XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Má biztos nem érek haza, szóval remélem teli lesz fosva a totyik a részletekkel :D

Adversus solem ne loquitor

Moby
Tényleg nem bántásból, de neked nem ez az anyanyelved, vagy szellemi fogyatékos vagy? Egyikkel sincs baj, csak tudjam hova tenni a mondataid.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

http://www.youtube.com/watch?v=UC-TKgeMM1o

hát ha ez 2500 ft akkor itt bököm le magam én 20-ért vette makkor amikor megjelent...
DarkSector
Kódot valami 2500-é vagy hogy vettem régen, szerintem cserélni próbálj, pénzben nagyon kevés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Miért ezt nem értem, te nem baszod el az idõt a játékokkal? :D

Te mit csináltál miután megvetted a gépet? könyvtámasznak?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha nem bontatlan, akkor szerintem gyakorlatilag értéktelen.
szerintettek egy Witcher II collector-t boxra mennyiért vinnének el gyorsan?
Macccy
Felpuhítom és szárazon tolom be ... mint Úriember ... semmi vazelin :D

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Muttley
asziteemááá
jön KexBox-ra is... :)

Just do it :)

Moby
Ne használd el az összes vazelint, a lényeg szerintem az e3-ra marad :D

Moby
Kizárólag idõelbaszásra alkalmas eszközt részletre???<#csodalk>
Ha nem tudsz összevakarni egy gépre valót, akkor a videojáték a legrosszabb tevékenység, amire az idõd fordíthatod*.
Tényleg.

Feltéve, hogy nem 14 vagy :)

Macccy
Ja, megvan, nemérdekes ... :)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Bizonyos feltételekkel részletekben törlesztheted a 60k pisi3-at havi 2500ft.

Macccy
Mi ez a T-Home izé!?

DarkSector
Elhiszem, láttam is, youtube-on belenézegettem régen a végigjátékba. :D
Max kölcsönbe ha megkapom, de nem fizetek érte.

zaki
Pedig van benne autós rész is <#zavart1>

DarkSector
Értem biztos sokaknak jó a Heavy, megértem, de nekem nem jön be...:S

DarkSector
Már most cseszegetsz? :D
Értek a játékokhoz, van izlésem.

2 probléma van, nem játszok olyan tucatjátékkal aminek nincs stílusa, pl Ratchet...ezek nem olyanok mint régen a Crash Bandi na azzal el lettem volna, ezek a ps2-es régi részek óta nem izgat, leszarom a grafikát, hogy szép-e vagy nem.
Vagy kinõttem ezt a bohókás édibédi gyerekjátékokat. Nem tudom melyik az elsõdleges kitételem.

Heavy Rain-t vagy 1000x írtam hogy nem veszek interaktív mozit, pláne ha nem is érdekel a stílusa, és mellesleg az angol tudásom sem lenne elég hogy élvezzem.

Journey, biztos édibédi de nem tudna lekötni.

Heavenly Sword sem érdekel.

Little Big Planet sem.

Tudod én a listát nem aszerint írtam hogy mit próbálnék ki ha lenne ps3-am, ami lesz ha még lesz akció 1-2 hónap múlva mert 6 hónapos t-homokos elõfizu a feltétel az akciónak nekem csak 4 van meg.
Na szóval én a listát úgy állítottam össze hogy NEM WAREZOLOK/NÉK...
Megvenni pénzért a fentieket egy deka ft-ért sem venném meg, csak azért adnék pénzt amiket a listára írtam.Nem gáz ha szerinted azok nem jók, de nem szar az izlésem csak más mint neked/nektek.

Valamint a MGS4-et nem véletlen írtam a 2. kategóriába, nekem sem fekszik annyira így a netes videók alapján hogy elsõsorba szerezzem meg, végigvinném de nem állna a lista elején.

GT-ket meg meg sem kell említeni, régen elvoltam velük, most az 5 valahogy annyira már nem érdekel, még csak néhai autókázásra sem....

zaki
Nekem volt pár éve ps3-am (is), nekem is ezek voltam az elsõ játékok, amikkel toltam (GoW Asc és Uc3-at kivéve, mert akkor még nem jelentek meg) a littlebigplanetekkel kiegészítve. Amúgy a Heavy Rain kihagyhatatlan szvsz. Óriási cucc a játék. ha lesz ps3ad az legyen az elsõ játék, amit beszerzel. Kéne egy hasonló cím xboxra is... Ah, lehet beszerzek egy ps3-at újra :D

Moby
Hogy jó-e, azt még nem tudom. A hangulata ugyanaz, mint az elsõé, és a sztori is illeszkedik, tehát engem már megvettek vele. Az elsõ sem volt tökéletes, de kurvajó volt a hangulata, illetve a sztori is jópofa volt, a vége meg kifejezetten odabaszós volt (megcsináltam mindkét endingre).

Moby
Az ascension-t végigjátszás nélkül adtam el.
Pedig a Resistance:FoM óta nem adtam el játékot. MGS4 - nem vettem be a belem a japófasságot. Egy darabig elvittem, sose lássak több mgs-t (pedig a régieket bírtam).
Mondanám, hogy erre a listára felférne az lpb-k, a ratchetek, hevirén, journey, ill a heavenly sword is, megatökömtudjaminemjutméghirtelemaszeszembe, demivel úgysem értesz a videójátékokhoz, és az izlésed sem jó, és úgysem veszel ps3-at (hálisten), ráadásul ez az xbox topik ezeket inkább nem mondom :D

Nemigaz, eladtam a SOCOM4-et is. Okádékszar volt, mondjuk azt kizárólag a move miatt vettem.

DarkSector
Ha sikerül pisi3 csak kizárólag ezeket játszanám:

1.körben
God of War 3
God of War Ascension
Uncharted
Uncharted 2
Uncharted 3
Ha az elõbb említett játék jó lesz akkor még azt.

2. körben
Killzone 2
Killzone 3
Metal Gear Solid 4

arty
cöcö - én azért félek :D

Forza.

DarkSector
Nálam volt hogy elsétált mellettem a csóka mert egy sarok mögül egyszerre befordultunk, õ ment egyenessen tovább én megfordultam és hátbalõttem. :D
Meg mikor egy vonatban egy T elágazás volt, én a T elágazáásba álltam egy kis beugrásba õ elment L alakba az ellenkezõ irányban, én vártam, megfordult, és elkezdett futni felém és lõni, érdekes nem mozdultam meg õ meg akkor eszmélt csak fel mikor ellenkezõ irányba már elment. :D

DarkSector
"Ez a Metro LL tényleg jó, nincs hiba vele?"

Tényleg jó, én nem szeretem a ruszkiságot, (Stalker-Metro) mint stílus, utálom, de a játék szép-és nem agyatlan lövöldözés, mármint úgy nem hogy változatos, rejtvényekre ne számíts, csak a story , maga a történetvezetés, a cselekmény a sok kis átvezetõ amik színesé teszik...
De a látvány elsõsorban ami ha technikailag nem is de összképben szép.

Totti5
Buta AI :(((

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
20 ÓRA MÚLVA 'XBOX REVEAL' RENDEZVÉNY!

Macccy
Elkapott az a kis iPad, mi? :)
Ez a Metro LL tényleg jó, nincs hiba vele? Mert akkor felveszem a wanted listámra máris.

DarkSector
Nem tudom, mert ezt régebben láttam, ott valamik elõl kellett bújkálni , gondolom mert veszélyesek, hogy ne vegyenek észre, vagy lehet ebbõl a játékból kaptam el egy gyengébb scene-t

Ha isten is megsegít lesz ps3, mivel téhómokos vagyok, azt kedvezményesen lehet szerezni...
Aztán erõsen gondolkozom, hogy jó lenne azt a pár címet letólni, de persze utána nagy valszeg passzolnám mivel a nextgen a célom.

TDC Geronimo
Lesznek benne bizonyos gombaspórával fertõzött emberek, de azok nem zombik és ez nem egy agyalágyult zombis játék.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Amit nemrég találtam gameplay-t abban jobb...de ja ez nem zombis. :D

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/v/klXm_3okyaw&version=3

Moby
Na, viszont ez a metro tényleg keciejó az eleje alapján. Akárcsak az elsõ része.
Ezek az ukrán srácok jobb sorsot érdemelnének.

DarkSector
Sorry valszeg a címe tévesztett meg, akkor nem tudom melyik lopakodós zombis játékra emlékszem, rálestem youtube-on ez télleg nem az amit egyszer láttam, de annak is hasonló címe volt. <#nemtudom>

Moby
Igen.
Akik csinálják, aranyat szarnak, és rózsavizet pisálnak.

DarkSector
Nekem úgy rémlik valami zombik vagy mik elõl bújkátak egy irodában, nekem sem szépnek sem izginek nem tûnt, na mindegy, majd kiderül....szerintem egy lufi lesz a játék.

TDC Geronimo
Marhára nem zombis. Gameplaybõl meg az jött le, hogy ütni fog ez is mint az ipari áram.

DarkSector
Oks de a trailerbõl , izé akarommondani a gameplay nem tûnt igéretesnek. Nem uncharted feeling.
Ez valami zombis játék.

Totti5
Uncharted 1-2-3. Jó lesz, nagyon nagyon jó lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Milrt. Az a játék miért ilyen nagy szám?
Már elõre tudod hogy jó lesz? :D

Moby
Last of us-ig be kell fejeznem. Szóval a feladat nem kicsi :D

DarkSector
Metro nem rossz azzal elleszel. :P
Hobbi nekem a biciklizés, olcsó. :D

Moby
Mostanában enélkül sem várható. Játszani sincs idõm, nemhogy fórumozni. Sokszáz órányi játék vár betárazva úgy, hogy heti pár órám jut játékra. Liberation valami 10 óra volt stat szerint (csak a fõszálat vittem jószerivel), és 1 hónap alatt pörgettem ki.
És nyakamon az új gen, amit persze 1.day be kell húzzak+3játék elõrendelve jelen pillanatban erre a genre.
Ezt má nem lehet kibírni, keresek valami más hobbit :D

DarkSector
Jó néha elõfordult a régi szép idõkben. :D
De elég arra hogy viccelõdjek.
Mobil net van ? vagy kábeles net van a Nexus-on? :P mert elvágom a zsineget. :D

<#banplz>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Moby
Volt ilyen? Az idejére sem emlékezem, hogy váltottunk posztot.
De ha így is volt, se mennél vele semmire. Jóformán kizárólag ipadminirõl, vagy nexus7-rõl fórumozok<#ravasz1>

DarkSector
Nekem majdnem 300 volt...:D
azért mit kaptam volna? egy szörös farkat? :D

grebber
Ennyi lõszerért igazán az arcomba ülhetett volna <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Hát célozgattam hogy kevesebbszer tudnál baszogatni. :D