XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Pedig mintha nem is oly rég árultál volna pár játékot.... és talán még vettél is volna használtat.

De persze, abszolut nem érintene negativan, hogy ezt nextboxon nem teheted.... nahaggyá 😛

Forza.

Harlekin
Itt a legnagyobb baj az,hogy mindenki õrületesen borzasztó sokat,nagyot vár(-t)ettõl az egésztõl...Nyilvánvaló,hogy csalódás a vége...
Képtelenség akkorát domborítani,mint a classik és x360 váltásnál.
Hasonlatként nagy dolog volt amikor a crt monitorokat leváltotta az lcd-k,de amikor bejöttek a led papírlapokkávétfõzõ3d-k, már mindenki csak max legyintett 1et,hogy ez is valami...

CODba baszott szép meg jó,hogy lehet csodálni a csini pofikat,meg a bacikat a sebbe,de FPS-be sajátot sose látod az ellent meg leginkább csurom véresen 1 headshot után...Szal...1 Jó dolog lesz talán!!!Kicsit szebb,de tényleg csak kicsit szebb és magas fps...
arty
magyar lájvon viszont DÖGÖLJ MEG! 😞

Forza.

Seth
Nem érdemes, de tényleg.

PSN ID.: Beegabor

TaRka0107
Valaki linkeljen már ahol vissza tudom nézni😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Seth
Én egyiknek sem vagyok fanja,szóval úg ymondom,hogy elsõ blikkre a Battlefield 4 ezerszer jobban fest, mind környezetben,mind karaktermodellben. Baromi kínos volt nézni a videót miközben elõtte a nextgen motorról áradoztak. A dzsungeles rész nézett ki jól egyedül, a többit kb a Crysis 3 is hozza, current gen-en. Oké alig 30 fps-sel,de tudja. A kutya textúrája baró ,extrém közelrõl, távolról,ahogy a játékban fogod látni, olyan mint egy kitömött eb, a feje meme alapanyag 😊

DarkSector
mondod bf fan ként, evidens hogy igazad van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

TDC Geronimo
Komolyan mondom megy -favba topik mert amiket írsz azt még elolvasni is fájdalmas

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Waczkor
Bf4 alázni fog,kérdés hogy hogy fog futni a next gen konzolokon.

Ez a cod meg nem is értem hogy gondolták.Mikor mutatták azt hittem hogy majd lesz egy átváltás az új codra.
Mikor meg mondták hogy ez a next gen motor,mondom lol.
Annyira ez a Ghost téma se hozott újdonságot,párszor már ellõtték ezt más játékokban is.

Élõben biztos szebb lesz,de ez így szerintem édes kevés,pláne hogy az elkövetkezõ 124 rész is ezzel a motorral fog kijönni.

60fps meglesz.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
BF más ezaz, az a más hogy ott a sötét helyeken a fények miatt tünik szépnek, amúgy nem nagy szám.
Karakterek itt szebbek, az a dzsungel már most szebb.

BF-ben van egyeltalán víz?

De hagyjuk már lepörgettük ezt e témát párszor, tolok neked elég nyomorult 2d-s képet a BF-bõl ha kell.
De inkább ne fejtegessük a dolgot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Csodálkozol?
Nemtaláltak senkit, akinek ezek után még lett volna pofája kiállni a szinpadra <#ravasz1>
Az ottülõkre is rábaszták a vellanyt, és bekûkdték a takarítónéni sereget, hogy hajtsák ki a keciket, nincs má itt semmi látnivaló 😄

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Mindent leszarok, nemérdekel kinek tetszik, kinek nem a doboz, mert úgyse azt nézed. Nem érdekel a CoD, az összes videó volt úgyis (fakó picit, ejnye) ... Nemérdekel. De MI az HOGY így zárták LE a bemutatót? Semmi elõadásmód, semmi host-viewer dolog, lecsapták a villanyt?? Ezért tényleg kár volt ...

41 perce nézem a képernyõt és várom, hogy vége legyen a szünetnek vagy valami. Hát ezt így nem lehet csinálni gyerekek!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Renjike
BF 4 motorja megintcsak más mint a 3-é. Ez a Cod tényleg jobb mint az elõzõ és szép is de a víz efekt meg a robbanás a háznál borzalmasan nézett ki , kb mostani cod szint.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Több a viasz rajta ez tény.

DarkSector
Mondjuk engem sem az riaszt vissza hogy nem tudom viszonteladni a játékokat, hiszen nem vásárolnék live-on vagy steam-re pc-n ha ez érdekelne.
Persze számít, nem degradálom a jelentõségét, de engem személyszerint nem tántorítana el.

TDC Geronimo
És fényévekkel szebb is, mint ez.

Mr Manson
Várjuk ki .... amugy engem marhára nem zavar.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
A battlefield 3-4 engine-je is az.

Moby
1 mondatban:ha tévézni akarsz vegyél xbox one-t. Játékra jó lesz egy ps4 is 😛

A viccet félretéve, mivel semmit nem mutattak be (ami várható is volt), fogalmam sincs mi értelme volt ezt megtartani 3 héttel az e3 elõtt. Hacsak az nem, hogy attól félnek, a másik ellopja a showt. Mondjuk ezért nem is lett volna kár. Kibaszott ciki már ez a nyomorékmarketing amit ez azegész iaprág tol nemlétezõ gépekkel, kontrollerbejelentésekkel, targetrenderekkel, cg intrókkal.
Anyátokat buziak 😞

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
És???!!

Tudod mekkora piac van ebbe? Saját sírjukat ássák.

Mr Manson
és?

TDC Geronimo
nesztek

XboxOne blocks used games. Offline Pass confirmed

What follows naturally from this is that each disc would have to be tied to a unique Xbox Live account, else you could take a single disc and pass it between everyone you know and copy the game over and over. Since this is clearly not going to happen, each disc must then only install for a single owner.

Microsoft did say that if a disc was used with a second account, that owner would be given the option to pay a fee and install the game from the disc, which would then mean that the new account would also own the game and could play it without the disc.

But what if a second person simply wanted to put the disc in and play the game without installing – and without paying extra? In other words, what happens to our traditional concept of a “used game”? This is a question for which Microsoft did not yet have an answer, and is surely something that game buyers (as well as renters and lenders) will want to know.

Van még lejjebb

Waczkor
Kicsivel több mint két hét és E3.
Gép,kontroller kinézetével nincs bajom,kicsit mondjuk combosnak tûnik a gép mérete.

FIFA állat lesz,Forza is.
PGR-t vártam jobban mondjuk forza helyett,de mind1.

Majd E3-on kiderül a felhozatal,nem volt rosszabb mint a sony konf.A sok feature meg mind jó lenne de nem ide mert itt megint semmi se fog menni.

360-on is többnyire multikat toltam,itt se lesz egyelõre másképp.

PS se nyûgözött le jobban,ott egyedül a Drive Club amire kíváncsi vok eddig.

Max lesz mind2 gép,de még úgyis jön egy GTA V meg egy Splinter Cell 360-ra,szal ha netán nem is launchkor indulok a gépért,akkor is elleszek valamivel.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

kill3r21
Ez vélemény kiragadva....
ennyire megnõttek az igények?
Kérdés: hogy tetszet a microsoft konferencia
"Csalódás! A gép/kinect/controller csúnya, CoD grafikája nagyon kicsit lépett elõre, EA sports új motorja csúnya, Forza 5 csúnya. Egyedül a Halo TV sorozatnak örültem és hogy Steven Spielberg rendezi."
Macccy
Ezért jobban haragszom mint bármilyen szar CallofDuty látvány miatt ... >:|

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
De hol marad egy pá skacok, egy homokos integetés, egy viszlát ...? Vagy most 2013-ban ez a "trendi" showkészítés???

Seth
Ennyi volt. Játékokat majd E3-mon

BoneDragon

Macccy
Leszarom a CoD -ot, de hol a többi?? Reklám van vagy mi a faszom????

Magnum PI
Õk mondták. Nem is egyszer. Ki is lett írva, hogy az új nextgen engine.

DarkSector
Persze mihez képest?
Az Exclusive Killzone 4-hez képest nem.

DarkSector
Hát konkrétan nem néztem hány pixel a víz...

Ki mondta hogy a Ghost egy nextgen, jön mostani generációra is.

Myselor
call of duty nem volt szép kicsit sem,ocsmány volt.kinevettük 😊)
Magnum PI
Csak annyi, hogy ezt a szintet valszeg a xbox360 is hozza. Ez nem nextgen engine. Ill. ez az elõzõ nextgen engine színvonal. Lett egy kis poligon növelés, nagyobb textúrák, egy kis volumetric shadow meg valami tesszaláció féleség (de nem az).

Ja meg jobb AI. Milyen jobb AI? Eddig AI sem volt. Scriptelt volt az egész COD 😄.

Parasztvakítás, meg hype volt az egész, az a baj.

Magnum PI
Hát, ha megtudnak gyõzni, hogy jobb akkor xboxot veszek 😊. Nekem tökmindegy, de ha az MS-nek nem sikerült... 😄

TDC Geronimo
tûz meg víz ilyen 2d sprite volt kb. Ez a nextgen? Felturbózott mostani engine...

Macccy
Mostmiafaszomez?? Vége? Mi volt ez, teaser?

DarkSector
Várd ki az E3-at, tuti oda tólják a cuccokat majd.

Call of Duty szép lett, nem tudom mi a baj vele.

TDC Geronimo
Ilyet itt ne mondjál, mert nekedugranak 😄

Magnum PI
Most már azért értem miért keringtek olyan pletykák a PS4 bejelentése után, hogy az xbox fejlesztõk kicsit lefagytak. Nekem eddig nem volt konzolom, ez a generáció lesz az elsõ, de eddig nagyon úgy néz ki hogy PS4-lesz. Ez nagyon gyenge volt. A új COD engine meg vicc kategória.

DarkSector
Mivan?

hahaha...mirõl beszélsz?
Sorold a címeket.

Mr Manson
Már most megy ez a SONY vs MS?
Alig tudunk bármit ...

(utálom a SONY-t mégse fikázok még semmit)

The Protector
Most értem haza a melóból.Vki összefoglalná eddig mi volt,milyen volt,milyen gamek lesznek stb a beszámolón?
Esetleg egy stream link?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
Meg milyen CGIkrõl beszélsz? Ott ingame videókat láttál mindenbõl itt meg liveaction videókat 😄

TDC Geronimo
😄D

Ne mond azt hogy ez a reveal neked tetszik. Sonynak fényévekkel jobb volt a konfja...

DarkSector
Ja mert jobb a még nem létezõ ps4, aminél cgi-ket mutattak ugyanígy kivéve a Killzone4-et.

arty
ez nem a forza volt, ez csak egy render-teaser-trailer, ami ráadásul giga-semmitmondó is volt 😞((

Forza.

arty
400 pont goldosoknak

(régóta vártam)

Forza.

TDC Geronimo
?? 😄D Te mit nézel atyaég. Legalja ez eddig