XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
34 óra körül. Világ legkönnyebb DMC-je :D, viszont számomra a legkönnyebben újrajátszható is. Mondhatni egymásután kezdtem neki a nehezebb fokozatoknak

PSN ID.: Beegabor

arty
miért kéne (mindig) új?

Forza.

arty
Szerintem nem. Nincsenek "tombraiderek" csak a Tomb Raider van (volt) ezzel a játékmenettel. Namost akinek 2-3 évente ez túl sok, annak nem ez a zsánere.

Forza.

Moby
Nem játékmechanikailag van bajom vele. Larával van bajom. Nem tudom mi ùjat lehetne még ebbõl a vonalból kihozni radikális változás nélkûl.
Valszeg semmi újat.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Vègre lenyomtam a DS3 demot. Én ennek továbbra is minden pikoszekundumát imádom.
És volt idõm még DMC-re is. Úristenhogymennyireszórakoztatóeznemigaz..szerintem ez lesz 2013 meglepetése.

Totti5
Pedig hiánypótoló a TR széria mert nincs más. Uncharted messze nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket és GeoW copy lett játékmechnaikában. Jó kis platformos, puzzlés, keresgélõs, könnyû harcolós, egzotikus tájas, nem minden másodpercben arcba robbanós játék nincs a piacon, csak a Tomb Raider.

Nagyon remélem hogy ebben az új részben nem csak akció akció hátán lesz csõbe menve.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Én örülök neki. Az a TR abban a formában mára nagyon kifáradt.

Tatyla
mondjuk nekem a 6 éves lányom nézi velem a Halo 4-et de a Dead Space-t már persze nem engedem van egy bizonyos határ :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tinman
Akkor te nem játszottál a Tomb Raider-el.

1243 módon halt meg Lara a csapdáknak és a környezeti veszélyeknek hála és bizony némi piros pixeles valami is szokott belõle szivárogni... emlékezz a tüskés csapdákra, meg szerencsétlen halálhörgésére (inkább nyögés volt az).

Vagy te a német verzióval játszottál? <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tatyla
egyet értek veled de ez már az új generációs Lara,anno emlékszem 96' karácsonyán már nyúztam az elsõ részt PS1-en mindenféle youtube-os videó meg végigjátszás nélkül igaz az internet lufi csak 97-ben pukkant ki,majd utána a sorban a többit de azóta eltelt 17 év és felnõtt egy másik generáció és ez már java részt nekik készült de ugyan úgy engem is érdekel,de elfogadom hogy változás történ...
manapság a gyerekeim többet játszanak a boxon én maradtam a pc-nél még de szerintem nem foknak rosszat álmodni az új TR-töl sem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gduck
Én a tiedet éreztem személyeskedõnek, ezért volt a válasz, nem sértésnek szántam, inkább gúnyosnak <#wave>

Hogy ki vagyok Én? :D Egy senki, de már jó régóta itt vagyok az sg fórumon, ezt a topicot meg régóta olvasom, csak keveset szólok hozzá ;)

Kíváncsi voltam mit szóltok a felvetett észrevételemhez, azért írtam. Nekem a Tomb Raider mindig is egy "ugrálos" ügyességi játék volt, csinos fõhõsnõvel és logikai feladványokkal, trükkökkel. Persze voltak ellenséges katonák,állatok és akciójelenetek, de ez csak egy egész pici része volt a játéknak. EDDIG ;)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sir! No, sir!
Harlekin
grat! és sorry,de még mindig nem került haza az a kurva lemez...
Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Jó de az tény, hogy a #130202 eléggé személyeskedõs lett. Az ilyet itt nem szeretjük.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
nem vergõdött, csak megjegyezte. erre mindenki nekiugrott, õ pedig csak védte az álláspontját.

Forza.

davidka003
lol. :DD Ez már tényleg röhej. Te ki a fene vagy? Nem nagyon láttalak még a topicban. Pont arra akartam utalni, hogy neked szánalmas a vergõdés amit a véresebb Lara miatt csinálsz de látom nem esett le.
Szerintem meg az új rész sokkal jobb lesz. DMC-nek is jót tett az újítás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

gduck
Ezt a lúzer hozzászólást <#lama> Te csakis a gondjaidról beszélsz az életben? Eléggé zavaró lehetsz a környezeted számára <#csodalk>

arty
Gondolom van gyermeked, aki esetleg még gamer is, így aztán relevánsan meg is tudod ítélni mekkora probléma is ez ... ;)

Forza.

arty
te amerikai vagy? mert azoknál gonoszabb a csõcs, mint a vér ... :)

Forza.

Tinman
Nekem is kéne egy. 5.5-6k a korrekt ár érte használtan.
Ha vettél egyet, letoltad, dobj bátran p.ü.-t 5.5k postával és term. elõreutalok.

teddymac
Dragon's Dogma mennyért kapható használtan ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

orichalcos
Crysis 3 béta infók:

http://tinyurl.com/b2o33ua

Imádom google cache-t. :) Eredeti oldalt persze törölték.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Ez valami vicc nem?
Mennyi gametime van benne hogy csak 2 acsi maradt vissza?

Nekem a 4. részben nemtudom meg lett volna-e tuti minden acsi, mert sajna warezba maxoltam, de 80óra volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Bár csak ennyi gondom lenne az életben, hogy ez a Lara véresebb lesz. :D

gduck
Jah és még annyi kimaradt, hogy a kezdõ hozzászólásom igazából azért született meg, mert most érzek a sorozatban egy óriási váltást az említett dolgokat figyelembe véve. Szal csak ezen lepõdtem meg, de nagyon. Ezért írtam ;)

gduck
A régi TR epizódok, pedig nem felnõtteknek készültek, hidd el. Abban is lehetett volna a katonák megölését brutális módon ábrázolni, mégse tették, mert játéknak készült. Ezért is rossz példa a DOOM1, hiszen ott is csak lelõtted és kész. Nem folyt ki lassítva az agyveleje, stb.

A többi meg az elõzõ hozzászólásomban olvasható ;)

gduck
Érdekes stílusodat most se hazudtolod meg :D

Egyszerûen csak jelezni szerettem volna, hogy számomra furcsa lesz, hogy 18+ a játék. És nyugodtan megnézhetitek a régi epizódokat, azokat nyugodt szívvel oda lehet adni egy általános iskolás gyereknek. És furcsállom, hogy a játékok túlnyomó része már felnõtteknek készül.

Ennyi észrevételem lett volna, persze ezzel nem kell egyetérteni. A játékot meg nem lépem át <#vigyor5>

Moby
Nem értem a problémád. Most, hogy kiesett lara a gyereknek adható játékok sorából(ami soha nem is volt az, de ezt most ugorjuk át), nem maradt elég 2013-ra, vagy most mi a siralom tárgya?
Vedd úgy, hogy meg sem jelenik. Egyszerûen lépd át.

Totti5
Vannak gyerek játékok. TR sosem volt az, abban is gyilkolsz, az elõzõ részekben is, embereket is.

Az új TR nem lesz horror. Az pedig furcsa hogy egy gyerek már nem nézhet egy sáros, piszkos, karján kicsit véres kötéssel szaladgáló csajt, mert az már felnõttes... én akkor DOOM1et játszottam és abban beleztem, meg Alieneket néztem, meg a Thinget, meg hetente vettünk ki horror filmet a sarki TKból. Manapság a gémer gyereket jobban izgatja a háborús FPS, a Gears of War, mint a Lara.

Mellesleges a gyereknek azzal szabadna játszania amit megvesz neki a szülõ. Elõzõ TRek valahol 13+osok voltak van ahol 16+ van ahol 18+ besorolásokat kapott.

gduck
A topicnak nincs vele gondja, csak azért írtam be, mert ez már egy más játék, nem Tomb Raider. A Tomb Raider=CSÖCS és nem HORROR :D

gduck
10-12 éves, aki már simán játszik tomb raidert, de ez már 18+ besorolású. Szóval ma már a játékok inkább az elmebeteg gyilkolásról szólnak, mint a játékról...

Milyen gyerekek? Mai gyerekek a BF3-ban lövik szarrá egymást... problem?
Moby
Szinte hallom, ahogy a topik egy emberként zokog.

Tinman
Nem irigylem, aki nem tolta végig még az 1. részt, maga a 2. rész egy kiba. nagy spoiler :-D

gduck
Nekem nem gond, de ezzel gyerekek nem nagyon játszhatnak :(

Jobb mint a nagycsöcsû, kacsaszájú barbibabának bámulni a seggét állandóan? Ne szórakozzál már itt, te erkölcscsõsz...
Mr Manson
Borderland: And They'll Tell Two Friends -> MEGVAN!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

kirol
Kellene nekem egy Microsoft Wireless Gaming Receiver USB.
Nem tudjátok PH-n árul e valaki ilyet? Vagy hol lehetne olcsón venni?

gduck
Hogy lehet így elrontani egy játékot? :(

A gyerekek szeretik a Tomb Raider sorozatot (ügyességi, logikai kalandjáték), de ez az új rész egy horrorfilmben szaladgáló mocskos, véres nõrõl fog szólni...

Seth
Na asszem DMC nekem kivesézve. 2 acsi maradt,de azok annyira grindelõsek,hogy nem vállalom be .5000 szörny lemészárlása(5 végigjátszásból még csak 3800 gyûlt össze O_o) , valamint az összes szint SSS fokozatra nephilim szinten. Elsõ fejezetet is vagy 4x játszottam újra mire sikerült, meg egy késõbbi amin kb nulla gameplay volt, óó, már csak 18 van hátra, anyátok :D

Végértékelésem 9/10 , rég játszottam ennyit egyhuzamban csak egyetlen játékkal , úgyhogy ideje nekikezdeni másnak :D

Totti5
+1

Ez nem nextgen. A jéték nyilán szebb lesz mint az elõzõ, ami amúgy is a legszebek közt van.

DarkSector
Ja az vagy ciki lesz vagy erre képesek ilyen korai stádiumban....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Ha Esztergom nem jó neked, de a CSR kormány része érdekel, jöhetsz hozzám is. (nekem sajna nincs hozzá csr elite pedál, H váltó, mivel g27em is van és annak pedálját dugom a csr-re, ha xboxon játszok)

Forza.

Seth
Hát nem volt az olyan áll leejtõs,hogy kijelentsem, ez tuti nextgen

Kérlek, magyarázd meg a egyértelmûséget benne.
TDC Geronimo
Szinte borítékolható, hogy cross gen cím lesz. A VGA trailer meg PCs verzióból volt ez is egyértelmû.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Azt írják benne, hogy a Lord of Shadow 2 már új generációs nyitócím lesz, tehát az elõzetesben látott grafika már nextgen... <#shakehead>
Totti5
Meghívás áll, de szerintem félreértettük egymást. Már nem Budapesten lakom, hanem Esztergomba, de ha erre jársz bármikor szívesen látlak!

Totti5
Erre csak azt hogy ha ennyi pénzem lenne akkor vennék egy 200 lovas Imprezát vagy Evo Xet és meg lenne a feeling:)

Miért azt? mert 5 ajtós, el lehet benne férni, van rendes csomagtartó, megy mint a golyó, 4 kerék meghajtás ami télire nagyon jó, nomeg mert japán és megbízható, meg k jól néznek ki.

Persze szívesen kipróbálnám hogy milyen, de hiába a technika ami imitálja a dolgokat, ha a lényeg a G hatások nem leszek sosem, nomeg olyan játék sincs ami egészében visszaadja a valós pályákat és a vezetést, csak megpróbálja utánozni.