XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Ez marha jól néz ki, csak marha drága is egyben.

Nothing is True, Everything is Permitted

Muttley
na-na 😊
és a TDU 1?
netán az Alone in the Dark?

Just do it :)

Seth
A PS2-es Kya-n kívül számomra semmit nem tettek le az asztalra.

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Hivatalos: bezárt az Eden Games

Sokat buktak a kaszinóba...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Srácok egyszer valaki linkelt egy oldalt, ahol ilyen durva extrém cuccokat lehet venni.
pólókat meg kabátokat, de nem tudom mi a címe az oldalnak...

Nem emlékszik az illetõ hogy melyik volt ez az üzlet? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Amíg nem éri el a termék az 1kg-ot addig postázzák.
Nekem már levonták a pénzt úgyhogy szerintem ja, postázzák. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Posta van magyarországra ruháknál is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Zavvin egyébként ahogy látom ki lehet fogni egész olcsón pólókat is.
Leütöttem egy ilyet. 3 darab 10 fontért nem rossz.
Nincs rajta 30 centis márkajelzés ami plusz pont.

Kabát 17 fontért
Gyakorlatilag ma 15k-t vertem el ruhára Zavvin. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Annyi volt. Azért is linkeltem.
Csak nem mertem megvenni, mert olyan vegyes véleményeket lehet olvasni róla.

5800 Ft az ~16£ (350-es forintal szamolva).

orichalcos
BF 2142 easter egg. Jópofa, ismerõsök akik játszanak még vele látták már.

My streams: https://beam.pro/oriic

Ezzel találkozott már valaki a Battlefield 3 -ban?

davidka003
Zavvi:
Dirt: Showdown Xbox 360
£4.98

DarkSector
Ja bocs. 😄

Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy aki nyomott egy like-ot erre assassins creed 3 infamy dlc-re , hogy kap egy kódot . Annak e-mail-ben küldött értesitést vagy hogyan , mert nálam amikor a platformot meg ilyeneket bejelöltem, behozott egy elõzetest meg hogy köszönjük, de nekem nem irta azt hogy 1 hét múlva kapok kódot.
davidka003
Ne csesszél fel korán reggel.
5800 Ft volt mikor linkeltem.
Naponta változnak az árak.

DarkSector
Ugye nem azt akarod mondani hogy aaz a bõrönd jár a fegyókkal a jáûtékhoz.

Amúgy 25 font nem 5800FT. 😄

0Diaz0
Nagyon jó játék! Itt legalább gondolkozni is kell.. és sok mód van az "ellenség" kinyiffantására.. <#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

orichalcos
Meglátjuk...

Macccy
Ja, jogos, én ráfókuszáltam a Domb Rájderre.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Prototype 2 mondjuk lehet.
Volt már 13 fontért is. Annyit talán megérne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DummyBoy
Azt írja, hogy egy héten belül lesz kód 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Macccy
Lehetne, de egy jó ideig még nem lesz 😞

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
oké, kezdõk vagytok, de a NO WAREZ a bannerben csak adhatna némi támpontot 😉

Forza.

arty
sonic - 30fps és még így is szaggat
f1 - 60fps

mivel szvsz ilyen árkád versenyzõsnél nagyon jó a 60fps, így az f1 egyértelmûen jobb.
transformedet anno nagyon vártam, de szvsz ócska lett.

Forza.

Waczkor
Nekem van az új fajta kontrollerbõl,elsõnek egy Aberdeent vettem.
Nagyon kényelmesek a stickek rajta,körbe perem van,így nincs az mint a réginél hogy ha lekopott a bogyó akkor csúszik mint a malac.
Színe nagyon jól néz ki,komolyabbnak hat mint a színes gombos kontroller.

D-padot Mortalban használtam párszor leginkább,végre mûködik,ilyennek kellett volna lennie alapból.

Most egy olyat használok mint ami belinkeltél,szintén újfajta dpados, króm kontroller.Ebben még magamat is látom játék közben😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

orichalcos
Ingyen AC3 DLC facebookon. Elvileg, mert én hiába töltöttem ki, nem kapok semmit:

katt

Hali!
Egy olyan nyûgöm lenne, hogy betetünk egy írott játékot a gépbe (elõzõleg fogadott írott játékokat, mert meg lett bütykölve) szüttyögött-prüntyögött és egyszer csak ez a kép fogadott:
Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update.
If them problem persists, visit www.xbox.com/support.

Status code: 3151-397F-B800-0F00-C000-0013

Kérlek segítsetek mit tegyünk, mert a kontrollerrel sem tudunk semmit sem csinálni és baromi kezdõk vagyunk.
Köszi.
Ezekre eddig teljesen azt hittem, hogy gagyi kis játékok, de mostanában szinte csak ezekkel játszom:

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Teljesen jó, egyáltalán nem gagyi versenyes. Átalakul a pálya minden körnél, ezért nem lesz unalmas. Grafika remek, élvezetes játék nagyon.

nekem 9/10

F1 Race Stars

Ez kicsit inkább xbla szerû cucc, de ez is nagyon élvezetes, a grafika kicsit gyengébb mint a Sonic-ban.

nekem 8/10
teddymac
Megvan , le kellett tölteni 3db packot 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

davidka003
Multiplayer a menüben?
Nem tudom mi nem megy. Mit ír ki?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

teddymac
Akkor hogy a bánatba kell elinditani ?

<#falbav>

davidka003
Nem.

teddymac
Max payne 3 hoz kell valami online pass ?

davidka003
Mega mondaybe jöhetne valami jó kis játék. Tomb Raider vagy Prototype 2-re vevõ lennék. 😛

Seth
Jó volt a Halo 4 is, a második Halo játék amit nem untam meg félúton, a másik a Reach volt.

Viszont egy Bioshock-ban szerintem sokkal több szív és lélek van,ha szabad így kifejezni magam. Nem tudom az elõzõ részekkel játszottál e, ha nem akkor az elsõ Bioshock-ot ajánlom

PSN ID.: Beegabor

Macccy
Halo -t divat szidni a szeretés mellett, szal metacritic -en tobzódik a sok "Eznemis Halo ..." majomfasz

Totti5
Nekem nincs.

Totti5
Beszélgessünk róla. Tegyük félre a storyt, az frankó volt ahogy bedindult és befejezõdött.

Gameplayról mi a vélményed? mert ebbõl sokkal többet ki lehetett volna hozni. Lényegében ugyan az a gond mint az ACval. Kihívás semmi. Pénznek nincs kül. értéke, így az eszeveszett X rotálás és lútolásnak sincs túlzottan értelme. Normalon képességek használata kb teljesen mellõzhetõ, még csak rá sem kényszerít, hogy egyes helyzetekben használd. Mivel a fegyverekben örök ammó van, rakettavetõl az összes miniboss hipp hopp lealázható ( játék elején felvettem és végig ott volt nálam! ).

Az eleje meg tényleg laposan indul ( nem nem város a bevezetõben, hanem amikor már lõni kell és megyünk elõre )

TDC Geronimo
"- játék elsõ fele nagyon kínos és unalmas... belaszik az ember, ocsmány helyszínek, unalmas üres terek stb"

Itt hagytam abba az olvasást

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Muttley
Totti,

próbáltad az új controller-t?
milyen a slim alapfekete controllerjéhez képest?

Just do it :)

Totti5
BioShock Infinitie

+ Zenék
+ játék elsõ órája
+ játék 2. fele
+++++++++++ Elizabeth karaktere, kidolgozása, szinkronja, mozgása, képességei
+ voltak igen látványos részek a játék 2. felében
+ fényeffektek egyes helyszíneken
+ kellemes, hangulatos story

- játék elsõ fele nagyon kínos és unalmas... belaszik az ember, ocsmány helyszínek, unalmas üres terek stb...
- nulla fizika minden téren
- túlzottan és sokrszor sárga, barna
- nem túl élvezetes gunplay, fut és lõ, idióta enemy meg mászik az ember arcába, fedezékbe kerülni esélytelen, mert valahonnan mindig darálnak, nem túl nagy élvezet fõleg amikor sokat kell hentelni
- hullámzó kidolgozás, egyszer szép, máskor ócska
- egyszer van textúra, máskor nincs textúra, ez nem art, aztán olyan pixeles izé van odatéve hogy legszivesebben kidobná a taccsot az ember... ez egyszerûen csak igénytelen
- hulladék frém, rossz optimalizálás
- idióta pofába mászó minden taktikát nélkülõzõ nagyom buta AI
- normalon totál értelmetlen az élet lútolás ( vásárlás? LOL ), mert amint meghalunk 5 méterre arréb újraéledünk, ráadásul onnan folytatjuk ahol abbahagytuk, az enemy élete nem töltõdik újra és nem rewspawnolnak, ráadásul kapunk muníciót is... legális IDDQD + IDKFA
- nem túl érdekes fegyverek, szinte végig karabinerrel mentem s második fegyvernek rakettavetõ pihent tökéletesen elég volt...
- kelleténél több backtrack... nem szeressem

Jó volt, sok hiba ellenére és gyenge kezdés, gameplay gyengeségei ellenére a 2. felét igazán élveztem.

Azért a 10/10tõl ez igen messze van. Minõségben a Halo 4 sokkal profibb, igényesebb, minõségibb, jobban összerakott produktum, jóval szebb, hibátlanul optimalizált és az még a 90%os metacriticet sem érte el, ez meg 94%on áll... vicc.

2. felére kap egy 7/10et tõlem.

kakaoskalacs
Á kiprobaltam az Injustice demot de én annyira suta vagyok ezekhez a verekedõs gammákhoz , hogy az valami hihetetlen , egyszer siekrult beadnom egy "kivegzest" aztan többet soha 😄

DE! megvenném , mert haverokkal szetcsapkodni egymást arra pontjó! 😄

GeoW 3 mennyire jo splitscreen?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Csak leírva bonyolult.

gondoltam hogy nem olyan 1 szeru mint ahogy gondoltam
DarkSector
Live-on nem vehetõ meg minden, illetve figyeld az árakat, van ami olcsóbb mint a dobozos, de van ami 3x annyi.
Ha van akció sokszor nagyon jó árak vannak.

Ha megveszed a játék ahoz a profilhoz és ahoz a géphez kötödik amire és amivel megvetted.
Másik profillal is tudod használni ugyanazon a gépen, de letölteni már csak a megvett profillal.
Másik gépre a megvett profillal tudod átvinni, egy license portálással.

koszonom a valaszod
meg 1 dolog live rol minden jatek megveheto online letoltheto formatumba es ha igen anna van valami hatranya? esetleg masik konzolon belepek a XBL accountommal akkor ott is hasznalhatom?
Totti5
A felsorolt játékok elég frissek, sokan játszanak vele folyamatosan. BF, COD, Halo, Gears meg szinte mindig a legjátszottab multi játékok. Mindig lesz zsúfolásig tömött szerver!

Ha verekedõs, akkor érdemes a Mortal Kombatot!

Gyári X360 kontroller tökéletes FPShez. Abból is lehet venni egy kicsit frissített verziót, amiben a Dpadot átdolgozták.

Gyári X360 kontroller tökéletes FPShez. Abból is lehet venni egy kicsit frissített verziót, amiben a Dpadot átdolgozták.

Kétlem hogy bárki is próbálta volna a Francia Lájvot😊 meg kell nézni milyen az UK ahhoz képest.

lenne par kerdesem ha valakinek van turelme es kedve valaszoljon nekem
regen volt box om de eladtam viszont soha se volt lehetosegem kiprobalni az online jatekokat rajta.
Most szeretnek venni egy konzolt ismet viszont most xbox live-on szeretnem kiprobalni a dolgokat.
Csak par dolog erdekel amit valoszinuleg itt vagy mashol mar kb 100 szor megkerdeztek szoval elnezest a lustasagert hogy nem nezek utana.
Kezdetnek bf3, cod:bo2, halo4, gow:judge vasaron gondolkodom. Ezekkel a jatekokkal elegen jatszanak hogy EU bol csatlakozva mindig talaljak megfelelo szervert?
Masodsorba szeretnek vasarolni par verekedos jatekot is ssf4, soulcali,tekken.
Ehhez kellene nekem 1 arcade stick ami ar ertek aranyban megfelelo kozepes jatekosnak. Es esetleg par ajanlast elfogadnak meik controller fele kacsintgassak ha fps teren szeretnek komolyabban tovabbjatszani. Regen volt 1Onzam de havonta ment szervizbe kb. Olyasmit keresek ami tartos, massziv, es persze jol hasznalhato fps ekhez.
Es a raadas Franciaorszagban elek az XBL accountom ide regisztraljam vagy van talan jobb megoldas?
Elore is koszonom, es remelem hamarosan jatszhatunk 1-2 barati kort live on 😊