176776
banner
  • Harlekin
    Arra ott a felhő, amit a sóher meg nem fizet meg!

Tudod mint a nőnál az orvosi igazolás, hogy tiszta ráadásul mindig mindenkor a legfrissebbet kapod amit egy nagyon biztonságos helyen őriznek!
    A te gumid meg simán kiszakad és máris éces vagy mert ugye bizonytalan forrásba dugod folyamatosan!!!!

Nincs mit benyelni, mert max sóherként lehet kimaradni belőle...

És természetesen azért tudtok sóherként vágyakozni, hogy de jó is lenne ha lenne! Hiszen zavar titeket, mert foglalkoztok vele....

Így nektek sóherként ingyen van a vágyakozás meg a kimaradás.
    Nekünk pénzér a szolgáltatás és a szórakozás....
    Nem furcsa és szerintetek ti jártok jól!
    Tudod ez a savanyú a szőlő.....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.25. 16:27:00
  • arty
    "Mert NINCS szükség, nincs létjogosultsága a penes mentésnek"

az ilyen guminélkül emberek szoktak écben meghalni ;)
    (és DE, kötelező, alapfeltétel kellene legyen a biztonsági mentés készítésének lehetősége)

"Ha a multiért fizetnél, akkor valószínűleg fizetős multi lenne a neve, de ha nem is ez akkor a gold ajánlatokat, Live ajánlatoknak hívnák és még a silveresek is megkapnák ,mindenki aki csak a Liven egyszer is regisztrál."

a kezdetekkor mit adott az ms a goldért a fizetősmultin kívül?
    naugye.
    azért nem fizetősmulti a neve egyébként, hogy jobban benyelje a birka.
    pedig nem kellett volna ezzel vesződni, neked azon a néven is eladták volna :D

a fizetős multin kívül minden más ilyen kényszeres izé, hogy tartsák a lépést a sonyval (tudod, psn+ ...)
    multi nélkül tizedennyi előfizetőjük nem lenne.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.25. 16:16:19
  • Harlekin
    Nem!
    Igen érdekel, de amúgy meg nem! Nem is tud érdekelni hiszen nincs, így nem is érint, de ha lenne se érdekelne.
    Mert ha lenne, se használnám. Elavult valóban ide... Hiszen van 2 sokkal korszerűbb, megbízhatóbb, biztonságos tárolási lehetőség. De amúgy használok pent, hiszen van olyan ahova ez szükségszerű viszont ide nem!
    Tehát ez eddig se volt vita hiszen én végig csak a tényszerű jelenlegi dolgot ecsetelem.
    Te meg kapaszkodsz egy nem létező dolog vágyakozásába amihez már kezdesz mást is hozzá társítani mint pl a fizetős multi!!! Na most ezzel mit kezdesz!?
  • darkSectorxxx #172915
    Nem, te szerintem meg azt mondod, ami téged nem érdekel, nem használod, az egylrtelműen szerinted elavult meg felesleges.
    Vagy nem?
    Mert ha nem, akkor nincs vita se.
  • Harlekin
    "Ez a mondat miatt kár erről vitázni."
    Nem vitázom állást foglalok! Első perctől kezdve ezt teszem. Első perctől kezdve mondom, hogy van 2 lehetőség ami bőségesen elég...

"Sőtt szerintem a felhő is felesleges, minek akarod te felhőbe menteni a játékodat?"
    Mert szükségem lehet rá és, mert tudom, hogy ott valóban biztonságban van!!!
    Ellenben, a te csak véletlen történt komplett penes corupted históriáddal!

"Én nem használom, szeriintem felesleges."
    Ja értem szerinted egy létező használható felesleges, de azért ragaszkodnál egy nemlétezőhöz...
    Azért nem használod , mert nem tudod, mert nincs Goldod ! Miért? (majd a végén)

"Sőtt, a fizetős multi is."
    Ezt külön szedtem annyira érdekes...
    Kezdve azzal, hogy még kicsit sem passzol a szerinted vita témához.
    ( Azt érezni, hogy már mindegy mit csak valamit hozzá tudj szólni)
    Folytatva azzal, hogy nem fizetős multi!
    A Goldér fizetsz aminek a másik X részének egy része a multi!
    Ha a multiért fizetnél, akkor valószínűleg fizetős multi lenne a neve, de ha nem is ez akkor a gold ajánlatokat, Live ajánlatoknak hívnák és még a silveresek is megkapnák ,mindenki aki csak a Liven egyszer is regisztrál.
    És mindenkinek egységesen járna a plusz ár kedvezmény egy akció keretein belül nem csak a Goldosoknak...
    És még simán lehetne folytatni....

De akinek továbbra se világos, hogy nem fizetős multi van az így járt!
    Mert mutass erről kimutatást mennyi részt fizetsz, ha csak a kedvezmények miatt van Goldod és így van mellé csapva a multi...
    Tudod létezik az ingyenes TV adás is nézheted a része lehetsz, viszont ha vágysz kicsit nívósabb szolgáltatásra akkor fizess érte. És még számtalan példa van erre...

És így száz szónak is egy a vége.Ha te multizni akarsz, de nem veszel goldot szimplán sóher vagy!!!és ez igaz az előzőre is!!!
  • darkSectorxxx #172913
    "Viszont azt nehéz feldolgozni, hogy a 3 már szükségtelen..."

Ez a mondat miatt kár erről vitázni.
    Sőtt szerintem a felhő is felesleges, minek akarod te felhőbe menteni a játékodat?
    Én nem használom, szeriintem felesleges. Sőtt, a fizetős multi is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.24. 13:41:45
  • Harlekin

Erre valaki ugrott? Én 2-t két címre berendeltem! Tudom, hogy esélytelen, de hátha....

szerk!
    Most nézem a link már nem elérhető............
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.24. 10:34:03
  • Harlekin
    Igen több! Meg a 4-is meg az 5-is látom a matek azért megy.
    Viszont azt nehéz feldolgozni, hogy a 3 már szükségtelen... Jó vannak a maradiak akiknek nem....

Én szarom le?

A konzol gyártó szar le.Ő nem adja a lehetőséget hála istennek.
    Én csak díjazom a döntésüket, de ha ez így jobb neked akkor leszarom én is!
    És ez nem csak az én világom hanem jóval több világa mivel több millió tud ez nélkül létezni és biztonságban lenni.
    Amúgy is van lehetőséged ezt érdemben feszegetni nem engem kell ezzel győzködni, mert nekem MAX a véleményem tudnád megváltoztatni! Amit amúgy garantáltan nem fogsz hisz örülök annak hogy ez így van!!
    Viszont nálam azt végkép nem tudod elérni, hogy legyen ez a lehetőség!

De van erre egy nagyon jó oldal ahol ezeket az igényeket szavazásra lehet tenni és ha nagyon sokan szavaznak rá akkor talán az MS is foglalkozik vele. Nem ez lenne az első, mert jó pár dash fejlesztés onnan indult!

Vagy van a develop programjuk is jelentkezz... Sose lehet tudni, hátha szükségük van kőbalta kő pattintóra!
    Ezek közül bár mi célravezetőbb mint az, hogy engem győzködsz totál feleslegesen! És ezt teszed, úgy hogy nagyon nem is érint téged a dolog!!!
  • darkSectorxxx #172910
    Hát ezaz, te erőlködsz azon, hogy a 3 több mint a 2.
    Te most a saját kis világodat írtad le, másra magasról szarva.

Azért mert te leszarod, attól az még nem felesleges.
  • Harlekin
    Addig magán ügy ameddig ezt nem írod ide ki!
    Addig magán ügy lenne ameddig más nem szív miatta! Mint az én példám is igazolja és ha gondolod 1000 et keresek és rakok ide be!

Nem kis szögön akadok meg hanem egy szükségtelen általad preferált dolgot pellengérezek!!
    Amit a jelen helyzet is igazol! Nincs penes mentés!
    Mert NINCS szükség, nincs létjogosultsága a penes mentésnek, azaz a rendszerből kimozdítani bár milyen adatot!
    2 helyen van tárolva így is az adat +1 biztonsági is egy kimondott mentésre, tehát 100% os biztonsággal meg van meg lesz mindig a mentésed! Nem úgy mint nálad(nem kel ismét leírnom ugye a szavaidat, hogy buktál egy komplett pent)
    Ezek összessége igazolja azt, hogy NINCS szükség arra a szarra.
    Pontosan azért, hogy ne lehessen mókolni. A biztonság így minden téren 100% os
    Törődj bele....
    Ráadásul ne keverd ide a PC-t aminél ez egy alap funkció így meg gátolhatatlan, de ott csalás terén ez a legkisebb gond ha penre mentesz .

Vissza térve a csalásra te csak ezt csinálod (talán) amit ráadásul nem is tartasz csalásnak pedig AZ!
    Akkor ezt szorozd meg xxxxx-el és ennek vedd a töredékét aki csak "BIZTONSÁGI ADATMENTÉSRE" használta, használná...
  • darkSectorxxx #172908
    Az jó bameg hogy van plusz lehetőséged kimenteni. Nem csak a trkközés miatt. Az magánügy, amúgy is.
    Te most fennakadtál egy kis szögön, ami kiáll a lécen, azt nem tudsz továbbmenni.

Frankón nem ez a lényege, ez csak egy része.
    Trükközés csak ACO loot miatt kell, ez 1 eset a sokból.

Az meg hogy a slotokat megnövelem, az nem csalás.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.23. 16:55:47
  • Harlekin
    Dehogynem emeled itt isteníted meg hogy mennyíre jó MÁSHOL!Hála istennek itt nincs és így nem is futok bele profilt meg mentést mókoló csalóba.....
  • Harlekin
    Ooooooooo, ha a kutya meg nem szarik akkor kidurran eset..........De 100 szónak is egy a vége. Maga dark írta itt le feketén fehéren, hogy egy komplett penes mentése ment el! Mi kell ennél több bizonyíték, hogy egy szar a penes mentés....Amit mellesleg annyíra favorizál....
  • arty
    nem tudtam h 360on is volt ilyen régiós - lemezes - digites baromság :( atomgáz.

ps-en tudom h volt: ott a magyar lemezes mentést nem lehetett folytatni magyar digitessel.... HA rossz lóra tettél ... (más tapasztalata, witcher3-al, pl. - tehát nem csak a régiós gecizés ment ott se, hanem még a lemez vs digit is (ennek mi értelme???))
  • GOTY
    Mi van akkor, ha egy Xbox-only játékos Timbuktuba megy kiküldetésre egy hónapra, és mondjuk 220 van, de netkapcsolat nincs. Hogy játssza a játékát a felhőbe mentés nélkül, ha épp elszáll a lokális mentése, és nem backupolt pendrive-ra?
  • darkSectorxxx #172903
    Nem.

Nem emelek semmit sehová.
    Az nem kell hogy érdekeljen, mire kell a pendrive.
    Azt kell ebből értened, hogy csak xboxon nincs lehetőség erre. Minden máshol igen. A többi ne foglalkoztasson.
  • darkSectorxxx #172902
    Nem a csalás miatt mondtam a pendrive-ot. Olvassá már vissza.
  • Harlekin
    Ez nem is érdekel, azt teszel amit akarsz!
    A bajom azzal van hogy piedesztára emeled a fos penes mentést a felhővel szemben és ezt úgy teszed mintha a biztonság miatt lenne erre akkora szükség... Közbe meg egy szarság végett......
  • Harlekin
    Ami ott lett volna mentésed az akkor is korumpált lett volna, ha egy másik régióból szedted volna hozzá a játékot!
    Tudom hiszen a warez véget bőségesen rá láttam ezekre a dolgokra.
    Minden játéknak más és más volt a régió mentése pont mit ahogy nem stimmelt a digit meg a lemezesek közötti se. Emlékeim szerint volt valami 10x jegyű szám ami meghatározta a mentéseket....
  • partizan182
    Csalsz ÉS rinyálsz hogy nem elég könnyű (csalni). De hajrá, szertinem az évtized poénja, nagyon élvezem.
  • darkSectorxxx #172898
    Nem. :) Ez gond? Kinek a mindennapjait nehezítette meg.
  • Zozo76
    te mocskos, koszos csalo! nem szegyeled magad? :D
  • darkSectorxxx #172896
    Ehhez nem kell feltétlen több slot, de ez pontosan így megy.
  • darkSectorxxx #172895
    Csalok, és?
  • arty
    dejó h nem csak én vagyok 40 felett! :D úgykellneked(is)! :D
  • arty
    amikor sajátxboxon / pcanywhere / másxbox háromszögben mennek a mentéseid, mi garantálja, hogy mindig mindenhonnan/mindenhova át is megy a mentés, nem korruptálódik, mindig a legfrisebbet kapod, nem b*szod felül véletlen az ujat a régivel egy konfliktusnál, stb?

én a bw compat miatt elbuktam pár játékom a csodás felőbe-kényszermásolgatáskor (részben-egészében a saját balfaszságom miatt, igen) - de volt pendrivem, amin ott lehetett volna egy BIZTONSÁGI MENTÉS? NEM. ERRE _NINCS_ LEHETŐSÉG az ms konzolján.
  • Harlekin
    Bocs rosszul írtam 2011- be 38 voltam!
  • Harlekin
    Sokkal jobb más meg napokat szenvedl!!!
    Ez az igazi játék!!!!
    És innentől nincs is mit mondani....Mire jó ez a lehetőség!!! Mert ugye a konzol zárt rendszerről lementet adat a pc-n mint ahogy már beraktam pár képet elérhetőséget és lehetőséget, hogy mire használható csalás terén....
    360 on is lementhető volt a mentés.... Voltak képek, hogy bementem random emberekhez multiba és mire észbe kaptam a 999999999999 szintű gyökér egy suhintással levágott valami 999999999 enemit így megkaptam az XP-t és én is ugrottam 999999999 szintre. És törölhettem a karakterem amibe nekem 20-30 óra volt, ha továbbra is élvezni akartam a játékot... Tehát 2 helyen módosíthatatlanul bőségesen biztonságban vannak az adatok továbbra is tartom.....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.23. 11:32:50
  • Harlekin
    2007 óta van boxom 2011 be 34 éves voltam tehát ovi kizárva. Elvonatkozás azért nem mérvadó, mert hála istennek semmi közöm nem volt és nem lesz a ps rendszerhez....
    De attól mert leállt a rendszer még a ps en csak ott volt a mentése!! Miért kellet új hobbi után nézni?
    Most a BOXON is ott a mentés közvetlenül net nélkül elérhető!!!
    A felhőbe a biztonsági mentés van! Vagy használhatod arra, hogy másik boxon bejelentkezel és használod ott éppen akkor azonnal nem kell le meg felmásolgatni penről!

Belegondolsz MINDEN "felhő alapú" az egész internet. Veszett el bárhonnan levelezésed képed, vagy ebből a fórumból csak úgy dolgod amit nem szándékosan töröltek, mert itt azért van lehetőség erre???
    Nem kell messzire menni az iwiw leállásnál 9 hónappal előtte figyelmeztettek több százszor, hogy mit tegyél az adataid megóvása érdekében. Csak úgy nem vész el adat a felhőből ez ziher....

Tehát aki így gondolkodik, hogy a mai világban nincs pluszban a felhőben biztonságban az adat az konkrétan ne hagyja el a házat, mert minden más váratlan szörnyű eseményre nagyobb esély van mint arra, hogy egy időben a box merevlemezén tárolt adat és a felhőben tárolt adat egyszerre fog elveszni....
  • GOTY
    Azért nem eszik olyan forrón a kását. Darky nem feltétlen mond hülyeséget. Nem tudom, hogy emlékszel-e (nem biztos, mert lehet, hogy akkor még oviba jártál), hogy 2011-ben volt egy több mint egy hónapos PSN leállás (most vonatkoztassunk el attól, melyik gyártó rendszere), amikor gyakorlatilag semmit se tudtál kezdeni a konzoljaiddal, mentéseiddel, semmivel se. Az boldogan játszott, aki akkor pendrive-ra mentett, és offline tolhatta a játékot, aki meg nem, az egy hónapig kénytelen volt új hobbi után nézni.

Ment is a fene nagy virnyákolás az interneten, úgy picsogtak a felhasználók, mint a fürdőskurvák. Mellesleg jogosan.

Azaz, bár a felhőt mostanában divatos magasztalni, egyáltalán nem biztos, az adatvesztés bárkit érinthet, és semmi garancia nincs arra, hogy a ma a felhőben tárolt adatod még holnap is ott lesz.

Ha biztonságban akarod tudni az online adataidat, a minimum egy hardcopy mentés, és egy másik online backup javasolt. Annak az esélye, hogy ezek egyidejűleg szarjanak be, egyenlő a nullával.
  • Moby
    Vannak erre mamár szakrendelések, meg kezelés.
  • partizan182
    Se, asszem lútboxokat nyitogat és visszatölti a korábbi mentést ha nem azt a geart dobja amit szeretett volna.
  • Harlekin
    Elhiszem nagyon felemelő lehet, amikor kiplatinázol valamit,ahol halál nélkül kell végig menni, közben meg 1000000 halálod volt, de volt 9999999 mentésed!
    Más meg vért izzadva megy végig 1 mentéssel!
  • Harlekin
    Na akkor, hogy a kőbalta szekció is megértse!!

"Mire kell a többféle mentés???"

Tehát ha az AC. be van 3 slot amit menthetsz, mert a készítők így találták ki! Hogy ne tudj napokat vissza tölteni azért, mert szar döntést hoztál! De te megtartod a 2 nappal az előtti 50. mentésed tehát így akkor te csalsz! PONT!
    A többféle az a játékban fellelhető mentésekre vonatkozik!!! Ha abba egyet tettek akkor annak oka van ha 10 et vagy 3-at annak is! Ha béna vagy és elcseszel valamit az 1 nél de a 10 nél is akkor kezd előröl!

De ha te ezt megkerülöd CSALSZ!

Na így világos a TÖBBFÉLE értelmezése!!!

A kőbalta részt meg leírtam, a felhőben minden ugyan úgy tárolódik mint a boxon, sőt több mint már ezt is kitárgyaltuk a boxon tárolt adat sérülés lehetősége miatt...

Az érdektelenség nem kizáró ok, hogy másként vélekedjek...
    És amint látod nem csak én vélekedek így a penes marhasággal kapcsolatban!
    Sőt valahogy csak eljutott a gamer társadalom oda a konzolgyártókkal karöltve , hogy széles körben elfogadott és használható a felhő mentés! És nem láttam tele sírva a netet, hogy valaki bukta az adatát a boxon is meg a felhőbe is!
    Sőt rajtad kívül se látok nagyon olyat aki sírna a penes mentés hiány miatt!
    Ellenben van olyan akinek olvastam írását, hogy bukott egy penes teljes állományt!( Nem ismered véletlenül???Darkal kezdődik és sector a vége!)

De mint már leírtam maradj nyugodtan a kőbaltás megoldásnál!

• darkSectorxxx #172884
    "Mire kell a többféle mentés???"

Itt kezdődik a probléma.

2 opció áll fent.
    1., Nem olvastad el amit írtam
    2., Nem érdekel ez a dolog.

Ettől még létezik.
    Leírom megint.

Van pl egy játékod, ami automatán ment, vagy több mentésed van, mondjuk ACO-ban 3.

És te nem akarsz felülírni egy slot-ot a mentésekből. Mert szükséged van arra a mentésre, ami már megvan, ekkor elmentheted azt is, meg amit fellülíratsz, azt is.
  • darkSectorxxx #172883
    Egy szóval nem mondtam ilyet.
  • Zozo76
    Tehat akkor az esti film cime: DarkSector es a Pendrive... Avagy a kobalta bosszuja!
  • Harlekin
    De azt amit a pendrive-on lehet, többféle mentést, azt sok játéknál nem tudod a felhőben, mert fellülír.

Mire kell a többféle mentés???
    Ha a játék alapból nem támogatja, de te ennek ellenére lemented a későbbiekben a hibás döntéseid orvoslására teszem azt. Akkor csalsz!!!
    Ha a játék engedi a többféle idő pontban történő mentést akkor az a felhőben is ott lesz MIND!
    De biztonsági okból a felhőben a régi mentésed is ott van szinkronizációs okból!

Viszont ha a kutyád megeszi a pent akkor akár hogy matatsz a szarban akkor se lesz meg neked a mentésed OFFLINE se!

Nem kell kényszeredetten válaszolnod mert már 40x megtetted nyugodtan használd a kőbaltát!
  • Harlekin
    Ezt a kőrt már lefutottam vele én is... Számára a kőbalta az isten a légkalapáccsal szemben......
  • darkSectorxxx #172879
    Pendrive egyszer tönkremegy, de nem mind a 3, azt másolgatom max, a szerver meg valahol van, kitudja meddig és milyen állapotban. Ja és a mentésem megy offline is pendrive-ról.

De azt amit a pendrive-on lehet, többféle mentést, azt sok játéknál nem tudod a felhőben, mert fellülír.