XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Attól, hogy valaki nem üt át a szomszédja fején hatvanas szeget, iskolába/munkába jár, szociális kapcsolatai vannak, még nem biztos, hogy egészséges (nem rád gondolok, nem ismerlek). A felnõtt ember is az inputokon keresztül programozza saját magát illetve az egész életét, gyerekként ezt a felelõsségek a szülõ viseli helyette. Ha valaki felnõtt fejjel azt állítja hittel, hogy õrá nincs hatással mindaz, ami lát/hall/olvas/néz õ még erre biztosan nem alkalmas. Aki azt állítja, hogy a kiegyensúlyozott személyiség egyik ismérve az, hogy lepereg róla bármi, ami inputként bemegy, az szintén.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pont olyan lett, hogy a Ninja Theroyt elküldték japánba 2 hetes DMC kurzusra, majd haztértek angliába és nekiálltak, de nem másolni, hanem ötvözni azt amit õk tudnak azzal amit láttak és amit a Capcom megkövetelt tõlük DMC címszó okán.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én vagyok erre az élõ példa.
Egész életemben erõszakos véres ilyesztõs dolgokon nevelkedtem...
Családban rend van + NINCS hajlam az ilyen erõszakos dolgokra, sem zavart állapot.
És max egy legyet ütöttem agyon életemben.
Elképesztõen beteg, mindamellett elképesztõen szórakoztató ez a játék. Mégvalami: van stílusa, és van humora! Persze nagy dologra nem kell gondolni, de egész jó kivonata annak, ahogy ma kell rebootolni. GFX helyenként gatya, legfõképpen kátszínekben, ingame, nagy általánosságban viszont jó. Teljesen más a kép Dante-ról mint az elõzetesek alapján volt. Szóvala kétkedõk nyugodtan fussanak rá, nem fogják megbánni.
A legfontosabb: BÉKATURMIX!!! Azaz nem tudom mennyire DMC, sosem voltam nagy rajongója a szériának, bár minden elérhetõvel részével játszottam. Tehát a címet jobb inkább felejteni, illetve ezt majd inkább egy DMC rajongó megmondja.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Értem én, zavarhat, csak ez annyira a mûködésünk részévé vált, hogy akár az évszakok változásán is moroghatnál (bár ezt pl. meglepõen sokan mûvelik :DDD )
forzázzon! :D
Forza.
(csak ahogy írtam is, tudom a miérteket - ettõl még zavarhat :P idegesít, hogy a megszokott címekkel nem a megszokott játékokat kapom :( )
Forza.
Ez miatt ne aggódj, hacsaknem 5 évesnél kisebb gyerek játszik majd vele. :D
Dead Space-t is játszák a fiatalok.
Majd ha élethû látvány lesz mint egy film mondjuk akkor azt mondom oké, de azért ott még nem tartunk.
Én szarrá néztem-nézem a horrorfilmeket, meg ilyen akciókat, mégsem félek, nem bántok mást, nem verekszem stb.
Neveltetés kérdése kéremszépen.
Meg egy kis hajlam hoyg kibõl mi jön ki.
Na mind1, köszi az észrevételeket mindenkinek, azért összességében ugyanolyan kétességet érzek, mint amit én is érzek a játékkal kapcsolatban.
Ettõl függetlenül biztos egy élvezetes játék lesz, csak azt sajnálom, hogy a kisebb korosztály számára tabu lesz (legalábbis nálunk)..
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Saját stílusod, ha nem tetszik nem gond.
De azért érdemes tudni hogy nem egy Splinter Cell lesz.
És a mozgásnak ez a bõvítéése az eddigiekhez képest, vagyis objektíven nézve bõvült a repertoár, hoyg ez személyenként tetszetõs-e vagy nem az valóban egyénileg dõl el.
jóhogy,grafika fejlõdött egy kicsit a régiekhez képest, most már nem kell eltakarni semmit
Régi részekben darabokra robbantottad az embereket, képzeld el mai grafikával, az még durvább lenne :)
PSN ID.: Beegabor
Másnak más lesz, nem olyan faék stílus, de hogy ez baj, lehet nem gond. De nem FC3. :)
Ki a faxt érdekel, nem vagyok gyerek."
Az elõzetes alapján FC3 feeling (ugyanolyan mesteri gyilkolászás, premier plánban). Sztem egész más játék lesz ez már. Hogy ez baj-e? Nekem speciel igen.
Ezzel olyan nagy baj azért nincs, viszonylag minimális odafigyeléssel élhetõ ez is: mondjuk ha te gourmet vagy, és az anyatej mellé is békaturmixot toltál, és békaturmixot szeretnél, akkor tudod, hogy bele kell nézni a sajtosdobozokba, valamelyikben ott lesz.
Remélem sikerült érthetõvé tenni a kecibéna analógiádon keresztül is :P :DDD
Darksiders 2 sem olyan túl egyszerû a használhatatlan madár miatt.
Forza.
nem mondom, hogy nem sülhet jól el, csak miért nem azt írják a dobozra, ami benne van?
persze, költõi, tudom én, hogy a cím manapság a legértékesebb ... :(
Forza.
Amúgy ebben igazad van ez létezik, csak döbbenet számomra hogy ezt sokan elfelejtik ha érdekük úgy diktálja.
Ezt sok játéknál elfelejtik és marad a konzolosodott causal szarozás.
Véletlen sem emlékeznek arra hogy a spanyol viaszt is csak 1x lehet feltalálni.
Nem egyszerû 2x ugyanazt feltalálni, mert ugye minden dolgot 1x tartunk újnak, érdekesnek.
Mert a legjobb példa az AC sorozat, bitangjó az Assassins Creed, de ami az elsõ 2 részben fun volt, nem lett rosszabb sõtt néhány apróság belekerült, de már számomra érdektelen, mert a játék nagyjából ugyanaz....és nem rossz csak nem új.
A Paranormal Activity 4 filmet tegnap néztem, Na az elsõre állat volt, most inkább sírok rajta, mert annyira szar.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Haverom 8 éves fiával? bevág minden új címet, és az öszses Tomb-ot lenyomta, az apjával együtt, aki 4x éves...
Kérdem én, a 8 éves ha nem tudott elakadni (kivéve ha meghalt), az mit jelent? :D
Amúgy a 130222-es hsz-al egyetértek, egy alternatív szériát kellett volna csinálni, mind Tomb, mind a DMC-nél.
És van aki az egyikben õshonos, van aki a másikban, érdekes én úgymond, áttársultam, mert eddig DMC és Tomb nem, mots fordítva.
És lehet azt mondani hogy a Tomb szar lett, ahogy én mondom a DMC-re.
Egyszerûen izlés dolga.
én kiskoromban sokszor elestem a biciklive, az utóbbi 10 évben soha.
remélem érted... ;)
Forza.
Csokolom. :)
Én egyik Tomb Raiderben sem akadtam el mostanában amit játszottam mint régiekkel, OTT SE SOKSZOR.
Itt 1 változás van a látvány.
(ez nem neked , hanem általánosságban)
Meg hogy véres?
Ki a faxt érdekel, nem vagyok gyerek.
Underworld szerintem jól fejlõdött, jól ötvözte a régi elemeket, az újakkal amit megkövetelt a világ, de annál több akciót már nem bír el a játék, mert átbillen a mérleg és már nem azt képviseli ami miatt a Tomb Raider mindig is hiánypótló alkotás volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amugy csinálhatnak tõlem olyal játékot, mint a mostani TR lesz, csak ne hívják tomb raidernek :)
Forza.
Ezzel a segg+csöcs+fáklya szentháromsággal kevés dolgot tudnának már eladni nekem. Ha innen nézzük a tényleg nem a zsánerem.