XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ó igazán nincs mit!
Bárkinek.
Bármikor.
Bármirõl.
Kérdezzetek bátran!!négy!

Adversus solem ne loquitor

The Protector
ÁllatXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

0Diaz0
azta q... <#idiota><#idiota><#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

TaRka0107
Ki lehet, de NO WAREZ van a bannerban.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ricsi234
hmmm...kár mert így nem kéne annyit fizetni a játékokra..ez van!
Köszi😄

Moby
Sajnos nem lehet 😞
A fekete nem véletlen színválasztás eredmènye, egy spéci karbonvegyület adja, ami 100%-ban ellenáll a legkeményebb kicsippelõkéseknek is. Sajnos a microsoftnál is eléggé értik ám a popszakmát 😞

Ricsi234
Hali!EZeket a fekete xboxokat ki lehet chippeltetni?
Mert eddig még csak fehéreket láttam úgy,de mivel nekem fekete van ezért nem tudom..

0Diaz0
Azt is megszerzem majd.. idõ kérdése.. <#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Macccy
Gyors volt. ... Nem bánod meg az FM4 -et a Horizon ellenében! <#papakacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

0Diaz0
Na , holnap megy el a Halo, és jön helyette az FM4.. <#smile>

TaRka0107
Nekem magától aktiválta.

Macccy
Srácok!
Hogyan kell használni a még ma érvényes (március 8-10) INGYENES LIVE GOLD akciót? Hogyan aktiválja valaki, ha most Silver(Free)?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

0Diaz0
Hát én speciel dobtam egy hátast tõle amikor demoba kipróbáltam... <#taps>

Tinman
Woot! Not bad<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TaRka0107
4-re cseréld, szerintem a horizon nem olyan jó.

Macccy
Akkor nem lesz complete, sajnálom <#nevetes1><#papakacsint>
Viccet félretéve nekem tetszettek, de az én vagyok.

davidka003
A 2 DLC-tõl hányok. PC-n végigvittem õket és mind a kettõ unalmas, vontatott szar volt, egy Ft-ot nem adnék érte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Na akkor ess neki megint és told le a két DLC -t is (The Signal & The Writer) mert ez így még nem komplett, 1500/1500 lesz az!! <#papakacsint>

(aláírásom what?)

davidka003
Életem elsõ 1000G-s játéka:

"For he did not know. That beyond the lake he called home. Lies a deeper darker ocean green. Where waves are both wilder and more serene. To its ports I've been. To its ports I've been. Do you understand?"

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

0Diaz0
Szevasztok! Jatekaim.hu-n is meghirdettem, DE!

2 Lemezes Halo 4-emet kiskönyv nélkül ( gondolom volt hozzá kiskönyv ) elcserélném, FM4 / Horizon-ra! ...Hátha valakit érdekel.. <#vigyor0>

Harlekin
ÁÁÁÁ azt valahol 540 G után otthagytam ezek a dolgok miatt ,meg hogy megjelenés elõtt kibasztak hozzá 1 zsák dlc-t.Tehát se így se úgy nem lenne kimaxolva a game...

TR-re visszatérve remélem tesznek bele 8x-os xp hétvégét valamikor akkor talán lesz 1000 G <#nevetes1>
Macccy
Gotcha! <#hehe>
Az ilyenek engem is mindig felzavarnak, hogy beteszik az értelmetlen online achievementet. Max Payne 3 -at néztem, na azzal lesz a legnagyobb seggbõlszájba ha ki akarom venni belõle az achievement-eket! Neked az megvolt doki?

Harlekin
TR 950 G...
Még 30 G-t ki lehet szedni pár óra baszakodással,de 20 G akkor is benttmarad,mert a nyomorult készítõk kitalálták,hogy annyira jó a multy része(szerintük),hogy 1 azaz 1 nyomorult karaktert csak a 3. prestige(3x60) után old fel...Basznák meg...
Macccy
ÉN mennék!! Gondolkodtam is, hogy behozom munkába a Boxot, csak egy HDMI-DVI kábelt kéne vennem hozzá és mehetne itt egy harmadik monitoron, kutyát se zavarná! <#nevetes1>

arty
Jönne valaki Forza Motorsport 4-ezni ma? (ingyenes a multi mindenkinek, nem kell gold!!!)

13:00-13:30 környékén futnánk össze ... headsetetek legyen, nagyban könnyíti a kommunikációt 😊

gamertagom: arty1977online

( eddig totti-val dumáltam, õ is jönne )

Forza.

Moby
DS3 verdikt:
Kínok között elvergõttem a tizenvalahanyadik csepterig, aztán a fasztudja hanyadik óriáspókós résznél egy ásítás közepette rádöbbentem, hogy ez volt az utolsó frame, amit ebbõl a játékból gyökérlövöldévé korcsosult szeméthegybõl látni akarok, a majd tökéletes látványvilág ellenére. Pertíz.

Macccy
Ok, végeztünk, most már hivatalos: aki nem szereti a brazil szappanoperákat és aki nem szereti a ... hogyismondjam ... japán perverziókat értelmetlen kihívás téren, az kerülje el a Resident Evil 5-öt de legalábbis hagyja abba az utolsó chapter elején. Inkább elmesélem mi a vége, nem lesz bonyolult, sok a repeat until ... Kibaszott undorító férgek ezek a japánok akik ezt tákolták.

Macccy
Mondtam én, hogy nem? Kacsavadász.

Moby
Ne viccelj, a bulletstorm szimplán kurvajó volt, és a painkillereknek is megvolt a maguk helye.

Macccy
Ez súlyos. <#szomoru2> Úgy veszem ki, hogy akkor ez ilyen vaktában próbálkozás lehetett, hogy "majd a cím, a NÉV eladja!"
De a People Can Fly -t azért én nem nevezném ígéretes reménysugárnak vagy áldott tálentumok csapatának egy Painkiller vagy egy Bulletstorm után! Egyik sem értelmesebb - ha jól emlékszem - egy szépen megrajzolt kacsavadásznál.

Az igazat megvallva én amikor meghallottam, hogy Judgement jön, nem is értettem: ez most hogyan? Túl közelinek éreztem a GOW3 után ... Erõsen árkádot szimatoltam, mint egy Alan Wake's American Nightmare. Akkor az elsõ megérzés ismét betalált?

Moby
De, sajnos igen. Én kimondom: ez borzalmas. Bár néha meglepnek az emberek, de nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy ez bárkit szórakoztat minimális szinten is azok közül, akik végignyomták az eddigieket. Ez az idõelbaszás-zsák legalja szint. Persze mindez a single-re vetítve.

Moby
Nade akkor miért készült? A geow az egyik húzóip a platformonl akár tetszik ez a publikumnak, akár nem, illetve függetlenül attól, hogy nekem mi a személyes véleményem errõl. Vagy miért EZ készült? Komolyan nem értem. Egyetlen logikus választ sem találok.

Seth
AZ biztos, hogy letisztultabb,precízebb a 1-3 képi világa, de itt is lesz 1-2 jobban kinézõ helyszín.
Gondolom most nem kaptak akkora büdzsét,embert meg idõt,mint a számozott részekre

PSN ID.: Beegabor

Moby
Azt értettem, hogy miért szar. Illetve kb ezt is vártam tõle. Ennél meg itt ülök teljesen értetlenül, és nem tudom, hogy most mivan. Vagy hogy ez miért készült, vagy egyáltalán...

Moby
Azt értem, de ez grafban is annyira egysíkú és sivár, pályákban és mindenben, hogy ezt az 1 is megpicsázza de durván.
Mi az isten történt ezzel? A people can fly nem nyeretlen kétévesek klubja, és tettek már le az asztalra rendesen. Nem értem...de ez valami döbbenetesen szánalmas.

Macccy
Neeemáá! Ez nagyonsúlyos, hogy "Colonial Marines-alá"! Annyira nem lehet rossz az bár én reméltem, hogy egyenesen jó lesz egy fél év múlva vételre a Judgement. Most akkor nem?? <#confused>

Moby
Az a rev. Teljesen rendben van, és a végére rendesen bele is húz.
Ac-ket nem szabad töményen fogyaszani. Az azért úgy sok.

Seth
Jah,a sztorija a legalja a GeOW szériának. Coop, multi volt szerintem is az elsõdleges szempont

PSN ID.: Beegabor

Moby
Az ember nem gondolná, hogy az colonial marines is alul lehet múlni, de a gearsofwarjudgementnek csak sikerült.
Ez most valami vicc? Vagy ez má multionly, csak tettek bele valami gyökérséget singlenek, vagy ezt így most hogy?

arty
én mindig az aktuális ac kijövetelekor álltam neki az elõzõ résznek, de a brotherhood után picit még több pihi kellett ... ezután az elsõ félóra 10/10 érzése mostanra "nembaj, csak 13-15 óra a fõszál"-ba torkollt 😞

nagyon-nagyon-nagyon szép és hangulatos a város, jó benne futkározni (azok a tipikus vitorlások a kikötõben a lenyugvó nap fényében... hibátlan, na!). nagyon-nagyon-nagyon irritálóan könnyû és primitív a harc - bár az elején vagyok, de eddig az X nyomkodásán túl SEMMIT nem kellett csinálnom!

abszolút csak a letudás és a szép graf visz elõre :/

Forza.

teddymac
Igy van "ócó" volt 😊

"achievement halászat"-ra én is rákaptam 😊

http://360fanatix.hu/jatek/halo-reach 😉

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Tinman
Múlt hétvégén TR: Legendet toltam végig, most Rayman Raving Rabbids megy. PC-n már 1x letoltam, de most ilyen casual kedvem van... hamarosan lepereg a credits (már a börtön ablak legtetején vagyok majdnem) aztán Tomb Raider Anniversary következik PS3-on.

X-en akartam vele játszani, de jatekaim.hu-n sok az igazi, 24 karátos tájparaszt, így marad a PS3 verza.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
Kíváncsi vagyok meddig tudják még séma-copyzni a sorozatot. Assassin's Creed XXIV. már akár eljut a játék 2001. szeptemberbe és a New York-i WTC tornyokon kell majd ugrálni, amikor is Desmond felfed egy titkos szövetséghez vezetõ szálat, mely századik alkalommal is megváltoztatja a történelem menetét ... Az epikus tetõpont pedig természetesen egy közeledõ Boeing 767 -es lesz!

Tinman
630/1000-re csináltam, mert a multis baromkodásokkal nem volt kedvem szórakozni. Talán csak 1-2 single achi maradt így ki, ha jól rémlik.

Nekem azért tetszett AC: Rev, de az tény, hogy egymás után nem jó játszani velük, túl tömény. Évente 1 AC és nem jön fel a sav.

arty
revelations 😊

legszebb AC eddig, de szigorúan fõszálas - kiváncsi lennék, hogy ezt a negyediket van-e aki még "maxolta" ... mert az egy hõs: én már a 4. órában unom kicsit, köszönhetõen a szokásos játékmenetnek (szimpla harc, szimpla platforming)

és még a viewpointoknál is "szar" a zene 😞(((((((((((( basszus, eddigi ackben tökjó, elégedettségi érzésem volt, ahogy körbeforgott a kamera, itt meg ... semmi 😞 és ez 100 h a jellegtelen keleties zenei bejátszás számlájára írható 😞

Forza.

Macccy
Üdv a dicsõ harcosoknak!

Reach jó anyag, csöppet sem csúnya. Egy-két végigjátszást megérdemel mindenképp, fõleg hogy te most ócón vetted akcijósan, mi?

teddymac
Este 18.00 ig <#integet2>

teddymac
Halo Reach szigoruan coop , baszot jó..
( a grafika olyan szarnak tûnt youtubon keresztül és így elítéltem a játékot ) ,de mára már más a véleményem.

Macccy
HP-UX, Linux, szokásos ... (fszommá')

ON

Ja hogy otthon? RESIDENT EVIL 5 hirig van co-opban, utána levezetés képpen mégegy végigjátszás, mert Harli belevitt a rosszba és rászoktam az achievement halászatra!
Rendelek valami kaját és utána megnézek egy TOMB RAIDER video review-t, azokat szeretem.

Amúgy fel a kezet aki most dolgozik! <#integet2>

teddymac
ghost reconos T-shirt ruhadarab jól bírja az éjszakai gyûrõdést .. 😊