XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Good point! ... Grrr' de utálom, hogy idebent melóban minden URL ami tartalmazza az 'xbox' vagy a 'game' szavakat, tiltólistán van! Rohadt zs*dó aki korlátozza a netet, én mondom! Mintha feltöltõkártyás netje lenne a gigacégeknek ... <#falbav>

Bár gondolom a support úgyis csak nappal van ébren, holnap csörgök nekik. Kösz a hasznos tippet!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
De lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Ilyennel nem lehet a support-hoz fordulni?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Macccy
... és Én se! <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Köszönöm apa a bátorítást! Teljesen igazad van! ... Kivéve, hogy 1) nem hajt a tatár, addig ráérek itt is kérdezni és 2) azzal se vagyok elõrébb, ha írok célzottan Pistikének és Sanyikának Fejérben és Borsodban, akik ugyanúgy 1500-2000 rúpiárét árulják és ugyanúgy lövésük sincs, hogy jó e UK live fiókkal a kód!
Hogy másik kérdésedre feleljek: nem, használt vagy bontott cuccot nem szoktam máskor neten venni.

<#vigyor0>
Szóval tisztelt Xbox-osok, a kérdés még most is áll, másnak is: van e valakinek tapasztalata, mûködik e nem magyar profillal (pl. UK) egy magyarban értékesített játék (Witcher 2) Live letöltõkódja?

DarkSector
Hát a mostani gen normális játékokkal ilyet tuti nem tudna a proci miatt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
kinect+projector. Áprilisba lesz full demonstráció (nem lepõdnék meg, ha új xbox bejelentéssel karöltve) Lehet nem véletlen ;)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
ööö de most ez milyen elven mûködik?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
"It works by mapping the room with Kinect to create interactive illusions in real-time; this is something we'd love to see for ourselves, but unfortunately Microsoft won't show it off fully until April."

Újabb kis érdekesség.

Totti5
Pont ezt akartam írni. Élien látószög!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
FOV 360....Yeah!

Jópofa, de megint egy drága ökörség.

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/v/re1EatGRV0w&version=3

Totti5
Magyar boltok menjetek a pi... vol sokadik!

Kérdeztem egy bolttól fészbukon egy elõrendeléssel kapcsolatban, hogy lesz e és mennyiért... válasz? ó dehogy, pedig egész nap munka nap volt tudtommal és ha már elõrendelésre csábít hetente a fészbukon, akkor válaszolhatna is, vagy nem?

Zavvi... elõrendeltem egy játékot. Mivel elõrendelés nem is foglalkoztam vele, mert februárban jelenik meg. Ma jön a mail és 10szer bocsánatomat kérik, esedeznek benne hogy hibáztak és csak most 6 nappal! késõbb vették észre hogy nem dolgozták még fel a rendelésemet ( ami február közepén jelenik meg ), és hogy ne haragudjak, hogy ilyen megtörtétnhetett és remélik ha még nem veszítették el a bizalmamat bennül õket fogom választani a jövõben is!

Ugye van némi hozáállásbeli eltérés...

Igazából sokat nem tököltem, elõbb elõrendeltem azt a másik játékot is zavviról ( 1,5kval olcsóbban ). Magyar bolt így járt...

TDC Geronimo
Kevesebb, mint 1 hét... :y

http://www.youtube.com/v/nVAL44kpkJM&version=3

TDC Geronimo
Olyan lootkurvás játék mint a diablo csak fps. Képregényes kinézet, kurva jó karakterekkel és elmebeteg humorral. De ott a youtube nézzél bele :D

Mr Manson
Milyen stilus? Agytalan lövös, vagy aggyal lövös?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin
csak a jobbak!<#nevetes1><#kacsint>
davidka003
Legyél már kicsit önálló! Még sosem vettél a neten semmit?
Megveszed jatekaim.hu-n vagy vaterán 2k-ért a letöltõkódot sok pozitívos embertõl és akkor nem kell szarakodni semmivel meg haverral se.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TDC Geronimo
#129798 duplán

TaRka0107
Én 1-t se meg 2-t se.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TDC Geronimo

DarkSector
én. :D

TDC Geronimo
:O

Egy se rossz, de a második részt van ember aki nem tolta? :D

DarkSector
Ne szivass. :D

Mr Manson
"Borderlands" - megéri? Nem ismerem ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
2k akció xbl-on is:

Borderlands-Bio1-2.....990ft :P

Borderlands
Bioshock
Bioshock 2

blackcalibra
Köszi a segítséget, nézegettem még párat, úgy döntöttem egy ILYET rendelek, fõleg a vezeték nélkülisége miatt.

Ez most fontos, nem akarok kábelt a szobában keresztbe, nehogy vetõdjön a box a helyérõl.
szega96
"A Microsoft úgy döntött hogy 3 havonta régiót válthatunk."

The Protector
Végre valami újdonság,nem egy szaros folytatás.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Macccy
"konkrétan ez a witcher 2 mûködik UK accounttal is azt írták csak full angol lesz. Mondjuk az eladónál is rákérdezhetsz az a biztos"

Konkrétan EZ? Nos az eladók azok eladók ... Értem ez alatt, hogy nem mindegyikben bízom meg, ezt ráadásul nem is ismerem semennyire, küldené nekem a kódot egy haveron keresztül. Ha felhasználni engedi a kódot, aztán meg kiderül, hogy nem mûködik akkor szopó, még ha nem is került sokba ...

Macccy
Hümmm ... ez egyre jobban tetszik! Ha ilyen lesz a látvány ingame, akkor fõleg. És van stílusa, még ha elsõre fura is ...

Jóóóóóóóó <#kacsint>

DarkSector
Hát lehet túl steril, mint a Deus.
Furi.

Totti5
Letisztult, modern, néhol futurisztikus. Mi hiányzik? ( növények vannak szinten minden képkockán! )

Tatyla
a 6 éves lányom hirtelen egy huzamba végig tolta az R-type-ot :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Fú ez nekem már nem annyira faint mint az elsõ trailernél...valahogy elég kietlen a környezet.

arty
figyelek, csak nálam ez nem mûködik/-dött :(

csak a vásárló profilon telejs játék az adott árkád cim, többin trial :(((

tetves MS :((

Forza.

Totti5
Ütõs!

http://www.youtube.com/v/YIv9vrfS338&version=3

Totti5
Jól van, nem csak én lájkolom õt fészbukon:)))

Totti5
Jaja az volt a legjobb kosztümje! Mintha róla mintázták volna a játékbéli karaktert!

davidka003
Én felvennélek de nem Live-ozok.
Prohardveren már próbáltad?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ezek szerint nem kapok itt sem választ ..... :/
DarkSector
Nem is bonyolult....:D

Shan
RT nem figyeesz? Most írtam, hogy mûködnek a 2. boxon is az ÖSSZES profillal! Teszteltem. Mûködik.
arty
a tartalom accounthoz kötõdik, de az elsõ gépen minden más acc s használhatja

a második gépnél már csak az eredetileg azt megvásárló accounton mûködik, a többin nem. a többi acc csak az elsõ gépen tudja használni.

Forza.

DarkSector
Ja értem hát igen ez bajos. :D

Shan
Ingyen nem.
DarkSector
Neki az a lényeg hogy le tudja tölteni, közben írta, nem lényeg hogy milyen nyelvû lesz. :D

DarkSector
Ja azt tudom hogy az átiratáshoz kell.
Magyarul kijelenthetjük hogy a tartalom funkcionálisan kizárólag a gép ID-hez van kötve.

Mozgatásához kell csak egyedül az account.

Csak most kérdezem én.
Mivan az újraletöltéssel?
Ha újra le akarod tölteni, azt is megteheted egy másik profillal?

Shan
Ezek szerint igen, de csak az összes egyszerre...és az a profil EGYSZER mindenképpen kell hozzá, amelyikrõl a vásárlás történt.

Amúgy tényleg mûködik, este letöltöttem az összes cuccot újra, és már nem demónak (hanem fullnak) jelzi a rendszer az összes többi profilnak is.
davidka003
Maxell Audio Wild
Maxell Retro DJ
Azt mondják a 12 ezer Ft alatti kategóriában nincs ellenfele és csak 5-6k-ba kerül.

129766: konkrétan ez a witcher 2 mûködik UK accounttal is azt írták csak full angol lesz. Mondjuk az eladónál is rákérdezhetsz az a biztos.