XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi azért.
Más valakinek esetleg? 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy jó idióták, tegnap (04.04) kaptam tõlük emlékeztetõt, hogy van egy még fel nem használt kódom és épp most néztem meg az apróbetûs részt az e-mailben: "Discount code is valid until 31st March 2013." 😛
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"The promotion code you entered is invalid or not applicable to the contents of your basket."
Pedig Darksiders II van a kosárba például, szóval sima játék. Mégegyszer beírva és leokézva pedig nem csinál semmit.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
-X-ray kombó nincs, de ugyanúgy mûködik itt is ,mint MK-ban, tehát ha betelik alul a 3 egységnyi csík,akkor egy extraerõs támadást tudsz beadni. Illetve itt is felerõsíthetõ egy alap speciális mozdulat egy csík feláldozásával.
-Nincs kivégzés, vér elvétve akad
-24 karakter van(12-12 jó/rossz),most fejbõl fel nem sorolom õket.
-Csak DC karakterek vannak, Ironman meg Marvel
PSN ID.: Beegabor
- 1-az-1ben MK 2011 az egész?
- X-ray combo van?
- kivégzés van?
- mi lett végül a teljes karakterlista?
- Ironman is van? 😊
Just do it :)
PSN ID.: Beegabor
El kell dönteni mire veszel telefont... flash szar játékokra vagy telefonálásra/navira/videó és fénykép rögzítésre. Utóbbit választottam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sony felejtõs.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Most megint telefon topic lesz fél napig ...?
Najó ... Navigációra mind a HTC, mind a Samu kiválóan alkalmas, gyorsan találnak holdat úgy tudom és nem röcög. Sony gyárt még mobiltelefont? 😊 ... iPhone -t nem is merek javasolni, mert csak elhúzódna a téma.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"The demo ran on a £700 AMD graphics card"
-.-
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Samsung Galaxy S3
Sony Xperia T
HTC One X 16GB
GPS funkció mennyire használható ezeken a telefonokon? pl IGO

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Android:
Mostani generáció:

Ezt nem akartam már külföldrõl rendelni, mert az is megint 2 hét. Már nem akartam várni. Bõven jó ígyis. 😄
De tegyük fel hozzácsatizod a tv-hez, hol fog az olyan minõséget tólni?
Ne mondja nekem valaki hogy egy kis gép még ha i7-es proci is van, megközelít egy fixhardveres kozolt.
Pláne nem az Exclusive-okat amikbe nem kevés melot fektetnek, a nagy konzolok már simán kipaszírozzák az 1080p-t majd.
És ez még egye fene, de a sok más dolog, ami egy nagy konzolon van-mûködik, a Razer-en meg nem, ha csak a kiépített hálózatra gondolunk psn-xboxlive már sokat számít, hiszen azért lesznek páran akik jórészt számításbaveszik hogy na a haverok psn-en voltak veszek ps4-et hogy megmaradjon az accountom, stb, persze nem csak ez a lényeg de ez is számít...
Blúréj filmek, stb...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Az EA elsõ számú célközönsége ugyanis olyan játékosok, akik egy generációs ciklus közepén veszik meg a konzolt, és általánosabb címeket vesznek, mint a FIFA, vagy a Call of Duty. Cousins szerint a játékosok rájönnek, hogy ezek a játékok lassan tableten is teljesen általánosak lesznek: akkor hát minek vennének konzolt?"
Mindig ezekkel a mobil szarokkal pedáloznak, ki a faszom venne egy zsebnintetndót, mint egy fullextrás tv-konzolt? WTF? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Engem is elkap a részegség után. 😛
Itt a nagy gépigényû játékok a kérdésesek, hogy mennyire lesz kompatibilis.
Amúgy örülök nagyon a mai napnak.
Jött 3 játék:
F1 2011 ~ 2200 Ft (Zavvi)
Max Payne 3 ~ 4200 Ft (Zavvi)
Dark Souls: Prepare to Die Edition 3700 Ft Magyarországról.
Dark Souls-t mikor beraktam elkapott újra az a bizonyos HANGULAT. <#worship>#worship>
F1 2011 meg jónak tûnik. Grafika okés, jó lesz néha menni 1-2 kört a kedvenc pályákon.
Vagyis kb 1600MP menne el.
Áprilisi "punchcard" akció:
- Játssz bármilyen Arcade játékkal, összesen 20 órát.
Ha teljesíted, a jutalom: Exklúzív avatar item
- Vásárolj Marketplace-en 4 db Arcade játékot (min. 400 pontosat)
Ha teljesíted, a jutalom: 1 hónap Gold Live tagság
- Költs el 3200 MS pontot Arcade játékra.
Ha teljesíted, a jutalom: 800 MS pont
Zavvi
10%-os kóddal szerintem nem olyan rossz vétel. Legjobb verekedõs játék amivel az ember hónapokat elvan.
Future Soldier 2990 Ft
Hallani ... Halkan ... Aztán elhalkul, sõt el van vágva (!) amint script trigger következik be. Aztán kuss. Nincs aláfestõ zene se. Kevés epicnek szánt momentum közben van igazán jó aláfestés. Az elején az opera, na az! Az isteni volt, ott állt a bré! Azóta semmi ...
"Még szép hogy az indián nyelvet nem szinkronizálták le! Ezt el is vérom a szériától"
Félreértettél, vagy én voltam félreérthetõ. Nem az a baj, hogy natív nyelveket beszélnek benne, ezt én is szeretem. Steven Seagal filmjeit is imádom a sok indián hablaty miatt, megadja a hangulatot, emiatt is nem akarom letenni a játékot! Viszont a bajom az, hogy EGYSZERRE kellene olvassam a feliratot indián barátaink és a történet megértéséhez és ezzel egy idõben reagálni a Tutorial valamint a Mission Objective kiírásaira. Rémesen szar tervezés, ha történetet akarnak vezetni, addig ne legyen már "Press Y and RB to be able to press X and meanwhile hold A to kill the bear" 😊
"Bugokkal ne foglalkozz, nem éri meg fennakadni rajta mert sok van benne, túl sok..."
Sajnos nem tudok elmenni fölöttük, pedig ÉN tényleg nem tartom magam ilyen szõrözõsnek, de ennyire bugos játékkal még esküszöm nem találkoztam 3 év XBOX alatt. PC-n régebben voltak. A mozgást is próbálom úgy nézni, hogy azért itt eléggé bonyolult dolgokat csinál, emiatt nem is akarok szigorú lenni a rendszerrel, na de a korábbi részekben is majdnem ennyit tudott, mégsem volt ennyi baki.
Amúgy most abbahagytam, kész. Nem azért tettem le a kontrollert, mert jönnöm kellett dolgozni, hanem letettem mert megint összefutottam egy régi visszatérõ ismerõssel: a "tépkedd le a wanted plakátokat a házfalakról" kötelezõ (!) küldetéssel! (facepalm) Kötelezõ! ... Ehhh
viszont konzol piacon jelenleg nincs jobb
tisztán Sniper gamma
és ez is tény 😊
Just do it :)
Még szép hogy az indián nyelvet nem szinkronizálták le! Ezt el is vérom a szériától, hogy mindig az adott világ nyelvén mondja a dolgokat.
Bugokkal ne foglalkozz, nem éri meg fennakadni rajta mert sok van benne, túl sok...