XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
De legalább legyél rá büszke,hogy neked azért szar,hogy teszem azt nekem jó legyen...<#kacsint><#nevetes1>
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Harlekin
Ja ja... 4 dolcsi volt ebayen anno...
jaj , hol ? ( csak viccelek ,vágom ez az ital, vágom mint Raiden a nutellás kenyeret )
Hát öregem, ennyi? <#nevetes1>
Seth
Monster

PSN ID.: Beegabor

Harlekin, mikor megláttam a 2 xbox gép képét, vazze azt hittem lebegnek a(nálam mindig fektetve van ) most esett le , hogy forgatva van kép. Viszont jó a xbox-nak az a skin . Nem véletlenül ilyen energia italos ? nem jut eszembe most a neve
Harlekin
Kicsit azért megértelek...Frusztráló lehet az a tudat,hogy másnak futja több boxra,jó csajra ,kitesurfre,airsoftra és sorolhatnám,de minek.
Neked ,meg jutott 1 sanyarú szar megkeseredett élet,hogy másba csak a rosszat látod...<#kacsint>
Harlekin
Eddig csak Te buktál be nem tudom feltûnt e????<#kacsint>
Így van, és hazudozó undormáknyákkal. Én a szánalmas vesztes pöcs.
Harlekin
Nekem se arról,hogy rohadtul beégtél ismét...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
De hát mindig kell 1 szánalmas vesztes pöcs mindenhova...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Az én álláspontom nem változik.
Harlekin
Na mivan VG koma semmi reakció?????
Ennyire futotta a szánalmas vergõdésed....<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
Na nézzük csak te szerencsétlen vesztes lúzer....

A jelenlegi 2 boxom...

Az ominózus kép a csajomról...

És most a szoba kupisan

Nesze te kis szánalma csicska...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Moby
Az mindegy! Legyen ez egy ilyen est: amolyan turkáljunk egymás zsebében VG módra!
Lesz fotózkodás pénzel/fuxal, éttermi számlák scannelése, nincs megállás. Legyetek kreatívak!
<#ravasz1>

Adversus solem ne loquitor

Tinman
:-DDDD

Nem is rád céloztam ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Na te csak húzd meg magad szépen a sarokban!
Csak DES/DAS-ra elbasztál több konzol árát, ráadásul most vettél luxusautót is. Az egész életed egy hazugságcunami! <#ejnye1>
<#idiota>

Igenis mesterem! :)
Moby
Tanulj vagy keress jobb állást hülyegyerek te itt ne hazugozzál. Ha nem megy akkor meg húzd meg magad, és kussoljál szépen.

Tinman
Talán ha ki kéne fizetni a játékok árát más lenne egyeseknél a felállás <#ravasz1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sajna utálom a hazug disznókat. <#rinya>
"tartalék" Látom lelki szemem elõtt (ahogy mint annak idején amikor a "csajodról" betettél képet egy szörfdeszkával(OkCupid társkeresõrõl lopott kép, csak akkor nem akartam szólni)) lázasan keresel még egy ilyen képeket(pl xmedia360.hu galériából). <#taps> Áhh, megyek játszom inkább.
Moby
Úgy beszélsz, mintha tömegek állnánek mögötted, pedig nincs is más, csak te.
Tudom és látom, hogy nehéz ez neked felodolgozni, de valahogy próbáld meg: nem csak diákok és minimálbérbõl élõk járnak ide. Hogy mást ne mondjak a gyûjteményem beszerzése értéke nem éri el Totti vagy Arty kormányának az árát.
Nem értem a vergõdésed, de valójában olyan nagyon nem is érdekel :)

Botond
Most komolyan errõl fog szólni a topik, hogy 60k sok vagy kevés? Akinek egy napi kereset annak kevés, akinek egy havi annak sok. Ez ilyen nagy újdonság? :D
Harlekin
LOOOOOOOOOOOOL a vergõdés....<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
"tartalék"
Myselor
nem kötekedés de pl minek 2-t van öcséd vagy csak tartalék?:)
Nézd barátom. Lehet itt pár nyomi(pl Harlekin) arcnak be tudod ezt adni, de a többség nem hülye. Sok száz K? Húha, ejha. Várj, zokogok. <#rinya>
Harlekin
Életszerû vagy se mint ahogy az se hogy nekem is volt már 4 boxom 1xre.

olcsók voltak és megvettem ennyííí.Most is 2 van...
Kurvára se neki se nekem nem képez értéket se 1 xbox se 1 ps 3
<#kacsint><#nevetes1>
Moby
Legyen mégszarabb a napod: az elmúlt években sok tucat konzolt vettem, játszottam minden megjelent játékkal, mindezt úgy, hogy ha most csinálnék egy gyors mérleget, a végén kijönnék sokszázK profitra.
Zokogj :D

Harlekin
kicseszel
Harlekin
Most aztán jól kicseszek vele<#nevetes1>
Moby
Nekem akkor most tonképp szar :D

Ki tudnám javítani, de nem fogom. Én ezentúl 1 szavadat sem hiszem.
davidka003
Ráadásul hiába köti õket össze, nyomtatni akkor sem tud egyikkel se. <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Not.
A 8. ps3-at fogom venni, ami megy a gyûjteménybe... Nem a 8db-os gyûjteménybe.
Ezt szerintem rajtad kívül mindenki értette :D

Gy.k.: ez lesz az utolsó PS3 amit veszek, ez már nem napi* használatra megy, hanem megy a konzolgyûjteménybe. Épp ezért keresek egy patent állapotú fat-et, mert az volt A PS3.

*nincs napi használatú konzolom. 1 hete próbálom elindítani a DS3-at, Nem megy... :(

Nem ezt írta. Azt írta, hogy most fog venni egy új ps3 gépet és így 8db ps3 és 6-7(nem tudja pontosan mi?) xbox gép van a gyûjteményében. Ne fárasszál már, kurva életszerû dolog.
Moby
Most nem tudom, hogy sajnáljalak, vagy kiröhögjelek.
Válassz

Harlekin
Nyugodtan visszakereshetsz rá kb 1 éve volt az amikor itt baszogattam hogy 1 hónapon belül 2x adta el a boxot és vett helyette ps3 at.Ahogy kijött 1 olyan game ami éppen arra a konzolra érdekelte.<#kacsint>
Egyértelmû!
Harlekin
semmi hazugság nincs benne teljesen fedi a valóságot.
arty
én nem zokninak veszem a konzoljaim, mint moby, mégis 3. xboxnál és 2. ps3nál tartok... miért lennének az õ számai képtelenebbek?

Forza.

TDC Geronimo
Siet? Kurvára ideje már :D

Túl sokáig húzták ezt a gent...

TDC Geronimo
Mobil cuccok lesznek új gépekbe. Kis fesz, kis hõ. Nem lesznek már melegedési gondok.

Láttam már pár hazug hsz-t az sg történetében, de ez a 8-adik ps3-as gép meg 6-7 xbox dolog a toplista elsõ helyére tett téged barátom!
Moby
Az elbaszást architekturálisan értem, nem üzembiztonságra, az nem érdekel. Egyrészt kicserélik garban, másrészt meg úgy cserélgetem õket, mint más a zoknit. Most készülök megvenni a 8. ps3-at a gyûjteménybe, a boxom is vagy a 6.-7. legalább :D. Nem lesz ez másképp a nextgennel is, minden kiadásból lesz legalább 1 db-om, mindkettõbõl :) Ebbõl ki is számítható, hogy nálam ritkán pihen addig egy konzol, hogy tönkremenjen :)

Macccy
De Moby, 1st day honnan fogod tudni elcseszték e a hardware-t? ;D
Az elsõ PS3-ak és X360-ak se a boltok polcain olvadtak le, hanem hetekkel késõbb. Magam részérõl legalábbis várok mindkét új vassal, fél évet biztosan és másnak is ezt tanácsolom ...
... ugyis vennem (kölcsönkérni) kell egy PS3-at mert vagy 4-5 játékot azon is le kell majd toljak :)

davidka: kösz

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Totti ha ráérsz akkor töröld a kommentem. Nem akarom, hogy ez miatt ne tudja eladni a srác itt...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Amúgy ezzel az a baj de ezt már talán mondtuk is, hogy ide olyan emberek járnak akik tisztában vannak az árakkal.
Ennyiért max vaterán lehetne eladni ahol talán anyuci megveszi a gyereknek, mert nem ért hozzá.
Mindegyikbõl egy ezrest engedsz akkor azt mondom oké. De pl Forza 3 már 1 éve se kellett a kutyának se, mostmeg már fõleg, hogy olcsón van a Forza 4 illetve lassan a Horizon is lesz már 6k körül.
Brütal Legend olyan rétegjáték, hogy 1k-ért alig bírtam eladni.

Moby
Jöhetne már. Remélem most sikerül nem-elcseszni a hw-t. Ha így lesz, behúzom 1.day.