XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Még a TVm is online, a telefonom is, VITám is... ami nem megy kábellel meg megy Wifin.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindegy, már megbarátkoztam a gondolattal.
Egyik profilom csak játékvásárlásra lesz, a másikkal meg játszok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem volt netetek a boxon?
Forza.
Adversus solem ne loquitor
Amúgy nekem tetszett, volt sok extra, secret.
Meg hogy minnél keménykedõsebb legyen a karaktered fejlesztettem, meg összeraktam olyan fegyvert hogy visszatöltötte az élet és mana csikját, na utána már elég volt, mert addig izgi volt mert nem voltam egy badass isten de azzal a fegyverrel már elvesztette az értelmét.
mikor kimaxolsz egy jáátékot, és megelégeled.
Ebben nekem , meg más sandbox-ban a gyüjtögetõsdi meg platformok/rejtvények boss-ok leölése adja a játék élvezetét.
Nem vagyok elájulva a játéktól de a mostani palettán sok ettõl szarabb van.
Már ott bûzlött a dolog, hogy nem volt benne átvezetõ szinematik, amikor az elsõ részben olyan rendezéssel, szinkronnal nyomták az ember arcába hogy mai napig szívesen nézem meg a jutubon õket. De a második részbe nem kellett, mert nem is volt benne story...
Hát ez a Darksiders 2 nem úgy kezdõdik mint vártam. Konkrétan unom, mert semmi nem történik. Storyt az inkább hagyjuk... elõzõ részben már az elején olyan dolgokat nyomott az ember arcába és olyan hangulata volt a helyszínnek, itt meg... Kopár, kihalt, semmi. Death karakterével sem tudok azonosulni, mert nem történik vele semmi, s eltelt 5 óra. Remélem lesz valami lassan és felpörög, valami kibontakozik, mert az oké hogy nem 10 órás játék, hanem 20, de azért ilyen lapos kezdés luxus. Egy 100 órás Skyrimnál oké, de itt már 1/4de lement.
Aztán eltelt még 1-2 óra és kukáztam az egészet.
Elsõ rész talán nekem tetszett itt a legjobban, és talán én vártam a legjobban a másodikat.. ritka nagy csalódások egyike volt.
Szerintem izlés kérdése, sok unalmasabb játék van amivel eljátszogatnak sokan. 😄
15 font a Hitman Absolution Professional Edition is. 😄
Durva, hogy egész jó extrákkal rendelkezik és csak 5k.
Nehéz hasonlítgatnom mert van 1-2 hasonló cucc csak stílusban ez más, meg van 2-3 DLC hozzá.
Van benne fejlõdõs cucc, meg fegyver fejlesztgetés.
Ahoz hogy mondjuk elérd a max 30-as szintet 2 végigjátszás is kell.
Vannak extrák, meg olyan helyek ahol érdekes cuccokért nyomhatsz arénaharcokat.
Ha ez az Openworld jelleg érdekel, meg maga a játék stílusa, nyugodtan vedd meg.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
"Hagyd a francba ezt az összekapcsolgatást. Ha jól gondolom az online profillal még nem játszottál, csak a megvett játékok vannak rajta ugye?
Akkor mind a kettõt letöltöd a gépre, és az eredeti offline profiloddal is fogsz tudni játszani, a másik profilon lévõ játékokkal.
És ugye az offline profilodat is online-osítsd."
Csak ezért regelek mail címet, Microsoft meg szopjon le.
Eleve a boxon kéne olyan lehetõségnek lenni, hogy join live with existing account. És akkor az offline profilhoz hozzálenne kapcsolva a megvett játék meg a létezõ mail. De balfaszok dolgoznak ott is.
Én Offline profilokat használtam már, de nem is gyúrok ez végett acsikra mert felesleges.
Van 1 online rendes profil, amire meg az eredetiekkel játszom.
Mármint úgy eredetiekkel hogy a cd-kulcs trükkel amig engedi amiknél engedi annál beírtam egy cd-kulcsot.
Hogy létezhet ilyen? Szopjon le a Microsoft is.
Két Live profilt nem lehet egyesíteni oké. De ehhez még nem tartozik email cím meg semmi. FUUUUU
Gyakorlatilag csak 1 módja van ha méég nem létezik egy e-mail cím és úgy regelsz rá, majd késõbb létrehozva regelsz egy másikat, vagy valami ilyen volt nálam.
De azóta nekem kijavították és megcsinálták hogy vissza kelljen igazolni e-mail-rõl.
Sajnos a te esetedben csak 2 külön profil lesz.
Én nekem is régen dilemma volt hogy menjen egy helyre vagy legyen 1 xboxon és 1 pc-n.
Én mind2-re végül külön csináltam, azért mert a Gamerpontokban kavarodást okozna, ami látszatra hülyén nézne ki.
Vagyis ha kiakasztom a RE5-öt 1000G-re X360-on és PC-n az 2000G lesz.
Sajnos nem tudod egyesíteni a 2 Profilt ha erre céloztál, max névcserét tudsz. 😞
Switch gamertags between two Microsoft accounts
If you try to switch your Xbox LIVE gamertag to a Microsoft account that is already linked to another gamertag, you will receive a message that says “the Microsoft account (or Windows Live ID) you’re switching to is already linked to another Xbox account.”
Before you can switch your gamertag in this case, you must first remove the existing gamertag from that Microsoft account:
Create a new Microsoft account. You will only need this new account as a temporary means of moving your gamertags. After the gamertags have been switched, you will no longer need this Microsoft account.
Example:
Gamertag A is linked to Microsoft account 1.
Gamertag B is linked to Microsoft account 2.
To swap gamertags A and B between Microsoft accounts 1 and 2, first create a third temporary account: Microsoft account 3.
Switch the gamertag that is linked to the Microsoft account you want to use to the new temporary account you have just created.
Example:
Gamertag A remains linked to Microsoft account 1.
Switch gamertag B to Microsoft account 3.
Microsoft account 2 is now free.
Now switch your gamertag to the Microsoft account you want to use.
Example:
Switch gamertag A to Microsoft account 2.
Gamertag B remains linked to Microsoft account 3.
Microsoft account 1 is now free.
To complete the swap of gamertags between the two original Microsoft accounts, you must wait 30 days. (A gamertag can be switched only once every 30 days.)
Example:
Gamertag A remains linked to Microsoft account 2.
After 30 days, switch gamertag B to Microsoft account 1.
Microsoft account 3 is now free and no longer needed.
Meg van boxon az offline profil de ahhoz nincs semmi. De join Xbox Live-al lehetne belõle Live profilt csinálni. Másik email címet kell megadni.
De nem tudom, hogy ezzel mégjobban elbasznám-e a lehetõséget.
És akkor kapcsoljam hozzá a másikhoz? De ez mit fog okozni? Nem értem mire van ez.
Csak sok lépésbõl áll. Szerinted?
Annyira felbasztak, hogy nem tudom értelmezni.
Nagyon felbasznak. Miért kell elbuknom a tuti kis acsis offline profilt ha én használni akarom azt a profilt amivel játékokat vettem PC-n.
Ezt linkelték
De ez most mire van?
Vagyis ez a hátránya az offline-nak warezhoz kiváló, de ilyenkor sajna külön kell egy újat online.
Ja és ha nem mentegeted az offline profilt magadnak akkor nem tudod megszerezni vagy letölteni a live-ról.
Amit szeretnék.
Létezõ offline profil Xbox-on, sose volt netre kötve.
Létezõ profil PC-n amivel már vásároltam Xbox 360 játékot PC-n.
Hogy lehet hozzákapcsolni a létezõ profilt az offline-hoz? Sok acsi van már rajta.
Most kötöttem netre elõször.
Mutasd meg pl hol találsz ilyet win8-on aminek Store a neve és minden egyben megvan benne, mert nekem marhára nem így van win8-on a marketplace nem érhetõ el rajta, az külön van. <#wink>#wink>
Úgyérted Te nem használod, téged nem érdekel (big screen, community, modok, acsik)."
Igen van 1-2 kivétel amiben nem pecsel magától, eddig 1 játékkal jártam így, ez mondjuk engem önnmagában nem tántorítana el, állítólag a PC a bütykölés miatt jobb mint egy konzol akkor miért kell a kényelem?
A sok extra szarság, meg magamutogatásra jó.
"Régiózár mindenhol van, régiós akciókból mindenhol kimaradsz."
Vásárláskor elõfordul, de ha megveszed VPN-el nem kapsz érte bann-t, ez nagy eltérés!
Steam-en vették már el játékom, Originen meg Uplay-en még nem, ez is baromi nagy eltérés....
"Akció nélkül meg minden drága. Ha fizetnél rendesen áfát a boltban, ahol a dobozost vennéd, az se 8 ezer lenne."
Hogy lenne már minden drága, a boltban most a FC3 nem akciós, mégis 300ft-al kb olcsóbb mint Steam-en a 40% OFF mellett euro-s árban.
Nézd csak meg.
KB ennyit a steam-rõl. 😊
A kényelem igénye, amit más platform nyújt? Ez kukacoskodás? Költõi kérdés, nem kell válaszolni.
Úgyérted Te nem használod, téged nem érdekel (big screen, community, modok, acsik).
Régiózár mindenhol van, régiós akciókból mindenhol kimaradsz.
Akció nélkül meg minden drága. Ha fizetnél rendesen áfát a boltban, ahol a dobozost vennéd, az se 8 ezer lenne.
De ez tényleg off, irj privit 😊)
Forza.
Viszont mi ez a Windows Store akkor most? Valaki jólinformált nem vágja? Most tényleg keressek utána? Dehát melózok (pfff) ... <#nevetes1>#nevetes1>
"Nem csinál semmit a steam? Lássuk akkor mit kapsz, amit SEHOL(!) máshol:
- összeszedett, konzekvensen/azonos elven töltõdõ/installálódó* játékok
- *még csak installálni sem kell õket, egybõl "készen" jönnek le"
= Origin-Uplay ugyaníg magátol felteszi.
"- maxra pecselve jön minden, pecsel is mindent magától, ha kell"
= Nekem másik 2 nagy izén sem kell peccselgetni
"- a kliense gyakorlatilag portable: win reinstall után egyszer inditod, utána fut"
= ez annyira nem fontos dolog, inkább kukacoskodás
"- steam guard, hogy ne nyomják fel a fiókod"
= Ja védelem, de mondjuk nekem más profilomat sem törték fel még
"- big screen/kontroller támogatás már menüben"
= Ja amit senki nem használ
"- kapcsolódó forumok, groupok, communityk
- indie/greenlight szekció
- steamworks mod support
(- acsivmentek -> ezt nem tudom ad-e minden játékhoz)"
***steam sajnos vagy nem sajnos, döntse el mindenki maga de nem ad mindenhez acsit, bár engem hidegen hagy mivel még csak annyit sem csinál hogy összeadná és rendszerezné pontokban, csak megcsinálod azt ennyi, egy eldugodt helyen felvillan egy kis embléma és mehetsz a dolgodra.***
= Ezek mind olyan dolgok, amik kiegészítések, a közösségi funkciók, amik réteges dolgok, van egy réteg a magamutogatók, akik ráérnek postolgatni meg steam-en facebook-ozni, egy sima játékosnak ez maszlag.
= Acsik jó dolgok de megintcsak keménykedés, semmi egyébb értelmük nincs. Maradjunk abba hogy ebben a Marketplace jobb. Vagyis a Live.
Cserébe van régiózár meg sok baromság, amibe képesek belekötni és kibaszni eled, végsõ esetben bannolni, elvenni a játékaidat meg hasonló dolgok, valamint a legszebb mikor van egy akció de ugye neked nem elérhetõ, nem mintha megvennéd mikor dobozosan vagy oroszbó vagy amazonról 10.annyiba került.
Sima árszabás sajna megegyezik a többivel, Origin is ennyibõl gáz, 40-50-60 euros árak szoktak lenni, de legalább ott voltak már akciók, volt hogy 1 euro-ért adtak játékot, a steam meg kedves mikor benyögi a 75%-os max engedményét. 😄
Nem csinál semmit a steam? Lássuk akkor mit kapsz, amit SEHOL(!) máshol:
- összeszedett, konzekvensen/azonos elven töltõdõ/installálódó* játékok
- *még csak installálni sem kell õket, egybõl "készen" jönnek le
- maxra pecselve jön minden, pecsel is mindent magától, ha kell
- a kliense gyakorlatilag portable: win reinstall után egyszer inditod, utána fut
- steam guard, hogy ne nyomják fel a fiókod
- big screen/kontroller támogatás már menüben
- kapcsolódó forumok, groupok, communityk
- indie/greenlight szekció
- steamworks mod support
(- acsivmentek -> ezt nem tudom ad-e minden játékhoz)
+ olcsóbb, mint a többi (uplay, origin), ahol - nem irom le ezredszer - alapvetõ funkciók nem mennek, évekkel a bevezetés (és egy meglevõ minta (steam) alapján se) után SE! baszus, sokszor fizetni nem tudok, ekkora amatõrök!!! 😞
Úgyhogy ezt a baromságod gyorsan felejtsd el, mert felidegelsz 😄
Forza.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nem ugyanaz.
Az a Win8-as lófasz olyan programokat meg arcade-fless játékokat kínál mint egy okostelefonon...
A Steam miért félne tõle? 😊
A Márketplaca még mindig egy külön kliens/weboldal, ahol a Dark Souls-t veszed meg ilyeneket.