XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem reklamáltál, hogy küldjék újra vagy adják vissza a pénzt?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És igen - ha valaki ezt rossz szemmel nézné - számomra jónéhány boxos játék igen jó mozis epic élményt nyújtott mindössze három konzolos év alatt!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A The Verge és az Engadget véleménye a termékrõl finoman szólva is lesújtó. Elsõdlegesen kiemelendõ, hogy a gamepaddel gondok vannak, így a vezeték nélküli kapcsolattal való kommunikáció igen komoly késleltetést eredményez, ami sajnos erõsen érezhetõ, így rendkívül pontos idõzítés szükséges a parancsok kiadásánál. A játékvezérlõ kivitelezése sem kellemes, mivel a burkolat rögzítése mágneses, így heves játék közben esetenként széteshet.
Örülök neki ha bukni fog. De a sok hülye még mindig várja, mint a messiást.
Mystery Gift, When you buy this game.
Nekem egy Nintendo Licensed: Mario 3DS Case-t ad ajándékba.
Ennyiért megrendelem, 3400-at szerintem csak megér a complete kiadás+ajándék.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
El is felejtettem hogy Blomkamp már csinált egy rohadt jó Halo rövidfilmet:
My streams: https://beam.pro/oriic
DiRT 3: Complete Edition Xbox 360 £9.98
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
elsõ 2 részt nagyon szerettem talán azon ritka játékok közé tartoznak amit végig is játszottam nem untam bele 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
A Fade to Black 2-3 próbálkozás után elfelejtõdött, az nem tetszett
Ez viszont most várós
PSN ID.: Beegabor
Origi
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
nekem stallone/arnie>bárki 😊
Forza.
ezt gondolom mindenki ismeri. szvsz nagyon rendben van, minden szempontból 😊 na, ezt a szintet várnám kétésfél órában is.
Forza.
viszont egy százmillás projektbõl vond ki bruszvilliszt, spielberget, sztárírót, jameshornert, ILM-et és máris ott állunk amennyibõl ez a "noname" film készült. ha pedig odaveszed az átlagos usafilm büdzséket, akkor ez igencsak hízelgõ, kb bármit le lehet belõle forgatni, ha tehetséges nonamek csinálják 😊 (még1x: nem az avatárt!)
lásd még: district9 30 milla, moon 5 milla... 😊
én bírnék egy 50 millás, jó scifit. viszont félõ, hogy nem hozná be az árát 😞 (vagy behozná, de akkor fanyalognánk a szerelmi szál, a pg13 és az amcsizászló miatt)
Forza.
NEM akarok Halo filmet. Legalábbis nem moziban. Jöjjön CGI sorozat, ami mondjuk összeköti a részeket, de én nem akarom hogy idõhiány, vagy pénzhiány miatt kimaradjanak olyan dolgok amik számítanának a játék világát figyelembe véve.
My streams: https://beam.pro/oriic
Pont a minap olvastam errõl a V for Vendetta kapcsán, ott ugye egy Guy Fawkes maszkot viselt V. Azt írták a színész testbeszéde mellett az árnyékok utómunkálatával érték el, hogy a mindvégig gúnyosan mosolygó maszk visszaadja a szomorú és a vidám jelenetet egyaránt.
Egy régebben olvasott cikkben egy AAA Halo filmre 200-250 milkát kalkuláltak. Bár ez volt már vagy 4 éve 😊
PSN ID.: Beegabor
Forza.
a Distric 9-et sem csilló dollárból csinálták. 😄