XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bárkinek.
Bármikor.
Bármirõl.
Kérdezzetek bátran!!négy!
Adversus solem ne loquitor
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A fekete nem véletlen színválasztás eredmènye, egy spéci karbonvegyület adja, ami 100%-ban ellenáll a legkeményebb kicsippelõkéseknek is. Sajnos a microsoftnál is eléggé értik ám a popszakmát 😞
Mert eddig még csak fehéreket láttam úgy,de mivel nekem fekete van ezért nem tudom..
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Hogyan kell használni a még ma érvényes (március 8-10) INGYENES LIVE GOLD akciót? Hogyan aktiválja valaki, ha most Silver(Free)?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viccet félretéve nekem tetszettek, de az én vagyok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(aláírásom what?)
"For he did not know. That beyond the lake he called home. Lies a deeper darker ocean green. Where waves are both wilder and more serene. To its ports I've been. To its ports I've been. Do you understand?"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
2 Lemezes Halo 4-emet kiskönyv nélkül ( gondolom volt hozzá kiskönyv ) elcserélném, FM4 / Horizon-ra! ...Hátha valakit érdekel.. <#vigyor0>#vigyor0>
TR-re visszatérve remélem tesznek bele 8x-os xp hétvégét valamikor akkor talán lesz 1000 G <#nevetes1>#nevetes1>
Az ilyenek engem is mindig felzavarnak, hogy beteszik az értelmetlen online achievementet. Max Payne 3 -at néztem, na azzal lesz a legnagyobb seggbõlszájba ha ki akarom venni belõle az achievement-eket! Neked az megvolt doki?
Még 30 G-t ki lehet szedni pár óra baszakodással,de 20 G akkor is benttmarad,mert a nyomorult készítõk kitalálták,hogy annyira jó a multy része(szerintük),hogy 1 azaz 1 nyomorult karaktert csak a 3. prestige(3x60) után old fel...Basznák meg...
13:00-13:30 környékén futnánk össze ... headsetetek legyen, nagyban könnyíti a kommunikációt 😊
gamertagom: arty1977online
( eddig totti-val dumáltam, õ is jönne )
Forza.
Kínok között elvergõttem a tizenvalahanyadik csepterig, aztán a fasztudja hanyadik óriáspókós résznél egy ásítás közepette rádöbbentem, hogy ez volt az utolsó frame, amit ebbõl a játékból gyökérlövöldévé korcsosult szeméthegybõl látni akarok, a majd tökéletes látványvilág ellenére. Pertíz.
De a People Can Fly -t azért én nem nevezném ígéretes reménysugárnak vagy áldott tálentumok csapatának egy Painkiller vagy egy Bulletstorm után! Egyik sem értelmesebb - ha jól emlékszem - egy szépen megrajzolt kacsavadásznál.
Az igazat megvallva én amikor meghallottam, hogy Judgement jön, nem is értettem: ez most hogyan? Túl közelinek éreztem a GOW3 után ... Erõsen árkádot szimatoltam, mint egy Alan Wake's American Nightmare. Akkor az elsõ megérzés ismét betalált?
Gondolom most nem kaptak akkora büdzsét,embert meg idõt,mint a számozott részekre
PSN ID.: Beegabor
Mi az isten történt ezzel? A people can fly nem nyeretlen kétévesek klubja, és tettek már le az asztalra rendesen. Nem értem...de ez valami döbbenetesen szánalmas.
Ac-ket nem szabad töményen fogyaszani. Az azért úgy sok.
PSN ID.: Beegabor
Ez most valami vicc? Vagy ez má multionly, csak tettek bele valami gyökérséget singlenek, vagy ezt így most hogy?
nagyon-nagyon-nagyon szép és hangulatos a város, jó benne futkározni (azok a tipikus vitorlások a kikötõben a lenyugvó nap fényében... hibátlan, na!). nagyon-nagyon-nagyon irritálóan könnyû és primitív a harc - bár az elején vagyok, de eddig az X nyomkodásán túl SEMMIT nem kellett csinálnom!
abszolút csak a letudás és a szép graf visz elõre :/
Forza.
"achievement halászat"-ra én is rákaptam 😊
http://360fanatix.hu/jatek/halo-reach 😉
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
X-en akartam vele játszani, de jatekaim.hu-n sok az igazi, 24 karátos tájparaszt, így marad a PS3 verza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem azért tetszett AC: Rev, de az tény, hogy egymás után nem jó játszani velük, túl tömény. Évente 1 AC és nem jön fel a sav.
legszebb AC eddig, de szigorúan fõszálas - kiváncsi lennék, hogy ezt a negyediket van-e aki még "maxolta" ... mert az egy hõs: én már a 4. órában unom kicsit, köszönhetõen a szokásos játékmenetnek (szimpla harc, szimpla platforming)
és még a viewpointoknál is "szar" a zene 😞(((((((((((( basszus, eddigi ackben tökjó, elégedettségi érzésem volt, ahogy körbeforgott a kamera, itt meg ... semmi 😞 és ez 100 h a jellegtelen keleties zenei bejátszás számlájára írható 😞
Forza.
Reach jó anyag, csöppet sem csúnya. Egy-két végigjátszást megérdemel mindenképp, fõleg hogy te most ócón vetted akcijósan, mi?
( a grafika olyan szarnak tûnt youtubon keresztül és így elítéltem a játékot ) ,de mára már más a véleményem.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
ON
Ja hogy otthon? RESIDENT EVIL 5 hirig van co-opban, utána levezetés képpen mégegy végigjátszás, mert Harli belevitt a rosszba és rászoktam az achievement halászatra!
Rendelek valami kaját és utána megnézek egy TOMB RAIDER video review-t, azokat szeretem.
Amúgy fel a kezet aki most dolgozik! <#integet2>#integet2>