XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Haver másik faluba lakik a nete jó lenne hozzá, és amikor éppen otthon van akkor játszhatna a gépemmel. Ha megy és ha elég neki 14megás up.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 12:03:06
Forza.
Na de itt hagyom is a témát sok sikert meg másnak is aki erre kíváncsi ebben a dark féle megközelítésben. Hiszen több ezernek sikerült megoldani az SG és dark nélkül!
BY!
Na erre mondj valami nem dezinddfót, ha szépen kérhetlek. 😊
A "használj rj45-öt" válasz nem elfogadott! <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 10:52:43
Hátha van mit törölni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 10:26:20
Nem mincs csalás, hanem ilyen csináld magad faszság. PS megoldotta ezt a profillal való összekapcsolással.
Nem hallottam még olyat, aki dezinfó miatt nem írna ide xbox-ra, ez annyira dezinfó mint amiket te tudtál helytelenül. 😊
Mindenhová (remélem nem hiába), le van írva, hogy szubjektív tapasztalat, vélemény, amiket mondok, csak te veszed szent írásnak. 😊
Nem mintha valaki a kkülső ipcimes beírás miatt akadna fent egy gépmeghibásodás után. 😄
csokoltatlak! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 10:25:02
A local-nál ez automaikus például.
Sőtt képzeld a PS remote-nál is. 😊
Na mindegy nincs probléma, másképpen értelmezzük a dolgokat, én az ilyenektől agyfaszt kapok. 😊
IP címekkel én hadilábon állok, szóval nem sok a remény.
Szenvedtem sokat már, ftp se megy nálam hálisten. Kurva szar eszközök miatt.
na mindegy hagyjuk ezt a részét mert off kicsit.
Thx a videót, egy próbát teszek, valszeg akkor másnál megy ez az ip téma, mert régen láttem a lehetőséget, csak azt hittem a belső hálozatra van ha nem találja meg magától az eszközöket.
Mert nekem nem ment régen sem ip-ről.
na mindegy, akkor ezek szerint IP cím-mel megy, de nem veszem egy lapon a remote-al mint minőségi felhasználóbarát szolgáltatás, ha megengeded. 😊
Milyen trükkel??? benne van a lehetőség az appba milyen trükkről beszélsz csak az IP cím kell hozzá Ami külső ipével is ment!!! MONDOM MOBYVAL TESZTELTÜK!!!!!!!!!:-D
Látod ennyit tudsz az egészről ennyit és továbbra is ilyenekről beszélsz hogy valamilyen trükkel .....
Meg nem azt mondtam hogy az XBOXTÓL pártol el hanem ettől a FÓRUMTÓL! és tök jogosan, mert 10 írásodból 9 dezinformációkat tartalmaz!!
(" hogy ps-en nem lehet egyidőben játszani? Még a végén valaki ez miatt félreérti. "😉
"Tehát psen van a te profilod oda megveszed a játékot!!! megosztod haveroddal és mind a 2 en egy időbe ugyan úgy tudjátok használni azt a játékot???? tehát van 1 BF 1 játékotok és azzal az egy bf játékkal egy ugyan azon időben egy ugyan azon szerveren fent vagytok és játszotok a saját profillal? "
"Megosztás megy ugyanúgy." ????
tehát a saját fő profilodon megosztott játék megy egyszerre 2 profilon???? egyszerre akár multiba is??? úgy hogy a másik gépen nem kell bejelentkezve lenni az osztó profilnak???
LÁTOD A VÉGÉN A ? jelet Látod a KÉRDŐ JELETt!!! ÉN nem kijelentő módban teszem hanem kérdezem! Veled ellentétben!!!
Te hiszedcsak ezt szerintem hogy ez nagy tragédia.
Senki nem fog ez miatt elpártolni az xbox-tól, nem ez lesz z oka, hogy éppen valami trükkel el lehet érni a konzolt távolról. 😄
Jut eszembe ha itt tartunk, te miért írtad, hogy ps-en nem lehet egyidőben játszani? Még a végén valaki ez miatt félreérti. <#puszis>#puszis>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 09:36:41
1 valótlan volt, ez amiről eddig nem tudtam, azt hogy külső elérés van a x one-hoz is, ehhez köszönöm a segítséget, új infót...
Nem többesszám egyelőre, hanem 1 állítás.
Megjegyzem, sőtt használnám is ha tudnám hogyan kell.
Amiről nem tudom hogy létezik, arra úgy reagálok, nyitva hagyom a kaput, úgy fogalmaztam, amit konkrétan ismerek tudok, azt másképpn fogalmazom meg.
De ez a jó, ha te az általam nem ismert ddolgokat megmondod, én kérdezek, ugyanez fordítva és más is látja és megjegyzi, információcsere. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 09:32:28
Annyi, hogy az a ps-en a shared play picit más szerintem azért.
Szimplán a valótlan állításaidat próbálom normális mederbe terelni....
Pontosan azért, mert aki nem tudja az el is hiszi az értelmetlenségeidet és utána már ő kész tényként adja tovább...Ez a baj ezekkel az általad hitt,vélt,talán gondolom stb stb információkkal!!!<#kacsint>#kacsint>
Ezt az infót köszönöm! és akkor visszaszívtam, akkor ezek szerint megy.
Igen PS4 megjelenés óta így megy.
Xbox-on meg csak kezdetben volt nekem olyan hogy kérte a profilt lépjek be.
Talán valami Tomb Raider volt vagy nem tudom.
Mindegy, a lényeg, hogy megy.
ITT a TUDTOD megint a varázs szó!!! Kérdezd mobyt, hogy ő miként játszott az otthoni pc gépén az én boxomal!
Tehát psen van a te profilod oda megveszed a játékot!!! megosztod haveroddal és mind a 2 en egy időbe ugyan úgy tudjátok használni azt a játékot???? tehát van 1 BF 1 játékotok és azzal az egy bf játékkal egy ugyan azon időben egy ugyan azon szerveren fent vagytok és játszotok a saját profillal?
nem ezért játszol főként ps-el, hanem jórészt mert ismerősök is ott vanank sokan, de azért összenézve nem mehetek el mellette, hogy ne ejtsek 2-3 szót ezügyben.
Szubjektíven persze.
Ps-en minden olcsóbb, igen lemezesen is.
Aha. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 09:24:13
Xbox app ba szintén van! Sőt xbox app ba beszélgethetsz partyba léphetsz a mostani frissítés óta!
"'Árakban ps szerintem visz mindent."
Milyen árak??? Gép??? Lemezes???? Digit???
Ezt mire mondod?
Mi megy 2 xbox között?
mert ha a játékos játékának a nézése, nem arra gondoltam a kommemntemben, persze ez megy mind2 gépen.
Hanem:
Az, hogy a profiloddla belépve akár egy pc-ről távolról elérd a gépet, ezt tudtommal Xbox nem tudja.
PS-en ez a Remote play.
Xbox csak ezt tudja: Win store Xbox app és belépe van a Devices opció asszem, eszköz hozzáadása
2. Tévedsz. PS-en már KEZDETEK ÓTA nagyobb a szabadság, PONT ez a vicc, Xbox baszakodott régen hogy be kellett jelentkezni a profillal.
PS-en csak 1 Primary ON és szevasz.
Valóban Tinman beszélt valami tiltásról, amiről 100%-ig nem derült ki, hogy mivel kapcsolatos, tényleg ezért volt-e, stb stb.
Én 3-4 ÉVE használom és nemhogy engem nem tiltottak le, de nem is találkoztam emberrel haveri körben, fórumokat nézve, akik akár csak tiltásról beszéltek volna, elszenvedték volna.
Most hallottam először a Tinman esetét.
És 100%-osan nem tudni, hogy abann miért járt, vagy korlátozás, csak ő azt mondta használta a megosztást IS. IS...vagyis nem mondta se hibakód, sem support, hoyg ez A MEGOSZTÁS miatt. 😊
PS4-en megosztásban SOHA nem volt kittel, soha amióta én a konzolt megvettem. Killzone után szinte azonnal használtam.
Bár loszart nem számít mert a hobbí-ra szánt pénzmennyiséget elköltöm én így is meg haver is, csak ugyanazért a kb évi 100-200k-ért sokkal több tartalmat kapok.
De egymagam is ennyit költenék amúgy játékra. persze ez mellékes nem tartozik a tárgyhoz. 😊
Jajj régi szép idők. 😄
A PS re értettem mert ott ez a megosztás így ahogy 1 homeolásnál működik nem megy. Nincs ez a teljes szabadság a megosztásban !!!! SŐT most volt példa hogy kitiltást kaptak ezért vagy mi.....
XBOXON tökéletes a megosztás, mert ott frankon átruházhatod a jogot a másik gépére....
igen. ugyan az a megoldás, mint boxon.
multit/egyszerre játszást nemtom.
Forza.
ritkán multizok, de amikor igen, "mindig minden" működik mindkettőnél (party, chat, invite), kényelmesen (pécéhez képest, ami rémálom ebből az aspektusból)
Forza.
sony -> kuka
ms -> még bőőőőven van garid
nekem mindkét gépem "tönkrement", annyi volt a különbség, hogy a boxom pár kattintás után másfél hét alatt újjá varázsolódott, míg a ps-t gyakorlatilag fél éve nem tudom (rendesen) használni.... nyilván megtehettem volna, hogy másnap kib*szom a kukába és veszek újat, csak nagyon fáj(na) benyelni ekkora bukót 😞
Forza.
Win10 belépsz a profiloddal, és ott van lehetőség belső hálózaon átvinni a képet.
Ezt nekem még máig nem ment kifelé, csak a Mixerrel, vagy Twitch.
Tudsz valamit, akkor érdekelne a megoldás, hasznát venném.
2. 2 Xbox közt, igen egy ideje már, legalábbis nekem ment 2-en teszteltük egyidőbe, nem kellett belépnem a megosztott profilba. Régen mikor megvettema gépet, anno még így volt.
Azóta lehet kipecscelték, sorry
Ellenben Xbox PC közt ez a egyszerre 2-en nem belépve a másikéba még 2017-ben tuti ment. vagy tökömtudja mikor jelent meg a Forza Horizon 3.
3. Multit írtam nem tudom, de ha simán megy akkor multiban is. Mivel akkor nem egy profillal használjátok a rendszer szerint.
De multi terén átengedtem másnak a szót a kommentemben, írtam is.
Igen asszem megosztás terén például van tapasztalatom, ja, jól beszélsz. 😊
"Megosztás megy ugyanúgy." ????
tehát a saját fő profilodon megosztott játék megy egyszerre 2 profilon???? egyszerre akár multiba is??? úgy hogy a másik gépen nem kell bejelentkezve lenni az osztó profilnak???
Olyan jó, hogy vagy és szokás szerint MINDENHEZ is értesz természetesen teljes tudás birtokában....<#vigyor>#vigyor>
Aki tudja, nézze TV2-őt most. <#eljen>#eljen>
Xbox X-en feltételezem hasonló a menü mint One-on.
Viszont nekem személy szerint a ps store-ja meg úgy összeségében jobban fekszik.
Letöltés szempontból nekem ugyanaz, sehol sem jön igazából maxon egy játék. Xbox-on is vártam már bőben, ps-en is, de nem vészes persze.
Multiban én mostanság nem emlékszem leállásra vagy problémákra, persze én nagyrészt multi beta-kat, ingyen hétvégéket szoktam kipróbálgatni.
Beszélgetés terén ha számít, ps-en valahogy könnyedebb minden. Média szempontból összemérhetetlen. Képlopás, videófelvétel, stream ps-en természetes egyszerű.
Xbox-on nehézkes.
Chat van már faszán weben is és mobilon is. Pár napja.
Van maygar support mindkettőre.
Nekem amúgy ps jobb mert van sima messenger része mobilon mint facebook-nál.
Nekem ez nagy segítség.
Árakban ps szerintem visz mindent.
Minőségben az X a legjobb.
Kontrollernél kényelmesebb talán a Xbox one kontroller. Ps nagyon kopik az analog.
De persze megoldható, van xbox one kialakítású kontroller hozzá.
Szerintem 1-2napos leállások max mostanában amik vannak, de nem mondanám hogy én vagy más sűrűn online játszó ismerősök panaszkodtak volna.
Most állítólag masnak nincs ilyen gond. Nálam lehet a net a routerm, valamitől a store furán viselkedik, újra kell inditani a gépet néha, de ez lehet az én netes cuccaim ütközései miatt van.
Megosztás megy ugyanúgy.
Felesbe vehetsz mindkét helyen.
Ps-en van remote és sharedplay lehetőség.
Xbox-on csak otthoni hálózatban stream.
Játékokban psn is kezd felcsatlakozni. Pláne most a Bloodborne-al. Ez egy nagyon durva ps plus játék.
Xbox-on is azért van mivel.
Szóval mulizás részlegesen, masok alapján állítom, ne vedd készpénznek, a többi viszon tapasztalat.
Weben egyformán mind2 stabilan jól megy...legalábbis eddig, amikor nézegettem, chat-eltem, vásárolgattam.
Most hirtelen ez jut eszembe. 😊
De a konkrét hosszábbtávú multizásról valaki más jobban tud majd tanácsot adni, bár kevesen ugrálnak ide-oda multiban a 2 gép közt szerintem. Az egyik oldallal mindig kevesebb lesz a tapasztalat.
Xbox-on a gamepass ugyan nagyon jó.
Mondjuk PS-en van PSNow, de az stream.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.01. 07:43:49
egyebkent nincs ebben semmi tragikus. teszek egy kiterot a sony iranyaban aztan majd meglassuk. lehet 2 het mulva mar adom is el mert nem tetszik vagy utalni fogom. mire lemegy a javitas es visszakapom az xox-et, addig ugyis lesz nemi fogalmam mar rola mennyire felel/nem felel meg nekem a ps vilaga. ha el is adom az xox-et, az accountom akkor is megmarad.
Mint ahogy Moby is írta a PS ek be se kapcsoltak amit viszont a kedvenc Sonyd rak össze! És ugye a csodás 1 hét után lemálló kontroller stick borításról nem is kell sokat beszélni minőségi megoldás gyanánt sonynál! És ha szeretnéd dobok még be pár dolgot....<#kacsint>#kacsint>
Nem tér ki nyugi... Szíved joga!
Amúgy nagy számok törvénye alapján ez benne van a pakliba! Haveri társaságban is halt be x ugyan így hdd hibával. Visszaküldte kicserélték azóta jó... ennyi...
És ráadásul úgy szart be nála, hogy ő heti 1x 2x kapcsolta be, nálam meg minden nap megy legalább 4-5 órát hétvégén meg 12-t megjelenés óta....
Én biztos szerencsés csillagzat alatt születtem, mert nálam soha semmi nem szarik be. (kontit kivéve) Pedig ha valahol ki vannak használva a konzolok akkor nálam 200%- on minimum!!!<#kacsint>#kacsint>
magyarul: turheto a psn?
Hát szomorúan hallom.