XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott is szem nem marad szárazon...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Mert Legend esetében XBOX360-on egyértelmûen SZEBBEK voltak a textúrák, de cserébe jócskán volt FPS drop, míg PS3 esetében stabil frame, de rondább küllem.
Én ezt szoktam nézegetni,de a kommenteket ne olvassátok el mert tiszta hülyék járnak oda.
Head2Head
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Boxon így megy:
Tomb Raider: Underworld = 1024x576 (2xAA) - depth buffer is 1040x576
Szóval igen.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Linkeld hol van kint ez az akció!
Ha nincs kint honnan kéne róla tudnunk? Hm?
Lehet van még 1-2 játék akcióban csak nem tudunk róla.
450 Ft-ért vettem múltkor Live-on a Legend-et, most 2x990 Ft-ért az Anniversary-t és az Underworld-öt.
A bajom csupán annyi, hogy miért nem híreznek ezekrõl? Elég parasztság!
No meg annyi, hogy totál feleslegesen vittem végig másodszorra a Legend-et immáron PS3-on, mert nem tudtam emberi áron UW-t és Anniversary-t szerezni X-re. Tegnap perget le a credits, erre ma akció... "TITKOS" akció. Agyam eldobom!
Nem te vagy az elsõ, aki így jár, na.
10é vettem vicsert, most 3. kész.
1. XBOX360 dasboardon nincs róla hír.
2. XBOX360 weboldalon nincs róla hír.
3. XBOX.HU weboldalon nincs róla hír.
4. Majornelson oldalán nincs róla hír.
Miért nem dögölnek meg ezek a retardált b@lf@szok?
/megvettem 2 db. Tomb Raidert -.-
Egyébként azt nem vágom most, hogy 1200 Ft 3 hónap Gold vagy 1 hónap 1200 Ft most akcióban?
Illetve látom, hogy a GTA 4 most GOLD tagoknak 3000 Ft. Az se nagy akció.
Majornelson-on nincs fent :-(
Sleeping Dogs-ot vegyétek, mert jó cucc.
Egyébként ezek az igazi akciók. Vásárlásra késztetik az embert.
Gyakorlatilag talán még a Kane and Lynch 2 is megéri hiába csak 5 órás a single.
Deus Ex meg rohadtul tetszett de 3k az nem nagy akció.
Underworld is 990? Bõven megéri. Gyönyörû mikor a hajóval vagyunk a tengeren és le kell merülni a víz alá. Meg maga a sziget is szuperül meg van csinálva. A trilógia legjobb darabja szvsz.
Sleeping Dogs 990.- HUF
Kane & Lynch 2 990.- HUF
Deus Ex: Human Revolution 2990.- HUF
Mini Ninjas 990.- HUF
Tomb Raider: Anniv. 990.- HUF
Tomb Raider Underworld 990.- HUF
My streams: https://beam.pro/oriic
Tracklist:
Classic Arcade Medley
Halo
Civilization IV
StarCraft II
Sonic the Hedgehog
Advent Rising
Interactive Guitar HeroŸ: Aerosmith - "Sweet Emotion"
Warcraft Medley
Chrono Cross
Mass Effect
Megaman
Tribute To Ralph Baer
Myst
The Legend of Zelda
Super Mario Bros.
God of War
Martin Leung - Mario Solo Piano Medley
Martin Leung - Tetris Solo Piano Medley
World of Warcraft : Lament of the Highborne
Castlevania Rock Overture
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ettõl eltekintve viszont nem lett rossz ez az RE5 csak kell hozzá a birkatürelem és egy guide a netrõl ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
<#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ugyanitt teszkós promó fóliás használt GTA V five: 10 egységért.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
és pl FM2-ben túl késõn vettem észre, hogy egy acsi online fos: 1 millió kreditet kell nyerni - egy átlagos versenyen 9 ezret kap az elsõ helyezett......... 100-120-at kéne nyerni, miközben mamár csak überprók játszák, olyan tuningjárgányokkal, hogy a legkisebb reményem sincs a dobogóra.
Forza.
Csak sok játékban fos multis acsik vannak, azokat nem bírom.
de vigyázz, ez megváltoztathatja az életed <#eplus2>#eplus2>
(=ahogyan játszol, legalábbis 😞(( )
Forza.
Ó, mintha magamat olvasnám ... csak öregebben ... és pocakosan ... kopaszodva ... N7 pólóban ... <#hehe>#hehe>
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x