176911

-
Már ott gát volt, hogy megszűnt az MSNen a leskelődés... tökéletes volt ahogy kiírta hogy ki és mivel játszik, aztán arra lett butítva hogy ki online, aztán most meg ugye már semmi nincs, mert Skype, amivel semmi bajom, tökéletes chatra, csak miért nem tolja az arcomba az infót hogy ki mivel játszik? mászkálj az xbox.comra jelentkezz be kattogtass stb...
Nincs valami win8 app hogy desktopra kirakja az xbox online barátokat??? -
2013. nov. 16. 22:01 | privát | galéria | válasz | #143965
NFS Rivals: Feltelepítem a lemezet. Indít: akarod telepíteni a HD kontentet? hát nem, mert már feltelepítettem az egész lemezt. Olyan nincs hogy nem, akarod? akarom, mert ettő lesz HÁDÉ, az MW nem volt HÁDÉ, de ez már HÁDÉ, mert kátszer kell installálni. 2 lemezes játéknál OK, elfogadom, de 1 lemezesnél????
Én értem, vagyis nem.
Kipróbáltam. Ez egy rendőrös őrület, nem ótóverseny. Követni nem tudom mi történik, az ótózás élményének szikrája sincs meg benne. Idegesítő a felvezetés, érdektelen az egész hú te vagy a egér, hú az meg a macska, hú de nagy csata lesz itt és ezt pofázza egy gépi hang totál érdektelen és rossz körítéssel, villogó képeket mutogatva amit el sem nyomhatok. MW egy fasza ótóka, ez meg egy akció ótóka ahol a rendőrótó az ánuszodat maszturbálja és próbál beléd hatolni minden méteren. Én ótózni akarok egy ótós játékban nem pedig harcolni. Popup van, grafikai bugok vannak dögivel hamisítatlan frosbite. Jól néz ki, jól is fut, csak igénytelen egy Forza Horizonhoz képest. Kamera zavaró, olyanokat mozog hogy a kanyart nem láttam és a falba mentem egyenesen. Nem az én játékom, talán majd a következő, rendőrök nélkül.
+ #144057 Waczkor bejegyzése, amiben ugyan ezt leírja, amit nem hitt el nekem elsőre:D
-
Milyen lett az NFS Rivals? -
Vegyel xbonet ha latni akarod... Okos :( -
A friends listemen 2 en már játszanak.De csak annyit ír,hogy Online playing Xbox One.
Ha rányomok arra,hogy összehasonlítom a dolgainkat viszont nem történik semmi...
Sajna jelen pillanatba úgy tűnik számomra,hogy totál elszeparált lesz egymástól a 2 rendszer...
Max ennyi,hogy látod a másik nem 360al gamál hanem az XOval -
Várható volt és mi lesz még! 
Csak ennek mi itthon isszuk majd a levét,mert kíváncsi leszek mikor kerül itthon is "boltokba"... -
thx. -
Ja csak olyan módon mintha 1000000 másik ember véleményét mondaná. :) -
Next Gen Spike Montage -
Itt mindenki a saját véleményét mondja el. -
Jah hogy téged nem fog meg annyira. és akkor? :DDDD
De akkor azt mond .:D -
Abban hogy a Dark Souls nem online játék (azt hiszem ráadásul ez F2P vagy mi) és maga a hangulat annyira nem fog meg mint a darksoulsnak akár az alső videója mint amit láttam. -
Tudod mi nem ér fel?
A kis pöcsöd az, a Dark Souls miben több mint egy 25 perces videó egy online játékból? -
Nem izgat.
12-től a kis sárkány kurvanagy, 13:12-nél meg szépen lefagyassza az időt, az faszán fest. :D Mint a QB-ben. :) -
Dark Soulshoz nem ér fel , de nagyon jól néz ki :) -
Vigyázz mert meglincselnek :D -
Ez még jópofa lesz:
-
Igen kéremszépen ez az én játékom lesz. :D
Amúgy igen azt mondták hogy így fog kinézni, de ez nem annyira hihetetlen, az Alan Wake-et nézd meg, és add hozzá a +generációt.
Már E3-on úgy mondták hogy a bemutató full real-time valós időben futott....
Max Payne szerű cuccot képzelek el, csak nem annyira egyszerűt, ott is a látvány nagy lett mivel nem sandbox játék, hanem kötött játékmenetű volt.
-
Igen kéremszépen ez az én játékom lesz. :D
Amúgy igen azt mondták hogy így fog kinézni, de ez nem annyira hihetetlen, az Alan Wake-et nézd meg, és add hozzá a +generációt. -
bluesfool #144073 Quantum Break , ha ez valós játékmenetből származik , akkor sajnálom hogy nem jön a már előző konzol generációra
-
:( -
Tegnap éjfélkor a világ 13 országában (Ausztrália, Ausztria, Brazília, Kanada, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, Egyesült Királyság, USA és Új-Zéland) elstartolt a Microsoft következő generációs gépe, az Xbox One.
A Microsoft természetesen világszerte látványos rendezvényekkel ünnepelte a startot: a világ első Xbox One tulaja az új-zélandi Dan Livingstone lett. A tömeg mindenhol nagy volt: a brit GAME áruházlánc szerint az előrendelések alapján a premier jóval nagyobbra sikeredett, mint az Xbox 360 esetében. -
nem élveznéd, hogy olyan fantasztikus mellékküldiket adna egy Tiszt NPC, mint pl. szedj össze 4 warthog alkatrészt, nyúzz meg 9 gruntot???
nem is vagy te igazából haló-lávör :(( -
Sandbox HALO? Szerintem se ... de még kevésbé sandbox se! Mass Effect féle se! Én nem örülnék, így látatlanban legalábbis nem jön be az ötlet. Egy HALO spin-offként maximum!
HALO mindig azért tetszett, mert egy sodró, masszív 4-5-6 órás háborút kellett bennük letolni profi rendezéssel, éreztem hogy én vagyok a Mester Séf aki elkeni az ellenség száját, egysejtűtől a robotkutyáig! Nem lenne jó, ha unalomba fulladna amiatt, hogy John megáll két csata között nézegetni a Cortana hangú Garmin MilkyWay GPS képernyőjét, hogy melyik planétára kéne átruccanni valami jelentéktelen skirmish misszió miatt! No-no ...
-
sandbox halo?!?!!? :(( nanemár... -
nem hinném hogy open world féle nyitottság lenne benne .... Mass Effect félére gondoltam. -
Open Wörld? az nem jó. A story telling és a változatosság rovására fog menni sajnos, főleg ha 20 órát mondanak. Kösz de nem, jó a lineáris nyilt járműves részekkel és 8 óra lendületes és élvezetes storyval. -
szép , multi 32-64 fős invasion és nyitott világ megmelengette a szívem.
a kérdés hogy mennyire hivatalos? :D -
Én megmondtam, hogy megmondtam, de leugattál:D -
heady #144063 Kb masfel Ora mulva hatamlas Xbox One launch party lesz tolem 20 percre a Leicester square-en es az istenert sem tudok elszabadulni a melobol. Plusz az osszes ablak hatalmas X1-es plakatokra nez, hogy meg idegesitsenek is :(
-
Uram atyám! Burtál!
F2P

-
Aki azzal jön hogy a PCje köröket ver rá, annak még mindig azt mondom, hogy OK. 1-2-3-4-5 év múlva ugyan itt. Természetesen a csuda PChez senki nem nyúlhat, nem vett bele 3szor új VGAat. Azzal nyomja le a generációt amivel most alázza a konzolt. Azzal a 160 ezres géppel ( ilyen természetesen NEM LÉTEZIK ). -
szeretem ezeket a "valami" VS. .50 cal videókat. kb semmi értelmük. látványnak jó max.
-
Halo 5 hírek
Wow,wow és még egyszer csak WOW. Kell, azonnal. -
Totti, nálam (és még sokan másoknál)
az ÖSSZHATÁS a lényeg - kijelzőváltás ide v. oda
1-1 füsthatás, távolabbi tájegység árnyalatnyival szebb megjelenítésért adjunk 150-et? :))
#144034-ben írtam a többit :)
heady,
" A minimalisan dragabb pc-m koroket ver ra, szoval nincsenek nagy elvarasaim."
látod? - na, látod :D ;)
ezzel el is mondtál mindent... :)
ha vétel után 1 héttel lelohad a lelkesedésed, akkor szólj nekik
keresik az X1 "donort" :))
-
Na most hogy már második napja nyúzóm az új NFS-t,leírnám a véleményem:
Már értem Totti miért akadt ki az egész rendőrös dologra.Ez így jelen formájában értelmetlen,céltalan,kurva nagy böszmeség.
Nem tudom melyik ostoba,génkezelt,seggidióta embernek a fejéből pattant ez így ki és melyik hasonló képességű bólintott rá hogy oké akkor ezt így adjuk ki.
Tehát rendben hogy versenyzők,rendőrök,de mi az hogy megkapok egy vadiúj autót,semmi körözöttségi szint nincs rajta,állok az út mellett és elkezdenek üldözni?
Ja hogy nem én vagyok a célközönség és mekkora karaj hogy apu meg anyu előtt keménykedek hogy üldöznek a rendőrök nonstop.
Oké lerázom őket,sehol senki,mutatja hogy szépen mindjárt megléptem a rendőrök elől,erre egyszer csak folytatódik a körözés,rendőr sehol,majd kb 20mp után a játék berak mögém egy rendőrt.Jól van egy rendőr nem a vég,lezúzom az autóját,mert hogy az a minifeladat,erre eltűnik a lezúzott rendőr,majd a helyére a szemem láttára berak egy új rendőrt....
És ez megy folyamatosan,abból áll az üldözés,hogy ki be megyek a benzinkutakon,hogy megjavítsa a autómat és randomra néha meglépek a rendőrök elől.Nem is látnák már de néha az se kell,csak simán megint üldöznek.Elbújni nem lehet,nincs az mint régen hogy vannak bújós helyek,itt a garázsba a rendőrök szeme láttára bemegyek és minden ok vagy végtelen egyenes utakon nitró folyamatosan és turbo és meglépek.
Az is jó amikor békésen megyek,előttem üldöznek egy másik versenyzőt,majd hirtelen engem is.
Versenyzőként kurva unalmas hogy minden versenyen megjelennek a rendőrök,versenyek szarok,semmi változatosság.
Megint hálát adok hogy meg van a flashelt boxom és nem kellett pénz kiadni erre a szarkupacra,(bár ha nem lenne akkor pécére szedtem volna le),megteszi helyettem elég apuka-anyuka mikor megveszik a kis lurkónak és gazdagítják a tetves EA-t.
Kurva sok bug van,eltűnik a pálya alólam,megáll minden,majd fél perc után folytatódik.Rendőrök eltűnnek majd visszarakja a játék őket.Versenyzők szintén,ide is belekerült hogy bárkit ki lehet hívni,csak értelme nincs mert ők is eltűnnek mögötted...
Randomra megdobja az úton valami az autót.Karrier nincs,kurva nagy összevisszaság van.
Ha már muszáj ezt a rendőrös dolgot erőltetni,nem hiszem el hogy nem lehet egy normális játékkal előjönni.Tehát elvileg itt kreatív csapatok dolgoznak és ez a legjobb amit ki tudnak adni?Totálisan semmi eredeti ötlet,ötlettelen,nincs semmi karrier,story,HP-ban se volt de az normálisan volt körítve.
Pedig annyira egyszerű lenne egy normális rendőrös-versenyzős nfst kiadni.
Ha ennyire fingjuk sincs mi legyen a téma,adják ki külsősöknek vagy kérdezzék meg a közönséget mit szeretnének.
Kapja be a kurva EA,meg ez a fos Ghost csapat is,gondolom ezektől is elveszik az nfst miután csúfosan megbukik ez a rész is,aztán majd jön egy blackboxos fostenger utána,majd behoznak egy új csapatot.
Ami jó lett:irányítás,hangok,autók,térkép,időjárás.
Simán jó lehetett volna.De nem.... -
"A tesztelők legtöbbször a fantasztikus grafikát és a bravúros technikai megoldásokat emelték ki, hangsúlyozva, hogy szép teljesítmény ez egy nyitócímtől" -
Tyrant01 #144055 Melyik boltok voltak ezek?
Nekem Konzolokszervizében augusztusi előrendelésem van. -
Két boltal beszéltem ma, egyik hívott, másiknak írtam.
1, 50% hogy lesz péntek/szombat, a második hullámmal ami jöbőhét 99%
2, ha előrendteltem ( igen ), akkor lehetséges hogy lesz péntekre, kapni fognak gépeket az 100%, a kérdés hol állok a sorban ( gondolom hátul :( )
Ha pénteken, nem akkor jövőhét 100% hogy lesz kb midnenhol, remélhetőleg azok is mind day1 Fifával... -
Megint brutál, ahogy tizedre pontosan kiakasztott 60 fps.