XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Sziasztok!

Húsvétra srácaimnak megvettem a "Crysis3"-t, online vásárlás volt és futár hozta a dobozt. Kibontás után vettem észre hogy a játék csak német ill. török nyelvû.
Kérdésem az lenne hogy lehet e angolosítani, és ha igen hogyan?

Válaszotokat elõre is köszönöm!
Macccy
Kiccsit steampunk a játszó környezet, nincs abban semmi rossz. Tolja az is a hangulatot 😄

Oriic elveszett, vagy csak pihen vasárnap mint egy rendes ember? 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Profi kabelezes 😄

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

0Diaz0
Na mi lehet? 😄D Ugyanaz mint neked 😄

Dark : Jah,van sajnos. De ezt kell szeretni 😄

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
Van ám tyúkbél.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Mi az a kanji a képernyõn? 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Hja, sõt a 82-es is kicsi mert jobb lenne egy 106 centis, de ... de az egész történet - a pénztárcán túl - a felhasználás körülményeirõl szól, ha nem ül tõle 2 méterre vagy messzebb akkor 24" monitor oszt' jóvan. Azok amúgy is olcsók már ...

Személyesen azon a véleményen vagyok, hogy játékos felhasználásra nem vennék most nagyobbat VISZONT ha lenne mondjuk UltraHD (4k) tévé 40-45 coll méretben mondjuk 150-ért akkor azonnal váltanék. Persze nem lesz ... 😊

0Diaz0
1-1.5m-rõl ilyennek látom.. szerintem , nekem legalábbis elég ez ÍGY... !! ( kép )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Figyelj. Én amikor most bedöglött a tv-m.. 65centiseket néztem,néztünk.. elméletbe jó lett volna.. gyakorlatba mikor megláttam,kiborultam hogy milyen kicsi.. ezért lett 82centis.. ez így már fasza.. dehát, elég volt ezt a 100e-t is kicsengetni 😄

DarkSector
Mikor megszereztem az inygen AC3-at hirtelen ez csengett a fülemben....😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah bocs látom már, elírtam, szóval nagyobb lesz a pixelsûrûség.
jóra gondoltam csak rossz szót irtam le.

Elnézést. 😊

Macccy
NAGYOBB ... ne szédítsd már itt a népeket mer megõrülök ... 😄

DarkSector
Miben? melyik részében?

Ebben biztos vagy?
DarkSector
Írtam hogy igen az van amit macccy mondott, ezért jobban teszi ha vesz egy kisebb tv-t, ami ugyanúgy megvehetõ fullhd felbontással, (mert írta hogy nem elég nagy a szobája.)
Kis tv-t vesz, fullhd-st, annak kisebb a fixelsûrûsége mint egy nagyobb tv-nek. 😄

Pár percre próbálom értelmezni ezt a mondatot, eddig még nem sikerült, de processing... <#pardon1>
The Protector
+1

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Pontosan a pixelsûrûség, ezért kell kisebb fullhd-s tv.

Macccy
Ha "hardveres élsimítást" akarsz akkor ne hallgass itt ezekre 😊 és vegyél egy 22-24" méretû monitort lehetõleg fullHD felbontással! A lényeg a pixelsûrûség, ezt Steven Paul Jobs is megmondta! Kipróbáltam a múltkor a boxot a melóhelyen egy vacak 4:3 20" méretû monitoron. A tv nagy buli, de ha nézheted közelebbrõl - és nem szempont a tévéadások nézése - akkor vegyél inkább monitort szerintem.

DarkSector
Forza Horizon nincs ingyen?

DarkSector
Ja de õ azt kérdezte hogy mit vegyen, nem azt hogy van monitora már, és mellé vegyen-e tv-t, vagy rosszul fogalmazta meg mert én ezt értettem.

davidka003
Itt most arról van szó, hogy akinek csak monitora van az is nyugodtan vehet boxot, mert azzal is jó lesz. (22-23 colos minimum ajánlott)
DE persze ha van pénz akkor egyértelmû, hogy sokkal jobb, látványosabb 102 cm-en játszani.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Hát azért nem ugyanaz.

davidka003
TV-n tényleg jobb de 23 colos monitoron is teljesen vállalható. Végülis ha PC-hez jó akkor boxhoz is. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Vannak kisebb FullHD tv-k ha nem akarsz nagyot.

Harlekin
Defiance már van...
Na erre nagyon kíváncsi leszek,hogy válik be...
Feltéve ha majd indulnak a szerverek

DarkSector
Szerintem ha a valós képet akarod vissza vegyél egy TV-t, azon a legszebb a képe.

Rage47
Tervezem az elsõ konzolom megvételét. Minimum mekkora monitort javasoltok hozzá? 22"-ra gondoltam... Vagy jobb lenne egy TV? Nincs túl nagy szobám, szóval arra gondoltam, hogy a monitor is elég. Gondolom csak azt kell figyelni, hogy fullHD legyen a felbontása a készüléknek.
Tatyla
jó párszor kinyírt mondjuk még csak ismerkedem a multival 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Muttley
dö riöl krájszisz fen <#nevetes1><#nevetes1>

Just do it :)

Macccy
Fél-egy évig legalább még menni fognak, jönnek multiplatform játékok. Mondom kérdés mennyi ... Inkább a nagy stúdiók fognak szerintem rádolgozni. Kicsiknek nem lesz rá idejük ...

szega96
Akinek nincs pénze az újakra, azoknak nem hiszem, hogy jó lenne ha olyan hamar elfelejtenék a jelenlegi gen-t..

Ricsi234
hmmm.fake vagy nem?

TDC Geronimo
Viszont a lego city nemsokára lejön úgyhogy azzal elleszek egy darabig. Pár hónapig úgyse jön semmi a gépre 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Én azt remélem, hogy minél hamarabb lesz az átállás és 1 év múlva már elfelejtik a mostani platformokat és csak az újakra koncentrálnak.

Macccy
Szerintem halott is marad, mert (inkább ne legyen igazam) lassan tényleg kifuttatják a jelen generációt és emiatt hiába marad támogatott sok siker-engine mint amilyen az U3 is, ha a stúdiók az erõforrásaikat inkább összpontosítják majd a sikeresebb, újabb gépekre. Ráadásul könnyebb is lesz a méginkább PC közeli felállás miatt azokra dolgozni.
Háát szóval szerintem ez így marad, rosszkor jött ki ez a hardware.

Arra leszek majd még kíváncsi, hogy a váltáskor jobban fog e esni a PS3 -ra érkezõ multiplatform játékok száma (a továbbra is erõforrás igényesebb fejlesztés miatt) mint az XBOX 360 -ra (amire ugye egyszerûbb). Vagy egyformán mindkettõre meg fog csappanni ...

TDC Geronimo
Nem tépem, mert sajnos igaza van. N úgy elkúrta ahogy csak lehetett, legalábbis eddig elég halott dolognak néz ki :/

Macccy
Szerintem már nem, vagyis csak akkor HA a "vásárlást" kínai profillal még tegnap este 20:30 körül vagy az elõtt elkövetted. Ha ezt elmulasztottad, akkor már valószínûleg nem, vagy javítva szerepel a játék a kínai LIVE-on. <#shakehead>

Biztos ez az elsõ jele, hogy a kommunizmus véget ért Kínában!! Már nem közös az ACIII
<#nevetes1>

Macccy
Ez ha a kölcsönzés példát nézzük olyan, mintha a dobozos játékot odaadnád Pistikének, a haverodnak. Egy darab játék forog kézen, egy darabot is fizettél ki! Nincs BAN-ra oka senkinek.

(Pistike egy példa akart lenni, ez nem tükröz semmi féle elõítéletet a részemrõl)

teddymac
Kinai Ac3 még letölthetõ ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Mert én vettem meg nem õ és õ is játszik vele .

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Macccy
És akkor erre a 4 hónapra én gondolom - nyilván - nem játszhatok a GOD -okkal, mert akkor a license nála lesz, nem? Vagy lehet külön CSAK a MaxPayne 3 license -t transzferálni is?

És 4 hónap után én nyomok egy szigorú License Transfer -t magamnál és akkor leszipkázom tõle a dolgaimat vissza ahogy volt?

Macccy
Várj. <#wow2> Ha jól értem amit mondasz ... akkor ezek szerint ÉN pl. kölcsönadhatom a letöltött MAX PAYNE 3 -amat 4 hónapra a haveromnak és õ ilyenkor letölti a license -t és ÉN itthon tovább játszhatok a ... mittudomisén ... HALO 4 -emmel, ami lemezes? Tehát ilyenkor õ csak a GOD -oknak a license -jeit tölti át magához? És az ÉN accomba vissza tudok itthon lépni, miközben õ játszhat az én accommal a gépén mármint az ACCOUNT van a gépén, de a SAJÁT ACCOUNTJÁVAL játszik nyilván. Jól értem?

Myselor
öcsém veled AC3-zott.😄D mondom mi az a név?Tatyla?áh biztos csak véletlen.aztán nem xd Drissbox néven van õ
Ricsi234
Ha lesznek ilyen 1 vagy 2 napos trial gold kódok szólnátok majd?😄D
Átmeneti megoldás lenne..

orichalcos
Egyszerûen.

Én odaadom neked az accom adatait. Te letöltöd a profilomat a te gépedre, majd a beállításoknál rámész arra hogy licence transfer. Miután ez megtörtént, a Download history-ból újra letöltöd a játékot, amit én korábban leszedtem a saját boxomra. Ha lejött, kijelentkezel az én acc-omból, belépsz a sajátodba, és játszol a letöltött játékkal. Nincs ban, nincs figyelmeztetés, mûködik rendesen minden. Négy havonta lehet licence transzferelni, addig minden játékot letölthetsz a profilomról és használhatsz is. (illetve utána is persze)

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Amúgy ez hogy van pontosan, mert gyakorlatban még én se csináltam. Így az aki odaadja a játékot az nem tud játszani az õ boxán az õ profiljával, jól gondolom ugye? Ilyenkor a kölcsönadó - nevezzük A mind Aladárnak - Aladár profilja letöltésre kerül B mint Béla XBOX gépén és így játszhat Béla Aladár cuccaival, verstehen'? És ehhez az kell, hogy License transfer -t csináljon elõtte Aladár a saját boxán, ugye?

Tatyla
mawban a lányaim már ott elakadtak amikor valami golyót ostorozva kéne áttörni egy falat,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Mikor rádírtam live-on ezt még nem láttam, azért kérdeztem hogy mûködik-e...😄

DarkSector
<#puszi>