176877
banner
  • arty
    n+1. dögunalmas openworld retek* a wildlands is, igazad van :)

"jól összerakták", jah. feltéve, hogy van kedved 40 órán át ugyan azt a 15 perces patternt ismételgetni..... végtelen activityket pipálni a képzeletbeli csekkliszteden.... meg gyalogolni a sivárságban, esetleg utazni valami überprimkó fizikás járművel a-ból bébe.

(nem mondom, hogy nem tetszik, mai napig szoktunk vele multizni, de ne hasonlitsuk már az elődökhöz és pláne ne az openworldségét hozzuk előnyének...)
  • Ulthanito
    Openworld splinter nagyon is jó ötlet, nézd csak meg a Wildlands-t, azt is összerakták, és jól is sikerült a sztorija.
  • arty
    mert nem fogyott "elég jól" a halo5? csak tipp :)

zozo76: a pubg szerintem 320x240-ben se tudna többet, mint most :D
  • Rage47
    biztos nem lesz reboot, miért lenne
  • Zozo76
    de ha lekapcsolod 800x600-ra? :)
  • arty
    és a 25 frémmel futó pubg alá minek a 120hz? ;)
  • partizan182
    120hz Support

Nagyon rámennek a Pécés játékosok elcsábítására, egyáltalán nem rossz az irány, jöhetne máshova is. Van valaki itt aki majd ki tudja próbálni?
  • arty
    halo reboot, openworld splinter :( :( :(

gyászolok.
  • TBTPumpa
  • orichalcos
    Láttad melyik oldalt adta meg forrásnak a hír szerzője? :D (Én meg most magyarázkodhatok Redditen, meg Reseterán, hogy kurtára nem én vagyok a forrás, csak egy pletykáról írtam mint érdekesség. :D)
  • TBTPumpa
    Xbox E3 2018 Line Up leaks
  • TBTPumpa
  • partizan182
    Gondolom jön valami új SKU és kell neki a hely a raktárban. Most ugye 5 ajándék gamma jár az xhez, biztos megemelik 10-re, hátha.

Úgy tudom a prót se veszi nagyon senki, alapgépek (slim/s) adják az eladások jelentős nagytöbbségét.
  • Harlekin
    Ha így van akkor, miért CSAK Vasárnapig ennyi??? Vagy akkor a PS4 pro ára is azért csökkent csak úgy?
  • Hay #173012
    HI! És lám, magyar felirat is van az AC Syndicate-ban :-)
  • arty
    Dead Space 2 - Severed

"Gabe Weller tries desperately to reach his wife as his security patrol in the Titan Mines falls apart. "

single player dlc is ingyé van, DS2-höz

---

zozo76: szuper :) nekem már megvolt, ezért nem voltam benne biztos, hogy a hír "igaz"
  • Zozo76
    Nekem engedi letolteni. Van GOLDom.
  • arty
    állítólag a goldosoknak most nem csak a dead space2, de a dead space1 is ingyé van!

teszteld

(természetesen one-on is tolhatók)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.04.16. 21:23:58
  • n000rbi
    Akinek van egy kis elégetnivaló pénze: most vasárnapig 138990-ért lehet One X-et venni a KSZ-ben. (biztos azért ennyi, mert nagyon fogy)
  • toza #173007
    visa vagy debit kell igen.
    irany a napszam es anyu-apu kartyajara lehet bohockodni.te meg oda adod kezpenzben.kesobb meg sajatodra ha mar nagy leszel. :D
    Utoljára szerkesztette: toza, 2018.04.16. 12:25:54
  • Kandurex
    Nagyon jó lenne pár játék, mert a gép kurva jó :( de nem akar az MS ilyet
  • Zozo76
    itt az UJ xbox one x! asszem en rossz gepet vettem... :(

• abel0317
    Hali, most nyitottam bankszámlát (otp junior, mastercardos) azóta megjött a bankkártyám is, aktiváltam is de mikor boxon megszeretném adni ugye az kártya adatait egyszerűen nem fogadja el..mit lehet ilyenkor csinálni?! Olvastam olyat is, hogy csak dombornyomottat fogad el meg hogy kell, hogy legyen valamennyi zsé a számlán és csak akkor fogadja el(jelenleg nincs rajta semennyi)
    Ez lehet a baj?
  • toza #173003
    hasznaltan - 2 ev garanciaval 125...
    Utoljára szerkesztette: toza, 2018.04.13. 17:09:46
  • Zozo76
    miert vagy ilyen negativ? en csak segiteni akartam!
  • darkSectorxxx #173001
  • Harlekin
    Annyira felemelő bejönni és szembefutni egy kicsit bizonytalannak tűnő, de ettől függetlenűl maximális látnoki képességekkel rendelkező poszttal!
  • darkSectorxxx #172999
    Ja hogy használtan. :) Hát lehet fél-1 év és bekerül 100 alá, pláne mikor kiderül hogy semmi új exclusive nem lesz 10 éven bellül.
  • arty
    hardverapro... 120 alatt szoktak lenni 1-2 hónapos gépek (néha új is)
  • arty
    akkor most menj el a support.xbox.com-ra és panaszold be az ms-t a kretén névadásaik miatt, ill hogy hülyét csináltál magadból és ez az ő hibájuk ;))))
  • Zozo76
    "érik az X ;))) van már valahol 100k alatt?"

Hogyne lenne, a hulyenek is megeri, hatmeg NEKED:

http://www.vatera.hu/xbox-one-500-gb-2614798790.html

• darkSectorxxx #172995
    100k alatt, elsőnek menjen le 150 alá. :)
  • arty
    saját kiegészítés: magyaroknak, magyar accon persze elég nagy a nyomor, az eredeti xbox játékok jórésze GONDOLOM nem lesz elérhető nálunk, ahogyan eddig se voltak... :(

márpedig lemezen beszerezni manapság egy Conkert vagy egy Panzer Dragoon Ortat nem olcsó mulatság :/

nekem egy SSX3-am van és egy Mercenaries-em, utóbbival annyi a gond, hogy már előrehaladott mentésem van 360on ... :( (ill. volt anno xbox-on is, amit egy "pendrájvozáskor" elvesztettem :( kösz ms...)

360as címekből az RDR eléggé érdekelne 4k-ban, de újra talán nem játszanám (időhiány), ill. a Force Unleashed épp "folyamatban van", lehet jót tenne a kinézetének az XOX...

• arty
    giganyúz! jó adag cuccot kapott a visszafelé kompatibilitási lista!
    és nem csak x360 játékok lettek mégszebbek, ill jöttek újak, de az eredeti xbox sok-sok címe is játszható immár xbox one-on!

Original Xbox (games releasing on April 17):
    Blinx: The Time Sweeper
    Breakdown
    Conker: Live & Reloaded
    The Elder Scrolls III: Morrowind
    Hunter: The Reckoning
    Jade Empire
    Panzer Dragoon Orta
    SSX 3
    Original Xbox games releasing on April 26:
    Destroy All Humans!
    Full Spectrum Warrior
    Mercenaries: Playground of Destruction
    MX Unleashed
    Panzer Elite Action: Fields of Glory (Europe only)
    Star Wars: Battlefront
    Star Wars: Battlefront II
    Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
    Star Wars: Jedi Starfighter
    Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
    Star Wars: Republic Commando

X360 címek, amik kaptak 4k peccset:
    Darksiders
    Gears of War 2
    Portal 2
    Red Dead Redemption
    Star Wars: The Force Unleashed

új játék a listán: Sonic Generations

ms

érik az X ;))) van már valahol 100k alatt? ;)
  • Harlekin
    Na teeee...... Egy kicsi olcsósággal azonnal képes vagy meg hasonulni!? Szépen vagyunk....
    Na akkor most már csak 2 dolog van, hogy teljesen a jó irányt vedd!Gyere PUBG-ni és dobd ki a pendereket!
  • arty
    most még megúsztad! ;)) (nekem is lett goldom, 2600ft/3 hónap -> ennyit visszahozok akcióból és ingyen 360as játékok közt is lesz szvsz 1-2, amit amúgyis megvennék... legalábbis merem remélni :) )
  • Harlekin
    Mivel sikló ernyőzök is! Így igen repülök goldosként!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.04.06. 08:38:53
  • Ulthanito
    Szerintem nem kell ide topikgazda, több ok miatt sem. Egyrészt, a moderátor is tud bannert cserélni, ha nagyon akar. Másrészt, a topik ki van véreztetve, mint az Xbox ezen generációja, pár ember megfordul naponta Harlekin gumiszobájában, és próbálja a realitások talajára rángatni, mindhiába.

Ide még moderátor sem kell szerintem.

Ha lenne legalább akkora forgalom, amekkora a PS4-topikban, akkor azt mondom, hogy oké. Totti sem hiszem, hogy azt akarná, hogy csak azért maradjon ez az ő topikja, mert ő nyitotta.
  • rastaman
    lehetsz :D
  • arty
    én lehetnék? :D

minden goldos repül!!!