XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
kz2-ben az ai-t nem fogta vissza az inputlag, itt a szembe jövő pixelt viszont ugyanugy hátráltatja, mint téged 😉
szal itt kisebb gond! 😄
Forza.
Most hogy jutottunk el IDE!! hogy az X1X szar vagy se?? A PUBG tól!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Ettől még nem lesz jobb egy milliós gamer pc-nél. A pubg sem lesz jobb rajta, mint egy tízszer annyiba kerülő gépen. Ennyiről van itt a vita, nem többről. Ettől még az x1x nem lesz sz.r és senki nem véd semmit. Én is nagyon elégedett vagyok az x1x-emmel, lényegében amióta megvan multiplatot csak azon játszok, a ps4 pro-t meghagyom ps vr gépnek, a pc-n meg csak a precizitást igénylő játékokat játszom (shooterek, rts-ek, izometrikus rpg-k stb.). Mindegyik gép jó valamire.
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy játszom mindegyiken.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.28. 13:25:42
TI vagytok az elvakult PC sek és teszitek ITT ezt az XBOX topikban!<#kacsint>#kacsint>
Fordított esetben még talán igazatok is lenne ,de sajnos ti vagytok rossz helyen az igazatok igazolásában!<#nevetes1>#nevetes1>
nomeg elvileg mindenkinek 150ms a lag pubgben, egyenlőek az esélyek (és remélhetőleg a billegeres patkányok beleőrülnek a lagba 😄 )
Forza.
Úgy ám 😄 80-100 fpsel fut játék nálam highon.
És erre kiderül, hogy 1080ti Hi- on beleszalad a 40 be!!!
Most akkor hogyan van ez??
Ezért kértem a videót!
Láttam 1080 ti-n ÉLŐBE futni a játékot!!!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.28. 13:07:19
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.28. 12:35:49
Erre a szeptemberi fél éves számtalan javítással 2.5.39.19 gondolsz! Na ez nagyon nem ugyan az mint ami nekünk 2 hete kint van!!!
És itt még mindig egy JÓVAL DRÁGÁBB csak kártyáról beszélünk és ez nagyon messze van a 80-100 fps emlegetéstől!!!
GERO írta!!
Úgy ám 😄 80-100 fpsel fut játék nálam highon.
Tehát már elő jött a 40 fps is PC-n egy jóval erősebb CSAK KÁRTYÁN!!!!!!!!
<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.28. 10:35:55
Nyilván nem fogom megvenni ezt a sz.rt azért, hogy videot csináljak róla.
Ezért kértem egy USER videót ahol így fut a game!!
3 haveromnál LÁTTAM pc-n, hogy fut és nem estem hasra és nem is szar gépük van!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.12.28. 10:10:54
"A PC 60 fps-t tegnap láttam!!! Ezt úgy érik el, hogy szinte nullára van butítva az amúgy is szarabbul kinéző grafika!!!
Tehát sokkal jobban néz ki boxon a játék! Ezt a PC-s haverom is elismerte!!!"
Ez általánosítás és nem igaz. Van olyan pc, aminél jobban néz ki a box, de ha kellő pénzt beletolsz, a pc mindig jobban fog kinézni. Legalábbis ebben a generációban. (néhány borzalom portot kivéve, de azok ugye erősítik a szabályt)
Ja, nyilván drágább a pc, de az nem volt téma, hogy mi mennyiben kerül. Csak, hogy melyik az erősebb, melyiken jobb a játék. Az emberek meg azért butítják le a pc-n, hogy eredményesebbek legyenek a játékban: ha nincs annyi bizbasz a képernyőn, akkor könnyebb kilőni a másik lúzert. Ennek semmi köze a szépséghez, ez a felhasználó választása.
Mutasd meg, hogy ez hol is volt írva????
Hogy 2 darab 250 ezres kártya?? Tehát ott tartunk hogy fél milla és ez még csak kártya ezen NEM megy a PUBG!
Box 4kt tud ez akárki akármit mond szebb mint a pc 1080p ráadásul úgy, hogy a MAI napig kedves gero a haverom lebutított grafal játszik, hogy többet lásson!<#nevetes1>#nevetes1>
Tehát akkor fél milla a kártya plusz a sallang alaplap 80 proci 100 mem huhhu az most szép de legyen 100 plusz egyéb apróság ott vagyunk 900!!!!!!De legyen olcsón megvett mindent 600 e 600e pc vs 165 konzol! És már most jobban fut a game mint amikor pcn kijött!!!És 4 K-n!
És ha csak ezeket a számokat nézzük akkor 4x jobb PC-n????? hát nem!!!!!!
Optimalizálás ide vagy oda itt egy vasra kell optimalizálni és ez menni is fog csak idő kell mint írtam 0.5.26.4 nél van a konzol! A pc meg 3.0.x.x és a VÉGLEGES van kint!!
Tehát ne azzal gyere, hogy más játék miként és hogyan fut, mert itt most rohadtul nem releváns!!!!
A PUBG ról volt szó ismét elmondom!!!
Wildlandset pc-n 80-100 fps-sel tolom 1080p-n. Nekem egy shooternél a magas frame rate mindig fontosabb a magasabb felbontásnál.
(Egyébként a pubg nekem 10 forintot nem ér meg, egy forintot nem költenék sem kártyára, sem konzolra, azért a játékért.)
Honnan tudom megállapítani hogy RGHs?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mostmár azzal szenvedek, hogy bár látja a pendriveot, de nem lát rajta semmit.. Pedig átkonvertáltam mindent GOD formátumba.
Mit csinálhatok rosszul?
Köszi
Kezdő xbox 360 felhasználóként szeretnék egy kis segítségét kérni!
A pendrive 8 gigás, FAT32re particionált, a játék a megfelelő formátumba van rajta. Hiába dugom bármelyik USB csatlakozóba a pendriveot, folyamatosan csak az Unformatted felirat jelenik meg. Más eszközök csatlakoztatásánál is ezt írja ki, már próbáltam.
Valaki esetleg tud megoldást rá?
Köszönöm!
https://youtu.be/6P86iLu9Xoo
es ugye egy 1080 ti nem az xbox one x ara.
Felettebb mosolyfakaszto latni, hogy nem tudsz lejonni errol a szovegrol...
Viszont a 28 frémet 30 helyett vagy a 30at 60 helyett 5 méterről is látni. 24"-n is látni. Béna kijelzőn és jobb kijelzőn is látni.
És még a játékmeneted is befolyásolja... elvagyok én 30al is, de a pubg nevű förtelemben az se jön össze, amennyire láttam. Viszont azon nem problémázol, így 2017-ben.... miért nem? Neked elég a 15 is, így 2017-ben? Vagy a 140 centiseden másfél méterről nem látni?
Felettébb mosolyfakasztó látni, hogy benyaltad a 4k mantrát, az a fontos számodra is, amit a marketinges sugall. Miközben valójában egy cseppnyi igényed nincs a normális képre.
(és nem arról van szó, hogy ne játszottam volna én (is) 20-25 frémmel játékot, de nem is verem a mellem, hogy "delegalább 4k volt". plusz még1x: én az átlagjátékosról feltételeztem, hogy tévén játszik, kanapéról, ergo a 4k-ból szinte semmit nem kap, cserébe a fosfrémet le kell nyelnie...)
Forza.
de egyebkent lelke rajta ki mit valaszt. ha neked 2017-ben a 4K nem tobb mint marketing, ha te nem latod a kulombseget egy 140-es TV-n 1-1.5 meter tavolsagrol (en legalabbis igy jatszom) az a te problemad/dolgod... "de ugyegyebkent!" 😊
ezt egy konzoltopikban, ahol az átlag tévén nyomja (vajon azon nyomja?), leginkább a 4k láthatóságának tartományán KÍVÜLRŐL.... hátöö... de legalább a saját bőrödön tapasztaltad a marketing erejét 😊
(egyébként a normális frémráta sose volt elvárás? oké, 2017-ben számodra nem, de úgyegyébként?)
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Valamit benéztél de nagyon😄