176900
banner
  • Myselor
    akkor szopodj le már nemtudom mit akarsz.simán sehogy nincs a demok közt te :)
  • DarkSector
    Basszameg de nem ezt kérdeztem. :D
    Szar haverod nem érdekel. :D
  • Myselor
    nem érted,mondom kell hozzá valami nem csak simán van a beta exclusive,asszem a gyereknek van MOH és azért tud bétázni hamarabb,de körbe adta a download historyból mindenkinek :)
  • DarkSector
    Megnéztem free accounttal, sem magyarba, sem angolba nincsen beta a demo-k közt....ennyi! :D
  • Myselor
    pc-n nemtudom mi van,de nem is izgat túlzottan sőt a BF4se nekem nem tetszik itt nyomja öcsém mellettem de szerintem egy kalap szar :D bf3okés volt bár azzal is löttem 1 embert és én kijátszottam magam,de amennyi fejlődést látok multiban ez valami csodálatos...mondjuk a kampány érdekelne mert egész látványos de azért megvagyok nélküle :)
  • DarkSector
    Fuck Yeah, de én amugy azé kérdeztem hogy pécé miatt ott nem kellene gold. :D
  • DarkSector
    Ez bonyolult. :D
  • DarkSector
    Ez bonyolult. :D
  • Myselor
    de lényegében az,akor marad a péntek úgyis gold hétvége lesz :)
  • Harlekin
    Mit látsz rosszul???Láttad PC-n futni a gamát és nem volt szebb???Vagy esetleg mondta olyan aki látta és nem hiszel neki,mert láttad ezt a képet???
  • DarkSector
    Jó értem, magyarul csak US-be elérhető.

És ha kell gold utána nem mindegy? :D
  • Myselor
    kurvára nem érted.pl magyar accal ne mtudod goldal se leszedni a bf4 betat,de a srác accjáról le tudod mert neki nem magyar,a gold meg csak gamehez kell,a srácnak van a download historyba a beta gondolom megvan neki hozzá ami kell ennyi:)
  • DarkSector
    Én ezt hallottam, mondom megkérdezem, hátha rosszul látok. :D
  • Harlekin
    Gondolom az írta aki látta testközelből közvetlenül a gamát és gondolom a képet csak mint megjelenítendő szemléltetés tették fel nem azért,hogy ezzel prezentálják a különbséget...Vagy ha igen akkor az pont olyan hülye mint aki ez alapján ítéli meg,hogy szebb vagy sem
  • Totti5
    Itt is van

• DarkSector
    Baromság, nekem pl meg sem jelennek azok a dolgok amihez kell gold!!! :D

De nem véletlen.
    Minek jelenjen meg ha egyszer utána igyis-ugyis kell gold?
  • Myselor
    ahoz nem kell gold hogy angol accalról letöltsd,a játékhoz kell gold hogy játszál természetesen :)
  • DarkSector
    Azt írták szebb....:D
  • Harlekin
    A TV aminek a képernyőjéről fényképezve van kérdezed,hogy szebb!?Tehát maga a tv szebb?mitől vagy mihez képest?!
  • DarkSector
    Izé Beta=Gold. :D
  • Totti5
    Ez pont ilyen napos pálya a legsárgább amin eddig mentem:D ( a sárga régi TVs szűrő szerencsére egy kapcsolóval kiiktatható örökre a régi autóknál, pályáknál! )

Ezek a hangok!

S mindjárt jön egy Monaco egy 1988-as vassal.
  • Myselor
    mibajod?:D milyen béta nem kell?
  • DarkSector
    Ha nem kell beta, akkor hogy multizol?
  • DarkSector
    THx.
  • arty
    kezd igen jól kinézni a CM f1-e ...!
  • Totti5
  • Myselor
    nem kell rá gold te.sima acc ha nagyon akarod leírom neked az accountot belelépsz download historyból lehúzod azt játszol öcsémék így tolják semmi gond belőle.:) de péntektől open beta
  • gduck
    BF4-re gondolsz? Péntektől minden platformon bárki számára játszható lesz ;) Még xboxon is, hiszen ingyen LIVE hétvége lesz ;)
  • DarkSector
    Oda nem veszek gold-ot.

Csak azért kérdezem mert akkor gondolom pc-re is van.
  • Myselor
    hát öcsém egyik haverja accjáról töltötte söt az összes haverjuk exclusive beta,de angol accon le lehet tölteni :)
  • DarkSector
    Srácok ezt csak premium tagok játszhatják, vagy van sima halandóknak is demo?
  • Mr Manson
    PS4en jó lesz, hidd el :D
  • Mr Manson
    Sajnos az. 4 órát toltam most, semmi de semmi javulás BF3hoz képest ...
  • arty
    nemtudom nextgenen milyen lesz, de currgenen vicckategória
  • TDC Geronimo
    cod lehet konzolon szebb, de PCn meg se közelíti BFet. 8 éves HW erre képes ezzel a motorral. Ez a "fosbájt" az egyik legjobb nextgen engine a piacon, de hajrá :)
  • arty
    megnéztem

nekem ebből nem az jön le, hogy az xbox gyenge, hanem hogy a fosbájt méltó a nevére (ésmég a cod csunya, lol)
  • arty
    kérnék egy kisebb képet, ezen nagyon látszik, nem tudok koncentrálni
  • Renjike
    hát elég szar a felbontás és nemhinném hogy screenshot.
  • DarkSector
    Azt mondják szebb lesz pc-n a MGR.
    Ez szerintetek szebb? :D
  • DarkSector
    Leszopsz amúgy biztos lesz még. :P