XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
Tudod mit adott a kód? 5ös szinten kezdhetsz, 3 új dögcédula, a nyil egyszerre unlockolva volt. Meg két skin. És ennyi. 😄 Semmit nem érnek. 5ös szintet egy kör alatt el lehet érni, a többi meg felesleges extra.

"hát mondjuk ha ennyi pénzed van oké."
Gyûjtögettem rá, hogy letolhassam minél elõbb. Megvolt kész, megy el, jöhet következõ játék. Warezolni nem fogok. Hadd költsem a megtakarított pénzem amire szeretném.

My streams: https://beam.pro/oriic

Myselor
hát mondjuk ha ennyi pénzed van oké.de kód nélkül hülye aki annyit adna érte.meg minek lõtted el,kicsit hülyeség volt én szerintem😊
orichalcos
Persze, kampányt élveztem, jó volt, szép volt, de semmi hûha nagy extra. Mehet eladósorba...

TDC Geronimo
Ott játszották élõbe egy pillanatra lehetett is látni a faszit és ott töltötték fel egybõl share funkcióval FBre a gameplayt PS4rõl.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kill3r21
Nah megnéztem, én is, a ps4es cumókat, eléggé impresszív....kivi leszek hogy kontráz a microsoft....
Watch Dogs nagyon adja....
Más annyira nem, Killzoneról még kiderülhet hogy renderelt, párszor eljátszották már....😄
Myselor
ezért aztán volt értelme megvenni igaz?😊
teddymac
+1 😉

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Haha, majd háromezeré' LIVE-ról, mint a többi részét! <#banplz>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

orichalcos
Na eddig tartott.

Crysis 3 Hunter Edition fémtokkal, kód felhasználva. 10k-ért. Ha házhozjössz egy ezrest elengedek.

Maradok inkább Halo 4-nél...

DarkSector
Az nem ugyanaz.

1. kell sok feltétel hogy megitéljék a kölcsönt.
2. igaz kell fizetned de kapsz egyben gold-ot, vagy nevezzük annak ami lesz majd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Régen vettem x360-at.

fizettem kb 10 ezret és utána 10x 4200ft-ot...persze nem 2005-ben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

teddymac
részletfizetõs ??? bemész egy boltba és megveszed részletre.....

The Protector
Én soha semmit nem vennék részletre,csak egybe.A autót is amit vettünk azt is egybe kifizettem.Mellesleg ha jól belegondolok akkor én úgy is csak majd az elsõ ps4 slimet veszem meg mikor már olcsóbb lesz hacsak nem nyerek a lottón vagy ilyesmi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Hát én ha 2x lenne 120 ezrem akkor se...ha 120 k lesz akkor hagyom a picsba, xboxot remélem hogy részletfizetõs lesz, különben majd 1-2 évre rá lesz ennyi pénzem egyben.

The Protector
Teljes mértékben egyet értek veled.Én is megvárom majd azt,hogy az elsõ betegségeket kinõje a ps4 és az XBOX infinity és majd akkor kell beruházni.Bár mondjuk ha ott lesz a kezemben kb 120.000Ft(csak mondtam valamit) akkor sem biztos,hogy megveszem hanem mondjuk inkább elutazok belõle pár napra külföldre mert 23 éves vagyok és M.O határán túl még nem nagyon jártam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Ha Arcade....

teddymac
The Walking Dead: Survival Instinct szreintetek lesz demo ???

DarkSector
Én kivárom a végét!

Muttley
már írtam korábban errõl: lsd. #131267 😊
8 magos CPU és a 8 GB RAM bõven elég lesz
szakik nyomják orrba-szájba, h manapság a legbrutálabb játékok sem használnak többet 2-3 magnál
a gyenge pont a VGA lehet, mint ahogy a mostani gen-nél is.
annyi ezügyben, hogy csorog a boltokban orrunkon-szánkon a HD TV
nem hiszem a CRT Tv-k, után most a HD-t (LCD, led, 3D) leváltaná 10 éven belül bármi is
a HD felbontás meg ugye 1920x1080
ha ezt tudni fogja a new gen felskálázás nélkül,
(márpedig ezt ígérik és kb csak így van értelme a new gen-nek)
akkor meg mirõl beszélünk? 😊

szintén mondtam már:
a new gen és mostani gen között
annyi lesz a különbség, hogy valós HD lesz a graf
játékmenet ua., játékidõ ua.
és kb ennyi.
ja persze kell majd hozzá, az új Xbox720 (vagy hívják tõlem akárminek)
ami az elsõ 2 évben tele lesz gyerekbetegségekkel 😊
hûtésgondok, warez-gyerekek mikor hack-elik meg, film DVD-t, film bluray-t hogy fogja szeretni, vagy hogy nem, fog-e fagyni v. sem stb.-stb
😊

Just do it :)

Zsoltika 007
Azért azt ne felejtsétek el hogy vastagon benne volt az is a multiplatform címeknél hogy ps3-ra nagyságrendekkel nehezebb volt fejleszteni. Nem érte meg jobban rá gyúrni mint ami szükséges (befektetett energia/megtérülés szempontjából). Ez viszont a 4-tõl már nem lesz így, mert az új architektúra már pc közeli.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

grebber
Ez évek óta képtelen felfogni elég sok ember és szajkozza a pc erõsebb.
Erõsebb persze ,de szart sem ér az erõ ha nincs kihasználva!

Next PC upgrade: 2022

gduck
"streamelni egy játékvideót élõben nem kis erõforrás igényes produkció"
Mutatták, hogy lesz benne egy plusz proci, ami ezeket intézi 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mr Manson
Egy dolgot kifelejtettét: OPTIMALIZÁCIÓ!
Ez talán az egyik legfontosabb, itt csak egy vasra fejlesztenek. PC-s világban ez nagyon máshogy vagy.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

gduck
Nézzed meg a most mit tud az XBOX360 😄 Ne aggódj! <#wave>

Mr Manson
AZ uj PS-t se láttuk még , ne felejtsük el. Hallottunk pár specifikációt, ami tényleg nagyon jól hangzik ... de MS-t várom nagyon ... valamit titkolnak a fiúk ... 😉

GeoW: judgement coophoz esetleges emberkéket keresek ... ha valakit érint.

Harlekin
Úgy valahogy!!!Valahogy úgy érzem ez miatt sokan nem vesznek majd az SG-n új PS-t,de majd lássuk az ÚJ boxot...<#nevetes1>
Harlekin
Mert ez 1 ilyen helye,ha nem jönne ki új xbox vagy csõdbe menne az MS is ITT akkor is ez menne,hogy a következõ XBOX lényegesen jobb lesz mint az ez utáni-utáni PS x vagy csili milliós értékû pc....<#nevetes1>
Ennek így kell lennie!!!
Mr Manson
õõõõõ ... mert az? 😊

Harlekin
Miért van olyan érzésem,hogy itt minden a meglévõ net kapcsolaton alapul???<#nevetes1><#kacsint>
Mr Manson
Reggelt!

OFF:
Hogy pörög a forum ... csak értelme nincs ... szerintem erre a kinek nagyobb a farka témára van más topic.

DarkSector
Az hogy az MS gyengébb lesz-e én elsõre megvárom MÍG real-time mutatnak valamit vagy valahol kipróbálhatom élõben mind2 gépet, na majd akkor, még ha Microsoft conferenci nem is lesz ütõsebb, valjuk be a puding próbála az evés, nem ám megint a Killzone 2 effekt jön hogy á vagy egy szuperszámítógépünk, van egy álleejtõs graf, de mikor kijön a végleges játék ne ezt kapjuk...

Na szóval én akkor megyek a boltba ha kipróbáltam õket
És nem holmi rendezvényen ítélek.

De nem kell félteni az MS-t... Eddig is megvoltak Cell ide vagy oda.

Annyi biztos hogy ha ez télleg valós akkor ez 3-4 év múlva fotórealisztikus lesz de nem a mai értelembe, mikor egy now-gen-re ezt mondják...

DarkSector
És ha DD3-as lesz, nemtudom mit számít, PC-t nézve a DDR 1-es ramommal ugyanúgy tudtam régen futtatni a Gears of War-t, mint egy DDR2-essel vagy 3-assal utána.

Nem tudom van-e nagy jelentõsége, oké gyors, de a DDR3-as sem lassú.
Én inkább a VGa-ra helyezném az elsõdleges hangsúlyt.

Ps3-ban is elvileg erõsebb Prockó volt mint Box-ban de a Multiplatformok Boxon jobban futottak, szóval ha 2 pixellel gyengébbek lesznek a multi címek vagy az exek boxra, és akkor is bõven elégedett leszek.

Én kíváncsi leszek hogy lehetséges ilyen látványt majd pc-n portolni, mikor egy GTA4 megfekteti a gépet, vagy Crysis 3, ami ehhez képest semmi...
Az a terep amit megjelenítenek, egy Ace Combat-ban nem lenne gyenge...😊

Én azt veszem ami olcsóbb...
Már mától gyüjtök egy nextgen-re, asszem beáldozom a régi gépemet.

Evogordon
Igazabol meg nincs bejelntve az xbox. Amig ps4 se volt addig azt tudtuk h 4 gb ram less benne. Minden hallott informaciot pletykakent kell kezelni. Kivancsi leszek mi less az uj xboxban de ha gyengebb less joval mint a PS4 akkor hiaba voltam eddig Ms parti atterek sonyra.

DarkSector
Most eszembejutott hogy eladjam a pc-met...😄

Ezekután már szájízzel ülök le a mostani hiperszuper játékok elé 😄

DarkSector
Ha viszont ez igaz akkor és sokat számít akkor enyhény az otthoni csúcs pc-k elõtt jár ha azt nézem hogy forgalomban DDr3-van még egyenlõre...
Vagy nem?

DarkSector
De mutasd meg pls, ezt mondom nem dobja ki a google...

TDC Geronimo
ne kezd már itt is 😄 guglizz

DarkSector
Te mirõl beszélsz?
Mert én errõl: KATT DDR3 😄

DarkSector
Nem vga ram-ra gondolsz?

TDC Geronimo
gddr5, brutál drága és brutál gyors

DarkSector
Miért ps4-ben milyen ram van?
DDR3 felett még nem létezik nem?

TDC Geronimo
ram egyforma? boxba fostaliga ddr3 lesz, cput ugyan olyannak pletykálják.

DarkSector
Mivel ram egyforma, cpu elvileg a xbox infiniti-ben durvább, ebbõl azt veszem le hogy xboxon lesz minimum ugyanennyi csoda....

De ha csak a multiplatform Destiny meg Deep...jön és nem lesz Killzone-t porba alázó grafika, én már elájultam...ha csak a multiplatformokkal így tudnék játszani...

Xbox nálam azért elsõ helyen van mert elvileg ha jól tudom részletfizetõs lesz

Na nekem ez kell!!!

Elhozom azonnal és utána ráérjek kifizetni!
Ezt ha megoldják engem más már nem fog érdekelni!

The Protector
Az a 4 az 8Gb-ram😊

The Protector
Izgalmas idõknek nézünk elébe a gamer fronton.Nagyon de nagyon kíváncsi vagyok arra hogy mit hoz ki az MS.
Én kicsit attól félek,hogy gyengék lesznek ezek a gépek hosszú távon.8mag,4Gb ram és tökömtudja milyen VGA.Én egy picit erõsebbre gondoltam azért hisz a pc-k szerintem már most tudnák hozni ezt a szintet(high end pc-k).Kicsit félek attól,hogy ezek a konzolok kifulladnak 2-3 év után és megint az lesz, hogy az egész piacot visszarántják mint a ps3 és az XBOX360 a jelenlegi piacot visszamenõlegesen is 2éve.Nagyon kíváncsi leszek az új XBOX-ra.

Jah.Amúgy tudom,hogy egy konzolnak nem kell oprendszert meg ezer programot futtatni egyszerre de akkor is keveslem picit az erõt bennük,és azért streamelni egy játékvideót élõben nem kis erõforrás igényes produkció.Mindenesetre meggyõzõ volt az elõadás,csodaszépek voltak a játékok és végre megtörtént az áttörés.Itt a next gen.
Jó éjszakát mindenkinek.

DarkSector
Ne aggódjatok ettõl nem lesz ott sem szarabb, Egyenlõre még a gép hardvere közel egyforma, lesz ott is mit látni majd...fõleg azt tekintve hogy ezekután van mire építeniük.

The Protector
Hát.Microsoftnak lépnie kell.A Deep Down nagyon ott volt a szeren.Aztán ki tudja?Lehet h az úú Xbox sokkal jobb lesz.

gduck
Egyetértek 😄

DarkSector
Egy japó aki francia akcentussal beszél angolul?

gduck
"A játékfejlesztõk álma" 😄