XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
És jön a 2. rész, tuti ...!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GYgmJKZeLoQ
My streams: https://beam.pro/oriic
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudom faszság de valahogy feelingesebb, hogy konzolon játszok. :)
PC-n sose voltam annyira kiélvezõs fajta aztán mióta van konzolom azóta szépen hátradõlve szeretek szöszmötölni sok játékkal. Acsik is nagyon jók, PC-n meg nem minden játékban vannak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sry ha nem voltam elég világos, de ez sosem volt cél :P :D
Adversus solem ne loquitor
Ugyanaz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Zseniális sorozat..
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A 2 dolog nem ugyanaz.
Vagyis szájbarágósan azt kell ezalatt értened hogy kurvára leszarom a gép paramétereit ha a nextgen játékok ütnek rajta, és ezeket nem kell pc viszonylatba mért brutál vasakkal felvértezni.
mert kisebb ámde a mostani generációs hardvertõl nagyobb gépen is lehet jó , szép, tartalmas játékokat.
Nemtudom miért nem érted. :D
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"Azért mert kell a fejlõdés"
"attól hogy nem nasa technológia még lehet versenyképes"
Gondoltam mostmá szólok, hogy folyamatosan kizárólag a saját véleményeddel szemben küzdesz :D
Most akkor leszarod, elég ha fejlõdik, vagy legyen versenyképes? Dönteni kéne ennyi poszt után :D
Ha az akkor érdekelne a véleményed róla. Érdemes beszerezni?
A PS3 mit ért a nagy nanotechnológiával?
Forza Motorsport
I'm excited about 2013 because.....?
Csak nem új Forza bejelentés?:)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pécé:
drawbox(20,20,10,10) -> directx -> vga driver -> vas
xbox360:
drawbox(20,20,10,10) -> xbox dx api -> vas
nem értem, miért ne lehetne megspórolni egy réteget valahol... :) MS-é a vas, nyilván tudja, hogy a drawbox hivás után milyen címekre mit kell írni, melyik regiszterekbe mit kell tölteni, hogy a képernyõre kikerüljön egy négyzet... azok a címek minden xboxon ugyan ott vannak és nyilván az AMD is elárulta ezt az MS-nek :)
Forza.
tegnap este rendeltem pár cuccot zavviról... <#falbav>#falbav>
ZAVVI.COM -10% akciós kód, ma (jan.3) éjfélig :
Elsõsorban az jól optimalizált Unreal motor, ami rengeteg játék alatt fut és ha jól van összerakva egy közepes gépen is hozza a 60 fpst, indította el ezt a 60 fpst alanyi jogon, meg a nextgenbe "mániát". Csak ugye ami nem unreal és szebb, az már csak erõsebb és még erõsebb még drágább gépen 60 fps, már ha elérhetõ egyátalán és attül hogy elértük még nem biztos hogy az fix. Ugye a Crysis 1 elején szépen futott, aztán ahogy ment elõre a játék úgy romlott az átlag FPS...
Szóval legyen full HD és 720p + élesimítás és törekedjenek a fix 30 fpsre, akik meg tudnak azok a 60 ra, ahogy eddig is tették.
De a 60 fps sem mindig jó, ha az az esztétikai látvány rovására megy. Driver SF alatt a látvány rovására ment... spórolás ezerrel. Szép autók, nem szép város., idõjárást és napszakokat már nem is merték bevállalni, mert így is volt hogy a motor nem bírta tartani a 60at, s ennek annyi lett a következménye, hogy a látvány hamar unalmas lesz, a játék unalmas lesz...
Persze ezek az én meglátásaim, a lényeg hogy törekedni kell a jóra, mint ahogy most is tudtak fix 30al csudálatos teknós állejtõs Halo 4et elõállítani, Forza 4et fix 60al, COD BO2õt 60al, elõremutató Hitmant 30al stb...
Igényes fejlesztõk vannak, igénytelenek vannak. Szaggatós, low fps játék meg mindig is volt és mindig is lesz.
Hádeviszont ezeknek az eszközöknek van saját mikrokódjuk, néhány millió címük, meg egy vagon olyan hívásuk, amiket a gyártó nem ad ki, mer attól az övék, hogy õk tudják mi mitõ mûködik. Ez a valóságban úgy megyen pontosan, mint a dx fejlesztése: ez egy párbeszéd, de olyan sokat azért egyik sem tud a másik dógáról, azt tudják, hogy milyen kiadott kódra milyen outputnak kell megjelennie az adott memcímen/regiszterben/anyámkínja. Úgy nagyegyébként a hw fejlesztés így folyik.
Forza.
Én sokkal inkább szorgalmaznám a 60fps-t, fullhd-t, akár kevesebb effektel, texturával, mint a szaggatás/recefice/képtörés. És ez megint kevésbé a hw-en dõl, mint a fejekben. Ha megint versenyzés lesz a pécékkel, konkurenciával, akkor mindegy mi lesz benne. Az ár a szaggatás/képtörés lesz.
Másodszor kérdezem: akkor minek neked új konzol/hw? A mostani nem jó leszarni?
Windows háttérel még fix hardveren sem optimákolsz.
Régen ettõl szétzuhantam a röhögéstõl majd a szánalomtól, hogy mennyien írták ezt negatívumként, akár a PS3 ellenében is! Te esetedben láttam a smiley-t, meg tényleg kicsit retró mert nekem is volt C64-em, csak eszembe jutott az a sok sok siránkozó pistike. <#vigyor>#vigyor>
Most eljátszottam a gondolattal, hogy mennyire borzasztó is lenne az életünk ma, ha minden tévé, erõsítõ, kékdvd-játékos külsõ tápos lenne ... 3 literrel kevesebb szabad légköbméter lenne a szobában ... <#wow2>#wow2>
A szoftveren múlik, az a lényeg!
Tehát mielõtt bárki lenézné vagy temetné a meg sem jelent nextgeneket, várja meg a játékokat.
Bár lehet a Crysis 3 valami ilyen lesz mert azt rebesgették hogy csak dx11-be fog menni.
Szar avatarok mibe kerülnek.