XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
És csak kimaradt:

Halo pakk eladó, egyesével is akár. katt

My streams: https://beam.pro/oriic

Hello! Kiírtam a fifa 13-at xbox360-ra. Játék közben azt írja ki, hogy unreadable disc. Mi lehet probléma és mi a megoldás? Elõre is köszönöm!
orichalcos
Valakinek nincs esetleg kölcsönbe egy 48órás kódja? Meghálálnám valahogy.

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
mire jó a hdmi in?

Forza.

egyébként csak Knoxxot vittük végig, mert utána már jött a BL2

-tRs-Landor

<#idiota>

-tRs-Landor

Totti5
Annyi zombit összesen pályafutásom alatt nem írtottam ki mint abban a 5 órás DLCben😊)))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mi, miután kivégeztük a fõ játékot, rámentünk a kiegekre! Fõleg a zombisra, meg a Knoxx-ra!

-tRs-Landor

grebber
Ezért vannak fórumok.Meg kell kérni másik esztergomit és lebeszélni vele. Mert tõlünk is max 1km az a bolt gyalog 5perc max.:-)

Next PC upgrade: 2022

Harlekin
Ha emlékeim nem csalnak akkor szimplán csak azon a szinten kezded ahol az elsõt befejezted,és ehhez igazítja az enemit.Tehát végül is ugyan az marad csak itt lényegesen jobban oda kell figyelni a fegyokra.Mit mivel tudsz ölni...
Mi az unalmas???Az hogy végig nyomod újra vagy az hogy bemész olyanokhoz akik már lényegesen magasabb szintûek és ha melléd fingik 1 psycho belehalsz.Jó a game Én az elsõt választanám coopba meg pláne,de ha gyorsan akarsz fejlõdni akkor meg a második mert magasabb szintûeknél 1 boss megölése neked lényegesen nagyobb XP!
Mr Manson
36os szinten fejeztem be. De az 50 szint kell még. merre érdemes farmolni? Vagy hogy lehet unalom nélkül feltolni?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

szerintem csak nehezebb

-tRs-Landor

<#eljen>

-tRs-Landor

davidka003
Hát ilyen szempontból Cdgalaxis is fos.
Még 2 éve írtam nekik kérdést játékkal kapcsolatban és 4 nap múlva válaszoltak csak mikor már nem is volt akciós amit akartam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Csak érdeksség, hogy a helyi esztergomi konzol boltban szerettem volna megvenni a Alien és egy Ni No Kuni limitált változatát. Mivel 5kor zár és fél 5ig dolgozok, nem érek be a városba alapesetben. Akkor fészbuk, ahova posztol, hogy rendeld elõ ezt meg azt. Privátba írtam neki, de semmi válasz 3 napig. Oké, lehet hogy nem fészbukozik, mert... de akkor meg mindek buzdít elõrendelésre a GTA5höz?

Email. Ugyan ez a kérdés. Lesz e, mennyi, mikor. Jött válasz? dehogy jött.

Szóval ez a bolt is feketlista, pedig itt van 500 méterre, de ha nem hát nem. Most a PROGAME lépett a helyére megint, azzal még nem volt gondom, sõt kifejezetten segítõkész és megbízható banda az eddigi tapasztalataim alapján, ráadásul az egyik, ha nem a legjobb áron adják.

Mr Manson
BORDERLAND: playthrough 1 és 2 között van különbség?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
HDMI IN....<#finom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Mai vgleakses nextbox spec pletyka

Let’s check what’s inside the box:

CPU:

- x64 Architecture

- 8 CPU cores running at 1.6 gigahertz (GHz)

- each CPU thread has its own 32 KB L1 instruction cache and 32 KB L1 data cache

- each module of four CPU cores has a 2 MB L2 cache resulting in a total of 4 MB of L2 cache

- each core has one fully independent hardware thread with no shared execution resources

- each hardware thread can issue two instructions per clock

GPU:

- custom D3D11.1 class 800-MHz graphics processor

- 12 shader cores providing a total of 768 threads

- each thread can perform one scalar multiplication and addition operation (MADD) per clock cycle

- at peak performance, the GPU can effectively issue 1.2 trillion floating-point operations per second

High-fidelity Natural User Interface (NUI) sensor is always present

Storage and Memory:

- 8 gigabyte (G😎 of RAM DDR3 (68 GB/s)

- 32 MB of fast embedded SRAM (ESRAM) (102 GB/s)

- from the GPU’s perspective the bandwidths of system memory and ESRAM are parallel providing combined peak bandwidth of 170 GB/sec.

- Hard drive is always present

- 50 GB 6x Blu-ray Disc drive

Networking:

- Gigabit Ethernet

- Wi-Fi and Wi-Fi Direct

Hardware Accelerators:

- Move engines

- Image, video, and audio codecs

- Kinect multichannel echo cancellation (MEC) hardware

- Cryptography engines for encryption and decryption, and hashing

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Érthetõ az álláspontja. És itt a megjelenéskori állapot a lényeg. Most már egy apró programmal olyanra szabhatjuk az egész wint amire szeretnénk, de megjelenéskor azért mellbevágó lehetett a funkciók átszabása. Term. lehet azok nélkül is élni és mint mindent ezt is meg kell szokni aztán évek múlva sima WIN7/XP lesz a fura ha visszaülsz elé, mert kitapasztald a 8at, megszoktad az újdonságokat és az új, felhasználóbarátabb lehetõségeket, hiszen abból van benne azért.

De a lényeg, hogy senki nem kényszerít senkit. WIN7 még hosszú évekig lesz teljes körûen támogatott.

Koszi, 25 fontert en is megvettem gyorsan 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Az jó, én nem fizetek oprendszerért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Windows gomb megnyom -> csempe felület -> elkezded begépelni annak a programnak a nevét amit indítani akarsz -> indít. 😄 Megjelenése óta használom a Win 8-at, megszoktam, egyáltalán nem hiányzik a start menüben bogarászás. Mivel tavaly tavasszal vettem a laptopomat Win 7-tel, ~4500 HUF-ba került az upgrade Win 8-ra.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Totti5
Megértem amit írsz és tény hogy az erõltetés fedezhetõ fel benne, vagy éppen a rászoktatás... mindegy, ha valami újat kitalálnál, akkor te is erõltetnéd, hogy szokja meg a nép, de millió féle mod van rá hogy a kezdõ képernyõt eltüntesd, start menüt visszatedd és lényegében Win7et csinálj a Win8ból. Ha az MS köcsög akarna lenni akkor ezt nem engedné, de errõl szó nincs. Mivel egyre szélesebb az MS plettája is ( PC, Tablet, Telefon, Konzol ) érthetõ hogy egy egységes rendszert akar csinálni, mivel mindegyik gépen eligazodik a júzer és egymás felé minden kompatibilis.

Tinman
Mindenki ilyen vicc árakkal dobálózik Win8 esetén... hol lehet venni egy játék árért?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Nagyon egyszerû a csempe meg a sima asztal között mozogni, a "windows gomb".

DummyBoy
Hmmm ... Én a Start menüt a számítógép leállítására használom meg a Control Panel elõhozására ...

A Kezdõképernyõ nem opcionális, csak sokan nem szeretik, mert új és más (mondjuk a kikapcsolás eldugásáért szüljenek sünt ...) de igen jól használható, és bizony egérrel is. Ez a tipusú kezdõképernyõ is használható hatékonyan. Inkább az zavarja az embereket, hogy "más" mint amit megszoktak, kibillenti õket a "komfortzónájukból".

"Erõszakosan" ??? Nem értelek ... maradj a W7-nél és kész ... nincs ebben semmi erõszak.
"Rákényszerítenek" a win gomb használatára???? Engem meg az XBOX kényszerít a guide gomb használatára ... omg ... ez kicsit fészpalmos.
Most komolyan már az is gond, hogy 10k alatt legális oprendszert kap az ember?

Szerintem te nem kicsit paranoid vagy ... Nem vagy kötelezve arra, hogy a W8-at használd. Csak a sok héterrel ellentétben vannak emberek, akiknek bejön.

9k-ért megkapod az oprendszert, 1k-ért kapsz egy olyan alkalmazást, ami eldugja a kezdõképernyõt, és teljesen "régiwindowsossá" teszi a gépet, és ez a rendszer bizony több szempontból jobb és gyorsabb is mint az elõdjei. Nem értem, mi ez a sok hiszti, sok helyen olvasni, nem csak itt (Fõleg mert itt kicsit off ...)

Lehet hogy komoly céges felhasználásra, vagy specilis cél igényekre még nem megfelelõ, de otthoni felhasználásra tökéletes.

Hogy miért érdemes váltani? Én azért próbáltam ki, mert az erõforráskezelése jobb mint a Win7-é, több játék (Erõforrásigényesebbek fõleg) érezhetõen gyorsul W8 alatt. (Másik játékok persze lehet lassabbak lesznek, érdemes utánanézni ...)

@smartglass: Érdekes felvetés ... engem annyira nem hatnak meg az acsívmentek 😊 Aki meg 5 GS-ért vesz egy tabletet, az megérdemli ...

Nem hinném, hogy elmennének ezzel pay2win felé, az ritka nagy öngól lenne. Viszont a kompatibilis kütyükben rejlõ lehetõségek kihasználása az igen jó ötlet. Az más kérdés, hogy ez nyilvánvalóan jó reklám, de nem hiszem hogy most bárki a SmartGlass miatt rohanna WP8-at, vagy W8-as tabletet venni.

Én tapsolok, hogy a Windowsos telefonommal könnyebbé vált az XBOX kezelése ... A GS-re meg geostacionárius ívbõl rász@rok 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DarkSector
De meg lehet oldani hogy win7 felállás legyen, de akkor ott a kérdés hogy minek váltani. 😄

max akkor ha lesz dx12.

arty
nagyon jó, csak ez tudod hova vezet?
- smartglassos achievement. vegyél w8 táblát 5 gamerscoreért
- multiban látod mondjuk az ellent a térképen. pay 2 win!

tudod, ez az a cég, aki a forza4ben kinectet kér 5 gs-ért 😉 haladunk... és te/ti ennek tapsoltok <#taps>

Forza.

arty
ha a w8 csempéje opcionális, miért nem lehet kikapcsolni?
miért nem lehetett a startmenüt otthagyni? esetleg opcionálisan?
miért kényszerítenek a win bill-re állandóan?
vajon miért nyomja ennyire erõszakosan (ráadásul fillérekért) az MS?
(nyilvánvaló: megszokod, ezt akarod a tabletedre, telódra is)

én startmenüt napi szinten használom, mivel rengeteg viszonylag ritkábban használt programom van ott, aminek nem akarok shortkeyt adni, meg felesleges is lenne, hiszan annyira nem használom õket gyakran, hogy azt megjegyezzem... (és annyira se, hogy ikonba/quicklaunchba kitegyem)

ráadásul egy billkombóval elõjön és nem csillivilli oldalakat szkrollozó csempehalmaz, hanem hatékonyan navigálható cucc - desktopra ez a jobb: mert kisebb helyen van több minden, hatékonyabban tudod inditani a cuccokat, stb.

a w8 rossz, az MS oda dugja fel, ahova csak akarja. nem divatból megy a haterkedés, hanem egyszerûen mert erõszakosan csinálja, amit, ráadásul desktopra teljesen alkalmatlanul.

Forza.

Macccy
Dr. Csernus és Steve 'MS' Balllmer beköltözött az XBOX (!) topicba, vagy miafasszom?!? Vagy nyílt vasárnap van, ideje megnyílni? Oké. Mi is ... mi is ...
Ááá megvan! Tegnap megcsináltuk a turbót a kocsimban, érzésre újra megvan a 110 LE, a hátamba szerelt G-szenzorból azt éreztem, hogy a gyári nyomatékgörbe is visszaállt, húz 3000-3200 rpm-ig mint disznó! És csak a turbó geometriája (VNT 15) volt lekokszosodva, takarítás kellett a lapátok körül, meg a mozgatógyûrûnél.
Elmeséljem hogy mûködik a változó geometria, vagy ennyi elég lesz?

😄 😄 😛

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Ja akkor a neten szarul van írva. (én virágboltit használok)

Totti5
Hogyne lenne!

Köszönjük, hogy megrendelte a Windows 8-at
Leírás: Windows 8 Pro

Thank you for registering for our free Windows 8 Media Center Pack offer! **
Here’s your free Windows 8 Media Center Pack product key

DarkSector
Uh azt nem szedem le mert nincs Media Player...csak az Enterprise-ban van abból is a nemzetközibe, az európaiba (N) baszták beletenni....

Bocs rosszul néztem.
Eygikben sincs, csak Add-olni lehet a Pro+Ultimate-ba.

Totti5
Win 8 Pro

DarkSector
Amúgy neked is ez van fent?

Microsoft Windows 8 Enterprise x64 HUN MSDN

Mert nekem még a régi ingyenes van.
Tudtommal ez a legultolsó Enterprise ami kijött, (ebben van Media Center)

DarkSector
Ja de most nem értelek, ez csak win8 miatt mûködik vagy nem értem.

A telefonon lévõ Smartglass nem uyganaz?

DarkSector
Ja értem, de valami amihez nem kell kinect...😄?

TaRka0107
Na igen, de ha nekem gyerekem lenne akkor ne verje már meg más,ha tanár ha óvónõ, verje a sajátját.
Ezzel sosem értettem egyet.
Egyébként igaz, kisgyerek ne játsszon 16+ meg 18+-os játékokkal.
Bár tényleg neveltetés kérdése is. Mi is toltuk tesómmal a Mortalt, meg néztünk olyan verekedõs véres filmeket. De mondjuk tényleg nem mentünk neki mindenkinek az utcán vagy az iskolában.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Botond
iPad/iPhone-on is megy smartglass. 😊
Botond
Dance Central 3-hoz van benne dj pult. :p
DummyBoy
Maga az ötlet ami nagyon jó szerintem ... (Laptopot erre én is kicsit ágyúval verébre dolgonak tartom 😊 )

A SmartGlass telefonos részére érdemes lenne rágyúrniuk szerintem, mert sokkal több embernél tudok elképzelni WP mobilt XBOX-ozás közben, mint Surface-t vagy érintõs WP8-as laptopot 😊

De majd meglátjuk. Mindenesetre sajnos a Horizon demójával nem ment a Smartglass, szóval valószínûnek tartom, hogy csak W8-ra van egyelõre. Bár ne legyen igazam xD

DarkSector
Már elnézést de lúzerség a térkép miatt müködtetni egy laptopot.

Telefon még oké.

Amúgy csak a Forza-hoz használható? Mert az kevés.

DarkSector
Ha valakit érdekel a win8 téma még pár szóval kiegészítem:

"Szóval megint a szokásos agyatlan fika áldozata lett ez az új program. Nem szar, nem hulladék, nem csempe. Minden megy rajta ugyan úgy, minden használható rajta ugyan úgy mint a Win 7nél, hiszen ez egy WIN 7 nyilván javított funkciókkal, OPCIONÁLIS csempe képernyõvel, ami term. az MS hardwer/szoftver család áthidalására/egyesítésére jött létre."

A fika része nem maga a win8 ellen megy.
A tudatlanok igen azt mondják hogy szar (akik nem próbálták, tévesen azt hiszik hogy nem futnak rajta a régi játékok, mint a win7-en az XP után)
(még most is találkozok 1-2 nyüzgével akik nem tudják milyen a win7, még azt hiszik hogy az xp jobb mert win7-en sok dolog nem megy, pont fordítva a win7 kinõtte már az xp-t), pedig nem az, DE.....

És itt jön a de....
1. Van csempe, ami full felesleges, mert nem érintesz hanem egérrel vagy igazából asztali gépen.
2. Hadilábon áll a win8 egyenlõre támogatottságban, fõleg játékok terén, punkbuster meg ilyenek.
3. Kell profil a géphez, ami sokaknak csak nyûg.

Vagyis ha az újításokban minden zavaró akkor a sok hardcore felhasználó faxnak fog váltani csakhogy kiiktassa utána azt amiben a win8 több egy win7-tõl.

Win8 tökéletes, csak ebben a 3 dologban felesleges macera az asztali felhasználóknak ezért mondják itt-ott sokan hogy tök felesleges, nem szar, hanem sok olyan plusz van benne ami egy hardcore felhasználót inkább idegesíti.

Ez nem asztali gépekre van hanem tapiszarokra.

DummyBoy
Én is Win8-at használok 😊

Nekem annyival volt más, hogy én Windows Phone-nál megkedveltem a csempéket. Persze mégis lett Start menüm nekem is a végén (Stardock Start 1000 forint ...) mert a kikapcsolást annyira eldugták, hogy meguntam.

Ettõl függetlenül jól használható a kezdõképernyõ, igen informatív tud lenni, de én nem csodálkozom, hogy nagy érte a hiszti, egy ismerõsöm mai napig XP style-ban használja a Win7-et, mert az úgy a jó! xD

Nekem is tökéletesen mûködik vele minden, sõt az erõforrásokkal jobban bánik mint a 7-es, pörgõsebb a rendszer, pedig azzal sem volt sok gondom 😊 Én próbaképp tettem fel anno, de már nem fogok visszaállni a 7-esre. Nekem bejött az új Win. (Csak 1 dolog, az erõforrásfigyelõ - task manager lényegesen jobb lett mint a 7-ben volt ...)

Mellesleg a Smartglass nem olyan rossz, én a telefonon (Windows Phone) sokat használom, lehet vele kényelemesen távirányítani a Boxot, gépelni rajta (Explorerben egyelõre, nem bánnám, ha megcsinálnák a többi alkalmazáshoz is ...) , olyan mint ha egy touchpados billentyûzettel vezérelnéd a BOX-ot 😊

Egy érintõs laptopon nem lehet az rossz 😊

Jó ez a MS féle összevonása a dolgoknak, én pl: telefonon szoktam figyelni van-e üzenetem a Live-on, vagy online vannak-e haveromék, akikkel együtt szoktam játszani, ha online vannak, küldök üzenetet, és ha van idejük tolni egy menetet, már kapcsolom is be a Boxot 😊

Ráadásul most belehúztak a Smartglass fejlesztésée, ahogy néztem, pl: Forza Horizonhoz van Smartglass Experience, amivel a Smartglass GPS-é válik, mutatja a térképet, lehet rajta mókolgatni, stb, remélem WP8-ra is megcsinálják, úgyis gondolkodom a Horizon beszerzésén 😊

DummyBoy
Érdekes ... én is ... És az öcsém is ... Mikor is volt az? 20-25 éve?
Nem arról van szó, hogy a mi generációnk hogy kezelte le ezt a dolgot.
Hanem hogy a mostani hogyan kezeli. És az bizony kicsit más.

Változnak a dolgok idõvel, és nem biztos hogy jó irányba!

Egy aktuális élõ példa, hogy értsd mire gondolok: Amikor gyerek voltam, méteres hó esett néha télen, mégis minden nap mennem kellett iskolába, ahogy mindenkinek, nem voltak komolyabb gondok. Egy 6-800 fõt számláló zsákfaluban laktam, az alföld közepén.

Most 10!!!!!!! centi hótól megbénul az ország.

Totti5
Én is agyon Mortalomztam magamat meg a fél osztály is álltalános alsó osztályában, meg ment a DOOM, meg minden féle FPS és game, még sem vertük agyon egymást soha, semmikor és mindenkibõl normális ember lett, persze akik anno játszottak azok most is játszanak, mert ez a hobbink.

Totti5
Win 8 rivjú

Az ördög!

Valójában egy jópofa nyitóképernyõ. Tény hogy ez elsõsorban tapiképernyõkre van kitalálva ez egérrel billel azonnal és minden funkciónál érezteti a júzerrel, de használható, és vannak benne jó dolgok.

Iagzából én a sok fikát olvasva teljesen azt hittem hogy ez a Win 8 és ez a kezelõfelület, de nem.

Valójában ugyan az tárul elénk ha az asztalra nyomunk/WIN gombot megnyomjuk mint a megszokott Win7 / XP esetében.

No de hol van az a nélkülözhetetlen, irtózatosan fontos és kihagyhatatlan START menü ami nélkül nem használható az oprendszer.

Valóban nincs, de még is van. Több féle kiegészítõ alkalmazás közt lehet turkálni ami odavarázsolja a START menüt, sõt olyan módbana hogy a júzer akarja. Akár SUPER START menüt és építhet! ( ezek amúgy WIN 7hez és elõzõ op rendszerekhze is elérhetõek volat )

De még is miért olyan nélkülözhetetlen a START menü? hát azért mert.... azért... mert.... tudod... mond már.... hiába teszem fel magamnak a kérdést valós indokot nem tudok mondani rá. Használom valamire? najó szökõévente megnyitom a kellélek alatt levõ számológépet, már ha éppen nincs kéznél a fiókban levõ / nem mûködik a google, mert bizony azzal is gyorsan el lehet végezni az alapvetõ mûveleteket. Programok indítása? amiket használok azok kint vannak a tálcán vagy max egy mappába az asztalon, a start menübõl kibontos indítás csak macera. Sajátgép, vezérlõpult? kint az asztalon az ikon.

De felhegsztettem egy START menü kiegészítést, csak megszokásból.

Amúgy meg ugyan olyan mint a WIN7. Egy játék áráért beszerezhetõ ami full legális WIN8 Pro-ért nem egy horribilis összeg + most ingyenes hozzá a Média Center is.

Xbox SmartGlass amivel távirányítható a konzol, szvsz tök értelmetlen dolog, de mûködik. Semmit nem kellett csinálni, egyszerûen csak bekapcsoltam a boxot, ide ültem a PChez és elindítottam innen a játékot. Szuper😊

Szóval megint a szokásos agyatlan fika áldozata lett ez az új program. Nem szar, nem hulladék, nem csempe. Minden megy rajta ugyan úgy, minden használható rajta ugyan úgy mint a Win 7nél, hiszen ez egy WIN 7 nyilván javított funkciókkal, OPCIONÁLIS csempe képernyõvel, ami term. az MS hardwer/szoftver család áthidalására/egyesítésére jött létre.

DarkSector
Nem csak neveltetés, összefüggésben van a 2 dolog, egy felnõtt észreveszi elvileg a gyerekén hogy mennyire agresszív, persze aki játszik és látod rajta hogy kezd megváltozni akkor nem engeded, meg ez sem úgy meg hogy odavágod a véres belek elé a ygereket, hanem mivel nagyon okosak egyszerûen el lehet magyarázni nekik hogy a játékban mi van kicsit light-osabbal indítani. STB.

Az ismerõsöm fia sem így kezdi hogy a lógó beles játékokkal játszott, hanem elsõre a lightosabbakkal, csak késõbb engedték apránként, amúgymeg a játékban pont hogy kiengeded a gõzt.

Aki meg alapból agresszív természetû azzal meg tökmindegy mit tezsel ha mást nem a szülõk engedélye ellenére fogja csinálni.
Az még rosszabb is.

DarkSector
mindenki másképp oldja meg általánosítani egyiket sem lehet, erre is van példa hogy valaki ilyenekkel tölti a ygerekkorát és semmi hatása, van aki tv-t nem látott életében hanem kint csövezik meg drogozik at öregeket meg nõket erõszakol meg gyilkol.
Na?

DummyBoy
Readonly üzemmódban bújom ezt a topikot, de azért ehhez a vitához hozzászólnék 😊

LEHET, hogy nevet rajta ... Vagy az is lehet hogy elmegy az oviba, vagy az isibe, és kipróbálja a társain a játékban tapasztaltakat ... Az én koromban ezért nekem elõször az iskolában rugták szét a seggem, aztán otthon mert rossz voltam az iskolában.

De ez más világ. A mai világban az van, hogy Pistike hülyére Mortal Kombatozza (Vagy vehetsz bármilen agresszívabb játékot ...) magát otthon, aztán kipróbálja az oviban/isiben másokon, és ha baj van, a tanárok akkor sem tehetnek semmit, mert ha hozzáérnek a gyerekhez, akkor Pistike szülei szarrá perlik az iskolát, a tanárt meg kirugják, és soha többet nem tanít sehol ... Ezért a tanárbácsi szépen végignézi, ahogy Pistike rommá gyepálja Józsikát, és TE mint Józsika apukája oldd meg a dolgot ...

Akinek nincs ilyen idõs gyereke, vagy a környezetében nem hall ilyeneket, azoknak fogalma sincs arról mi megy manapság az ovodában, iskolában.

Nekem nincs gyerekem, de kollégáimtól olyan rémtörténeteket hallok, hogy csak ihaj ... Nemhogy Tomb Raider, még Cartoon network sincs otthon sokaknál (Mondjuk nem is csodálom ...) pont emiatt.

Édesanyám tanár volt, imádta a gyerekeket, de a nyugdíjba vonulása elõtti 5 évbõl olyan dolgokat mesélt, hogy nem hinnéd el.

Szóval hogy neveltetés kérdése az biztos ... De amikor egy szülõ aggódik egy ilyen dolog miatt (Ha nem aggódna, az lenne a gond inkább.), akkor szerintem nem azért aggódik, hogy a saját gyerekével mi lesz (mert nemes egyszerûséggel nem engedi majd, hogy ilyenekkel játsszon), hanem inkább azért, hogy a vele egykorú, de nem nevelt gyerekekkel mi lesz!