XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki be regisztrált dead space 3 korai demójára , én még decemberben regisztráltam be , és csak az origin-tõl kaptam levelet, a dead space-rõl nem kaptam semmit , pedig holnap jön a korai demó
wollnerd
Sziasztok!
Egy normál tévéhez (nem HD) lehet a HDMI kábellel (ha van ilyen bemenete a tv-nek) jobb képminõséget elérni az xbox-nak? Egy barátom mondta, miután mondtam neki hogy nem hd, kb. 10 éves tv-énk van, azt mondtam példának hogy a RDR-ban pl. a feliratok kicsit nehezen olvashatóak (nem éles), azt mondta ha HDMI-lel csatlakoztatom a xbox-ot a tv-hez, maris jobb képminõséget érhetek el, a feliratok is olvashatóbbak lesznek.
De amikor megnéztem hogy hogyan lehet csatlakoztatni, itt már megzavarodtam ezen: "HDMI kábel csatlakozása a HDTV-hez"
Nos, ezért meg szeretném kérdezni hogy mégis jól mondta egyáltalán a baráton...
Egyébként philips nagy, széles képernyõjû, szürke tévém van görbe lába van és mindkét oldalon van hangszóró(?) és jobb oldali alatt van az állapot jelzõ fénye. Sajnos nem tudom a model nevét....
Elõre is köszi a válaszokat!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TaRka0107
filmet nézne géprõl szerintem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Egyértelmûen FULL HD és lehet 100 cm körüli.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

monitorként sok a 100cm

-tRs-Landor

CS@
Üdv!
TV vásárláson töröm a fejem, a következõk a szempontok:
Gyakran használnám XBOX360hoz valamint TVként és PC monitorként kb 2-3m es távolságból nézve, nagyon ritkán filmet nézni.
A következõk érdekelnének:
Kuporgassak e a fentiek miatt FullHDra vagy elég nekem a HDReady is?
Kihasználható ilyen távolságból a 100cm körüli méret vagy elég a 80cm körüli is?
Köszönöm!

Mi a Prometheus mozi elõtt néztük végig sorba az összes részt! 😄
A barátnõm persze a darus részre azt mondta hogy hülyeség 😄

-tRs-Landor

DarkSector
Nem láttam hogy írtad.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Bydaway jó nagy szarrágó ez a jUbiszoft, arcon veregetném szívesen mindet. Meg szerintem az örök lázadó szerelemgyermek PéCések is megbaszkodnák õket, mert azok mindig kiakadnak ha fizetõs valami! 😛

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Rendes vagy, jól jönne, kösz!

Másrészt öööö ... Biztosez a 11. szint dolog?! Egyrészt én úgy láttam 15. szint az, másrészt szerintem attól nem áll meg a világ, csak nem fejlõdsz tovább. De legyen igazam, mert én lõttem, lõttem és lõttem mint állat és már szerintem vagyok 12-13. lvl. 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Mondjátok, ti NEM figyeltetek amikor pár napja leírtam, hogy mi a teendõ?! Hátralépsz, majd erõbõl arconbaszod magad! Nem fogja elfogadni a regisztrációt (szerintem) sehogy! Sem hitelkártya adatot, se az IP tartományt ahonnan megpróbáltok fellépni! Ráadásul 90 percet nézni kell mint majom, az app végképp nem fog beengedni! (This service is not available in your country)

igen 😄

-tRs-Landor

DarkSector
thx ilyeneket probááltam én is de nem megy
mindegy hagyom a gecibe
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SW1A 1AA
DarkSector
Oks de mit fogadott le? 😄 7 darab számot? vagy 4 betüt? 😄

nálam azt elfogadta
DarkSector
nekem nem.
elején a kuponkod, majd a hitelkari, utána meg postcode....de te irtál be postcode-ot ami jo volt?

nálam az elsõ lapon ahol hitelkártya van meg posta cim azt még elfogadta , de utána a következõ lapon megint kérte a hitelkártyát
DarkSector
Hát mivel írtam hogy nem fogadja el a postcode-ot ezért nem igazán. 😄

de a kariadatok megvannak, az után vagyok már.

nálad teljesen elfogadta a regisztrálást ?
DarkSector
Talán elirtad nem?

én fake-et irtam be azzal továbbengedett. 😄

nekem a hitelkártya kódot nem veszi be
DarkSector
hát már csak 1 post kod kéne

Valamilyen megoldást ki kellene pedig találni .
800 pont az 800 pont
DarkSector
Nekem semilyen postcode nem jó, ez egy angol postcode, és nem fogadta el: BA5 2BA

DarkSector
Troll-d el magad.

davidka003
Erre nehéz válaszolni a jó ízlés határain belül. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Seth
Nem lehet sehogy megoldani.
Írnék még valamit, de nem teszem inkább 😄

PSN ID.: Beegabor

sziasztok!

megtudná nekem valaki mondani, hogy ps3-as játékkal lehet-e valahogyan xbox-on játszani? The Last of Us nem fog kijönni csak ps-re... valahogy meg lehet oldani, hogy ne kelljen ps-t vennem? 😄
ezt már valaki látta
http://www.nowtv.com/land?referrer=Xbox&DCMP=erd-nowtv:nc_Xbox_console_home_wk6Aug12
Harlekin
Lehet tudok majd 2 embert akik boostolni akarják majd az acsit. Rákérdezek náluk és szólok neked ha megy a dolog.
Harlekin
co-opot mi pillanatok alatt ledaráltuk.szó mi szó Én 10 embert nem öltem az összes pálya alatt.Mivel a 11. rangig viheted pass nélkül így úgy kellet végig menni,hogy ne szerezzek pontot meg a többiek se.1 srác megvette a passt õ ölt mindenkit.Akit muszáj volt... a séma a következõ volt megállt a gránátos láda mellet és ontotta a gránátokat az elenre a másik 2 ember semmi mást nem csinált csak rohangált és oda csalogatta a robbantóshoz az ellent meg élesztgette 1mást.Én meg elõre rohantam megcsinálni a feladatokat vagy elérni a köv Checkpointot.Végig vittem az összes pályát és 7. rangot értem csak el.Acsira visszatérve bugos az egész coop nálunk is történt olyan,hogy nem lépett tovább a pálya,mert valahol beragadt 1 ember.1ik srác nálunk is kiesett a gamából és õ nem kapta meg az acsit csak miután újra ment,mi viszont megkaptuk.
DarkSector
nekem egykutya, van a keleti japó, meg a minden más. 😄
Tudtam de így jobb kimondani....

Totti5
Mondom angol, britt, nagy inglönd, kémbridzs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ez pont nem japógeci, hanem elamcsisodott.
Ha japógeci kell vedd meg az elsõ 4 rész valameikét.

Macccy
Jaa hátõk jóógyerekek, az Enslaved -et csinálták!

Macccy
Apropó, ha már ekkora szopó publikus co-opni ezzel a FARCRY3 -mal, jönne 1-2 ember esetleg, segítség kéne, csupán easy-n, letolni 4db pályát ... csak acsivment miatt. Ma, holnap, a héten?

Totti5
Ninja Theory a fejlesztõ akik angolok😊 ( ezért is tetszik, könnyebben emészhetõ, modern, ellenben az elõzõkkel ami japán volt )

Macccy
Ez elégfasza! Lehet bepróbálok egy ilyen perverzjapógeci játékot? 😊

DarkSector
Geca ehhez hegesztõszemüveg kell. :😛

DarkSector
Ja oks megértelek.

Totti5

Totti5
Nem akarok spojlerezni semmit, sem helyszínt, sem szörnyet.

DarkSector
Van kép a helyszínekrõl is vagy csak a srác fejérõl?

Macccy
Ja hát az alap, a vadállatketrec és a riasztó kilövése is!

Más: . Online Co-Op (ha nem lenne benn 6 achievement akkor eszembe se jutna kipróbálni) akkora szar, hogy azt elmondani nem tudom!! Alapból hibás: nem választhatsz se nehézséget, se pályát (mindet végig kéne tolni 1x az achievementekhez) de host se lehetsz! A grafika rondább, lag pici van, ugyanaz a szar lövölde, bár már kezdem megszokni, hogy hova kell célozni, de bazmeg 10 másodpercig táraz!!!! 😞) Ráadásul most lett elegem, mert valószínûleg az elején kilépõ majom miatt nem adta meg az egyik achievementet, ami ugye a lényeg lett volna! Szóval szar. ... Sztorija hülyeség.
Ehhez képest nézzük a Campaign maga volt a felüdülés! ... Eehhhh

Totti5

Botond
Film+on most megy a bolygó neve halál, pont az elõbb volt ez a rakodó. 😊
szega96
HD

Totti5
Megvan:

High Quality Resin Powerloader Figurine (approx. 16.5 CM tall) in Limited Edition Xeno Hive Box

Totti5
Valaki olvasta már valahol hogy mekkora a szobor? elég vadul néz ki... de csak akkor érdekel, ha akkora mint az AC3 Connor ami 24 cm!