XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(MS nyilván nem annyiért kapja, de nekik is drágult ám!)
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
tudom, 50 millió x 1 $ az ... de gigantikus felbontású texturákkal sokmindent el lehetne fedni :)
(amugy oké, hogy van API xboxon, de nincs vga driver ami megint iszonyat sokat "lassít" (feltehetõen))
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én nem voltam részese annak a "kornak" amikor az üzemeltetéssel gondok voltak Xbox360/PS3 téren és gondolom nem a szénlapátolás nehézségeire, sokkal inkább a melegedõ/leolvadó CPU-kra és forrasztásokra célzol.
Amúgy a mérettel most gond van? Szerintetek a Fat vagy a Slim boxok nagyok? Nekem a k*b*szott Pio reciever a nagy, át kellett alakítanom a tv állványt, hogy beférjen! <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A többitõl nem félek, a ms fejlesztõi eszközökben, támogatásban jóideje az etalon, náluk a programozhatósággal soha nem lesz gond.
Adversus solem ne loquitor
Továbbá legyen kompatibilis a régi kontrollerekkel és a Fanatec CSR kormánnyal ( ha nem már a garázsban pihen az atombomba )
Kezdõ címnek jöhet egy ótóverseny pl PGR, Alan Wake 2 csak hogy mutassa az irányt:)
Az lenne a kérdésem, hogy a magyar reges live gold mennyivel karcsúbb jelenleg pl. a britnél elérhetõ tartalomban? Azért kérdem, mert van régi UK-s regem meg magyar is a boxon, de azt aktiválnám amelyik többet nyújt. Elõre is köszi a választ!
01110000 01110010 00110000
A Xenos valahol az R500 és az R600 között van.
R600-at másfél évvel késõbb vettél. Nominálisan (fillrate-ben pl.) utol lehetett érni, de olyan funkciók jelentek meg, amik csak késõbb, esetenként csak jóval késõbb vált elérhetõvé pécén (bár ilyen típusú fixed function tesselation végül soha nem is lett használatban pécén, az más dolog, hogy 360-on sem nagyon van használva).
Nekem 2GB ram volt a gépemben, sõtt sokaknak már akkor volt 4.
Egyedül a processzor nem volt annyira elõre.
VGA is volt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De majd meglátod hogy a játékok nem fognak annyival jobbak lenni mint amennyivel erõsebb a hardver ....de mindegy.
Majd 1 év múlva kiderül.
Jah. A konzolokban jótündérek futtatják a kódokat.
"ha az API miatt egy erõmû kell a mai játékokhoz is, amik kisebb hiányoságokkal elfutnak a régi konzolokon."
Ezen mindig kurvajót röhögök :) Inkompetens laikus oktat programozót :DD Súgok: xboxon is API-kat használnak. Ráadásul kurvára hasonlókat ám, mint winen. Dolgoztál pl. XNA-val. Nem? Pedig le is töltheted. Semmi köze az API-nak ehhez. S.E.M.M.I. Nemhogy apikat, ha megnézed a játékok kezdõképernyõjét ugyanazokat a middleware-eket használják a konzolos játékok. Bár szerintem ez neked nagyjából semmit nem mond :D
Optimalizálni a tervezhetõ/kalkulálható erõforrások miatt lehet. Az API-s baromságot felejtsd el.
Ja igen, ha ennyire nem fontosak a technikai adatok, minek új konzol?
nemvolt! (jade, félmillánál is többért, ergo "nemvolt")
Forza.
Nem a technikai adatok a fontosak, hiszen a konzoloknál az optimalizáláskor rengeteget ki lehet sajtolni kisebb erõforrásból.
Ha meg olvastál infókat.
A PC-n pont hogy azt mondták kb 1 éve hogy sokkal szarabb lesz a helyzet, hiszen hiába vannak 10 erõsebb konfigurációk, ha az API miatt egy erõmû kell a mai játékokhoz is, amik kisebb hiányoságokkal elfutnak a régi konzolokon.
A konzolok eddig sem hardverben alázták a pc-t.
Szerinted mikor volt PC-ben 512ram memória elõször? 2005 után?
szerintem reálisabb, hogy ms/sony is marad a power arhitektúránál (fogalmam sincs miért nem x86, a kompatibilitáson kívül) - moby?
sose láttam leírva, hogy miért jobb a power játékra (ha jobb!), ami egyedül megmaradt, hogy írta egy fejlesztõ, hogy az xbox power cpuja kb p4ee szint - azaz nem túl acélos (mondjuk anno nem volt 3 magos p4, kétmagos ugyan volt, de az áramigényét, melegedését gondolom mindenki ismeri... vicckategória)
Forza.
A konzol az 100% vegytiszta special purpose. Semmit, ismétlem zérót profitál bármilyen gpgpu architektbõl. Nincsenek általános célok, ahol gpu felhasználható lenne nem-tradicionális feladatokra.
Egyébként rohadtul nem mûködik másképp, pláne nem egy konzolban. Szerintem tisztába kéne tenni mi is az a gpgpu, mielõtt valami megint valami dezinformációáradat lesz :)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Valószínûleg tanultak a dologból. Mondjuk az vicces lesz ha kevesebb mag lesz a PS4-ben mint a 2006-os PS3-ban.
#129585: A Cell proci kifejlesztésében volt szerepe.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A jelenlegi CELL sincs kihasználva. Azon kívül hogy drága volt, szép volt, jó nagyokat lehetett mondani, hazudni, promózni érdemi szerepet nem vállalt PS3 életében.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
This news means that Xbox 720 will most likely be launched in 2013."
A másik, hogy majornelson ma kirakott egy E3 visszaszámlálót a blogra. Ilyet sose csinált elõtte, legalábbis fél évvel elõtte sose rakta ki. 99%-ra vehetõ most már az E3as bejelentés és az év végi megjelenés. Sony meg van egy olyan érzésem átcsúszik jövõre :(
Nemrég sikerült beszereznem egy LIVEra alkalmas XBOXot.
Visszaolvastam és azt látom másoknak is akad problémája a LIVEal.
Azután érdeklõdnék, hogy ez a "szolgáltatás" gyakran ekkora szar vagy ez kirívó eset és azért néha mûködik normálisan?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Batman 2 szintén nagyon jó, ahogy olvastam az már csak a táma miatt is érdekel, és talán jobban élvezem majd mint a Batman AA-kat. Karibi filmeket szintén kedvelem, és mivel a film is poén a játék biztosan sírva röhögõs. S ezek a "régebbi részek a Lotral ellentétben beszédhangok nélül vannak és a karakterek csak gügyögnek.
http://forum.xbox-sky.cc/xbox360_regional_compatibility_guide/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord