176776

-
Látod erről van szó, okos dolog, mert neked is csak az EGYIK legjobb! Azaz van még ami szintén a legjobb és így lehet az nekem is az EGYIK legjobb! No problem, mert mindenki játszik így az év EGYIK LEGJOBB játékával! Én nem akarok vitázni, te szeretnél? 
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.07.20. 16:33:15 -
Gyertek inkább PUBG-ni!
https://xboxdvr.com/gamer/harlekin543/video/56211596
És amikor csak egy jó lövés kell a nyeréshez!
https://xboxdvr.com/gamer/harlekin543/video/56211722
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.07.20. 16:16:24 -
Okos dolog az év egyik legjobb játékát meg sem piszkálni, de nyilván ízléseken kár vitázni :) (így konzolpreferencián is)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.07.20. 16:15:40 -
Kikérem magamnak ott még azt hiszem tök józan voltam!
-
Amúgy pont jó az időzítés, mert aug 16 ig szabin vagyok így bőségesen lesz időm csevegni veletek erről!
-
Na azt bottal se piszkálnám meg, így csak hajrá! 
A PC számomra excel táblázat kezelésre van meg, hogy vágjam a jet skis, motoros stb videókat! Konzol játékra pc meg amire való! így ezzel se jutottunk előrébb!
-
Meg is fogom venni! Epekedve várom, hogy jöjjön az újabb box! Ha lehetne most előrendelném! Mert Inkább ebből veszem drágábban még a szarabbat is, mint sem abból legyen egy is valaha! 
Legalább nekem nem kell magyarázkodnom, hogy miért köptem szemen magam! Amikor lógó orral kreált okkal eladom az éppen nem aktuális platformomat!
Arányosságról beszélni!!! Akkor anno kaptál hozzá egy kinectet tehát!!!
Most lecserélheted a sima ps-t pro ra, hogy használd a VR-t, jó drágán!És veszítek mintha ingyen lenne! Arányosság mi!? Na ne röhögtess....
-
Én inkább tolom a kvarcjáték God of War-t, mint az xbox exklu... khm azokat is tolom PC-n. 
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.07.20. 15:09:40 -
"Csak magával baszik ki bukik pénzt és az X-hez képest lesz egy kvarcjátéka a PRO val!
[...]
Itt egy ember baszik rá, az aki eladja az X et! 2 szer is, mert kevesebb pénze lesz, meg szarabb konzolja!"
A lényeg, hogy baziokos lettél. Mamár nem vennél kvarcjátékot.
Anno bezzeg úgy is megvetted, hogy drágább volt - tehát a túlárazott fos kvarcjátékot is jó döntésnek érezted :D
Most a pro legalább olcsóbb... ARÁNYOS, na. (ha csak az árat nézzük. ha a játékokat, exklukat, akkor persze ég és föld a két konzolgyáros produkciója és nem a pubg-s platform javára :D ) -
Nem nem... Itt konkrét dologról volt szó ami TÉNYSZERŰ! A X mellett a ps4 pro kvarcjáték és pont! Ennyi! Se több se kevesebb!Én sehol nem mondtam, hogy ne vegye! Te kezdted ezt el, hogy ki miért nem vette azt amit! Amire rendre válaszoltam!
Tehát részemről semmi tanácsadás nem volt!
-
itt most arról volt szó, hogy miért nem vetted a ps4et a kvarcjáték helyett anno?
VAGY!!! mivel te anno a kvarcjátékot vetted, ne adj tanácsot az ellenkezőjéről most másnak :D
ez is járható :D de mindkettő nem :P
-
2500 pénz a három hónapos Game Pass most. -
Kinect sportozni viszont nem! És baszott nagy móka egymást a hegyről ledobálni, meg teniszezni stb!
Amúgy meg nincs szükségem arra a szar gépre, ha minden áron ezt akarod hallani! A Sony céget még annyira se tartom mint az MS-t
+++++
Milliószor elmondtam a miérteket!!!! Nincs olyan haver akivel ott ellenék! Nincs olyan játék ott pluszba ami miatt szükségem lenne még egy konzolra!!! Nincs pluszban annyi szabadidőm, ahol azt a gépet ki tudnám használni!( Boxal is 10 x annyi időt töltök mint az átlag) Nincs......!!! És még mindig nincs...... Tehát nem kell az a szar!!!
-
alig hiszem el, hogy ezzel az ordas kamuval próbálkozol :( :D
dzsászdenszelni a péesen is lehetett, ugye. szóval miért nem váltottál? -
Zozo76 #173232 Ez nyilvan egy at nem gondolt, es rosszindulatu megjegyzes volt Harlekin reszerol, akkor mar enyhen alkoholos allapotban, illetoleg a ejfeli, medencei jetski mamoraban. ezt a mondatot azota mar meg is banta, es be is fizetett a "katolikus magyarok a szent magyar foldert" alapitvanyba egy jelentosebb osszeget, mintegy vezekleskent, plussz elmondott 3 miatyankot, mikozben megaldotta szenteltvizzel az XBOX ONE X-et, biztositvan a hosszu es magabiztos mukodest az elkovetkezo evekre...
-
Zozo76 #173231 Mindenkeppen jobb lesz. Nyilvan attol fugg hogy a jatek XOX-en siman csak 4K-ban (vagy ahhoz kozel, mivel ahhoz nincs eleg kraft hogy minden nativ 4K-ban menjen) tobb a XO-n futo tarsatol vagy van valami textura pacth is esetleg. Azert az esetek nagy reszeben mindossze nagyobb felbontas es nagyobb frame-rate a jutalom annak aki XOX-en futtatja a jatekot. De ez sem szentiras, pl a State of Decay 2 rosszabbul fut XOX-en, mert 4K-ban (vagy ahhoz kozel, most nem tudom nativan fut-e) kevesebb frame-rate-t tud a gep mint sima XO-n, 1080p-ben vagy 900p-ben (asszem a 900p a realisabb). Atlagosan jobban jarsz igyis-ugyis az XOX-el. Pesze a legobb az lenne ha tudnal valtani a a 4K/1080p kozott, de ez csak nehany jatekban szerepel, es azokban jol be is van love a 4K-is, tehat ott is kellemesen fut, esetleg kevesebb reszletesseggel, de nagyobb felbonttassal. Viszont pl a PUBG-nel pont az a szar hogy az MS beeroltette a 4K-t, nincs eleg frame-rate, aztan nincs opcio sem hogy 1080p-ben menjen, tobb FPS-el. Na annal pl csak veszitesz a FullHD megjelenitovel, mert a 4K felbontas elveszik, de az alacsony FPS szam emiatt ugyanugy marad. Ez nem PC, ha leveszed a felbontast a menuben FullHD-ra (akar 4K megjelenionel is), a gep elvileg akkor is 4K-ban renderel, majd majd leskalazza az alacsonyabb felbontasra es joccakat. Nem probaltam, de elvileg semmit nem nyersz vele ha lejjebb veszed a felbontast. A PS4PRO-nal viszont irja a rendszer hogy lejjebb veve a felbontast (mondjuk 1080p) mar javulhat a frame-rate. Ott sem probaltam, de nem is nagyon erdekelt, 4K/HDR TV-m van, menjen a legnagyobb felbontasban amit csak birnak a gepek (PS4PRO/XOX). -
Zozo76 #173230 Atgondoltam a napokban a dolgokat, marad a Scorpio, nem adom el. Foleg nem szare-hugye. De nagyon remelem hogy az MS mar nem ugyanazt a szeriat tette bele a vinyobol. Na, ezzel helyre kerult a vilagyegyetem is. :) -
Kérdésben a válasz! Nem volt Kinect!
-
Van itt olyan aki monitoron,akar full hd akar 4k tolja a one x et?Most perpill one S en jatszom monitoron de megvan meg a regi sima one,azt cserelnem be nemi rafizetesel egy hasznalt X re.
S utan egy sima full hd monitoron mennyire lenne lathato javulas X szel?
Sebessegben gondolom igen,grafikailag mennyit tenne hozza?
Nyilvan egy 4k+hdr téve vagy monitor lenne a legjobb,de tévet perpill nem akarok úhat,valamint jobban szeretek szekbol íróasztalnál jatszani. -
amikor a bónnal és kinektel nyomtad, ami egy kvarcjáték volt a ps4 mellett, miért nem váltottál? :D -
Zozo76 #173226 GamerTech:
138990Ft
https://www.gamertech.hu/termek/ter3268/Microsoft_Xbox_One_X_1TB -
Xbox One X
Konzolokszervíze: 159k (+1 játékkal)
Konzolvilag: 160K (+1 játékkal)
576.hu: 165k (nem jár hozzá játék)
Notebook.hu: 150k (+1 játékkal)
Konzolbirodalom: 138k (nincs hozzá játék)
220volt: 140k (nincs játék hozzá)
Gamersroom: 137k (nincs játék) -
Közös ismerősünk is 138-ért árulja az újat, de én vettem egy használtat 100-ért. -
Olcsó lett? Nem vagyok képben, de úgy saccolom, hogy még mindig 160 körül van, max 5 ezret mehetett le az ára. -
Zozo76 #173222 hat igen, tegnap este olyan allapotba kerultel, ahol az xbox-ps problemak mar csak a tavoli homalyba vesztek... :) -
Arra se emlékszek, hogy írtam ide...
Nagyon nagyon ritkán iszom, de ez most egészen jól sikerült!
Asszony elmondása alapján akkor fújta le a bulit, amikor elkezdtük a medencéhez vonszolni a jet skit éjfélkor, hogy én nem várok holnapig! És ez csak a jéghegy csúcsa volt!

Próbálok készülődni most a jetskizéshez, de már a fény is bántó.....
-
Zozo76 #173220 itt mar be voltal baszva? :D -
íííígy vcíníí4
-
Zozo76 #173218 jaja, elmondtuk az erveinket, es ezzel az ugy le is van tudva. :) -
Ez veszekedés volt meg felidegesítés? Ne máááárr
Na de, ha így alakult akkor szívesen, hogy segíthettem a lendületvételben! Letudtam a mai jó cselekedetemet!
Amúgy reggel 7 óta ugyan ezt teszem, medence porszívózás , kerti cuccok székek nyugágyak rendezése takarítása fa hasogatás, grill baszogatás, bogrács pucolás. És az agysorvadás megúszása, hogy az asszony 4. szer porszívózik a lakásba és az 5. ruhát veszi fel, hogy mibe legyen. És mellé baszogat, hogy én mibe legyek....
De már finisbe vagyok, mert puha a bab a gulyásba és kész a 15 centi parázs a grillbe szal jöhet a vendég sereg!
-
Nincs kész a játék, tehát néha elő jön, de a kezdetekhez képest most már jól fut! -
Zozo76 #173215 mondjuk ugy hogy nem az igazi rajta. de ez nem a gep hibaja, hanem a port optimalizalatlan erosen. jot tett volna bele egy 1080p opcio, a stabilabb fps tekinteteben. de azert nem jatszhatattlan, korabban probaltam, szoval azota csak jobb lehet mar. -
Zozo76 #173214 nem, nem! haverral nyomjuk a dead island riptide-t (a heten vegeztunk a dead island-al), xbox-on nyomjuk (ha meg birja a gep neki) mert neki nincs ps-e meg. nameg a dead island benne volt a game pass-ban.
bammeg, annyira felidegsitettel reggel hogy kimentem a kertbe korlet-rendezesre, nameg lemostam a kocsit is. szoval mar nem volt hiaba a "veszekedes" veled!
:D -
Newfronter #173213 Hali, nekem is lett X-em. Milyen rajta a PUBG? Vannak még droppok amik zavaróak? -
Rendben! Jó és probléma mentes PS-ezést!
-
Zozo76 #173211 aaa, Harlekin, hagyjuk, nincs erom vitatkozni egy szemellenzos partnerrel.
te magad nem latod be, sajnos. ami a legfontosabb, nem a ps-t dicserem, nemtom ez hogy jott le neked, hanem az xbox-ot szidom. nagy kulombseg. :) -
Semmi elfogultság nincs ebbe! Ez tény, hogy a PRO egy gyengébb hardver az X hez képest! Az az elfogult aki ezt nem látja be!
Mit nem viselek el?
Most írtam le, hogy mekkora béna volt MS az előzőekben!
Jó párszor már leírtam, hogy engem annyira hidegen hagy, hogy kinek mi a baja a véleménye a boxal kapcsolatban sőt az se érdekel, ha rajtam kívül senkinek nem lesz boxa, most is leírtam nyilvánosan törje össze és vegyen PS-t! Ebből az jön le, hogy engem annyira megvisel bármi ami a boxot negatívan érinti? Szimplán leírom az ellenpéldákat is, ha már vannak!
Új ip is hűvösen hagy... 440 játék van a profilomon amiből 40 be, bele se kezdtem jelenleg PUBG az ami 99% ba megy 960 órával!!!Tehát új ip ??Nekem minek... Az új ip- ért azok siránkoznak akiknek soha semmi nem felel meg, akik csirke módban 4 óra alatt végigszaladnak egy játékon, mert a körítéses tartalom szerintük szar!
De tudod mit inkább legyek elfogult, ha nektek ettől jobb
!
-
Zozo76 #173209 "lesz egy kvarcjátéka a PRO val!"
ezt a mondatot te sem gondolod komolyan, mert ha ez igaz lenne, akkor biztos lehetsz benne hogy nem az xbox kullogna hatrebb. az a baj hogy annyira elfogult vagy az ms platformjat illetoleg hogy semmi, de semmi negativ kritikat nem viselsz el vele kapcsolatban, ez mar tobb mint beteges. de szerintem amugy sem lehetnel partatlan, csak ha mindket masinat nyuznad, ugy mint en... -
Zozo76 #173208 :D
ugy latom annyira odavagy a konzolert, hogy folyamatosan kozod van az xbox-hoz. :)
hello! ez csak egy nyuves konzol, nem az eleted! (legalabbis remelhetoleg).
na keress a neten erre: xbox one x system error e105, startup error e105
de kereshetsz ra a youtube-n is, nem 2 videot fog kidobni, elarulom...
visszaterve az xbox bemutatora, nem a bemutato minoseget kifogasoltam, az tenyleg elso osztalyu volt, le a kalappal, a tetves sony joval gyengebbet hozott ossze. de ugye nem a bemutatoval fogsz otthon jatszani hanem a jatekokkal. a sokadik haloval, a sokadik gears of war-al, es a sokadik forzaval... egy normalis uj ip-t nem tudtak letenni az asztalra, ami tripla AAA lenne. persze mar az ms is eszbekapott, nem veletlenul vasarolt fel studiokat, a gond csak az hogy azoktol uj jatek mar csak a kovetkezo generacional varhato...hat kb ennyi.
amit akartam meg erdekelt letoltam, vartam volna valami uj dolgot, de az mar nem fog jonni ezen a platformon egy jo darabig. persze nem vartam mert tudni lehetett hogy nem tud letenni rovid ido alatt uj ip-t az aasztalra. azert mar joval korabban el kellett volna kezdeni kaparni, nem most a gen vege fele kapkodni. -
Így hullanak a gépek ki? Mutass erről valahol valamit, hogy mennyi gép hullott ki vagy, hogy ez már széria hiba. És hogy hőzöng a net! Érdekes módon a ps 4 random beszaró gépek a bekapcs panel hiba a máló kontrollernél a sípolás a kiszáradás a stb stb stb stb stb nem volt ez a háborgás. Pár beszart x miatt meg megy a boszorkány üldözés!
MS elbaszta? Mit baszott el??? Ez egy vásárolt termék részéről ez a SS/HDD!
X fejlesztésnél berendelt pár darabot tesztelni, ott abban a környezetben megfelelt! Leszerződött azok meg szállítják!
MS össze rakja! És pont ezt találod kivetni valónak??? A 360 nál felszakadó GPU-t meg nem????? :-D Na pont az volt az MS spórolós elbaszása az egy ordas tervezési balfaszság ami 100%- ban az ő hibájuk....
Fantasztikus bemutató? Az egyik legjobb konf volt az idei MS konf! Ugyan ez aztán nem mondható el a Sonyról! Bár ha valaki ÉL HAL a sushi szeletelős manga hányadékokér akkor annak biztosan nagyon fasza volt!
Eladja ki hitte volna! Csak magával baszik ki bukik pénzt és az X-hez képest lesz egy kvarcjátéka a PRO val!
Annak aki megveszi lesz egy jó gépe olcsón! Ms nek ugyan úgy lesz egy felhasználója ráadásul olyan aki bevételt generál hiszen valamit csak csak fog hozzá venni! Tehát minden használt eladott konzol, csak nyereség továbbra is MS nek!
Példa megvetted az x et kifizetted vettél egy játékot csak azzal játszottál pont!
Eladod!
Új tulaj szintén vesz játékot esetleg livet vagy Game passt!
Itt egy ember baszik rá, az aki eladja az X et! 2 szer is, mert kevesebb pénze lesz, meg szarabb konzolja!
Tehát hajrá azokkal az eladásokkal!