XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Említik hogy megint megmarad, vagy elveszted a cuccaidat? Mert nem láttam sehol.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zsenialis, ez nagyon kellett. Mar fel eve londoni lakos vagyok, es mar kezd elegem lenni a magyar livebol.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Macccy
Én is mint mondtam elõszedtem megint AW-t, kimaxolás lesz. Teljesen lenyûgöz technikailag (is) úgy, hogy a Halo 4 -et most tettem le 2 hónap után! Nagyon szép. Láttam PC-n is, tudom milyen, élesebb itt-ott, nagyobb felbontás, stb ... De az atmoszféra, a köd, a fények ... joég ez egy 2 és fél éves játék, amit valamikor 2007 körül kezdtek tetõ alá szedni rendesen és nagyon állat.
És jön a 2. rész, tuti ...!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Halo 4 Secret kód. 20k xp:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GYgmJKZeLoQ

DarkSector
Szaggatás az oké, de ugyanezt pc-vel is meg lehet csinálni. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Jó hát nálam szaggatósabb is volt PC-n. :D
Tudom faszság de valahogy feelingesebb, hogy konzolon játszok. :)
PC-n sose voltam annyira kiélvezõs fajta aztán mióta van konzolom azóta szépen hátradõlve szeretek szöszmötölni sok játékkal. Acsik is nagyon jók, PC-n meg nem minden játékban vannak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
:D

Moby
"hanem te nem érted"

Sry ha nem voltam elég világos, de ez sosem volt cél :P :D

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
PC+Kontroller? Probáltad? :D

Ugyanaz.

davidka003
Nekiálltam hardon az Alan Wake-nek, mindenhova benézõs, kiélvezõs stílusban. Rettegés van azért. Boxon nekem még jobban is tetszik, mint PC-n, lehet csak a kontroller teszi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

orichalcos
Ha szeretnél játszani 2. és 3. résszel meg a Peace Walkerrel akkor igen.

Zseniális sorozat..

DarkSector
Nekem a 2 megát visz stabilan...másodpercenként

The Protector
Csak kíváncsiságból.Az XBOX milyen sebességgel képes letölteni?Játék,film stb.....teljesen mind1.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Nem zártam ki, hanem te nem érted.
A 2 dolog nem ugyanaz.

Vagyis szájbarágósan azt kell ezalatt értened hogy kurvára leszarom a gép paramétereit ha a nextgen játékok ütnek rajta, és ezeket nem kell pc viszonylatba mért brutál vasakkal felvértezni.
mert kisebb ámde a mostani generációs hardvertõl nagyobb gépen is lehet jó , szép, tartalmas játékokat.

Nemtudom miért nem érted. :D

DarkSector konstans be van gombazva :D

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
"Leszarom a hardvereket"
"Azért mert kell a fejlõdés"
"attól hogy nem nasa technológia még lehet versenyképes"

Gondoltam mostmá szólok, hogy folyamatosan kizárólag a saját véleményeddel szemben küzdesz :D
Most akkor leszarod, elég ha fejlõdik, vagy legyen versenyképes? Dönteni kéne ennyi poszt után :D

davidka003
Metal Gear Solid HD collection Xbox-ra?
Ha az akkor érdekelne a véleményed róla. Érdemes beszerezni?

orichalcos
Na hja. Mindegy, addig befejezem a Metal Gear Solid 2-t...

arty
<#worship>

Forza.

DarkSector
Azért mert kell a fejlõdés, de attól hogy nem nasa technológia még lehet versenyképes.

A PS3 mit ért a nagy nanotechnológiával?

Macccy
Nekem sincs, de nekem azért mert a sok kis basement-dweller CoD-os pistike folyton megaláz! <#rolleyes> Öreg vagyok én az ilyen ligához! Kár hogy nem úgy sorsolja az ellenfél játékosokat, hogy van egy hardcore kategória, aki napi 17 órát játszik online fps-t ... és lenne az ilyen koca, mint én, aki csak leül napi 1-2 órát just for fun!

Moby
No ezér mondtam, hogy nem olyan mint amire gondolsz. De tonképp veheted úgy, hogy ott az api végin van egy "rész" amit majd a zamd ír meg :D

orichalcos
Beteg vagyok úgy érzem...Nincs kedvem Halo 4-ezni. :(

Macccy
Hja én is jobban szeretem, ha rece nincs és okosan (!) csinálják meg a textúrákat, én ezeket mindig észreveszem már a trailereknél, screenshotoknál és ebbõl nagy biztossággal el tudom dönteni, hogy egy játék szar lesz e! <#wink> Nade ... Azért a HALO 4 -et azt NAGYON NAGYON jól megcsinálták, akárhogyan is nézem, te is elismerted! Mind a felbontás (1280x720) mind a textúrák és az összkép (atom compressed repedéses kopásos fémfelületek meg hi-res animált textúrák a konzolok képernyõin, yeah) ... mind pedig a framerate (fix 30 fps) és a 0.X százaléknyi tearing a kép szélén azt mutatja, hogy boszorkányos dolgokat lehet alkotni MÁR most is és ettõl csak jobb lesz! Nem? :)

arty
neeee, még sehol se vagyok a négyben!! :D

Forza.

Totti5
Fészbuk

Forza Motorsport
I'm excited about 2013 because.....?

Csak nem új Forza bejelentés?:)

arty
nagyonhájlevel:
pécé:
drawbox(20,20,10,10) -> directx -> vga driver -> vas
xbox360:
drawbox(20,20,10,10) -> xbox dx api -> vas

nem értem, miért ne lehetne megspórolni egy réteget valahol... :) MS-é a vas, nyilván tudja, hogy a drawbox hivás után milyen címekre mit kell írni, melyik regiszterekbe mit kell tölteni, hogy a képernyõre kikerüljön egy négyzet... azok a címek minden xboxon ugyan ott vannak és nyilván az AMD is elárulta ezt az MS-nek :)

Forza.

Totti5
:))

tegnap este rendeltem pár cuccot zavviról... <#falbav>

Macccy
Hülye az SG motor, Totti veled egyszerre írtunk és az enyém kiesett, a tied meg dupla lett!

ZAVVI.COM -10% akciós kód, ma (jan.3) éjfélig : JAN10

Totti5
Sose volt igény a 60 fpsre és sose lesz, mármint sose lesz kitétel. Elõzõ generációnál nem emlékszem hogy fel lett volna hozva hogy itt a PS3 és a X360 és a 60 fpsre igény... PS1-2, GC, Xbox játékoknál sem volt elvárás, és ott is voltak szaggatós játékok, meg fix 30 fps játékok és voltak 60 fps játékok... amik anno 60 fpsek voltak azok szinte mind most is azok. COD érdekes, mert tudtommal az elsõ x360as verzió 30 volt és utána álltak be a 60ra, amiért elismerés a fejlesztõknek, mert õk azok állandóan versengenek a csilli villi konkurenciával... azt hogy DMC vagy egy verekedõs, sport játék 60 fps és hogy néz ki nem igen érdekli a tömegeket. Új DMC felezõdik, de ott fejlesztõ váltás van, viszont a játék nagyon szép lesz és a demóban a frém is rendben volt, meg úgy minden más is ( Fák jú! :) )

Elsõsorban az jól optimalizált Unreal motor, ami rengeteg játék alatt fut és ha jól van összerakva egy közepes gépen is hozza a 60 fpst, indította el ezt a 60 fpst alanyi jogon, meg a nextgenbe "mániát". Csak ugye ami nem unreal és szebb, az már csak erõsebb és még erõsebb még drágább gépen 60 fps, már ha elérhetõ egyátalán és attül hogy elértük még nem biztos hogy az fix. Ugye a Crysis 1 elején szépen futott, aztán ahogy ment elõre a játék úgy romlott az átlag FPS...

Szóval legyen full HD és 720p + élesimítás és törekedjenek a fix 30 fpsre, akik meg tudnak azok a 60 ra, ahogy eddig is tették.

De a 60 fps sem mindig jó, ha az az esztétikai látvány rovására megy. Driver SF alatt a látvány rovására ment... spórolás ezerrel. Szép autók, nem szép város., idõjárást és napszakokat már nem is merték bevállalni, mert így is volt hogy a motor nem bírta tartani a 60at, s ennek annyi lett a következménye, hogy a látvány hamar unalmas lesz, a játék unalmas lesz...

Persze ezek az én meglátásaim, a lényeg hogy törekedni kell a jóra, mint ahogy most is tudtak fix 30al csudálatos teknós állejtõs Halo 4et elõállítani, Forza 4et fix 60al, COD BO2õt 60al, elõremutató Hitmant 30al stb...

Igényes fejlesztõk vannak, igénytelenek vannak. Szaggatós, low fps játék meg mindig is volt és mindig is lesz.

Moby
Nincs.
Hádeviszont ezeknek az eszközöknek van saját mikrokódjuk, néhány millió címük, meg egy vagon olyan hívásuk, amiket a gyártó nem ad ki, mer attól az övék, hogy õk tudják mi mitõ mûködik. Ez a valóságban úgy megyen pontosan, mint a dx fejlesztése: ez egy párbeszéd, de olyan sokat azért egyik sem tud a másik dógáról, azt tudják, hogy milyen kiadott kódra milyen outputnak kell megjelennie az adott memcímen/regiszterben/anyámkínja. Úgy nagyegyébként a hw fejlesztés így folyik.

arty
én API-m = MS XBOX API

Forza.

arty
én azt képzelem, hogy az én API-m egyik oldalról fogadja az utasításaim, a másik oldalon õ már konkrétan a vasat vezérli - mi értelme lenne még egy rétegen átmennie a parancsaimnak? nincs többféle x360 gpu/cpu/stb ...

Forza.

Botond
Van egy profi iróasztalom, amin az asztali gép+monitor van, meg minden aminek kéznél kell lennie, és van rajta oldalt egy fakk, amit eddig semmire nem tudtam használni, na most ott pont elfér fektetve a slim úgy hogy jobbról-balról van mellette hely levegõzni, felette is, mögötte meg kényelmesen elfér a táp. Szóval akadályozni nem akadályoz semmiben, de akkor is csak c64-en láttam még ilyet, hogy külön táp. :D
Moby
Az a baj a gigantikus texturákkal, hogy azokat ki is kell számolni. Ahhoz megint nagy vas kell, és megint ottvagyunk az elején.
Én sokkal inkább szorgalmaznám a 60fps-t, fullhd-t, akár kevesebb effektel, texturával, mint a szaggatás/recefice/képtörés. És ez megint kevésbé a hw-en dõl, mint a fejekben. Ha megint versenyzés lesz a pécékkel, konkurenciával, akkor mindegy mi lesz benne. Az ár a szaggatás/képtörés lesz.

Moby
"Ezért írtam hogy leszarom a hardvereket."

Másodszor kérdezem: akkor minek neked új konzol/hw? A mostani nem jó leszarni?

Moby
Avval, hogy csak felsõkategóriás, vagy csak dx11 nem optimalizáltál semmit.
Windows háttérel még fix hardveren sem optimákolsz.

Macccy
Ez a legnagyobb probléma 7 év után is még mindig, hogy kívül van a táp?? <#nevetes1> Azt a tápot el lehet rejteni egy asztal/tv állvány/virágcserép/kutya-macska ágy vagy koleszos tulajdonos esetén 3 mosatlan bögre illetve sörösüveg mögé! Ellenben nem fûti a doboz belsejét (!), nem növeli a méretét, könnyû cserélni, stb ...

Régen ettõl szétzuhantam a röhögéstõl majd a szánalomtól, hogy mennyien írták ezt negatívumként, akár a PS3 ellenében is! Te esetedben láttam a smiley-t, meg tényleg kicsit retró mert nekem is volt C64-em, csak eszembe jutott az a sok sok siránkozó pistike. <#vigyor>

Most eljátszottam a gondolattal, hogy mennyire borzasztó is lenne az életünk ma, ha minden tévé, erõsítõ, kékdvd-játékos külsõ tápos lenne ... 3 literrel kevesebb szabad légköbméter lenne a szobában ... <#wow2>

DarkSector
Ezért írtam hogy leszarom a hardvereket.
A szoftveren múlik, az a lényeg!

Tehát mielõtt bárki lenézné vagy temetné a meg sem jelent nextgeneket, várja meg a játékokat.

DarkSector
PC-n az ami az elõnye az egyben a hátránya is, hiszen kurvagyorsan változik fejlõdik , de ez hátrébb is húzza mert sokkal több hardverre kell passzintani a játékokat, vagy pedig kell egy FASZAGYEREK aki kiáll és azt mondja hogy srácok itt egy játék, használjuk ki, csak a felsõkategóriás gépeken menjen, csak dx11-ben, játszik vele a játékosok 15%-a de kurvajól fog kinézni, na ilyen nem lesz soha, ezért nem fog megmutatkozni soha hogy amúgy mire lenne képes egy csúcsgép.

Bár lehet a Crysis 3 valami ilyen lesz mert azt rebesgették hogy csak dx11-be fog menni.

Moby
Hádemánhogyne lenne (persze nem az általad ismert formában). Há szerinted az API-t ki illeszti rá tranyóra? A MS?

DarkSector
Hõ az ja, de van elég. :D

Moby
He?
Lökjed mán azokat az adatokat plíz!

Totti5
1 terrás HDDt nem rég vettem 21k volt. Nem egy hatalmas összeg, de ha e mellé még Blúréj, alaplap, vga, ram, proci, kontroller stb... akkor már drága.

Botond
Ki az az állat aki egy fillért is költ az avatarjára? :D
DarkSector
Most nem lehet panasz a warez, hiszen tudtommal konzolokon sok játék fogy nehogy ebbe kifogást keresenek majd, szóval a gépek árát késõbb szerintem kompenzálja a sok tartalom, játék, elõfizetés meg minden.

Szar avatarok mibe kerülnek.

DarkSector
Igen ezt én sem értettem, az kurvakevés volt akkor is.