176776
banner
  • arty
    kicsit kilóg a listából az a sot :) van még abban ember? te nyomkodod néha?
  • Harlekin
    Na én meg a ps tulajokat, hogy kimaradnak a haloból a forzából a pubg ból a SOT-ból stb stb tudom tudom nekik ezek meg nem játékok és főleg nem is tetszik! lál!
  • TDC Geronimo
    Csak sajnálni tudom az xbox fanokat, hogy kimaradnak az összes PS exből. Tudom tudom nektek egyik se tetszik. lál
  • toza #173323
    kotelezoen gamer topik?

miaz h gamer egyebkent is?!

fel eve,attol meg tetszhet a grafikaja...

• Harlekin
    Kijavítják aha értem. Meg még lehet esőztetőt is tesznek bele, hogy meglegyen a pocsolya!

És ezzel a grafikonnal mit is szeretnél mutatni? Nyereség osztalékot kapsz valahonnan az eladásokból???

Aki 2 konzolt tart azért, hogy porosodjon az nem gamer az csak konzol tulajdonos! Ráadásul, ha 2 hónapja porosodik mind a 2, hogy lehet, hogy tetszik a pókember garfikája!?
  • toza #173321
    kijavitjak peccsel majd...

(egyebkent van xo meg ps4 em is-hibassan -olcson vettem,megcsinaltam- kijatszani x luzivokat... porosodik mindketto fel eve...
    azota csak aknakeresot tolom...grafika nem minden ha szar a jatekmenet meg a hangulata...)

am a mindenaron jatekmagyaritas 2018 ban akkor is vicces...

• Harlekin
    Lehet, hogy jó a grafika, de az egy helyben száguldó autó meg beesel texturába dolgok sokkal jobbak szerintem! Még szerencse, hogy a legerősebb konzolra nem jött!

Amúgy, hogy tetszik a végleges verzió PUBG-ba? Ugyan úgy fut PS 4 en is mint a ps 4 pro--n?! ja tényleg igen pontosan úgy úgy fut!

winner winner...
  • orichalcos
    Vittem köszi.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.09.09. 20:01:41
  • arty
    ha valakinek van ideje b*szakodni az accával:

5$ credit, oktober végéig fel KELL használni!
    J2Y9R-HYXK4-2GMGX-M3XD4-RGYFZ
    usa accomra SE sikerült redeemelni... (talán vpn-ezni kéne?)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.09. 09:13:43
  • toza #173317
    neeem :) rossz konzol... :)

ennyire nincs semmi xoxo ra ,h 12 eves jatek magyaritasarol megy a temazas...?
    kiraj...
    tessek nyelvet tanulni es kesz!

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.09. 04:42:29
  • Kongy
    rossz topik
  • toza #173315
    na?es hogy tetszika zuj pokember?? jo a grafikaja szerintem.
  • arty
    amugy amiken BIZTOSAN van magyar felirat (magyar lemezeseken, 360on):
    - gears judgement
    - gears3
    - gears2

de mivel one-od lesz, ezzel sokat nem érsz....
  • arty
    nehéz lenne, mert ez 1-1 nagy "image" file, a nyelvi fájlokat nem külön szedi le a gép (küldi az ms)
    ergo a visszakompatibilitáshoz le kellene generáltatni minden régiónak megfelelő imaget.... amire valszeg nincs kapacitása ms-nek (sokba kerül, minimális haszonnal - ne felejtsük el, h a lemezesek ezt "ingyen" kapják!)

nem szuper a megoldás, én se örülök neki, de a visszakompatibilitás az én szememben akkora eredmény/erény, hogy el tudok siklani a tény felett, hogy útközben 1-1 magyar felirat elveszik :)

• darkSectorxxx #173312
    Hát kipróbálnám, de sajna nem tudom, de ezer 100% hogy ezt akkoriban írták.
    Pont ezért kellettek nekem a lemezek, de valamiért valszeg eladtam, jórég volt már. :D

Nem tudom mi hogy most ennyi évvel később, de a kodokat a Gears 4-hez amit kaptam hiába próbálnám is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 23:44:59
  • grebber
    Akkor azok a magyar nyelvek se magyarok ha ennyire jól emlékszel mindenre :(
    De ez is milyen már biztos nehéz lenne megoldani lenne 10 sec feltolni a szerverre a megfelelő régió nyelvei cuccait ha ugyis a digitet szedi a gép..
  • darkSectorxxx #173310
    ups, közbe kiderült hogy eladtam már a jáétkokat.... :S
    Úgy emlékeztem még mintha meglett volna, elnézést.
  • darkSectorxxx #173309
    Érdekes, akkor én emlékszem rosszul? Mindjárt meglesem pill
  • arty
    Nézd, én ezt TAPASZTALOM.
    Kölök nyomja a lemezest, ami magyar. One-on beteszed a lemezt és LESZEDI a netről a TELJES (angol!) játékot és az angol lesz. Sajna ilyenkor NEM a lemezes verzád pörög, az csak a licenszet adja, hogy játszhass vele (az angollal....)
  • darkSectorxxx #173307
    Nem egészen!

Ha magyar nyelvű lemezt teszel a konzolba, akkor magyar lesz....
    Még akkoriban ezt konkrétan mondták.
    Nekem lemezen is megvan minden meg digitális kóddal is.... Digi kóddla valóban angol, de lemezzel magyarnak kell lennie...használtan be kell szerezni őket azt ennyi.
  • arty
    valahol olvastam, hogy 360on magyarok a régi részek, míg one-on az emulált verza már nem :(

namost ez egybevág a viva pinata lemezem esetével, ami magyar felira/szinkronos 360on, de a one-on csak angolul megy :(
  • darkSectorxxx #173305
    Hát pedig én full úgy emlékszem nekem magyar...majd holnap rálesek.
  • grebber
    4 hez nincs magyar felirat sehol nem látom, hogy írva lenne hogy van.
    A többibe biztos van ezek után? :)
    Azt tudom, hogy 360on magyar nyelvüek..
  • darkSectorxxx #173303
    2 - 3 - Judgement - 4

egyedül az első részre nincs....
    Illetve a Remaster-re sincs tudtommal.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.27. 14:34:30
  • grebber
    Gears of Warok közül melyik magyar feliratos Xbox One-on?
  • darkSectorxxx #173301
    Ja ezt nem tudtam...:) Mármint hogy mindig 2 hó
  • darkSectorxxx #173300
    Jah durva jóság.
  • Moby
    Mindig 2 hónapot ad az 1 hónapos gamepass, ha be van aktiválva kártya, és elfogadod a meghosszabbítást (ami a következő pillanatban le is mondható)
  • arty
    jahogy te vettél és 2 hónapost adott? (igen, ms store 1 hónaposnak írja)

ezekszerint a 400ft-os live is 2 havi lehet?

(amugy tudom miről szól a pass, félek is tőle, hogy terjedni fog :D én még fontolgatom, h támogassam-e (400al, LOL), a kihulló játékok eléggé birizgálják az OCD-m :D )
  • darkSectorxxx #173297
    Game Pass

Nekem erre nem lett volna szükségem, csak súgtak, hogy 1 helyett 2 hónapot enged, és teszteltem....mükszik! :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.25. 12:09:39
  • darkSectorxxx #173296
    400 ft 2 hó. (de 1 hónapnak jelöli, vaszeg, bug)

Teljes értkékű játékok! Végigjátszhatóak, multizhatsz!
    Mindent!

Használt lemezes meg új lemezes piac ez miatt ment tönkre szinte.....
    Még lista áron 3000-ért is nevetséges....ps-re is kéne ilyen.

AUTOMATA előfizetés megujítást kapcsold ki majd!!! mert utána 3. honapra vonna le pizt a rendszer.... neked kell kikapcsolni: Konzol menüben vagy webes felületen.

Októberben ha lejár akkor nem férsz hozzá a játékokhoz, míg nem fizetsz megint.
    Mint a Gold előfizetés a multinak, ott a játék, fullon nyomhatod, fejlődhestz, de ha elfogy a gold nem vesztesz semmit, el....csak befizetsz ha akarsz még és onnan megy tovább.

Vagyis bérlet lényegében. Szó szerint.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.25. 12:07:27
  • arty
    ezt most nemértem - ha most vennék gamepass-t, akkor 2 hónapot kapnék, 400 forintért, nem?

mi az hogy "október végéig írják jóvá"?

amugy ha most belövöm a pass-t, később csak a triál nem lesz elérhető, vagy ezek a szuperakciók is elvesznek számomra?
  • arty
    a 'harlekin" (főacc?) accán soha! :D

a moby accát viszont ahogy néztem nyomja mindenhol, pécé, pées, xbox ....
  • darkSectorxxx #173293
    400 a gamepass!!! és Október végéig írják jóvá!!!!!!!!!!!!!!

Vagyis most 2 hó gamepass 400ft! :D
  • Moby
    Engedjétek meg, hogy leegyszerűsítsem a bizonyítást, mer látom nem boldogultok egy ilyen picsaegyszerű dologgal.
    Válaszoljátok meg a következő kérdést magatokban:
    Harlekin játszana PS4-en?

Ennyi.
  • arty
    te is és moby is a friendem boxon, mégse hallottalak sose tikteket együtt!!!!

ráadásul egyszer (kétszer?) béfrontoztam is a másik accoddal és akkor ez a harlekin nem volt ott.... na én ott már biztos voltam benne, hogy!

"100 x jobb dolgot tettem mint a boxozás.... "

WAT?!

hol van ilyenkor egy moderátor, aki kitiltja a 'csába ezt a duplareget????? ;))
  • Harlekin
    " Engem nem baszol at, Harlekin! "

És mi van ha Moby!?

Tudod ebben az egészben az a vicces, hogy tényleg hiszi ezt.
    Igaz csak itt a fórumon van minimum 2 ember akik mind a kettőnkell találkoztak már személyesen....( orichalcos, Macccy) És még többen beszéltek velünk egyszerre partyban, miközben játszottunk( PL Kongy)
    Tényszerű, hogy iszonyat ügyes és tökéletes vagyok, de azért csak csak 2 kezem van és nehezen oldanám meg a 2 profilon egyszerre tökéletesen a játékot, miközben akár egyszerre 2 hangszínen ordibálok!
    De tudod a gyerekeknek is nagyon nagy csalódás mikor rájönnek, hogy a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    télapó nem létezik
    !!! Nehogy szó érje a ház elejét!
  • Zozo76
    "Amúgy meg, ha ennyire össze esküvést vélsz ebben felfedni... Nyugodtan vegyél fel boxon barátnak engem is meg mobyt is és találkozhatsz velünk egyszerre az éterben!"

Jajj, ugyan mar Harlekin! Az ilyen FANATIKUS embereknek mint TE vagy marha nehez 2 xbox-ot meg 2 account-ot hasznalni. Engem nem baszol at, Harlekin!
  • Harlekin
    Harlekin van mint mindig csak köp erre az egészre... Néha benézek és csodálkozok, hogy ez még létezik! Amúgy meg, ha ennyire össze esküvést vélsz ebben felfedni... Nyugodtan vegyél fel boxon barátnak engem is meg mobyt is és találkozhatsz velünk egyszerre az éterben! Semmi kivetni való nincs abba, hogy egy hónapja nem vagyok! A boxom 3 hete nem kapcsoltam be vagy is tegnap igen, mert filmet néztünk, de 3 hete nem játszottam. 3 hét szabin voltam a való életben is amikor is felváltva mentem motorozni és akasztottam fel a jet skit a kocsira és mentem le a Dunára csapatni és még számtalan más 100 x jobb dolgot tettem mint a boxozás....
    3 kor ma-holnap ismét lent leszek a Dunán, ha kételkednél ugorj le a Csepel Érd Duna szakaszra keress egy fehér kék sárga üléses Sea Doo GSX jetet na az leszek én... De ha jobb a lelkednek akkor Moby és Harlekin egy és ugyan az!
  • Ulthanito
    Minden az, aminek látszik. Ezt már megtanultam az életben.