XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley

Just do it :)

davidka003
Dirt 3 megjött ma.
Szép a grafika nagyon.
Élvezetes kis játék.
10 fontot megért ez a Complete kiadás és adták hozzá ajándékba:
Nintendo Licensed: Mario 3DS Case

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Én tudom mire gondol de az most is van. Néha.
Csak éppen ritkán és a gagyibb dolgok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Ennek a srácnak tetszett, úgyhogy teszek vele egy próbát

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Darkness 2 igényes játék.

( az 1 is, de azt más csapat csinálta )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Várható volt, hogy szar lesz.
Darkness részek sem volt túl jók.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Jól van, szerencsére semmi meglepõ nincs a Star Trekben. Köszönöm a fejlesztõknek hogy ismét megkíméltek egy kellemes csalódástól...

Elõzõ játékuk a The Darkness II volt! Azóta elfelejtettek játékot csinálni? fizetik õket az igénytelenségért? sosefogom megérteni.

akadt azert- de helyesbitek mert igazad van nagyreszt, osszegyujtottek oket es kb 3-5 dlct egybegyurva kiadtak kiegeszitokent. jobban belegondolva akkor is boven megvolt a marketing, szoval az elozo commentem 3/4-e marhasag bocsi.
Seth
Na lesz valami a gépeddel? A zombik már remegje várják, hogy aprítsuk õket 😊

PSN ID.: Beegabor

"ja regen nem kellett fizetni a + tartalomert mert update nek hivtak"

Soha nem volt ilyen, soha.
davidka003
Nyilván hasonló áron jön, mert ha baszott drága konzol mellé baszott drága játék lenne akkor bukna.

ja regen nem kellett fizetni a + tartalomert mert update nek hivtak 😄
De hat a penz, amugy ez a skin pack egy vicc tenyleg. A legtobb kiadoba annyi talalekonysag sincs mint ekezet a postjaimba.
Ha meg nem vennenek dlc ket akkorse adnak ingyen, inkabb par honappal elobb adnak ki az uj reszt. Bar ez egyeni meglatas. Van meg olyan jatekfejleszto akinek az anyagi javak mellett majdnem vagy annyira fontos a jatekosok elegedetsege? Nemtudom eldonteni hogy a regi jatekok azert voltak jobbak, mert kevesebb volt es fiatalabb voltam, vagy csak a ido mulasa miatt emlekszem ugy mintha jobban lekotott volna. Amugy legyen egy kis xbox is: a nextgen boxba a jatekok hasonlo aron fognak jonni? (ha errol valaki olvasott valamit, vagy van nemi info szivesen elolvasnam) <#conf>
grebber
A szánalmasak az emberek akik fizetnek ezekért,mert miattuk vannak a kiegészítõ hegyek.<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Same faces 😊<#vigyor2> <#eljen>
helyzet gondolom nemsok...jöhetne már gyorsba az uj box bemutato😊

Totti5
Zombi Superman? mi értelme van, mi? gyerünk, legyen zombi Cortana, zombi Lara, zombi minden. Ennyire agyhalott "ötletet".

Totti5
Ez meg szánalmas

Totti5
Injustice WiiU

"nincs matchmaking, magyarul 0 az esély hogy ismerõsökkel toljál egy harcot"

Döbbenet.

DarkSector
Nem konzol vs pc-rõl van szó, hanem hogy ezeket megtehetem már most pénzkiadás nélkül. 😄

"Értem hogy kell AAA fejlõdés ... de az csak egy része azoknak a szolgáltatásoknak"

Csak én már most olyan utalásokat olvasok, amik arra utalnak hogy nem nagyon arra indulnak el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
akinek annak idején bejött a
Battlestations Pacific és Midway

vagy anno nyomta Silent Hunter sorozatot
csak már nincs ideje fél napos "idõrabló" szimulációkra
annak jó szívvel ajánlom ezt:

az elõzetes tesztekkel ellentétben egy egészen kellemes Arcade
tengeralattjárós gamma 😊
az az 505 games csinálta, aki Sniper Elite V2 és IL-2 Sturmovik-ot is

Just do it :)

DummyBoy
Hmm ... pedig ha elolvastad volna, lehet kicsit több átmegy a lényegbõl 😊 Nem az a lényeg hogy mi a haverokkal mivel játszunk. Nem számít.

Nem akarok konzol vs. PC vitát nyitni XBOX tulajként az XBOX topikban, de számomra a konzol a kényelemrõl, a kikapcsolódásról és a kanapéból a barátokkal közös coop meccsekrõl szól. "HC" game-re (Ha a HC hárdkór-t jelent, nem pedig valami ismeretlen szakzsargon ...) a PC való.

Ráadásul attól függetlenül, hogy mennyire HC gémer is az ember fia, az sosem baj, ha több mindenre tudja használni az aktuális HW-t. PC-t és BOX-ot is. (Nem hiszem, hogy lenne olyan valaki is aki nem internetezik, vagy nem néz filmet - hallgat zenét egy gamer PC-n soha ... Bármilyen HC arc is ...)

Értem hogy kell AAA fejlõdés ... de az csak egy része azoknak a szolgáltatásoknak, ami még része ennek a dolognak. Ezt el kell fogadni. Minél több szolgáltatás elérhetõ, annál nagyobb rétegnek adható el. Minél többen vesznek új boxot a TV miatt, annál nagyobb a lehetséges vásárlóbázis, annál jobban megéri fejleszteni rá játékot.

És ha valaki vesz egy kicsi boxot, bejön neki, lehet vesz mellé nagyot is, stb.

Nos csak emiatt nem értem, mire is jó a hiszi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Macccy
Off de annyira tetszett, hogy muszáj idehozzam: aki még nem látta, tegyen egy próbát és nézze meg a FELHÕATLASZ (Cloud Atlas) c. filmet! Én most néztem meg kis home cinemámban, de valami eszeveszettül tetszett! Wachowski sisters megint megcsinálta én úgy gondolom ... <#wow2>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Már kapásból nem olvasom el, mert amirõl te beszélsz az az hogy te meg a haverod elvagytok a noname põrojektekkel, mert a sok AAA csak grafikában fejlõdik...

No hogy értsd, én is értékelem az arcade-ot, meg a kreativ garázs cuccokat, de ha nincs mellette az AAA fejlõdés, akkor nem ADOK KI PÉNZT EGY GÉPÉRT AMIN LÉVÕ garázsprojekteket játszhatom már most a meglévõ pc-n/telefonon.
Ha één egy konzolra kiadok pénzt egy pc meg egy korrekt androidos telefon mellé az nem a kreatív arcade meg a hogyan nézzem a nem elérhetõ goldos tv adásokat.
Capise?

teddymac
Köszönöm ...

sajna Halo 4 nincs 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

grebber
A security kód a kártya hátoldalán lévõ 3 betûs kód. Itt láthatód

A másik kettõt nem kell kitölteni (nekem is mastercard van)

Next PC upgrade: 2022

teddymac
Szeretnék rendelni a zavvi.-rol ,de fogalmam sincs ide mit kell irni :
Issue Number:
Card security code:
Address Description:

esetleg valaki tudna segiteni ?

(MasterCard) ha számit ez valamit

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

gduck
Az M$ folytatja az xbox360-al elkezdett irányvonalat. (Nem a játékokra, hanem az egyéb sallangokra értem). Ha a Live nem lesz ennyire lekorlátozva hazánkban, akkor talán még jó is lehet a sok újdonság.

Store: én még szívesen nyüstölöm a telómon a c64 gémeket is, nem a grafika teszi a játékot 😄 Szóval még egész jó dolog is kisülhet ebbõl 😉

Amúgy meg faxom se fog új konzolt venni minimálbérbõl 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Macccy
Te kis felbontás-sznob, teee 😄 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DummyBoy
Hú, végignyálaztam a sok hozzászólást, érdekes hétvégée volt 😊

Viszont emellett nem tudok elmenni:

@"HC játékgépként tekintek rá" = wrong topik ... No offense, mióta haverokkal csak boxon tudok játszani azóta én is jól elszórakozom, de ha "HC" szavacska elõkerül, akkor ott bizony nem valamelyik kvarcjáték áll a tabella csúcsán ...

@Extra feature-ök: Sajnos a magyar Live igen gatya, de haveromék UK-ban pl: BOX-on TV-znek, filmeznek, stb. a Box a multimédiás központ a lakásban, meg egy laptop dolgozni + tablet netezni. Ez a jövõ.

Nem kell mindenkinek AAA játék, elég pár Arcade, akkor minek vegyenek fullos nextgen konztolt? Az meg hogy egy pár hisztérikát nem érdekelnek az extra feature-ök (Aminek persze 98%-a nem fog itt mûködni ...) az a lõtéri kutyát nem érdekli.

Azért az XBOX már most is többféleképpen használható, mint a (hehe) "HC" játékra. Ha nem tetszik, akkor nem kell használni, de vicc, hogy amiatt megy a hiszti, hogy egy megjelenõben lévõ pletykaszintû multimédiás központ mennyiben veszélyezteti a jövõben a (hehe) "HC" játékot ...

@Garázsprojektek, független fejleszõk, stb.: ehh ... azért nem egy noname flashjátéknak sikerül manapság vigyorogva kettéhugyoznia a jelenlegi AAA kategóriás kínálat nagy részét (hangulat pl ...) ... Én csak örülök neki, hiszen minél több tartalom lesz elérhetõ, annál többmindenbõl tudok majd válogatni ...

Szóval én örülök neki, hogy a kiadók nem azzal foglalkoznak ami te "akarsz" ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DarkSector
Ja értem, mert énis 2014-rõl tudok.

Moby
/off
Letelt. Jó cucc. Túlárazva. A magánvagyonomból sosem venném meg. Még házon belül sem jó vétel. A N7 ár/érték mutatója ennek a sokszorosa. Így, hogy ár nélkül tudom nézni, szeretem mindkettõt. Ha kihozzák az utódot ugyanennyiért normális kijelzõvel, úgy már marhára elbillen a mérleg.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Nem. 2014 valamikor.

Fékész, még nem jó.

DarkSector
Most ez megjelent már vagy mi?
És milyen az irányítás?

Totti5
Most ez a videó lesz a sláger mindenhol? ma már harmadszorra botlottam bele.

A tag egyszerûen levett minden G hatást és a saját kormányát, kezei tette oda be középre... az nem a játékból van.

Nézd az enyémet...

DarkSector
Majd jön multiplatformnak.
Csak nekem tûnik furának a kocsi mozgása?

Mintha nem is kocsiba ülnél csak menne alattad a talaj.
Nem kicsit fura.

DarkSector
De nemtudom mire érted a kapcsolást, mert az szerintem tök logikus ha a microsoft 2 eltérõ profilt nem enged összekapcsolgatni, mert ha azt várod hogy a statisztikákat összevonja az elméletben is már csak a gubancot csinálná.
Hiszen számtalan bejegyzés, eredmény , pontok, fizetõeszköz, dlc miegymás van már a profilokon, amibõl még ha nem is lenne ütközés, eleve komplikált hogy ha neked engedné mindenkinek engedné, vagyis mit is csinálna mindenki?
akcióban szerezne gamerpontokat és beinvesztálná így a fõprofiljába, meg ilyenek, ez már önnmagában a Microsoft-nak egy olyan helyzet amiben csak veszthet.

Ez ugyanaz az egyes személyeknek érthetetlen dolog, minthogy miért kéri a lemezt a játék miután feldobtad a gépre.

Ahogy sokaknak az értelmetlen, itt is azért nem ilyen egyszerû a dolog. 😄

És ha jól értem x360-on most az úgymond OFFLINE profilod-hoz nincsen e-mail, vagyis nem egy regisztrált fiók, azt vedd úgy hogy nincs, azzal nem foglalkozik a Microsoft, hiszen ha már eleve van hozzá statisztika nem tudja ellenõrizni hogy hekk vagy nem, ezért csak újonnan regelt profilt enged.

davidka003
Online profil ja. PC-n.
Amit nem lehet társítani egy offline Xbox profilhoz. Ha még nincs online része a boxos profilnak akkor tök értelmes lenne hozzákapcsolni.
De biztos ez csak az én logikám.
Tele van a net ezzel kapcsolatban a sírásokkal. Ezernyi fórumot találtam. Még a hivatalos fórumon is sírtak ez miatt. MS baszik csinálni bármit is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ja nem te éltél vissza hanem csak mondtam hogy régen ilyeneket is lehetett. 😄

PC-n ha LOCAL PROFILT ne számítsd, az semmi, nincs a térképen, ha meg PC-n van a profnak e-mail-jelszó, az nem offline (local).... 😊

davidka003
Nem értem most mire gondolsz amúgy.
Hát én hoztam létre PC-n a profilt.
Xbox-on meg azt az email/jelszó párost adnám meg. Így összelenne kapcsolva. Nem tudom hogy lehetne ezzel visszaélni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ez nem ilyen egyszerû. 😄

"Tök alap dolog lenne offline profilt online-ra alakítani létezõ email-el."
Sõt sok esetben találomra bejegyeztek régen olyan e-mail-eket amik lehet léteztek csak idegen tulajdonosa volt és utána már nem tudta használni az erdeti tulajdonosa.

davidka003
Igen, ezért is nyugodtan meg. De délután nagyon felkúrt az MS.
Tök alap dolog lenne offline profilt online-ra alakítani létezõ email-el.
Account összekapcsolás amúgy mire jó? LINK
Összekapcsoltam a kettõt de nem látom hol tudnék átváltani rá az xbox-on.

arty
ez elég sok :/ még szerencse, hogy ha leszeded a boxodra az online profilod is, akkor az (eddig) offline-al is nyomhatod õket...

Forza.

davidka003
Ennyi van rajta:
TC's RainbowSix Vegas
DiRT 2
TC's GRAW2
The Orange Box
THE KING OF FIGHTERS XIII
Batman: Arkham Asylum
Sleeping Dogs
Midnight Club: LA
The Walking Dead
The Maw
Toy Soldiers

Az a jó, hogy idõm se volt még egyikre se. Bõven elvagyok a lemezes cuccokkal. (Dark souls/Darksiders2)
Jövõhéten jön a Dirt 3 meg a Vegas2/GRAW2 duopack Zavviról.

DarkSector
😄

arty
ezt mondom: az online, pécén játékvásárlásra használtat hagyd elhalni... a boxos legyen a fõprofilod, arra vegyél mindent, azzal játszál mindent (pécén is) mostantól!

(sok cucc van amugy azon megvéve?)

Forza.

davidka003
Miért kopna ki? Azon van a sok acsi. A másikon meg nulla van, csak játékvásárlásra használtam.

#134854: hányok a demóktól. Nem szoktam sose. Ami érdekel megveszem. Demo alapján régen se ment a megállapítás, hogy unalmas lesz-e a sztori.
Többet érnek a felhasználói vélemények.

#134855: patch-elés oké bár 40 játékot végigtoltam úgy, hogy nem ütköztem semmilyen bugba. Azért konzolon más, mint PC-n.
Mondjuk egy Fallout 3-nak nem mernék nekiállni konzolon se patch nélkül.

Hamarabb is ráköthettem volna a netre de nem volt itthon kábel. Ma vettem, mert úgyis dolgom volt az edigitalban.

arty
de nem láttam értelmét, mivel már volt online profilom ... 😊)

én hülye még úgy is neveztem el õket: artyonline és artyoffline 😄 (utóbbi persze "online" lett, miután ...)

Forza.

Totti5
Az offline profil nem regisztráció. Az csak a gépre csinál egy accountot, semmi köze az online profilhoz. A profil kreálás ott kezdõdik hogy mail címmel álltalában valós adatokkal való "legalizálás" és regisztráció a rendszerbe.

DarkSector
Ja vágom, de magát a profilt onliná regelhetted volna, majd 1x letölteni akár más gépen pendrive-ra és úgy használni. 😊

arty
darksector: bannolt volt az elsõ konzolom, a másodikon meg .... megszokás, paranoia (senki ne lássa mit mûvelek), stb ... 😄DD boxon is a pécés online profilom használtam "online".

davidka: szvsz az nem jó taktika... én a "nagyobb" boxos profilt használnám, a régi pécés ugyis lassan ki fog kopni, meglátod 😊

Forza.

DarkSector
Bocs milyen 5k?
Nem 3500ft?