XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
rendes vaku. naja...

Forza.

DarkSector
Ez megy, próbál mindenki betörni, és egy szeletet a tortából, meg mindenki a Sony-Microsoft végét hirdeti, azt kár hogy eddig a megszokott gépek hozták az ígéretes dolgokat.

Ez a WiiU hogy majd hardcore-abb lesz meg az android vackok hogy nem a grafika számít hanem a mobilitás meg a sok faszság, amiket jósolgatnak.
Azt nagy bukta lesz az egész, nem mintha nekem érdekem lenne, ha sikeresek lennének sem gátolnának meg hogy Sony-Microsoft mellett voksoljak vásárláskor, csak hát azért nem lesz szarból vár.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja ez télleg igaz, nagyon nyomták a Wii-t az Alien-el kapcsolatban most meg azt olvastam, mert látni nem láttam hogy a Wii-s változat kritikán alluli lett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Biztos nem merül le egy óra alatt 😊, gta3 már psp-n is volt

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Totti5
2012 közepe

"Wii U Aliens: Colonial Marines is best-looking version "

Most:

"Sega informing (german) retailers - No more Aliens: Colonial Marines for WiiU"

<#sniffles>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Csak nekem nem sikerült még megoldanom, van android 4-em már csak tudni kéne hogy hozzam össze a kntrollerrel egy részletes leírással pl.

Botond
Ez melyik angry birds? 😊
Harlekin
jah most nézem.beszarás
arty
ehez már a kezdetek óta adott "minden" és mégse.

Forza.

Totti5
Tapasztalat? láttad? az új modellt? mihez képest?

"Megérkezett ugyanis a Sony legújabb csúcsmodellje, amely az elsõ olyan, hazánkban (és Európában) is hamarosan kapható okostelefon, amely Full HD kijelzõvel rendelkezik, azaz olyan felbontása van, mint egy lapostévének, csak éppen az átlója mondjuk ennek tizede. Ez egészen elképesztõ ppi-értéket jelent, esetünkben konkrétan 441 ppi-rõl van szó, amely messze túlmutat mindenen, amit a témában eddig volt alkalmunk látni, pedig az Apple már Retina kijelzõnek nevezte az iPhone 4 megjelenítõjét is, ami 330 ppi-t tud. És már az sem volt piskóta."

"igazából akkor jönnek ki a nagyobb felbontás kapcsán a "wow" érzések, amikor képeket, illetve filmeket kezdünk el visszanézni."

Na befejeztem, sokat nem jutottam elõre... majd ott helyben a boltban döntök, ha kézbe vettem többet és elém tolják az árát.

DarkSector
Használhatsz hozzá ps3-x360 kontrollert is.

Totti5
Már most is vannak hozzá

Csak ez is olyan megoldás, mint a konzolhoz egér átalakító. Alig használja valaki, nem fog elterjedni, nincs rá igény. Fõleg ez a fõ szempont, hogy nincs rá igény. Aki játszani akar kézieszközön az vehet Vitát, PSPt, DS, 3DSt. Tonna igényes, tartalmas játék van ezekre. Telefonon és tableten egyszerûen nincs ilyenekre igény. Aztán ott az ár. Telefonon nem fognak kiadni 5-10 ezret egy játékért...

DarkSector
Napelemes töltõ telefonhoz? 😊

Totti5
Jogos! 😄😄😄

Ha meg 1hónapig esik az esõ napi 24h akkor

<#idiota>

Harlekin
ez se probléma ezzel
Harlekin
óóóó figyeld csak meg nemsokára jön hozzá kontroller vagy a meglévõk lesznek alkalmasak a telós gamákhoz!Ehez is minden adott már most bennük<#kacsint><#nevetes1>
TaRka0107
hotmail.jp-set hogy kell csinálni?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Hívás+SMS bocs.

DarkSector
Akkor mindegy melyiket veszed, ha csak hívás+telefon.

Totti5
Képernyõ tapizós, telefon, tablet, vagy bármilyen gép csak az arra kialakított játékokra alkalmasak. Innnentõl kezdve lehozhatják hardwerben a csillagokat is, ha az eszköz angry birdsre van belõve kezdek óta és ez nem is fog változni.

TDC Geronimo
Annyi pénzért az a kijelzõ minõség szerintem, ami a Sony telón van nem megfelelõ. 1080p meg minden, de a színek köszönõviszonyban sincsenek egy S3/S4- hez képest vagy akár az új HTC one-hoz képest. Én most a HTC one magyar megjelenésére várok, de egyelõre lófasz infó sincs róla, hogy itthon mikortól lesz kapható...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Hacsak nem megyek 2 hétre fel a hegyekbe akkor nem tudom miért is számítana ez. Hát felét munhahelyen töltöm, ahol van hozzá áram, itthon van hozzá... miért szempont hogy mennyit bír? ha nem futtatok rajta 3Dt meg egyéb HWt izzasztó dolgot akkor mindegyik elegednõ idõt bír.

Totti5
Sony Xperia Z-t is néztem. Ami tetszik hogy kellõen nagy, ergó GPSnek fasza lehet meg kamerája, fényképzõje igen jó a számok alapján. Kölön jó pont a masszív kialakítás. Karc, ütés és víz! álló. Samu S2 van a családba, de az inkább nõies telefon ahogy az S3 is... meglátjuk mennyit ér az aranykártya meg a kedvezmények amit az ott töltött nem tudom már mennyi rabszolga év után jár(na). Jövõhéten bemegyek a tolvajhómba és megnézem mennyi "kedvezményt" tudnak adni.

( Thóm a héten küldött számlát 5 ezer forintos hálózati telefonról... namost internet tavaly novemberben ki lett köttetve, de küldözgetik a számlát, ráadásul már 2szer lett írva, telefonálva hogy nincs már szerzõdés, meg amúgy sosem volt telefon használva, "bekötve", kérve a csomaghoz. Hihetetlen mennyire szar egy szolgáltató )

DarkSector
Ja nem próbáltam. 😄

arty
(sony gyengébb hw, ergo azt akkor vedd, ha olcsóbb! a másik kettõ modernebb, négymagos, s mivel nem játszanál rajtuk - neked nem kell)

Forza.

Ricsi234
De megy nem?
Kiadta a kódot?

DarkSector
Én sajna nem tudok vele mit kezdeni, mert nem szoktam multizgatni., más extra szolgáltatásra meg ez nem jó.

DarkSector
Thx ha valóban megy, bár lennének kétségeim. 😄

Ricsi234
Hy! 48órás GOLD kód kell?

1.Elõsször a Language and Locale pontba a Localet nyomd át Japanra.
2.Csinálj új felhasználót, a email ****@hotmail.jp legyen.Fontos!!
3.Ha kérdihogy kérsz livet menj a nemre..
4. Keress egy olyan játékot hogy MHF 5!!
5.Töltsd le, majd lépj bele a játékba!
6.Kiad egy szöveget nyomj A betût.
7.Lesz egy 5 betûs kínai karakter, azt beírod számokkal(amit mi használunk).(googleba beírod hogy kínai betûkarakter vagy ilyesmi)
8.Ha beírtad akkor kifogja adni a 2 napos trial kódot!
Teszteltem magam álltal, most is bfezek =D
Ha nem érthetõ valami szóljatok.
Ja és még annyi hogy nem kell a kínai profilba akódot beleírni, hanem megy az eddig használt profillal is(internetkapcs legyen)

DarkSector
Söt kersztfiam játéktelefonja 1-2 hónapig meg 2 cerkaelemmel. 😄

Botond
Nokia 6110esnek két hétig is bírta, az a proság akkor.
DarkSector
Egyszerû, olyan telefont vegyél, aminek sokáig bírja az akkumlátor!!! <#wave>

Harlekin
Fogalmam sincs mert csak 5 percet néztem bele miután felraktam a hddre.De ahogy elkezdem majd írom.
Harlekin
Persze hogy nincs de ez nem is errõl szól hanem hogy a lehetõség már ott lesz "van" bennük.És a réteg nagyon ez felé kacsingat.Itt most nem a magyar rétegrõl van szó...
Totti5
Nvidia most nagyon erõlködik, mert mind a két konzolban Ati-AMD lesz. MS és a Sony is nagy ívben tett az Nividára. Most erõlködnek grafikonokkal és próbálnják rugodnsi a még meg sem jelent konzolokat. Ez kb a sz SG fórum vérpécépista szint. Komolytalan banda.

Amúgy hiába erõsebb, vagy megközelítõleg annyi, amikor távolról sincs olyan minõségû játékok ezekre az eszközöre mint 7 éves konzolkra. Hol van egy Gears of War 1, Uncharted 1? minõségû játék? sehol. Még csak a közelében sincs, nem is lesz még jó ideig.

DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Muttley
"A mai telefonokon leginkább telefonálni nem lehet..."
<#eljen><#eljen><#nevetes1>
agreed

látom, játszottál az army of two-val 😊
milyen lett?

Just do it :)

Muttley
Muttley
egy kis gameplay
köszi Vg és Seth 😊

Just do it :)

Harlekin
A mai telefonokon leginkább telefonálni nem lehet...<#nevetes1>
Azon kívül minden mást túlságosan is jól tudnak.Beleértve a játékot is...<#kacsint>
Harlekin
errõl ennyit...ennyi
Lehet,hogy nem is annyira fals amit az EA-s ember jövõképként sugallt.Végül is nekik ez a dolgok.Az meg más,hogy jóska pista mit gondol az sg-n<#nevetes1>
És itt még mindig csak az igények kielégítésérõl van szó...
Totti5
Soha<#schmoll2>

Tinman
Nokia. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Kicsit a sztori elejérõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jól tudod. A másik világban Joker egy atombombával kb elpusztítja Metropolist és meghal Luis és meg nem született gyereke is. Ezért Superman depi lesz és Judge Dredd módjára elkezdi szépen levadászni a rossz arcokat, még a jókat is, ha az nem áll mellé. Igazi diktátor lesz belõle.
Ebbe a világba csöppenünk bele egy "véletlen" folytán, ahol nem tudni ki kinek az oldalán áll, pl Lex Luthor itt jó és becsületes karakter .Szerintem érdekes történet, biztos lesz benne pár váratlan fordulat .Az alapul szolgáló sztorit én eddig nem ismertem

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Mindenféleképp olyat vegyél amire jön Android 4.2.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Egyebkent az injustice az a dc forditott univerzuma, ha jol tudom. Szoval itt a jok a rosszak a rosszak a jok. Nem tudom a jatekban is igy van- e, de gondolom nem veletlen a nev valasztas.

Totti5
Nokiát nem!

Legyen nagy képernyõ, lehessen ótóba GPSnek használni lehetõleg minél jobban, lehessen rajta telefonálni, SMSt írni és fényképezni. Ennyiben ki is merült a dolog.

Sony telója tetszik afélé húz a szívem. A kérdés, hogy miért írják többen is hogy szar???

Totti5
Csak egy egyszerû kérdés volt. Mivel nem értek hozzá, sosem volt még tapitelefonom és nem divatból kellene, hanem azért mert a N96 kezdi feladni a harcot és már a kukába kívánom kb.

Mi a baj a Sonyval? azon is ugyan az az Android fut mint a Samun nem?

Volt már Sony Ericsson telefonom és eddig az volt a legjobb, máig kifogástalanul megy és az Nokiával ellentétben az még ma is egyben van... Nokiáról jön le a festék, esik szét, bomlik le... vicc. Na nem mintha sok telefonom lett volna, mert ez a 3. Sharp, SonyE, és Nokia.