XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem világos ez a statisztika a játékban,mert fel van sorolva a nehézségi szintek szerinti végigjátszás, ott meg : 8:41 van. SZóval nem értem ezt a total time-ot, mivel csak egy fokozaton játszottam végig,egyszer. A többinek még neki sem álltam
PSN ID.: Beegabor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Kezdjetek neki nyugodtan nephilim fokozaton,pofátlanul könnyû volt,pedig ez az elérhetõ legmagasabb fokozat induláskor
keresek pedalt guitar hero dobszerkóhoz.
204665001
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Na hamar megpróbálom kimaxolni ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nagyon hangulatos gamára vágysz nagyon sok összetevõvel akkor ez a TE gamád...<#kacsint>#kacsint>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Reméljük azért megoldják hogy méltó port legyen! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Acsi lista!
-tRs-Landor
Csak baromi könnyû,pedig az elérhetõ legnehezebb szinten megyek(nephilim).Persze majd lesz még ezután 4 nehézségi szint, de a régi részekben már a normal fokozat is brutál volt
Nagyon igényes, fix 30 fps olyan látványórgia mellett hogy ihaj meg se röccen, nem is tölt! Zene az zúzós, harcok élvezetesek, Dante olyan laza hogy majd szétesik, de jól áll neki és a játékosnak is, mert bele tudja élni magát. Nagyon beteg az a minden csillog villog desing, így az eljén.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Milyet kellene vennem legalább, hogy ezeket a feladatokat el is tudja látni normálisan?
Ki milyet használ ilyen célból?
Egyébként UK-es VPN-el, vagy proxyval nem lehetne kijátszani?
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Forza.
Amúgy megfogadtam a tanácsod - fõleg mivel a haver "dealere" és ez a 'gergo' a jatekaim.hu -n ugyanaz a személy! Rendeltem tõle Witcher 2 kódot ezee-néccázé' és pár órával késõbb meg is kaptam.
És IGEN, MÛKÖDIK a MAGYAR területen értékesített Redeem Code is UK PROFILLAL például!
Thx
De nem az a fajta játék ez se, amit elõszednék újra, jobb is hogy kölcsönkaptam. Lehetõség szerint kimaxolom (bár a gyûjtögetéstõl már most ásítok) aztán köszönöm, adom vissza.
A szememben ezzel rengeteget fejlõdött a FarCry cím, de a sandbox királya még mindig a Grand Theft Auto! <#wink>#wink>
De ez a célzás, mondom ... Áhhh. És igen, közben a szintén géppuskával (!) közeledõ kalózgecó meg eltalál csípõbõl, a rétinigger kalóz AK-val futás közben, de nekem széthord nemhogy a géppuska térdelve, ironsight fent ... DE még a kényelmes MP5 vagy a FAMAS karabély is!
Rátenyereltem az egergombra és lám kurvara nem talaltam el semmit , ellenben az ellenfél kilomterekrol szitáválõ :D
Viszont nagyon pro lettem one shot fejes adásban :)))
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Firefall
Mass Effect 3
Metal Gear Solid
Mass Effect 3
mondjuk én 100%osan kimaxoltam az egészet, igaz Pc-n
Ez egy StarCraft betûkkel címezett Mass Effect like MMO kis Starship Troopers beütéssel?? <#vigyor>#vigyor>
Pont ma volt, reggel hazamegyek éjszakásból, meló után nem szoktam egybõl aludni, mondom kis Far Cry 3, na ... Erre védjek meg egy fasszopó über in-kog-ní-tó CIA ügynököt a dzsungel szívében a kalózoktól, amíg szereli a kibaszott repülõgépét, DE MI A F*SZNAK amikor úszva is át lehetne menni a kõhajításnyira levõ másik szigetre?!?! Aki játszott vele, tudja mirõl beszélek ... Na én az ilyen buzi részek miatt vagyok úgy, hogy egyes játékokat eleve EASY/NORMAL/CASUAL/ROOKIE/GREEN/NEWBIE fokozaton kezdem el, nem idegelem magam a sok bugyuta nehezítéssel, amivel a nyúlfarknyi fõtörténetet szeretnék kicsit nyújtani!
Én totál béna, tapasztalatlan módon álltam neki ( soha nemjátszottam végig egyetlen h&s-t sem, sem DMCt, sem Ninja Gaident ) a Bayonattának, ami a generáció egyik ha nem a legjobb kombó játéka... normalon! végigjátszottam, úgy hogy a kombók 70%át még csak elsõ sem tudtam hozni. Nem mondom hogy könnyû volt, mert voltak ellenfelek amik megizzasztottak, de végig lehetett vinni erre én vagyok a példa:)
Én ugyanúgy terveztem 0day-ben venni mint a RE6-ot, vagy Tomb Raider-t.
RE6-ot lehúztam a listáról.
Ezt is, mert látom hogy kicsit megborult stílus lett, a pályák, ahogy kinéznek, meg az ellenfelek, olyan kicsit mint alice csodaországban.
A régi részekben is fantáziahelyszínek voltak de volt egy stílus, amitõl szimpi volt.
Itt meg minden szétesik meg irreális alakot ölt, hol a levegõben van valami vagy tökömtudja hol, szétszakadnak a falak, és mögötte a nagy üresség.
Úgyhogy lemondtam a vásárlástól, mert olyan játékot nem veszek meg soha amivel kapcsolatban 1 cseppnyi bizonytalanságot is érzek hogy azt simán végig tudjam játszani, és nehogy ráunjak.
Vagy megelégeljem.
RE6-tól valami horror-t vártam, és mivel láttam nem az ezért lemondtam róla.
Most hogy a Dead Space 3-ra írták hogy single-ben nem lesz velünk egy gépi társ, csak coop-ban, kicsit megnyugodtam, és még akár lehet meg is veszem majd.
Viszont Tomb Raider-re leadtam a rendelést, arról eddig nem tudok olyat ami esetleg unszimpi lenne.