XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Igy van....

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Szerintem az nem nyári nagy költségvetésû szuper mozi volt...
DarkSector
Hát én nem hinném, ott a Dred, tudomásom szerint nem vette le a sisakot a film alatt 1x sem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Soha nem lesz belõle film. Hollywood-ban nem fognak olyan nagy költségvetésû filmet csinálni amiben nem látszódik a fõhõs síró/szomorú/vicces arca. Márpedig egy állandóan motorsisakot viselõ fõhõsös filmre senki nem fog beülni.
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
NAgyon nagyon jó a multija.Van vendetta rendszer,lehet téteket tenni-fogadni meccsekre.Unlockolható cuccok-fegyverek és kiegészítõk,skinek stb....A HIT-REG tökéletesen mûködik és teljesen lagg mentes.Az elején nem dob össze nagyon profikkal hanem kezdõkkel tesz össze és ezekre a meccsekre nem is hagyja, hogy profik bemehessenek.A kilassítást is megoldották azzal,hogy bizonyos területre hat csak a lassítás.Ilyenkor az ellenfél lassabban mozog sokkal és te is kilassítva látod a dolgokat,vérprofi munka.Lassítani ugyan úgy lehet vetõdésbõl is és futásból is.Ami még nagyon jó ha valakire rálassítasz és van neki is lassítása akkor kiegyenlítik egymást.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Asszem jó ideje annyi.

arty
meg láttam bayonettát is 2990ért az elõbb

Forza.

DarkSector
Többek közt ez is akciós játék: R.A.W (-60%)

Macccy
Egész jó, bár keveset játszottam, de annyira részletesen meg van csinálva, hogy más játékok megirigyelhetnék. Jók a mozgások, modellek, felszerelések. Van deathmeccs és területvédõs, mást még nem próbáltam.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

teddymac
Max payne 3 multija milyen ?

0Diaz0
Azthiszem megtaláltam a hiba okát.. az MSnél javitanak valamit... f.ck.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Srácok! Valaki vásárolt mostanában valamit marketplace-rõl? Mert nekem most csak a hibákat dobálja,mikor játékot akarok venni...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
"ahol azt hiszed, elfelejtettek texturázni"

nem csak hiszed. 😊

Macccy
Na közben én megkövetem magam ACIII kapcsán annyiban, hogy a Kit Kapitányos küldetések majdnem jobbak, de legalábbis hangulatosabbak mint a játék 80% -a! Ami röhej, de örülök, hogy a végére hagytam mert így most buli.
Ha meglesz a kapitány ruhája, akkor felöltöm és a karib tenger fenekére ûzöm a brit buznyák szárazföldi patkányokat ... Ezer polip és cápafog!!! Wáhháhháháá 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo
Ilyen kilincstextúrákról vitázni érted. Ne legyetek már ekkora lámák. Gen egyik legjobb játéka. Egybõl kezdtem elölrõl, ahogy a történet végére értem és raktam össze az eddig hiányzó részeket. Minden tekintetben különleges játék.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
Hûhahûha! 😮 "Még jó hogy pécén játszottad", mert még nem is tudom mi történt volna, ha neadj Isten konzolon játszod és odaérsz ehhez a részhez és meg SE látod a kilincset mert cutscene és ugyanúgy lefosod a bokád a feltáruló felhõk láttán mint a triAthlon Core 77i SLi DDR nagygépeken és mire megfordulsz, hogy "Hú, na nézzük csak meg a kilincset!" addigra betölti a compressed textúrát a Box ... 😊

De nem Te tehetsz róla, az ilyen kiragadott képszarokkal hülyítik a népet meg mutogatják, hogy bezzegpécé.

arty
azért ez igy kiemelve nem ad reális képet a különbségekrõl 😊

tény, h butább a látvány konzolon, de nem annyival, mint a kép sugallja.
pécén nyomom, ennyire szépen kimunkált objekt/tex kb a játék elején van, utána sokat csúnyul az összkép - vannak helyek, ahol azt hiszed, elfelejtettek texturázni, pedig nem 😄 (aztán lehet csak megszokta a szemem a látványt a tizenóra alatt, nemtom)

Forza.

😮 Durva! Még, jó, hogy PC-n játszottam. Nekem tetszett a játék, grafika, játékmenet (mondjuk elbírtam volna viselni több Handyman-es "ütközetet"), és nem utolsó sorban a sztori, karakterek, meg úgy az egész világa a játéknak. Szerintem lenyûgözõ. Megjelenés napján lõttem pár képet a játékból (1366x768, DX11, Ultra). Ronda? <#sir> BioShock Infinite képeim

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Macccy
Pedig stílus az, a Dishonored legalábbis ... festményes. Olyan mint egy olajfestmény ami életre kel. Ezt neked is mondom Dark!
Biztos vagyok benne, hogy a Gears- t ügyesen rakták össze megint, de az exclusive, ott csodákat mûvelnek mindig is! De egy Unreal engine ezt csinálja legjobban, ezt a festmény dolgot. Amúgy ami a képen van, nos azt meg kéne mozgásban nézni, mert az a rézveretes kilincs szerintem kitisztul amint a textúra streaming eljut addig ... Tudjátok, az Unreal Engine -nél ez mindennapos!

DarkSector
Azért ennyire szart konzolon még nem láttam.
Vagyis szar-szart, mert pc-n szar, konzolokon duflán szar.

Totti5
Ráadásul : "Xbox 360 renders at 1152x720 with PS3 coming in at 1152x640"

Kár volt belenézni a face offba... kiakadtam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Dishonored is baltával faragott volt. Ott még NPCk is gázul festettek, azok itt legalább jól néznek ki.

Ez nem stílus kérdése. Persze a látvány összességében igen jó, csak nem szabad nézegelõdni pár méteren belül, mert hasonló feeling mint a Rage. Mondom a Gears után látványosan gyengébb a poly és a textúrák minõsége. Lehetne jobban kidolgozva ez a lényeg + futhatna jobban ha már ennyire futotta csak + már generáció vége van, ahol azért illene túllépni ezeken és kihajtani az adott motort, jelen esetben az Unrealt, pláne ha ilyen AAA játékról van szó.

DarkSector
Ja bocs elnézésedet kérem, végülis az Aliens CM is stílusos, ezekszerint az sem igénytelen, csak éppen ezt követelte meg a stílus.

DarkSector
Nem érdekel a játék, a látványt minõsítettem, a falra mászok a stílus meg fesményiségtõl, ez egy szubjektív dolog, hogy valami szép színes meseszerû, az nem mentesít attól hogy igénytelenek a textúrák.

Válasszuk azért szét a 2 dolgot. <#eljen>

TDC Geronimo
Bioshock infinitet meg az igénytelenséget egy mondatban említeni... Elég merész. Kb olyan mintha a gírszt tennéd egy mondatba vele, upsz totti megtette <#banplz>

DarkSector
"Amúgy a textúra és a faragások nem lehet, hogy a stílus része?"

Az igénytelenség stílusa. 😛

Macccy
"a lópoly textúrákat" ? Szûz Mária repedt sarkára mondom, nem értem ...!? 😄

Amúgy a textúra és a faragások nem lehet, hogy a stílus része? Én Dishonored-nél komáltam ezt, így olyan stempunk cartoon, olyan pasztell festmény ... Nem?

arty
én bírom a bio-lootot, kellõen egyszerû és gyors! (ellenben pl az asscreedek fél órán át tartó hullarablásával, böee)

felemásság - jah, tény

AI - nincs, tény

de olyan terek, hatalmas "visták" vannak, annyira eredeti, .... abbahagyhatatlan 😊 (kivéve amikor elszáll a mentésem...... 😞 )

Forza.

TDC Geronimo
PSen szerencsére nincs frém probléma. Az irányítást meg rakjad át menübe és máris megkapod a tucatshooter LT RT beállítást. Körül kéne nézni :p

Többit nem kommentelem.

DarkSector
Ez egy Biostorm.

Totti5
Amitõl féltem beigazolódott.

Bioshock Infinite

Atmoszféra nagyon jó, a story is talán jó lesz, bár lassan indul, de a gunplay az nem üti meg a generációs szintet, ahogy az enemyk is elég idétlen módon viselkednek. A renõrök fegyverrel futnak felém mint valami agyatlan zombik és a pofámba másznak. Taktika, fedezék? minek az... persze mi sem tudunk ilyet csinálni. Ez gáz azért.

Grafika egyrészt nagyon sárga ami nem szép, másfelöl igen látványos jelenteket is tud, aztán az ember arcába nyomja a baltával ragatott tárgyakat, a lópoly textúrákat... aztán olyan ótvar megoldások vannak hogy egyes objektumok ami az ember arcába vannak simán csak egy textúra. Gears Judgment után ezek igen csak zavaróak a szemnek. Ráadásul optimalizálást érezhetõen hagyagolták... meredek frémdropok vannak:/ Ráadásul fizika nincs is, ezért is érthetelen, hogy mit mûveltek.

Ezt a felesleges lútolást sem tudom hova tenni. Ahhoz hogy élethez jussak minden egyes sarokn végig kell mennem és nyomni az Xet mint az õrült hogy szedje össze a trillió italt meg kaját, amit nem lehet eltárolni persze... felesleges ez a retrózás, ha nincs jól megcsinálva. Jobb lett volna a regeneráció, ahogy a pajzs esetében is mûködik.

Azért kellemes, ezt végig fogom vinni, remékem a story tényel ütõs, de attól még nem lesz 10/10 ugye... optimalizálatlan, felemás kidolgozás, gameplay elavult és átgondolatlan.

Aztán ott van még a a zúmolás... miért, miért, miért? miért kellett a gomba nyomógomjára tenni? bal ravaszon mi van helyette? képesség aktiválás. Az aztán rettentõ fontos, folyamatosan azt nyomkodom ugye, amikor hipp hopp elmegy a mana, de a zúmolást a fegyókhoz azt kb minden méteren szeretnén kihasználni, de valami emberetleneül bûn rossz fix kiosztás miatt kész szenvedés:/

arty
bf1943 600pont - és nincs elég pontom 😞(
I am alive 1200pont - miért nincs leárazva?? 😞(

rinyarinyarinya 😄

Forza.

Macccy
ASSASSIN'S CREED III review by Én

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom még most, négy AC játék után sem elképzelni hogyan lehet ez a széria annyira értékelt, amilyen. Bosszantó volt ez az epizód és nem csak a rengeteg bug, optimalizálatlanság, a csapnivaló vágások, loadingok, nevetséges rendezés és ostoba kihívások miatt, de azért is mert a frencsájzra jellemzõ kusza, se füle se farka történet - mely látszólag sosem ér már véget - kapott egy cliffhanger (?) befejezést. Hát persze hogy kitalálnak valami folytatást valami béna magyarázattal és újra zakatolhat a pénztárgép ... Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de akkor is leírom: még mindig azt gondolom ez egy rossz történet és rossz játék (széria)!

Tech
Ebben a percben is pörög a credits (update: lepörgött és megvoltak az epilogue dolgok is) ami közben a zene meg-megakad, ritkán ugyan de megakad és ez volt játék közben is több helyen zenével, szinkronnal pedig fix hardware. A rossz hang- és zenevágás jelenetváltáskor szintén blama. A hullámzó látvány fõleg az elején zavart és fõleg az erdõben, ez késõbb nem volt hangsúlyos. Az A.I még mindig szar, hol ostobán áll a nyilvánvaló láttán vagy morog valamit magában, hol oldalt állva 20 méterrõl kiszúrja Connort a háztetõn. (nemcsak magában abszurd, de figyelembe véve a röhejes korabeli kalapjukat fénytani képtelenség is) A tech számlájára írom az egyik, ha nem a legröhejesebb checkpoint rendszert amivel találkoztam. Fõleg a játék végén volt klasszikus 'wtf' amikor a béna sztori egy hajóra vezet ahol hallgatózni kell majd lelépni a hajóról, de mivel leestem a teknõrõl a játék úgy vette azonnal, hogy végeztem a hajón és nem volt visszaút csak loading elõre. Leesni pedig a széria legrosszabb mászós részei miatt könnyû.

Játékmenet
Ez a rész egyébként az egyik nagy és visszatérõ bajom is egyben a játékkal, mármint a lopakodás! Logikátlan hogy üldöz valakit az indiánsrác bosszúból és közben az öböl vizén elszigetelten hánykódó bárkán amiatt kell aggódnom, hogy észrevesz egy vöröskabátos pojáca! A játék vége csupa csupa efféle idõhúzás, vergõdés és 3 perces "snittek" 5 perces utazással köztük. A lopakodás egyébként is totál ócska, hiába az egyik legjobb mozgás rendszer: ez a hõs indián súlyos térdkopásban szenvedhet mert képtelen legugolni egy nyamvadt faláda vagy hordó mögé! A Dishonored - egy FPS! - szarrá alázza ezt az egekbe dícsért bérgyilkos szimulátort! Jobban járt volna mindenki szerintem, ha ezeket az erõltetett nyomi részeket epic csatározásokra cserélték volna UBIék! Aztán ott van az LT azaz a free run mód. Sokan írták tesztelõk, hogy gyakorta átmegy kontrollálatlan futkározásba, de nem gondoltam, hogy ennyire. Mászást, futást ... néha még a sétát is megtörik nem szándékos felakadások, felfutások. Én gondolom, hogy egy ilyen rendszert nem könnyû összerakni, de akkor ne legyen ennyi mászható felület mert ez így sokszor káosz. A játék egyik elcsépelt védjegye, a sasnyikorgással kísért "Szinkronizáció" is tízbõl háromszor akadt el a csúcs közelében a túlbonyolított felületek miatt pedig a fogódzó mindvégig ott volt.

Mindegy is, ez a játék nagyon nem jött be és örülök, hogy nem került pénzembe, mert akkor most dühös lennék! Az egész szériára ráférne egy átgondolás, mert a helyszínek és a nyílt harcok jók szoktak lenni, a hangulat idõnként elkapott, de sajnos a történelmi kapcsolatok egy félig kiaknázott lehetõség maradt csupán és a repetitív erõltetett dolgok agyonvágták ... negyedik alkalommal is.

5/10

u.i: A tengeri csaták baszottul látványosak és hangulatosak lettek, ha lenne értelmük is akkor emelhetnék az összképet. Így viszont már értem miért lép idõben visszafelé a Karib tenger Kalózaihoz az AssCreed IV! Már elõre facepalm milyen ostoba folytatása lesz a Desmond sztorinak ...

Waczkor
PES-t tol innen valaki?

Az lenne a kérdésem hogy ebben is lehet úgy multizni mint fifaban,tehát hogy kiválasztható ki melyik poszton akar játszani és csak egy játékost irányít?
Meg hogy egyáltalán lehet e 3-an játszani mások ellen,megnéztem az adatlapját,aszerint lehet,de soha nem toltam egy PES-t se.
Már iszonyatosan elegem van a 13-as FIFA-ból.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
A forrást.
ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=CwJXgb3G508

Totti5
Nyugi törlöm...

Tinman
-fav

Hányok tõletek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Protector
Elõre is köszönöm szépen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

teddymac
Halo 3: ODST 9-Apr Ha jól értelmezem ez akkor mátol akciós ? (1990ft)

0Diaz0
Vannak akciók.. csak most nem játékra.. itt

teddymac
Mikor jönnek az akciók ?

0Diaz0
Privibe leírok ezzel kapcsolatban annyit,amennyit tudok..

0Diaz0
Igen. Ezt néztem pont tegnap énis.. ( és GTA IV-hez is ingyen témát és pic. pack-ot tudtam leszedni ingyen.. magyar acc-al ezek nem elérhetõek.. )

Pl GTA IV a magyaro-i 6.000ft helyett, usa accal 4500 volt..

Totti5
Dirt 3ban igen, másban igen.

arty
😄DD

(és más játékokban meg igen??? )

Forza.

xxdani
1 hete vagyok benne a konzolosok világába ezért kéretik egy kis türelem hozzám 😊

Kérdésem az lenne, hogy ugye pár napja, volt ez a japán vagy kínai acc-al lehetett ingyen letölteni a AC-t (amíg le nem zárták).
Ha létrehozok egy amerikai acc-ot akkor elõfordulhat, hogy az árak alacsonyabbak esetleg?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Totti5
Feltettem a G25 drivert. Most már megy a váltás!!!

De nincs FFB az F1 2012 alatt<#rinya><#fejvakaras><#levele><#szomoru2>

orichalcos
AKkor meg még jobb.

My streams: https://beam.pro/oriic

Ez nem "cosplay", ok csinaltak a Deliver Hope trailerhez a jelmezeket.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3