XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép a grafika nagyon.
Élvezetes kis játék.
10 fontot megért ez a Complete kiadás és adták hozzá ajándékba:
Nintendo Licensed: Mario 3DS Case
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Csak éppen ritkán és a gagyibb dolgok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
( az 1 is, de azt más csapat csinálta )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Darkness részek sem volt túl jók.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elõzõ játékuk a The Darkness II volt! Azóta elfelejtettek játékot csinálni? fizetik õket az igénytelenségért? sosefogom megérteni.
PSN ID.: Beegabor
Soha nem volt ilyen, soha.
De hat a penz, amugy ez a skin pack egy vicc tenyleg. A legtobb kiadoba annyi talalekonysag sincs mint ekezet a postjaimba.
Ha meg nem vennenek dlc ket akkorse adnak ingyen, inkabb par honappal elobb adnak ki az uj reszt. Bar ez egyeni meglatas. Van meg olyan jatekfejleszto akinek az anyagi javak mellett majdnem vagy annyira fontos a jatekosok elegedetsege? Nemtudom eldonteni hogy a regi jatekok azert voltak jobbak, mert kevesebb volt es fiatalabb voltam, vagy csak a ido mulasa miatt emlekszem ugy mintha jobban lekotott volna. Amugy legyen egy kis xbox is: a nextgen boxba a jatekok hasonlo aron fognak jonni? (ha errol valaki olvasott valamit, vagy van nemi info szivesen elolvasnam) <#conf>#conf>
Next PC upgrade: 2022
helyzet gondolom nemsok...jöhetne már gyorsba az uj box bemutato😊
"nincs matchmaking, magyarul 0 az esély hogy ismerõsökkel toljál egy harcot"
Döbbenet.
"Értem hogy kell AAA fejlõdés ... de az csak egy része azoknak a szolgáltatásoknak"
Csak én már most olyan utalásokat olvasok, amik arra utalnak hogy nem nagyon arra indulnak el.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Battlestations Pacific és Midway
vagy anno nyomta Silent Hunter sorozatot
csak már nincs ideje fél napos "idõrabló" szimulációkra
annak jó szívvel ajánlom ezt:
az elõzetes tesztekkel ellentétben egy egészen kellemes Arcade
tengeralattjárós gamma 😊
az az 505 games csinálta, aki Sniper Elite V2 és IL-2 Sturmovik-ot is

Just do it :)
Nem akarok konzol vs. PC vitát nyitni XBOX tulajként az XBOX topikban, de számomra a konzol a kényelemrõl, a kikapcsolódásról és a kanapéból a barátokkal közös coop meccsekrõl szól. "HC" game-re (Ha a HC hárdkór-t jelent, nem pedig valami ismeretlen szakzsargon ...) a PC való.
Ráadásul attól függetlenül, hogy mennyire HC gémer is az ember fia, az sosem baj, ha több mindenre tudja használni az aktuális HW-t. PC-t és BOX-ot is. (Nem hiszem, hogy lenne olyan valaki is aki nem internetezik, vagy nem néz filmet - hallgat zenét egy gamer PC-n soha ... Bármilyen HC arc is ...)
Értem hogy kell AAA fejlõdés ... de az csak egy része azoknak a szolgáltatásoknak, ami még része ennek a dolognak. Ezt el kell fogadni. Minél több szolgáltatás elérhetõ, annál nagyobb rétegnek adható el. Minél többen vesznek új boxot a TV miatt, annál nagyobb a lehetséges vásárlóbázis, annál jobban megéri fejleszteni rá játékot.
És ha valaki vesz egy kicsi boxot, bejön neki, lehet vesz mellé nagyot is, stb.
Nos csak emiatt nem értem, mire is jó a hiszi ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
No hogy értsd, én is értékelem az arcade-ot, meg a kreativ garázs cuccokat, de ha nincs mellette az AAA fejlõdés, akkor nem ADOK KI PÉNZT EGY GÉPÉRT AMIN LÉVÕ garázsprojekteket játszhatom már most a meglévõ pc-n/telefonon.
Ha één egy konzolra kiadok pénzt egy pc meg egy korrekt androidos telefon mellé az nem a kreatív arcade meg a hogyan nézzem a nem elérhetõ goldos tv adásokat.
Capise?
A másik kettõt nem kell kitölteni (nekem is mastercard van)
Next PC upgrade: 2022
Issue Number:
Card security code:
Address Description:
esetleg valaki tudna segiteni ?
(MasterCard) ha számit ez valamit
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Store: én még szívesen nyüstölöm a telómon a c64 gémeket is, nem a grafika teszi a játékot 😄 Szóval még egész jó dolog is kisülhet ebbõl 😉
Amúgy meg faxom se fog új konzolt venni minimálbérbõl 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Viszont emellett nem tudok elmenni:
@"HC játékgépként tekintek rá" = wrong topik ... No offense, mióta haverokkal csak boxon tudok játszani azóta én is jól elszórakozom, de ha "HC" szavacska elõkerül, akkor ott bizony nem valamelyik kvarcjáték áll a tabella csúcsán ...
@Extra feature-ök: Sajnos a magyar Live igen gatya, de haveromék UK-ban pl: BOX-on TV-znek, filmeznek, stb. a Box a multimédiás központ a lakásban, meg egy laptop dolgozni + tablet netezni. Ez a jövõ.
Nem kell mindenkinek AAA játék, elég pár Arcade, akkor minek vegyenek fullos nextgen konztolt? Az meg hogy egy pár hisztérikát nem érdekelnek az extra feature-ök (Aminek persze 98%-a nem fog itt mûködni ...) az a lõtéri kutyát nem érdekli.
Azért az XBOX már most is többféleképpen használható, mint a (hehe) "HC" játékra. Ha nem tetszik, akkor nem kell használni, de vicc, hogy amiatt megy a hiszti, hogy egy megjelenõben lévõ pletykaszintû multimédiás központ mennyiben veszélyezteti a jövõben a (hehe) "HC" játékot ...
@Garázsprojektek, független fejleszõk, stb.: ehh ... azért nem egy noname flashjátéknak sikerül manapság vigyorogva kettéhugyoznia a jelenlegi AAA kategóriás kínálat nagy részét (hangulat pl ...) ... Én csak örülök neki, hiszen minél több tartalom lesz elérhetõ, annál többmindenbõl tudok majd válogatni ...
Szóval én örülök neki, hogy a kiadók nem azzal foglalkoznak ami te "akarsz" ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Letelt. Jó cucc. Túlárazva. A magánvagyonomból sosem venném meg. Még házon belül sem jó vétel. A N7 ár/érték mutatója ennek a sokszorosa. Így, hogy ár nélkül tudom nézni, szeretem mindkettõt. Ha kihozzák az utódot ugyanennyiért normális kijelzõvel, úgy már marhára elbillen a mérleg.
Adversus solem ne loquitor
Fékész, még nem jó.
És milyen az irányítás?
A tag egyszerûen levett minden G hatást és a saját kormányát, kezei tette oda be középre... az nem a játékból van.
Nézd az enyémet...
Csak nekem tûnik furának a kocsi mozgása?
Mintha nem is kocsiba ülnél csak menne alattad a talaj.
Nem kicsit fura.
Hiszen számtalan bejegyzés, eredmény , pontok, fizetõeszköz, dlc miegymás van már a profilokon, amibõl még ha nem is lenne ütközés, eleve komplikált hogy ha neked engedné mindenkinek engedné, vagyis mit is csinálna mindenki?
akcióban szerezne gamerpontokat és beinvesztálná így a fõprofiljába, meg ilyenek, ez már önnmagában a Microsoft-nak egy olyan helyzet amiben csak veszthet.
Ez ugyanaz az egyes személyeknek érthetetlen dolog, minthogy miért kéri a lemezt a játék miután feldobtad a gépre.
Ahogy sokaknak az értelmetlen, itt is azért nem ilyen egyszerû a dolog. 😄
És ha jól értem x360-on most az úgymond OFFLINE profilod-hoz nincsen e-mail, vagyis nem egy regisztrált fiók, azt vedd úgy hogy nincs, azzal nem foglalkozik a Microsoft, hiszen ha már eleve van hozzá statisztika nem tudja ellenõrizni hogy hekk vagy nem, ezért csak újonnan regelt profilt enged.
Amit nem lehet társítani egy offline Xbox profilhoz. Ha még nincs online része a boxos profilnak akkor tök értelmes lenne hozzákapcsolni.
De biztos ez csak az én logikám.
Tele van a net ezzel kapcsolatban a sírásokkal. Ezernyi fórumot találtam. Még a hivatalos fórumon is sírtak ez miatt. MS baszik csinálni bármit is.
PC-n ha LOCAL PROFILT ne számítsd, az semmi, nincs a térképen, ha meg PC-n van a profnak e-mail-jelszó, az nem offline (local).... 😊
Hát én hoztam létre PC-n a profilt.
Xbox-on meg azt az email/jelszó párost adnám meg. Így összelenne kapcsolva. Nem tudom hogy lehetne ezzel visszaélni.
"Tök alap dolog lenne offline profilt online-ra alakítani létezõ email-el."
Sõt sok esetben találomra bejegyeztek régen olyan e-mail-eket amik lehet léteztek csak idegen tulajdonosa volt és utána már nem tudta használni az erdeti tulajdonosa.
Tök alap dolog lenne offline profilt online-ra alakítani létezõ email-el.
Account összekapcsolás amúgy mire jó? LINK
Összekapcsoltam a kettõt de nem látom hol tudnék átváltani rá az xbox-on.
Forza.
TC's RainbowSix Vegas
DiRT 2
TC's GRAW2
The Orange Box
THE KING OF FIGHTERS XIII
Batman: Arkham Asylum
Sleeping Dogs
Midnight Club: LA
The Walking Dead
The Maw
Toy Soldiers
Az a jó, hogy idõm se volt még egyikre se. Bõven elvagyok a lemezes cuccokkal. (Dark souls/Darksiders2)
Jövõhéten jön a Dirt 3 meg a Vegas2/GRAW2 duopack Zavviról.
(sok cucc van amugy azon megvéve?)
Forza.
#134854: hányok a demóktól. Nem szoktam sose. Ami érdekel megveszem. Demo alapján régen se ment a megállapítás, hogy unalmas lesz-e a sztori.
Többet érnek a felhasználói vélemények.
#134855: patch-elés oké bár 40 játékot végigtoltam úgy, hogy nem ütköztem semmilyen bugba. Azért konzolon más, mint PC-n.
Mondjuk egy Fallout 3-nak nem mernék nekiállni konzolon se patch nélkül.
Hamarabb is ráköthettem volna a netre de nem volt itthon kábel. Ma vettem, mert úgyis dolgom volt az edigitalban.
én hülye még úgy is neveztem el õket: artyonline és artyoffline 😄 (utóbbi persze "online" lett, miután ...)
Forza.
davidka: szvsz az nem jó taktika... én a "nagyobb" boxos profilt használnám, a régi pécés ugyis lassan ki fog kopni, meglátod 😊
Forza.