176910

-
Az más, akkor átruházzák a gép ID-jéről a tiédre....a licenszeket, az hogy letöltöd az accountját, önnmagában nem végleges megoldás. -
szerintem nem mert ha beszarik a boxod és veszel egy újat akkor nem bukod az accot... -
ha másnak átadja az nem jár bannal?
az tiszta?
-
az account teljesen tiszta semmilyen mókolás nem volt vele soha mert a srác alapból retteg az ilyesmitől -
3002 xd -
3001. :) -
Jah én is akartam írni.
RÉMKATICA. :D -
Híradó: "Ellepte az országot a Harlekin ... katica" :D -
cimbid elég "okos", ha accra vette jódrágán a cuccot, utána meg accot eladja töredékáron ...
én a banhammer árnyékában már idegen profilt se mernék venni, MS képes és odacsap. -
3k:) -
2000. -
1500! -
1000ft? -
egy cimborám (ILR),el szeretné adni a live accountját,ezek a játékok vannak rajta:
Crysis 2
Gears of War 2
Test Drive Unlimited 2
TEKKEN 6
Battlefield: Bad Co. 2
SplinterCellConviction
Trine 2
Mass Effect
Fight Night Round 3
Need for Speed™ SHIFT
GTA IV
Assassin's Creed
Borderlands
STREET FIGHTER IV
Resident Evil 4
Bastion
Fruit Ninja Kinect
The Gunstringer
Carnival Games: In Action
Tomb Raider Underworld
Fable III
Sacred 2 Fallen Angel
Alone In The Dark
Dark Void
Open Season
Dance Central™ 2
Kinect Sports
Viva Piñata: TIP
Kinect Adventures!
Halo 3
MotionSports: Adrenaline
The Orange Box
Fallout 3
MGS PW HD
Assassin's Creed II
The Witcher 2
Metro 2033
Darksiders
TDU2: Harley Davidson Fatboy Lo
TDU2: Ducati Desmosedici RR
TDU2: Ducati Diavel Carbon
Kinect Party
Skyrim
Dragon Age™ 2
Oblivion
Halo: Reach
DiRT 2
Call of Juarez
TC's RainbowSix Vegas
TC's GRAW2
Tomb Raider:Legend
Resident Evil Operation Raccoon City
RESIDENT EVIL CODE: Veronica X
RESIDENT EVIL 6
Dead Island
Left 4 Dead 2
Max Payne 3
Civilization Revolution
Tomb Raider: Anniv.
Your Shape™ Fitness Evolved 2012
Alan Wake
Dungeon Siege III
C&C Red Alert 3
Bulletstorm™
Borderlands 2
Crysis
Assassin's CreedŸ III
Far Cry 3
Forza Horizon
CrysisŸ 3
Michael Jackson The Experience
érdeklődni privátban -
Iskolában is tanítják az olvasást. Lásd banner. Ennek tükkrében beszélgessetek........ -
srácok valaki GTA Online?:)
gamertagokat várok.
én 35vagyok első karim,van 235k-s házam egy drága kocsim és 1millióm tudok helpelni kezdőnek is egy kis pénzt is adhatok ha akarja ^^
teljesen jó az online csak arra kell figyelni kilépéskor visszakell a singleplayerbe lépni,és amikor nem talál felhőt nem szabad erőltetni a belépést. -
ha be van regisztrálva a gépem hol tudom megnézni ms oldalán hogy meddig van rá garancia? -
Üdv!
Netkábellel van összekötve a rúter a box-al. Miért van az, hogy egy idő után ledob live-ról? Régebben nem volt ilyen, de mostanában nagyon gyakran csinálja. -
Nem maradunk ki, csak le kell porolni a sarokba vágott PS3-at :-D -
Aki akar kimarad. Én majd veszek PS3-at egyszer. -
vg #142696 Beyond Two Souls végigjátszást nézve :
Kár, hogy ebből kimaradunk.
-
Mostmár örökre benne lesz az emberben, hogy bármikor jöhet a banán. :D
Kár volt warezolni a Raymant. :DD -
ForzaHorizont szinte minden nap nyomom, online.
Tegnap volt egy elfehéredésem (alapvetően már lesz*arom, de mégis...), hibát dobott a live h bizonyos tartalmak nem elérhetőek átmenetileg.
Az érzésért anyád-MS. -
Eddig nem, tegnap előtt is bedugott netkábellel toltam, természetesen dobozos, eredeti játékot! -
Akkor az első variációm él: forog a szerencsekerék, ki tudja hol áll meg. -
Én is az vagyok... :) És? Kaptál bannt? -

ja ja mehet délután...Remélem nem talál ki asszony irányított szabadidőt és ráérek.Úgy is húzni kell ezt az új karaktert! -
Az igazi szőke koala!
-
Igazad volt b*szki, nagy poén tud lenni ez a GTA Online és már értem miért akartok minden este leülni elé, a 'ploblémák' ellenére is! 
Harlekin: Macccy vigyázz!! Van az úton egy kivilágítatlan golfautó, nehogy eltrafáld, itt ahogy átjössz a vasúti síneken!!
Macccy: Oké!
...
Macccy: Basssszki, és MEGVOLT!!

A Doki nem tudom szokott e ide járni, de vele is nagykirály volt, amikor kihoztuk a rendőrségi telepről a pink Challenger-ét! Kooperált a szőke nigger és a szőke suna! Holnap (ma) megint tolhatnánk pár missiont ha lesz! -
Ezt hívják Content License-nek és Console License-nek. Console License 3 havonta transzferálható. -
Tyrant01 #142686 Hülyeségeket nem kéne írni, ha nem tudod hogy van.
Profilhoz és a géphez is kötve vannak a megvett játékok.
Ha odaadom a profilom, letöltheted az össze megvett játékom, de játszani nem fogsz tudni a saját profiloddal, csak az enyémmel. /csak ha nyomsz egy licence transfert/
Viszont, ha odaadom a gépem a játékaimmal a profilom nélkül, bármilyen profillal játszhatsz velük. -
Egyik acsi hunteres csávót is bannolták. Pedig neki valami 300.000 körül volt a G score-ja.
Másik srác meg írta, hogy 50+ megvásárálost Live-os játéka volt és bant kapott.
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy csak azt nézték, hogy megvetted-e az ingyen játékokat és mondjuk azoknak az 5%-át bannolták.
Nem merték meglépni, hogy mindenkit bannoljanak, viszont ez elég volt, hogy soha többé ne merj próbálkozni. -
Akkor Ödönke vagyok asszem... simán elköltöttem már 50k-t, most 15k van az egyenlegemen, meg legál játékból szerepel kb. 60 dobozos a listámban. -
Véleményem szerint lesz@rják, hogy ha valamit letöltöttél "kevésbé legális" módon akkor azzal utána mint csinálsz, játszol, vagy nem. -
Mert a szerencsekerék ott állt meg.
Bizonyára van egy szabályzat, ami szerint végzik a szűrést.
Lehet, ha Ödönke már elköltött 48000 MS pontot, akkor 1 kihágásért nem piszkálják. -
Akkor miért csak páran kaptak bant? -
A kreált profil pedig a géphez csatolva az MS adatbázisában. -
Renátó1985 #142679 Ezt tudom cáfolni! Régebben kb 2 éve volt az az okosság, hogy lehetett olcsó MS pontot venni profillal adták. Én az összes profilt letöröltem aztán ugyanúgy működtek és a mami napig is működnek az arcade játékok a gépemen. -
Ettől még a CSUNYA profil járt a GÉPEDEN. Erről is van nyilván history. És ha egy leválogatás feltételei kidobják a te profilod/géped, akkor BAN. -
Nem értem.
Ha megszünteted weben a profilt, arról a KIHÚZOTT X-nek honnan lesz fogalma? Attól még az offline profil ott van a gépen.