akar szellemi csatát vívni fegyvertelennel.. -
Zozo76 #172972 szegeny darksector mar el is faradt a "harcban"... :) -
mindörökké! :D -
Ti még mindig ezt nyomjátok? -
Kellemes húsvéti ünnepeket! :) -
pl a gdriveról, a dropboxból tudok letölteni, de még az ms mocskáról a onedrive-ról is :P
férj hozzá a mentésedhez az xbox felhőben........ primkó automatizmus próbálja elérhetővé tenni haverod boxán, ill korrigálni a hdd-en a korrupt mentést... de ez NEM biztonsági mentés, valójában 1 példányod van a mentésből, amit ha pl felülírsz (véletlen new game), akkor pápá.....
-
Miért kié a tiéd?
Neked fogja az adataidat vissza állítani?
Mi mást kellene vele ott kezdenem egy játék mentésnél???
Mit kell rajta elhinni???
Minek kellene nekem vagy neked csak úgy hozzáférni???
Automatikusan teszi azt amit KELL!
Vigyáz a játék mentéseidre és gond esetén helyre állítja!
Elmegyek haveromhoz, belépek a gépén a profilommal, és játszok a játékkal pont onnan folytatva ahol abbahagytam otthon tegnap!
Vagy áram kimaradás esetén sérül a merev lemezen a mentés vissza állítja vagy azt vagy az az előttit...
Továbbra sem értem mit kellene ezzel nekem még kezdenem!
Ez nem a hit kérdése! A hit az a templomba való...
Az oldalad meg már nem megy amit beraktál...Szegények biztos nem csináltak róla biztonsági mentést, ha már nem biztonságos oldalt linkeltél...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.31. 16:26:13 -
a boxos felhő nem a te felhőd, ott TE nem férsz hozzá semmihez. elhiszed, hogy van, létezik és ENNYI :D
ésjah, lámlám, usb !!!! :D