XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Paul Thurrott - aki korábban már több ízben is jelentett a next-gen Xbox konzollal kapcsolatban - nemrégiben újabb pletykákat hozott nyilvánosságra, így állítása szerint november elsõ napjaiban számíthatnak a rajongók a Microsoft újgenerációs konzoljának premierjére.

Paul azt is megerõsítette mindemellett, hogy 500 dolláros árkategóriában érkezik a masina, de lesz egy elõfizetéses változat is, amiért csak 300 dollárt kell fizetnünk, cserébe azonban néhány hónapig havonta 10 dollárt kell csengetnünk az Xbox Live Gold elõfizetésért.

A fentiek mellett kiderült továbbá újfent, hogy a masinához állandó internetkapcsolat szükségeltetik majd, és az sem zárható ki, hogy egy Windows 8-alapú operációs rendszer fog futni rajta. És, hogy mégis miért kellene elhinnünk a fentieket? Mindössze azért, mert Paul Thurrott volt az, aki már a hivatalos bejelentés elõtt is május 21-re tette az Xbox Event idõpontját...

info: GC

Next PC upgrade: 2022

Shan
Nem kötelezõ a gold a rewards-hoz, de ha már beregisztráltál és aktiválod a gold-ot, 200 msp-t kapsz.
grebber
Szerencsére jön pcre is.Gondolom kicsit felturbozzák.
Nagyon várom már!

Next PC upgrade: 2022

Macccy
A film bármikor jöhet, de valahogy ezt a sorozatot nem bírtam MacGyver ellenére se ... 😞

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Star Trek 1966-ban indult el.

Stargate 1997-ben.

Megnéztem az SG Atlantis és az Star Trek Enterprise adatait. Altlantis a SYFY legsikeresebb sorozata volt, és kb átlagban 1 millával maradt el a nézettsége évadokra lebontva mint az Enterprisének. Star Trek 5 millával indult, az SG 4 millával.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Jó de Star Treknek sokkal nagyobb rajongótábora van meg abból filmeket is nyomatják még most is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
2009ben lett vége az Atlantisnak. Abban az évben megjelent 2 film is az Igazság Ládája és a Continuum. Nem volt az régen. Mint ahogy Star Trek sem volt régen és abból is lehetne mit összehozni.

davidka003
Ha olyan lenne, mint az Alien akkor inkább ne legyen.
Szerintem a cégek is tudják, hogy a Csillagkapu sorozat már régen volt és kicsi az a réteg aki pénzt adna egy játékért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Pedig hálás téma. Szinte random pályákat lehetne összetenni, ahol TPS lövöldöz az ember 1-1 órát, némi kutatással, s mondjuk Apofisz fõbossal aki végigkövet minket a világokon és a parancsnokságra is be akar törni ( ott is lõni ) s az ûrbõl a földet elpusztítani... mi meg mondjuk egy szuperfegyvert keresünk ellene. Ja hogy a sorozat is nagyvonalakban errõl szól?😊

Kész a forgatókönyv... csak meg kellene csinálni. Ne mondja senki hogy nem lenne sikeres. Egy ilyen játékra is annyian várnak mint egy Alienre.

arty
valami kisebb fejlesztõ vehetett volna egy cryengine-t és csinálhatott volna valami közepes lövöldét, olcsón esetleg... bírtam volna 😊

Forza.

Totti5
Repülõ piramisok még szép😊))

Ha már Stargate... kijött ájfónra hivatalos! SG1 játék.

Minõséget nem komenntálnám, de a zene hallatán, az hogy az eredeti csapat adta a szinkront, azt hogy Csillagkapu játék!!!!!... amint kijött andoridra veszem is meg tüstént. Sorozatot már ezerszer oda vissza néztem, és közben egyetlen egy játékkal sem játszhattam... hihetetlen.

arty
nagyon jó konceptek!!!

az elsõ képrõl mondjuk eléggé a csillagkapu goauldjai ugranak be....

Forza.

DarkSector
warez.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Azaz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor ez lehet hogy még csak valami béta volt vagy nemtom.
Botond
Én is azt hittem, mondjuk van vagy két témám az alapokon kívül. 😄
davidka003
Azt hittem a témák csak a háttérképet változtatják meg.
Legalábbis amiket próbáltam azok ilyenek voltak.

Tinman
Halo: Reach? <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Üdv!
Ezt tudjátok esetleg hogy melyik téma a dashboardhoz?

Itt van még egy kép róla: link
Köszi!
Totti5
Amiket szívesen nézek, más játékok koncepcióval ellentétben. Bízok a Bungieban, hogy egy igényes scifit fognak kreálni.

Tinman
Helyesen:

Destiny concept art képek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Destiny:

DarkSector
Hát a Reaper.

davidka003
Átváltozott alakja?
Videót tudsz keresni róla? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Sõt továbbmegyek átváltozott alakját sem használtam Death-nak.

DarkSector
DS2-ben sincsen help, nem arra értem hogy hol mennyire causal, hanem hogy ha mondjuk egy ujjonc játszik Nightmare-on nem fogja letólni úgy mint én agy más rutinos emberke.
Volt aki azzal rémisztgetett hogy pl a Jeges szörnyet sem tudom majd megölni, és életveszteség nélkül meg lehet, Sõtt mindegyiket.

SPOILER!

EZ A JEGES

Én akkor hagytam abba mikor ezt elértem:

davidka003
Dark souls-ban sincs semmi segítség a kezdõknek és mûködik a rendszer. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Mondjuk kezdõknek a Nehezebb fokozatokban szerintem kell erõsebb fegyver meg item, nekem van rutinom, vagyis volt talán azért tûnt könnyûnek.

davidka003
Megjöttek tegnap meg ma a rendelt pólók meg 1 pulcsi Zavviról. 😄
Tökéletesek. Nagyon jó minõség.
Vicces, hogy amit itthon 15 ezer alatt nem kapni ott akcióban 5k volt. 😄
Meg pólók is ilyen 1500-2k körül vannak akcióban és jó minõségûek.
Szóval érdemes onnan rendelni. Most is vannak jó pulcsik akcióban.
Ez
Ez
10NCLO kóddal lejön 10% belõlük.

Sziasztok,
Csináltam egy angol profilt erre az xbox live rewards programra , azt irja hogy 96 óra után lehet aktiválni, de már lejárt a 96. Az rewards programhoz kötelezõ a gold tagság ?
Totti5
Vagyis alapjaiban van elkúrva az egész rendszer mint a Bioshock Inf és mint a Assasins Creed esetében is. Ha a játék tartalmaz bizonyos elemeket, akkor kényszerítsen rá hogy használjam ki, ne lehessen azok nélkül végigvinni! Mert más különben feleslegesen van benne és a játék nem lesz jobb és több tõle, akármennyire is azt akarták elérni a fejlesztõk... közölni kellene velük hogy nem sikerült.

Mivel a Darksiders 2 storyt sem tudott felmutatni, de ószom hogy volt lúúúút, mert annál jobb dolog nincs a világon ugye, csak kár hogy mást nem sikerült beletenni...

DarkSector
Egyetértek, 4x vittem végig, Normal(2x)-Nightmare(2x).
Nekem sem top a grafika, van sok érdekes dolog, de azt kell hogy mondjam fasza játék volt.
Persze ez a fegyverfejlesztés annyira nincsen kihangsúlyozva, a simán felszedhetõ tárgyakkal simán végig lehet vinni, és szinte item használat nélkül.

Totti5
<#eljen>

Seth
2X? Imádhatod a monotóniát 😄
Az elsõ rész sokkal változatosabb volt és nem utolsó sorban jobb sztorival,átvezetõkkel rendelkezett, szerintem. Persze ízlések és pofonok

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Szerintem inkább a Dragon's Dogma: Dark Arisen-be fektetem a pénzt.

Egyébként más ám az ha valami ingyen le van töltve meg ha fizettél érte.
Ha nekem is warezban lett volna meg mondjuk PC-n akkor meghagytam volna, egy esõs délutánra jó lett volna. De így, hogy áll benne az ember pénze inkább eladtam most amíg ér valamit. Elsõ rész másabb volt.

Macccy
Énisletojom mi a neve, de szerintem az Xbox 8 lesz ... Összeáll ... 8th generation ... Windows 8 ... WinPhone 8 ... és az a kis játék a fektetett 8-assal jó ötlet lenne

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Én kétszer toltam végig, nagyon imádtam. Összes dlc-vel nagyon jó volt.
davidka003
3500-ért elvitték a Darksiders 2-t tõlem. 😄
Nagyon helyes. Meggyõztetek, hogy unalmas, nem érdemes végigvinni.
Grafika se volt a toppon.

Seth
Szerintem meg kit érdekel. Felõlem lehet Microsoft Money Maker is 😄

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Miért lenne biztos?
Szerintem még bõven változhat.

Szerintem biztos, hogy sima Xbox lesz a neve. Várjuk.
zaki
Végre! 😊

DarkSector
Fuck Yeah.
Xarbox. 😄

Macccy
YYYEEEEEEAAAAAHHHHH!!

Totti5
Dátumot mondjanak, hogy mikor mehetek érte!

Május 21! Xbox Reveal <#finom>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Totti5
From Dust 480 ( gold )

Totti5
Videót nézem és mondja hogy a grafika igencsak okés. Igen az lenne, ha nem lenne egyes jelentekkor okádék a karakter kezelábasának a textúrája, ami azonnal lerombol mindent. A környezet viszont korrekt. Semmi extra de korrekt. A filmbeli karakterek arcról tökéletesen felismerhetõek, mondhatni élethûek. Legszebben kidolgozva s aki szinte fotoríl az Uhura így elsõre.

Gameplay... okés, de semmi több. A nagy gond az egésszel, hogy a normális átvezetõket kivéve ordít hogy nincs mocapolva a mozgás és a jelenetek. Sokszor átmenet sincs, csak a bénázás. Saját karakterünk irányítása is olyan bottal piszkálod kategória. Elnagyolt. Lendületesnek tünik így a prológ után, ha marad ilyen akkor leglább nem lesz unalmas.

Igazából nem rossz játék, de lehetett volna sokkal jobb. Nem sikerült neki kilépnie az egyszerû, olcsó messze nem AAA filmadaptációk világából...

Zenék azok nagyon jók, az elõzõ film hanganyaga van benne átmixelve. A szinkront pedig az valódi karakterek adják, így azzal sincs semmi gond.

Végig fogom játszani, mert hét mérföldes Star Trek fánaboj vagyok ( mindent láttam, oda vissza 10szer pl a Voyagert tavaly néztem újra x+1. alkalommal, de már megint úgy érzem hogy neki kellene állni😊 ), az új filmet is imádtam és ezt is moziba akarom megnézni.

Macccy
Ez annyira igénytelen minden gameplay videó, de még a trailerek (!) alapján is, hogy nem tudom nem figyelembe venni. Úgy mozognak a szereplõk, mint egy gerincsérves gibbon, épp csak a helyben forgást nem mûvelik. Próbáltam lelkesedéssel nézni a videót és elhinni, hogy "tis shit is awesome" but egyszerûen képtelen voltam ...

Pedig a co-op miatt ezt is célbevettem még tavaly ... <#shakehead>

davidka003
Dragon's Dogma - Dark Arisen
Fent van megfelelõ helyeken. Véleményeket írjatok már róla.
£16.98 még mindig Zavvin aztán ha jó akkor megvenném.