XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ki mondta hogy nincs angliában GOD.
Csak éppen nem tudod letölteni. Legalábbis nekem mikor angol voltam nem lehetett, a régió miatt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Az nem a célzás? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Angolhonban csak DVD-s játék van? Nem hiszem, ott is akciós most sleeping dogs £14.99...
Seth
LT

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Games on Demand, live-on az x360 játékokat amiket meg lehet venni és letölteni.

DarkSector
Fedezékbe lehet vonulni? hogyan? én csak bementem simán a dobozok mögé... :)

DarkSector
2 profilon lesznek maradék pontok, csakhogy másképpen meg értelmetlen, így még mindig jobb.
De ha nem számolom a GOD-okat le lehet vásárolni vagy veszel 800-1200 pontokat, ha Arcade.

"- mióta migráltam a linceszeim másik xboxra, nem megy h az accom játékait a többi acc is lássa :("

ezt még nem tudtam,felettébb érdekes.

arty
magyar=maradék :D

Forza.

Botond
Mijaza GOD?
arty
- két profilon lesznek magyar pontok
- mióta migráltam a linceszeim másik xboxra, nem megy h az accom játékait a többi acc is lássa :(

Forza.

Legyen mit olvasni a klotyón...

GamesTM

letöltés

Play UK

letöltés

Official Xbox Magazine USA

letöltés

X360 Magazine UK

letöltés
Seth
A fedezéket én sem hiányolom,de benne van a játékban, ha olvastad volna a kiírásokat.Fedezékbe lehet vonulni, de tök röhejes ahogy meg van oldva, erre mondtam
A lövõs szörnyek nem azok amikbe belebújik egy nekro és úgy lövöldöz mint egy részeg. Én a rendes emberi ellenfelekrõl beszéltem, egy helyen jön 4-5 katona

Vesztett állást meg produkálj egy mai fps/tps játékban :D Elárulom,hogy nem fog menni. Hülyebiztosak

DarkSector
"a fedezékrendszer meg röhejes."

Minek fedezék? mikor ez nem gew klón, és nemtudom mennyire tudtad de a lövös szörnyek azok nem céloznak, csak lõnek vaktában, vagyis kb feléd lõnek de nem talál be elsõre minden lövés.

Én nem hiányolom a fedezéket, ez nem az a stílus, a gépfegyós halottak csak tölteléknek vannak nem teszik ki a játék teljes ellenfeleit....
Ráadásul ez a fedezék mindenkinek eszébe juthatott volna az elsõ részben ott is volt a kis bogyó a 3 csáppal az is tudott lõni...:D

"úgymond vesztett állást csinálni"

Melyik játékban nem így van?

Seth
Én is tegnap próbáltam, egyedül. Valahogy olyan fura most a harc. Nem olyan pontos, reszponzív mint elõzõekben. A kommandósokról ne is beszéljek, nagyon szar ellenük a harc, a fedezékrendszer meg röhejes.
A fegyverkészítés alaposnak tûnik, majd kíváncsi leszek miket lehet alkotni. Attól félek ezzel a rendszerrel kapcsolatban, hogy lehet úgymond vesztett állást csinálni, pl nem megfelelõ fegyvert viszel vhova magaddal(pl egy messzirõl lövöldözõ katona ellen mit sem érek a testközelben erõs fegyverekkel),újat meg mondjuk nem tudsz építeni mert a nyersanyagot elköltötted lõszerre,gyógyítóra.
Na majd 3 hét múlva kiderül,azért várom nagyon

teddymac
Dead Space 3 demo teljesen jó igaz coopba probáltuk.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

DarkSector
Megveszed egy másodlagos angol profillal pontokért, átlépsz a magyar profilba és -> Have Fun...én is ezt teszem.....:D

1-2 arcade szarért nem fogok átlépni.

DarkSector
Csak pontokkal!

DarkSector
Bejön a magyar line, fent a cuccolosban a linkben a "hu-HU" átírod "us-UK"-ra és entert nyomsz.
Vagy regelsz egy kamuprofilt angol régióba és utána angol marketplaca fog alapból bejönni, mert azt hiszi angol vagy.

DarkSector
Demo? Youtube?
Ez nem érv, átmész egy angol profilba (vagy japó, ott van Ninja Gaiden 3 demo), letöltöd a demo-t vagy youtube-ot (persze már van magyaron, nemtudom angolba mennyivel volt elõbb) belépsz vissza a magyarba és tolod.

Magyarban meg van GOD.
Bármilyen drága, de olcsóbb mint külföldi árakban, amiket a régió miatt le sem tudok tölteni.
Szóval nekem fõprofil a magyar, a külföldi US JPN accountommal csak azokat töltöm le ami ingyenes demo-app...és ennyi.

Aki kint él mondjuk és tudja használni a több app-ot, megértem, a többieket kevésbé. :)

Tatyla
UK marketplace-en hol látom az akciós játékokat mert pc-n csak a magyar live jön be de így már az számomra gondolom használhatatlan?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mert mar UK-ben elek :P Otthoni bankszamlam nem el, az ittenit meg nem tudom megadni, mert ugye a cimet nem fogadja el. Igy semmit sem tudok liveon vasarolni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Macccy
Én PayPal -t adtam meg fizetõeszközként és középárfolyamon fizetek. Hm, ennyi.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

De lehet, csak többe kerül.
arty
hoppá, erre nem is gondoltam. lehet átmegyek 3 hónapra angolra, aztán... imádkozok hogy menjen az assault heroes a magyar profilon is majd :D

(nyilván nem fog)

Forza.

UK reggel nem úgy van, hogy nem lehet magyar bankkártyával fizetni?

-tRs-Landor

Macccy
Úúúb.meg! Pedig már majdnem átjöttem HU lájvra, de ha nincs Assault Heroes 1 akko ... :)) :D
Viccelek ... Nem is tudom, tényleg, asszem maradok UK, az a biztos, az a 990 Ft játékozás érdekelt volna csak meg a magyar felirat a Wicserhez, de kibírom.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
Assault Heroes 1 kéne nekem :D Második részt megvettem, elsõt magyaron nem lehet, csak vártam és vártam, de nem jön.... :((( Addig meg nem álltam neki a folytatásnak :/ (jó, tudom h ez ilyen saját hülyeségem, de akkoris)

Forza.

Macccy
Sráczok én tényleg nem tudom, mert nem próbáltam ezt a migrálást anno 2(?) éve, de nem úgy volt/van hogy egyes demók nem jöttek ki?! Mintha mondtátok volna! Aztán meg nemistudom ... Tudom, hogy 1-2 demó még nem a világ, de én ennyit tudtam meg azt hallottam én is, hogy volt aki bukott valami letöltött játékokat, tartalmakat. És ezt nem akartam, ezért maradtam UK ... Ja meg Youtube is egybõl volt angolon, stb stb szóval attól eltekintve, hogy nem tudok használni ottani szolgáltatásokat like NowTV, Netflix és társai, tulajdonképpen fullos.
Az viszont most pont jól jött volna, ha magyar accountra töltöm le a Witcher 2-t mert ahogy látom csumára tele van olvasnivalókkal! :)

DarkSector
Jah úgy már igen.
Mik nem kaphatók itt amik máshol igen? :)

arty
lásd a három, a hsz-ed alatt ;)

Forza.

arty
god? nem szeretek túlárazott játékot venni, nem érint ;)

(tekintsünk el az eddigi pár tényleg jó akcióstól, amiket lemezesben már ezer éve végigjátszottam)

Forza.

DarkSector
Persze hogy más, régiónként más árak vannak, más akciók.

orichalcos
Az rengeteg, itt 990ft ha akciózva van. :O

My streams: https://beam.pro/oriic

Mától van ez a lehetõség. Amire te gondolsz, azzal a lehetõséggel csak pár hónapig lehetett élni anno, amikor bõvítették a Live-régiót (= akkor lett hivatalosan Magyarországon is Live).

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Bercy
Én angliában élek angol accounttal.
A Bioshock nincs akciózva (15 font az ára).
Szerintem itt más akciók vannak, nemtudom, mert nem kapok hírlevelet...
TDC Geronimo
Megnéztem ezt a dead space 3at. Nem rossz... IQ meglepõen jó.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

a migracio azert van, hogy ha pls elkoltozol mas orszagba es akarod live szolgaltatast ott hasznalni.. esetleg ha még akkor vettel boxot amikor nem volt a te orszagodban live.. es kesobb lett.. akkor átmigralhatsz.. a sajat orszgodra..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

pár oraja? .. már reges reg van.. es nalam azotan nemmegy

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

"valaki tudna linkelni megjelenési listát . (nagyobb játékok mikor jelennek meg)"

EZ a legjobb, még visszaszámláló is van! <#idiota>
DarkSector
Mire gondolsz? mert ppont fordítva van, a magyaron lehet venni játékokat GOD amit külföldin meg nem...:D

DarkSector
Kb azért mert 0 értelme van.

arty
1.) visszakapni a magyara migráláskor elveszett játékukat
2.) megvenni a nálunk elérhetetlen játékokat
3.) lehet, hogy ott még jobbak is az árak, mint magyaron (nemtudom, valami angol accos megírhatná, hogy bioshock akcioban ott most mennyi)

Forza.

ezt láttátok már?
http://www.youtube.com/v/4_1cx6zGmuM&version=3

-tRs-Landor

Akinek rossz volt a live mostanában , az kapott már plusz 1 hónap live-ot ? mondták hogy adnak, de nem került szóba ,hogy mikorra várható
DarkSector
Microsoft Play

XBLA....költözünk win8-ra.

DarkSector
egy H& játék legyen látványos.
Ez látványos. Ennyi. :D

DarkSector
1. 990-ért max eddig mik voltak, vagy néha 750ft-ért, Alone in the Dark, bioshock 1-2, Borderlands
2. Szokott és 200ft nem 350. :D
3. átjönnek de elvileg a profil miatt még1x nem tudo letölteni õket, csak kell csinálni biztonsági mentést pc-re.
4. megmaradnak
5. youtube volt eddig is, nem néztem végig az összes 10 milliárd tartalmat de nekem ugyanugy bejön minden eddig mint pc-n.

orichalcos
Teljesen változó hogy mi van 990-ért. Most utoljára Bioshock 1-2-t, meg BOrderland 1-et vettem annyiért.

200ft-os lájv most nincs, nekem silver tagságom elsõ napján dobott ki egy olyat hogy 3ezer ft volt 3hónapra. Letöltött dlc-k nem tudom hogy megmaradnak-e, mert van egy ilyen sor a migrációs oldalon:

"Régióváltás elõtt feltétlenül töltsön le minden olyan megvásárolt tartalmat, amit meg szeretne õrizni (például a filmeket és a zeneszámokat). A megvásárolt tartalom árát nem térítjük vissza."

Acsik, meg GS marad, youtube magyar acc-al meg, letölteni csak UK, vagy US accal tudod. De ingyenes nem kell gold a letöltéshez, a használathoz viszont igen.

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Lehet áttérek a Kárpátok sötét oldalára, na de ehhez tudnom kéne pár paramétert, nemám csakúgy ... pro és kontra!

1) Mik szoktak 990 -ért lenni és milyen sûrûn?
2) Szokott e lenni 350 Ft körül 1 hónap Live?
3) Meglévõ játékaim, DLC-im is átjönnének e, van vagy 2 játék és huu ... pár DLC
4) Acsivmentek mind megmaradnak e?
5) Van e már Youtube rendesen, minden tartalommal?

Macccy
Kösz tesa' de névrokonom teddymac segített szerezni facebook használattal, szóval van saját kódom! De kösz azoknak akik dobálták ide be a kódokat segítõleg!