XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még szép hogy az indián nyelvet nem szinkronizálták le! Ezt el is vérom a szériától, hogy mindig az adott világ nyelvén mondja a dolgokat.
Bugokkal ne foglalkozz, nem éri meg fennakadni rajta mert sok van benne, túl sok...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nem tudjátok, ha külföldön vásárolok a gépemhez lemezeket, akkor azok futni fognak-e? Gondolok Angliára, németekre stb., mert ha jól tudom az USA az teljesen más kódolást használ.
elõre is kösz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha érdekel valakit.
My streams: https://beam.pro/oriic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most a pajtában alszik, megérdemli ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Mit mondhatnék, próbálnám megszeretni, mert indiánkodás, rókák és amerika ... de ez még mindig egy hugyszar. Vegyük az állatokat. Bug például több van mint róka és nyúl együtt! Connor felakad, rossz a ragdoll, rossz az erdõ ... Rossz a rendezés is sok helyen, bár ez számomra az egész sorozatot végigkíséri úgy tûnik, semmi epicness-t vagy szívszaggató szomorúságot nem éreztem még akkor sem amikor Pocahontas-ra ráomlott a szalmakunyhó. Semmi. Várom a katarzist, tényleg, I'm ready!
A grafika is hullámzik, egyszer arra gondolok "Hú ennek az Xbox-nak tényleg vége már" aztán szintén REALTIME olyan erdõ részbe érek ahol behuggyozok annyira érzem.
Bugok ... Mozgás ... Rendezés ... Látvány ... mi van még ... ?
Zenével sajnos ritkán találkozom, akkor is hiába törte magát a Boston Philharmonics mert a szar rendezés biztosan elnyomja valami robajjal vagy bekiabálással.
Ja ha már a kiabálásnál tartunk: Tegye fel a kezét itt az aki tud wacsati-ul, vagy Navajo-ul, vagy amit ezek beszélnek? Senki? Ti sem? Értem. Nos akkor biztosan nem bennem van a hiba és mivel kaméleon sem vagyok, ezért nem értem mi a szájbatekert mocskos fffülcimpáért kell így csinálni, hogy hablatyol Connor és közben olvassam a feliratot ÉS közben olvassam a mission objective-eket és közben B-B-X-B mert jön a medve!!?
Szóval én próbálom megszeretni ... várom a történetet. Haytham akkor tehát most
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jack anya kell neki meg RCA apa.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kb 300 forint
Van valami átalakító, hogy a nyamvadt jack dugós hangfalamat használjam xbox 360hoz? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem ... Kínában szerintem kivégezték ezért ... <#violent>#violent>-----'<#kuss>#kuss>,
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Valahogy nálam hányni tudnéák a villodzó árnyékoktól, van pár játék amiben van ilyen, nem tudom miért, de rühellem.
Az erdõ sem szép, nekem semmi kedvem nem jött meg hogy állatokra vadászak, pedig jobb is lehetett volna, de a havas területekkel is ez van, azt hittem jobb móka lesz, engem annyira nem varázsolt el. <#schmoll2>#schmoll2>
Hûha, akkor ez a Connor (bárki is lesz) valószínûleg nálam mínuszba fog menni, mert az ACII-B alapján nálam Ezio sincs sehol ... bár lehet az emlékeim is megrozsdásodtak ...
Ez is az amerikai töri miatt érdekes, de hát én még nagyon elején vagyok.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szól a dal: Szeretlek is, meg nem is. Tudod így van ez....
Dühös vagyok, közben 2 napja csak AC3al játszok és egyhuzamba lenyomtam a második felét.
Kezdjük azzal hogy hiába csináltak egy óriási sandbox játáékot hihetetlen nagy és szép helyszínekkel, ha nincs értelme kihasználni.
Vadásztam? elején fél órát amikor tutorial elmondta a dolgokat. Késõbb volt értelme, van célja? nincs.
Assassinok képzése? öszintén fogalmam sincs hogy hogy vannak benne. 1 db emberem valahogy lett, aki véletlan játékba hoztam így a vége fele... volt értelme? semmi.
Tanya menedzselés, kereskedés. Van bármi féle értelme is? nincs. Foglalkoztam vele? egy percet sem.
Bomba készítés stb... van bármi értelme? nincs. Szükség van rá? nincs.
stb... ezek mind jó dolgok lennének, szerves része a játéknak, ha lenne a pénznek értéke, és értelme, de nincs. Egy árva fityinget nem kell semmire elkölteni, így értelme sincs termelni, eladni, kereskedni, vadászni. Felszereléseket venni nem kell, mert alap fegyverekkel simán végig lehet játszani, így a boltoknak, eladóknak sincs semmi szerepük. Szóval van benne csomó minden, aminek semmi értelme, a játékos úgy megy el ezek mellett mint ha ott sem lenne, de a fejlesztõk csomót dolgoztak vele... feleslegesen. Nincs semmi értéke a pénznek! Óriási hiba.
Viszont a fõstory az megint nagyon jó volt. Kiváló a kezdés Haytham Kenway karakterát szinte mindenki imádta, annyira karizmatikus és annyira jó az õt játszó színész. Simán õ volt a tavalyi év legjobb férfi karaktere.
Aztán Connor storyja is jól indul, majd ellaposodik... na ott hagytam abba a játék 3 hónapra. Most folytattam, és a játék utolsó haramda olyan lett amit nehéz volt letenni. Érdekes mód valahogy a vége is összeszedeteb lett minden szempontból. Nagy fordulat volt amikor Haytham ismét képbe került.
Csak volt tengeri csata a storyban is. Na az valami elképesztõ hangulatos volt, nomeg látványra sem utolsó. Desmond is bõven szerephez jutott, jók voltak azok a részek is, szépen ment a story elõre és jöttek az infók a végkifejletthez.
Connor story vége teljesen rendben volt, igazán megkedveltem a tagot. Teljesen más ember mint Ezio volt, ellentétek. Õt a sors tette azzá ami, máshogy kezdõdött el az élete, ami alapjaiban rányomta a bélyeget. Kár a kettõt hasonlítani is, értelmetlen. Persze nyilván ez a karakter nem mindenkinek tetszik, de nem rosszabb mint Ezio, vagy Altair, csak más sors. Ettõl szép az AC széria, ilyet is bevállaltak és ilyet és láttunk.
Desmond story is kapott egy végkifejlettet, amit szépen megcsavartak, így kérdés, kérdés hátán a záró képsorok után, még akkor is ha normálisan le lett zárva, de még sem😊 nincs ennek még vége! Jól csinálták na. Ezzel sincs semmi gond.
Idézem magamat:
"AC2 mennyi is volt? 10/10 körül lehetett. AC:B 9/10. Mivel a játék fele szó szerint semmi, és semmit nem fejlõdött, így attól függetlenül hogy imádom, és nagyon tetszett ez csak 7/10 pontban ( Revelations ). Ha a felétõl kellene nézni, akkor 9/10 a story miatt."
Nehéz helyzet... ha beleveszem a bugokat, hogy nagyon ráfért volna a polír, hogy így totál felesleges, értelmetlen tartalmat, akkor 6/10.
De a fenébe, megint visszajött a cucc és megint olyan 2. félidõt produkált, hogy nem lehetett letenni és feledtette az összes baját. Egyszer gyönyör, máskor kétségbeejtõ amit mutatott...
7/10
Nagyon várom a Black Flagot. Remélem nem vesznek el a felesleges tartalom gyártásba és változatos, hangulatos lesz, gyönyörû helyszíneken, talán egy kicsit könnyedebb, kötetlenebb storyval és helyszínekkel.
Vegyem vagy ne vegyem a Washington DLCket? ez itt a kérdés...
<#wow1>#wow1>
És most jöttem rá, hogy vettem még januárban egy WITCHER 2 EE-t is és azt még el se kezdtem! Rútul vesztésre állok a játékhullámmal szemben ... <#guluszem1>#guluszem1>
De amit eddig megtudtam róla az szinte egybehangzóan jogtiszta, sõt így a kétféle (content/console) licensszel már világos is!
(asscreed3, darkness2, batmanAA, resi5)