XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Remélem az elem mint lehetõség nem fog eltünni a köv genbe, bár attól tartok az MS is ezt az USB baszakodást fogja elõnybe részesíteni...
-tRs-Landor
Az év legszarabb játékának választott 007-et is végigjátszottam <#nevetes1>#nevetes1>
Legalább sokkal elõbb látom box miatt mi az amit érdemes megvenni!
Idén eddig a Tomb Raider és a Bioshock Infinite (ez már a videókkal megvett nem kell a warez hozzá,de persze elõbb úgyis boxon tolom majd) volt arra alkalmas hogy megvegyem az újak közül!
Next PC upgrade: 2022
Flash-nél már más a helyzet. Ha valami nagyon nem jön be akkor tuti nem írnám ki.
Eredetisként meg a játékok kb 30%-ával játszok csak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A te torkodon semmit nem nyomnak ne. Semmi nem kötelezõ, szabad ember vagy, szabad akarattal. A verbák sem könyörögnek hogy írj már ki és tudj már le... ha apró kis megingást is érzel hogy ez már nem lesz felhõtlen kaland, akkor egyszerûen HAGYD KI.
MOndjuk pont a neten lehet õszinte az ember.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jó enyémen nem mert fillér nem adtam egyik részért se.
Kb van benne 1-2 új ellenfél azt annyi sokan ettõl bokát fosnak,hát én.
Fél délutános idõtöltésnek jó volt addig se a neten függtem!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Bár az tény hogy ha még egyszer neki kellene menni az emulzáló rohadéknak akkor eret vágnék:D:D:D:D
Nekem nem jön be az biztos,de ha letoljuk a új részt ne a legnehezebben kezdjük el:)
XBOX Live Gamertag:Waczkor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Co-opban vittük végig VG-vel és hát élveztük, nem unatkoztunk az biztos
PSN ID.: Beegabor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(Ha meg elhagyom a helyeket, akkor kikapcsol ;)
-tRs-Landor
Magát a sztorit én se tudom csak a figyelmeztetést láttam.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ugye nem adócsalásra akarod felhasználni az információt? <#idiota>#idiota>
If you know what I mean.
My streams: https://beam.pro/oriic
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
Forza.
Nekem se fogadta el a LIVE. Viszont a számlák megtekintésénél átmegy egy másik MS oldalra, ott simán vette az akadályt. Azóta boldogan fizek vele.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Leterhelték a kártyám PSN vásárláskor többször is 1 GBP összegekkel, meg persze rögtön közölték, hogy nem vásárolhatok, mert error van. Gy.k. nem UK a bankártyám. Pfff.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Már kva hangos a gép alapjáraton a menüben is. Full le akarom halkítani. Gari már rég nincs rá, jó 6 éves gép :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ránézek és nem szúrja ki a szemem a sok rece!
Amúgy ez érdekes dolog, ezt vajon mostanában hozták be? Mert anno múlt év áprilisában amikor megvettem a gépet, azonnal megadtam dashboardban a kártyám adatait( Szintén OTP) hogy tudjak vásárolni, de soha nem vont le róla semmit. Megadtam adatokat, azonnal vettem is játékot. Plusz pénzt soha nem szedett le.
PSN ID.: Beegabor