XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked ,meg jutott 1 sanyarú szar megkeseredett élet,hogy másba csak a rosszat látod...<#kacsint>#kacsint>
De hát mindig kell 1 szánalmas vesztes pöcs mindenhova...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ennyire futotta a szánalmas vergõdésed....<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
A jelenlegi 2 boxom...
Az ominózus kép a csajomról...
És most a szoba kupisan
Nesze te kis szánalma csicska...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Lesz fotózkodás pénzel/fuxal, éttermi számlák scannelése, nincs megállás. Legyetek kreatívak!
<#ravasz1>#ravasz1>
Adversus solem ne loquitor
Nem is rád céloztam ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak DES/DAS-ra elbasztál több konzol árát, ráadásul most vettél luxusautót is. Az egész életed egy hazugságcunami! <#ejnye1>#ejnye1>
<#idiota>#idiota>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudom és látom, hogy nehéz ez neked felodolgozni, de valahogy próbáld meg: nem csak diákok és minimálbérbõl élõk járnak ide. Hogy mást ne mondjak a gyûjteményem beszerzése értéke nem éri el Totti vagy Arty kormányának az árát.
Nem értem a vergõdésed, de valójában olyan nagyon nem is érdekel :)
olcsók voltak és megvettem ennyííí.Most is 2 van...
Kurvára se neki se nekem nem képez értéket se 1 xbox se 1 ps 3
<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Zokogj :D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A 8. ps3-at fogom venni, ami megy a gyûjteménybe... Nem a 8db-os gyûjteménybe.
Ezt szerintem rajtad kívül mindenki értette :D
Gy.k.: ez lesz az utolsó PS3 amit veszek, ez már nem napi* használatra megy, hanem megy a konzolgyûjteménybe. Épp ezért keresek egy patent állapotú fat-et, mert az volt A PS3.
*nincs napi használatú konzolom. 1 hete próbálom elindítani a DS3-at, Nem megy... :(
Forza.
Túl sokáig húzták ezt a gent...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az elsõ PS3-ak és X360-ak se a boltok polcain olvadtak le, hanem hetekkel késõbb. Magam részérõl legalábbis várok mindkét új vassal, fél évet biztosan és másnak is ezt tanácsolom ...
... ugyis vennem (kölcsönkérni) kell egy PS3-at mert vagy 4-5 játékot azon is le kell majd toljak :)
davidka: kösz
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ennyiért max vaterán lehetne eladni ahol talán anyuci megveszi a gyereknek, mert nem ért hozzá.
Mindegyikbõl egy ezrest engedsz akkor azt mondom oké. De pl Forza 3 már 1 éve se kellett a kutyának se, mostmeg már fõleg, hogy olcsón van a Forza 4 illetve lassan a Horizon is lesz már 6k körül.
Brütal Legend olyan rétegjáték, hogy 1k-ért alig bírtam eladni.