XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
Mi neked a rövid? 10+ órát mond mindenki rá.

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Baszott jó game csak rövid.Tegnap kezdtem és már kész(800 GS)és marad is mert ez az 1999 es mod vicc kategória...
Totti5
"PC-n további 700ezer kb."

Link?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
<#finom> 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
<#action> 😛

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
Akkor a gond router oldali.

Forza.

orichalcos
Semmi gond, most legalább tudod te is mi a helyzet. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

blackcalibra
Így is próbáltam természetesen, semmi.
DarkSector
Jól tudod. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Tudom pofátlan kérés, de valaki meg tudna dobni PÜ-ben egy 48 órás GOLD-al?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
Ahogy írtam alant: automatic beállítás kell, ami a DHCP klienst jelenti - ekkor a router automatikusan ad IP cimet az xboxnak, beállíttatja vele a DNS szerver címég (általában önmagát), az alapértelmezett átjárót (a routert magát). Tehát TÉNYLEG automatikus minden 😊

Viszont így távolról tuti nem fogok tudni neked két eszközön dupla port forwardot beállíttatni... ha találsz a routerek (thome és tplink) felületein upnp-re utaló bejegyzéseket, kapcsold be! Mindkettõn!

Forza.

blackcalibra
Naszóval.
Eddig volt net a Boxon is, volt "router" is, de az csak a T-Home saját cucca volt, ami egy, azaz 1. darab LAN kimenetet engedélyezett a netnek, amivel a PC volt megoldva, így ha azt akartam, hogy a Boxon legyen net, akkor a PC-n nem volt, ilyenkor a PC-be menõ kábel ki, a Boxhoz tartozó be.
Van ugyan 4. Lan port a T-Homos cuccon, de azokkal csak a TV-t lehet megoldani (mondjuk 4 szoba, 4 set top box + 4 tv).
Ezért vettem egy TP-LINK Routert, hogy ne kelljen állandóan a kábelt cserélgetni, mehessen a PC is és a Box is egyszerre, illetve hogy legyen mindkettõn "net" egy idõben.
Illetve legyen WiFi a telókon itthon, de ez most lényegtelen.
Most, hogy van Router, gondolom megváltoztak a megadandó adatok, csakhogy bármit is írok (lehet, hogy valamit benézek, és már eleve nem jó adatokat adok a Box beállításaiban), nem akar mûködni.
A teszten már az Xbox és a Network között elakad a dolog.
Tudom, hogy így marha nehéz segíteni, de leginkább az lenne a legnagyobb segítség, hogy a Box beállításihoz mely adatokat kell pontosan beírni a Router "adatlapjáról", amit a böngészõ címsorába a 192.168.0.1 beírásával lehet elérni.
Na mindegy, majd csak sikerül, kipróbálok még pár variációt.
arty
veszeg a korábbi thome beállításod kavar be 😊

minden automatic legyen (gondolom ez a DHCP kliens mód, amikor kér IP-t a routertõl)

Forza.

Macccy
Fúúúú én az elõbb megint felkaptam a vizet AKKORA bugos szar néha. Így ahogy mondjátok amúgy, hangulat és bug váltakozik, meg sajnos a copy-paste asscreed, bár eddig a sorozatból ez a legjobb story nekem.
Lovagolok baszki a menekülõ generális után, asszongya a játék (a félmásodperces kiírással) hogy lõjjem Y gombbal a hájlájtolt' puskaporos hordókat ... Hát bazmeg hiába nyomtam, nyomogattam, hol csinálta hol meg nem ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Márminthogy eddig ment router nélkül, és most szereztél router-t és azzal nem megy?
Vagy most kötöd netre elõször?

DarkSector
Most nem értem az egészet, eddig a boxba simán csatlakozott a net, és most van egy routered?

blackcalibra
Tehát:
Kábel csatlakozik, routerben a "2" számú LAN portba.
A másik vége elér a Boxig (a félreértések és a további fölösleges gyenge poénok végett említem <#nevetes1> ).
A box érzékeli, hogy kábel van csatlakoztatva, "Wired Network" pipálva.
Belépek.
"Configure Network"
Namost, egyértelmûsítsünk, lehet így könnyebb segíteni, kevesebb fölös kört kell futni.
Tehát a "Basic Settings" belül mi az, amit nekem, saját kezûleg kell beállítanom?
Illetve a másik fül, az "Additional Settings".
Namost amíg nem volt Router, szépen be volt állítva a T-Home megoldással, de így az istennek sem megy.
Amúgy tudom, hogy magamat szívatom, mert már annyira bekavartam magam ezzel, hogy azt se tudom, mit hova írjak a Router beállításokból.
Macccy
Naaaa ... Naaaa ... Egy Remedy az Remedy és a LINK-ed sem helyénvaló, mert fogyott az, a hír túl régi, új cím volt így nem is csoda amit ott írtak. Azóta meg konzolon fogyott belõle cca 1,3-1,4 millió darab és PC-n további 700ezer kb.

TDCGeronimo: Így ahogy mondod, Alan Wake gyöngyszem, folytatás a must have!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Rövid a káábel. 😄

arty
mi a gond konkrétan?

Forza.

DarkSector
Routerbõl a kábelt elviszed a boxhoz bedugod oszt ennyi.

blackcalibra
Üdv Urak!
Képben van itt valaki a Ruterrel kapcsolatban?
Az istennek sem akar összejönni a csatlakozás a Boxal.
Pc kábellal, telefonok WiFivel hibátlanok.
De a Boxra az istennek sem sikerül rávarázsolni, lehet valamit a Router opcióban kellene engedélyezni/beállítani, de már kicsit besokalltam ezzel.
Jó lenne valaki, aki vágja a dolgot.

Egyébként ha a profil be van jelentkezve, de nincs a gép csatlakozva a netre, attól még ugyanúgy lehet gyûjtögetni az acsikat, jól gondolom?
Totti5
Magasan viszi az ápr. 1.ét 😄😄😄😄
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1208&article&%20BioShock%20Infinite]BioShock Infinite teszt[/url]

DarkSector
Hitman Abszólutin megéri. 😄

DarkSector
Igen pontokban olcsóbb minden, de nemtudom most 4-5 másik játék kéne inkább. 😄

arty
hitman pontokkal elvileg olcsóbb lehet (880 mspont)

Forza.

davidka003
Az is annyi volt egyébként de az abszolút megéri akinek bejön ez a fajta stílus.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
ja akkor az lehet nem akció, de szerintem Hitman A az akcio

davidka003
Dark souls 3k volt már 1 hónapja is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Hitman Absolution is 2990ft. 😄

DarkSector
Megint akciók vannak?
Mert a Dark Souls mint nézem 2990ft, és én többre emlékeztem...ez most akció vagy csak simán olcsósodott?

arty
revelationsban volt egy olyan bugzódásom, h karakteremmel vittem egy testet (nem spoilerezek) és PONT a cutscene indulásakor nyomtam meg a ledob gombot....

namost az egész cutscene alatt az a test ott repkedett, vibrált, ugrált, kuszott ki/be a képrõl, miközben ment a vérkomoly diskurzus a karakterek közt 😄DD totál elnullázta azt a "szálat", még most is csak röhögök belül, ha visszagondolok - pedig ott drámának kellett volna lennie 😄

Forza.

arty
új vásárlóknak ez természetesen jó!

de hogy éreznéd magad egy 12k-s elsõ kiadással a polcodon? 😊

Forza.

szega96
Itt is ez van amúgy 😄

Tatyla
AC III-ban a multi nekem nem tiszta na ha én kiszúrom az üldözõt hiába nyomogatom az X-et mégis meg tud ölni, fordítva meg simán leütnek,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Totti5
Tegnap folytattam, lassan a végére érek... egy nagy gond van vele, bugos. Megöli a jeleneteket. Van ahol minde klapol, minden okés, életszerû, nagyon jó, aztán másik jelenetben az éppen kátszínen beszélõ emberen egy NPC átsétál... aztán egy másik... aztán megint kátszín és megy a cselekmény, majd látod hogy emberek teleportálódnak a háttérben.

Valahol nagyon elcsúszott ez a 3. rész a minõségellenõrzésen. Túl sokat akartak aminek a vége felemás munka lett.

Story amúgy tetszik feelinges, és most volt bõ 1 órás Desmond részem is, meg most már igen komolyan képben van Washington is.

Kevesebb dolog kellene bele az jobban megcsinálva, és hasonló minõségben mint a 2. volt. Vadászat, tanya menedzselés kb semmi értelme, hozzájuk sem értem és már a vége fele vagyok. Hajókázás is annyira opcionális, hogy ha én nem megyek oda és nem indítok küldetést akkor szóba sem jön. Bele kellett volna jobban szõni.

Ami rettentõ idegesítõ az a buta AI. Desmond résznél volt nagyon dúrva. De ez is olyan hogy van amikor jól mûködik, van amikor meg nem.

Remélem a következõ részt jobban összerakják, amit ugyan úgy 0day fogok megvenni, mert imádom a szériát, de még egy ilyen kisiklást nem akarok látni.

Connor történetét kedvelem, jól fel van építve, beleillik az Amcsi világba és korba. Jobb Assassin mint Ezio volt ( haragból, bosszúból nyomja ), más szempontból meg felszínesebb persze.

davidka003
LINK
PC-s verzió meg nem teljes áron ment ha jól tudom.

#134116: Én meg ugye el se kezdtem, jó lesz ez így felturbózva. Tuti nekiállok.
Zavvi-n az elõrendelt ár az garantált ár? Szal nem fog drágulni azoknak akik elõrendelték?

Totti5
Annyira talán nem fogyott jól... újra kiadják. Mentségükre elég masszív lesz, felér egy küldetéslemezzel a hozzácsapott tartalom + rengeteg javítás. Így már komolyabban neki fogok állni, mert amúgy jó játék.

TDC Geronimo
Alan Wake gen egyik legjobbja és mi az, hogy nem volt pénzügyi siker? Bõven behozta, amit belefektettek, PCs verzió kb 1 nap alatt behozta a ráfordított összeget pl. Akkor kapok majd agyfaszt, ha MS moneyhatteli köv részt megint új boxra és lehet várni pár évet mire kijön pcre...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

davidka003
Alan Wake-et? Bátor vagy, hogy elõrendelted. 😄
Nem tûnt annyira jónak megjelenés elõtt.
Sajnálom, hogy nem lett pénzügyi siker, mert a játék maga nem rossz.

szega96
AC3 multit vagy Black Ops 2-t nem akar nyomni valaki?😄

Macccy
ACIII
Amitõl féltem, bekövetkezni látszik: ez az Assassin's Creed III számomra lehet ismét annyit fog érni, mint amennyiért hozzájutottam kínából. Az eleje valami elképesztõ, fantasztikus, csodálatos, hihetetlen - kétszer kivertem - az operaház és a hajóút az amerikai kolóniákra! Aztán ... assassin's creed Copy+Paste <#ticking> ... Nem írom le még ennyibõl, mert végig viszem, ha már ezért politikai menekültté vált Gong Lee nevû profilom. Sõt remélem lesz még sok olyan epicness!

Macccy
Na most utánaolvastam - megint - ennek a dolognak mélyebben. Pusztán az amit Oriic linkelt (nem kamuzásból, hanem LINKbõl) az még nem magyarázat erre, angolul se, VISZONT nemzetközi nem túl régi fórumokat bújva is az derült ki emberektõl akik megkérdezték a Microsoft Support -ot, hogy a jogi lehetõség VALÓBAN adott erre!

Kettõ (2) darab digitális licenszet kapsz minden játékkal a vásárláskor:
1. Content License
2. Console License
A Content, azaz tartalom licensz, az Xbox Live! gamertag-edhez kötõdik amellyel megvásárolod, mindig azon marad, nem átadható, örökös mint a szegénység!
A Console licensz viszont oda töltõdik le elsõre, ahová elõször letöltöd a játékot és EZ teszi lehetõvé a konzolon lévõ többi felhasználó számára a játék/dlc használatát! EZT lehet transzferálni négy havonta, errõl beszél Oriic is helyesen. <#kacsint>
Amit én eddig nem értettem az az, hogy ahhoz hogy havernak kölcsönadjak játékot ez a második Konzol Licensz ad lehetõséget. Transzferálni kell a Tartalom Licensz tulajdonos profillal a másik konzolra a Konzol Licenszt és ezután a Tartalom tulajdonos profil még mindig beléphet otthon a saját Xbox gépén és játszhat vele. A Konzol Licensznek hála pedig a haver szintén saját profiljával játszhat, SÕT másik profilokkal is, mert ott maradt a Konzol Licensz. Ez csak akkor lehet hátrányos kölcsönadáskor, ha a Tartalom Licensz tulajdonos gépén más is szeretne játszani a játékkal. Õ nem tud. (rebesgették fórumon, hogy tud egy trükkel, de az már egész biztosan nem jogtiszta móka)

Bocs Oriic, hogy nem hittem neked, de azért ez így tényleg nincs leírva ott a Support oldalán sem. Ott ugyanis nem is feltételeznek kölcsönadást, csupán javítás/meghibásodás esetén gép-költözést.

arty
onnantól õ a gépén csak akkor tudja a cuccokat használni, ha online van (azaz kapcsolodik lájvra) + a gépén lévõ többi account asszem már nem tudja használni a tartalmakat

Forza.

arty
idióta japók(?) nem hallottak még a peccsrõl? komolyan, mintha még mindig a ps2 érában élnének... ujrakiadás 😞

(jójó, tudom, hogy egy fizetõs pecs nehezebben csuszna le a torkokon 😄 )

Forza.

Macccy
Csak a beérkezés/postázás napján vonják le az összeget a számládról, én ALAN WAKE -et rendeltem így tõlük.

Tatyla
de ha én át transzferelem a cimborám licencét abból neki származhat valami kára vagy hátránya?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

teddymac
Várom....

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

davidka003
Zavvi elõrendelés hogy megy amúgy, tudja valaki? Rögtön levonják a pénzt? Vagy ha megjelenik akkor vonják és küldik is? Vagy csak emailt küldenek, hogy rendelhetõ?

davidka003
Most ingyenes a postaköltség viszont 2 hét is lehet mire megkapod a cuccot.

Dragon's Dogma-val nem játszottam, mert mondták, hogy jó de például unalmas benne az utazás, mert nincs gyors utazás.
Például ez is javítva lesz. Ez egy újrakiadása a sima Dragon's Dogma-nak csak most lesz benne pár új cucc, meg fel lesz javítva az egész.