XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
ÁÁÁÁ ezaz felismerte. Kihúztam a 220-at, utána bekapcsoltam a boxot, bekapcsoltam a controllert és jó lett😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
az viszont érdekes, hogy controller bekapcsolással elindítja a boxpt, de dashboardon egyáltalán nem mûkszik, csak villog a 4 led a controlleren. felismertetéssel sem jó persze.

TaRka0107
olyan van hogy áramszünet után nem ismeri fel a controlleremet a box? játszottam közbe áramszüneet, box leáll, 3 led, box ujraindít de controllert nem ismeri fel.

n000rbi
TheHut esetében nekem ez mûködött, pár napon belül visszautalták a paypalomra az árát.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Én. Írtam nekik hogy nem jött meg. Küldtek egy bejelentõ lapot, amit kitöltöttem mindegyik cuccra majd visszaküldtem. Azóta semmi, de már rájuk fogok írni azért, mert nem pár ezerrõl van szó...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Totti vagy Arty valamelyikõtök rendelt Tales of Vespariát ami nem jött meg.
Nem reklamáltál, hogy küldjék újra vagy adják vissza a pénzt?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Bukás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Nem gonoszságból, de az ilyen vérgagyit én sem látom szívesen a piacon! "Vérgagyi, igen" hisz telefonos szarnak örülhet a sok kis néger bagóért, de a minõség akkoris a PS-XBOX-WII mezõnynél fut (meg persze a pécéken, kinek kedve $zerint) és az ilyen új-retró konzol izé csak árt annak a színvonalnak.
És igen - ha valaki ezt rossz szemmel nézné - számomra jónéhány boxos játék igen jó mozis epic élményt nyújtott mindössze három konzolos év alatt!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Én a GameSticket várom az androidos konzolból.

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Siker vagy bukás lesz az OUYA?
A The Verge és az Engadget véleménye a termékrõl finoman szólva is lesújtó. Elsõdlegesen kiemelendõ, hogy a gamepaddel gondok vannak, így a vezeték nélküli kapcsolattal való kommunikáció igen komoly késleltetést eredményez, ami sajnos erõsen érezhetõ, így rendkívül pontos idõzítés szükséges a parancsok kiadásánál. A játékvezérlõ kivitelezése sem kellemes, mivel a burkolat rögzítése mágneses, így heves játék közben esetenként széteshet.

Örülök neki ha bukni fog. De a sok hülye még mindig várja, mint a messiást.

orichalcos
Jóez. 😊 Talán a leghangulatosabb Halo videók egyike. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

davidka003
Látom most sok játéknál ezt írja:
Mystery Gift, When you buy this game.
Nekem egy Nintendo Licensed: Mario 3DS Case-t ad ajándékba.
Ennyiért megrendelem, 3400-at szerintem csak megér a complete kiadás+ajándék.

Macccy
Bár itt ott gagyi, de a HANGULAAAAT!!! Ahh ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Ó Halo film témához.

El is felejtettem hogy Blomkamp már csinált egy rohadt jó Halo rövidfilmet:

davidka003
Zavvi kódja esetleg valakinek? 😄

DiRT 3: Complete Edition Xbox 360 £9.98

DarkSector
Azt tudod kitõl loptam? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

teddymac
Tuti megveszem .....

elsõ 2 részt nagyon szerettem talán azon ritka játékok közé tartoznak amit végig is játszottam nem untam bele 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Tinman
Fade to Black-et végigtoltam anno :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
kinect shit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
Én ezt mindig is utáltam, nem tudom miért. Még amiga 500-as gépemmel játszottam vele. A folytatásával a Fade to black-el többet játszottam de már pc-n.
Seth
áá, a nosztalgia 😊 Én ezt még Super Nintendon vittem végig, az volt kéznél 😊 Az átvezetõk mentek olyan 5 fps-sel 😄 Emlékszem egy Prince of Persia után ez a scifi környezet nyakon vágott, imádtam.
A Fade to Black 2-3 próbálkozás után elfelejtõdött, az nem tetszett
Ez viszont most várós

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Ma is érdemes volt felkelni😊

Origi

Myselor
sziasztok nincsen esetleg valakinek egy felesleges 2 napos goldja?nagyon megköszönném😊
DummyBoy
Ízlések és pofonok ... Nálam ez inkább Angelina Jolie-ra vagy Monica Belucci-ra igaz <#vigyor3>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

n000rbi
"nekem stallone/arnie>bárki 😊"

<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
nekem végülis tetszett az uj (ha elájulva nem is voltam tõle), de a régi a nosztalgiafaktor miatt számomra sokkal szórakoztatóbb 😊 (uj dredd után meg is néztük a régit újra)

nekem stallone/arnie>bárki 😊

Forza.

orichalcos
Egyetértek...

Macccy
Így így! Ühüm, bizony! 😊

Totti5
Halo 4ben több valós érzelem olvasható le Csíf és Cortana játékából, mint egyes tehetséges hálivúdi színészektõl egyes haypolt filemkbem.

Totti5
De jó film volt. Jobb mint az origi, és teszek a kötelezõ a retró érzésre ( a régi jobb mint az új, régen még jók voltak filmek, bezzeg most stb... ), ha jobb akkor jobb.

Totti5
Pedig nem. Stílus az máshonnan jön. Azt hogy teknóban hanyag munka nem stílus kérdése. Mint ahogy Arty is írta simán nincs textúra az objektumokon, tereptágyakon, ezt pedig nem lehet ráfogni egyetlen stílusra sem + nem fut 720p + szar a frém + nincs fizika. Generáció utolsó évében ilyet? egy ekkora címtõl?

Totti5
Másfél órás Halo film.

Macccy
Ezt magyarországon, sõt asszem pont Budán forgatták! Frankón!

arty

ezt gondolom mindenki ismeri. szvsz nagyon rendben van, minden szempontból 😊 na, ezt a szintet várnám kétésfél órában is.

Forza.

arty
(hja, a dredd is hatalmasat hasalt anyagilag 😄 )

Forza.

arty
jó, hát halóra nem fogják az avatár büdzséjét ellõni 😉

viszont egy százmillás projektbõl vond ki bruszvilliszt, spielberget, sztárírót, jameshornert, ILM-et és máris ott állunk amennyibõl ez a "noname" film készült. ha pedig odaveszed az átlagos usafilm büdzséket, akkor ez igencsak hízelgõ, kb bármit le lehet belõle forgatni, ha tehetséges nonamek csinálják 😊 (még1x: nem az avatárt!)

lásd még: district9 30 milla, moon 5 milla... 😊

én bírnék egy 50 millás, jó scifit. viszont félõ, hogy nem hozná be az árát 😞 (vagy behozná, de akkor fanyalognánk a szerelmi szál, a pg13 és az amcsizászló miatt)

Forza.

Macccy
Ne aggódj, HA egyszer csinálnak akkor minden benne lesz! Ez billió dolláros frencsájz, sose rontaná el a Microsoft, nem engednék. Se a 343!

orichalcos
Na akkor én is, ha már témánál vagyunk.

NEM akarok Halo filmet. Legalábbis nem moziban. Jöjjön CGI sorozat, ami mondjuk összeköti a részeket, de én nem akarom hogy idõhiány, vagy pénzhiány miatt kimaradjanak olyan dolgok amik számítanának a játék világát figyelembe véve.

Macccy
Nanananaaa! Sírva hokizna kábé mindenki, annyira faszaságot lehetne csinálni belõle. Meg amúgy is, úgy lenne mint a V for Vendetta: a színészre aki fizikailag játssza az MC karaktert, rádubbolnák a Master Chief eredeti és utánozhatatlan hangját adó faszit! Az érzelmekrõl pedig annyit, hogy a Halo játékok minden részében, de fõleg a 4-ben nagyon lehet érezni, "látni" mit csinál, milyen hangulatban van a Chief a sisakban! Priceless! Ha játékban sikerül, akkor filmen is sikerülne!

Pont a minap olvastam errõl a V for Vendetta kapcsán, ott ugye egy Guy Fawkes maszkot viselt V. Azt írták a színész testbeszéde mellett az árnyékok utómunkálatával érték el, hogy a mindvégig gúnyosan mosolygó maszk visszaadja a szomorú és a vidám jelenetet egyaránt.

Seth
Ó Humor Herold, Te mindig olyan vicces vagy 😊

DarkSector
Most 3 csillió dollár lenne. 😄

Seth
50 millió az 50 millió és ez szerintem nem számít nagy büdzsének Hollywood-ban
Egy régebben olvasott cikkben egy AAA Halo filmre 200-250 milkát kalkuláltak. Bár ez volt már vagy 4 éve 😊

Muttley
Ken Block Budapesten 😊

Just do it :)

DarkSector
50 csillió dollárból?

arty
50 milla nem nagy költségvetés, miközben színészre, rendezõre alig költöttek? (semmi híresség)

Forza.

arty
dredd bíró?

Forza.

DarkSector
Nekem a Halo film mindegy mennyibõl készült
a Distric 9-et sem csilló dollárból csinálták. 😄

Seth
Az nem volt nagy költségvetésû.