176911

-
nekem ez jött le a cikkből:
+ zsír, h csendes a gép
+ zsír a Forza 5 graf
+ zsír a stabil 60 fps
+ zsír, h a kontroller precízebb
+ zsír, h az új kinect jobb
- gáz az oldschool-ronda külcsín
- gáz a nagy (?) méret
- gáz precizitású a kábel kontakt
- gáz, h még le kell tölteni vmit, h bluray-t lejátsszon
- gáz, h nem tudja kezelni a 3D-t
- gáz, h nincs lemeztálca
- gáz, h még mindig szebb a pc graf
- gáz, h az X360 DLC-k ezen a gépen nem indulnak
- gáz, h kötelező kinect van és így faszául 20%-kal drágább, mint a PS4, ahol nem kötelező a kamera
- gáz, h skype v Explorer böngésző használathoz venned kell Live előfizetést,
normál net kapcsolat "kevés" hozzá
ezek nagy része upgrade-elve lesz - majd
és az ítélet:
Egyelőre jobb választásnak tűnik venni két új játékot a régi Xboxra, és várni - legalább - egy évet az újjal
(ez utóbbit már pár hónapja én is mondom) -
kéne kis help
van ez az Ascend:Hand of Kull játék a kreált karaktert hogy lehet törölni vagy másikat csinálni? -
-
Legjobb. Az már SLIM. Nincsenek vele gondok. -
Lbaxta #144128 Üdv
A corona alaplapos gépek mennyire jók?használtan venném a lurkóknak... -
Megadták a módját az egyszer biztos!
-
Ment PÜ ;) -
Na ha sikerül szereznem fifás kódal neked adom a kódot,mert engem totál hidegen hagy a fifa.
-
Lesz amikor lesz. Már nem izgulok a Fifáról lecsúsztam, ami a lényeg lett volna. -
Nem kell adni a prédikátorokra vagy dilettáns vagy irigy mind ennyi.
Téged mivel kecsegtettek az itthoni boltok mikortól lesz XOd.Ma ismét minden érdemleges forráslehetőséget végig érdeklődtem,de a halvány remény kecsegtetés a 29 volt a talán lehet esetleg jelzőkkel.:-S
Megyek 7. én UK be de addigra lehet ott se lesz.
Ma írtam unokaöcsémnek,mert kint él Bécsbe,hogy nézzen utána hátha ott van,de még nem válaszolt. -
A hazai szakbarbároktól más volt várható? -
Én ott majdnem feladtam hogy nincs táljcája a gépnek, úgy mint a MAC valaminek. Nem nem azt írja hogy úgy mint az előző genbe a PS3nak, hanem MAC. Ez ugrott be neki. MAC. Nekem meg az hogy WTF? -
kicsit f*szparaszt volt a cikk írója. bennem felment a pumpa amire végigolvastam. -
1080p, 4xAA - ettől az eddigi fotorealizmus végképp tökélesedik és kanapéról nem lehet majd megállapítani h játék-e -
bacaelit #144118 Vagy ne szárítsd a háziállatot a mikróban! (Öreg nénivel megtörtént!) :D
Perelt és nyert. Mivel nem volt a használati útmutatóban feltüntetve!
-
bacaelit #144117 +1 :DDD -
Lesz az....:D
A fizika fejlődése fogja igényelni a kraftot, nem csak kinézetben lehet nextgen. :) -
Tegnap néztem ahogy Waczkor csapatja a Fight Night 5el. Hát az valami elképesztő még mindig ahogy kinéz. Mivel lesz több a nextgen??? hogy lesz az 2-3 szor szebb? nincs elképzelésem. -
-
Biztos vannak hajmeresztő dolgok, mert már az is az önmagában hogy rá kell írni nagy bötűkkel ne dobáld a gépet miközben pörög a meghajtó... -
egyébként arra kiváncsi lennék, hogy mennyi gép hal meg a juzererror miatt - azaz hogy fenti hűtőrácsot letakarja a paraszt?
ismerősnél látom h a 8 éves(?) kölke valami kinektes verekedőst tol. x360 slim, a játék tokja a slim jobb oldalán, a hűtőnyílást TELJESEN elfedve... mutattam neki, hogy ezt ne, de látszólag nem érdekelte
+ multkor én is rápakoltam játékot, jövök haza és megy a box :(((( anyám nálunk netezett és hozzáért a retkes érintőgombjához ... tűzforro volt a gép és a játék is :((( -
Most akkor miért ne? hihetelenül drága a 160 ezer 5-6 évre? érdemes várni amíg kiforr a rendszer, a dash, a kinect, az FW és jön egy revízió? persze PS1,PS2,PS2, Xbox és a 360 esetében is így volt, a PS3 és 360-ra fokozottan érvényes, mert sok mindent tettek beléjük.
Ezt a PS4 esetében is le lehet írni. -
Rohanjááá venni X-One-t v. inkább mégse...
íme, a cikk -
íme,
NFS Rivals teszt - by Muttley :)
(1-2 gamer weboldal fogja másolni - szokás szerint...
)
kicsit olyan érzés, mintha összegyúrták volna a HP 2010, Most Wanted és Forza Horizon játékokat - mindegyikből 1 kicsit...
Pro:
+ Pörgős játékmenet, nem lankad a figyelem, nehéz letenni
+ exkluzív autók - itt látható először pl. Lambo Veneno, McLarean P1, Chev Stingray 2014 stb.
+ újra vannak a Ferrarik az NFS-ben
+ kifejezetten agresszív rendőrök
+ a rendőrautók jól néznek ki
+ a nehezebb versenyeken oda kell figyelni az útvonalra pl. 300-nál autópályán simán berak egy hajtű lehajtót adott versenyre és itt nincs "beépített" versenyfal, hogy most nem mehetsz arra - azaz figyelni kell, ész kell hozzá
+ jók az autó hangok
+ "carmageddon" elemek - keresztül lehet menni elég sok mindenen
Contra - avagy összehasonlítva a HP 2010-zel
gyakorlatilag ahhoz képest majd' minden tekintetben visszalépés
- a LEGFONTOSABB: nincs "pause" azaz pillanat-megállítás a játékban - azaz ha csörög a telefonod, viszketni kezd a nózi, az asszony szól, h most azonnal d.gd meg, akkor az meneted kuka és lekapcsolnak - aki ezt kitalálta, tuti 2 anyja volt
- nagyon nem passzoló "pling-pling" dubstep zene - (sünt dugnék a s.ggébe, aki kitalálta)
- X360-on 1 féle (!) gombkiosztás - semmi testreszabhatóság (én kérjek elnézést?)
- az új autók a menüben csak kis ikonok - majd ha megvásároltad, utána megnézheted
- HP-hoz képest sokkal kevesebb (!) autó
- Rendőrautókból típusonként 3 db - mi a hímvesszőnek?
- HP-hoz képest érezhetően sötétebb tónusú, fakóbb színek, hangulatból jócskán levesz
- autók fényezése - ha mi akarjuk kikeverni az adott színt, cumizni fogunk. a fekete a "fényező" kamrában szürke - ha szürkét keversz ki, az már kint fekete - ha világos szürkét keversz, az már az úton tört fehér - (az én durva anyámat...)
- a hideout megoldás nevetséges - odaérsz, a rendőrök a benne a seggedben, te bemész és elmenekültél... - nesze neked valósághűség
- HP-ban versenyenként max 4 rendőrelhárító cucc - Rivals mindez max 2 - viszont versenyenként személyre szabható - utóbbi (+) pont
- japán izomgép egy db sincs benne
- menüben töltő képernyőként ott GTR logo - de naná, h egy db ilyen versenyző autó sincs benne
- story-t erőltetik, de nincs - nuku - nyet - no - nein (minek is az, mi?)
- az átvezető cutscene-eknek se füle, se farka
- a tuning elnagyolt fos - agyhalottaknak készült
- nincs replay továbbra sem
- 2 féle nézet van: autósegg és lökhárító
- sebváltás - csak automata, manuális nincs
- a nitro és turbo használata KÖZEL SEM akkora vizuális- és hangélmény, mint a HP-ban
- minden versenyen utolsóként, állóhelyzetből indulsz, a többiek pedig gurulásból, lendületből
- eszméletlenül könnyű megdögleni egy "alap" autóval magasabb körözöttségi szinten, magyarul ösztökél a tuningra (durability)
összefoglalva: amellett, hogy majd' minden tekintetben visszalépés a 2010-es NFS Hot Pursuit-hoz képest (ott feladták a leckét rendesen)
MÉGIS összességében jónak mondható móka, pörgős játékmenet, más mint az eddigi NFS-ek
7/10 pont részemről :) -
No, még mindig semmi reakció zavvitól az eltűnt 16 ezer frint értékű csomagjaim ügyében. Ez már akkoriban is furcsa volt hogy nagy ívben tettek rá, de kitöltettek velem mindegyik megvásárolt termékre egy "hivatalos" nyomtatványt, amibe elismertem mindent, hogy nem érkezett meg és hogy ez hivatalos szervek előtt is vállalom, tehát nem kamuzok. A digitális aláírás sem volt elég nekik, kézzel kellett és úgy elküldeni. Nade hogy erre március óta semmi reakció nem jött tőlük az felháborító. Ennyire viszgálták ki, ennyire foglalkoztak vele.
Most már nem küldöm el nekik megint, mert megkapták 17szer minimum, a panaszlevelemet. Most meg fogom köszönni nekik azt amit az ügy érdekében tettek. Szépen hivatalos levél formátumban, úgy ahogy nekik illett volna minimum annyit írni hogy bocsánat, de a posta tehet róla, nekik innentől kezdve nincs hatáskörük és nem is áll jogukban ezzel foglalkozni, nyeljem le, így jártam. Ingyen posta, ez benne van. -
13 ország azért még nem az egész világ. :D -
A hajó a fő helyszín, csak beletesznek minden mást ami nem ott játszódik, ami teljesen megöli a játékot... maga ellen fordítja. Ez a legrosszabb ami történhet. A desinger? egy debil lehet aki ezt így képes volt elképzelni. -
és a demot is nem véletlen a hajóról készítették ... erősen azt sugalmazta, hogy ez "A RESI" :)
(bár én a témában fogalmatlan vagyok, csak az olvasottakból - és mert én is letoltam a demot és bírtam, csak túl paráztatós nekem - voltam le a következtetést) -
én is így voltam vele.ezért hagytam abba.köszi de nekem ez nem kell így:) -
Adok azért itt a szavatokra, szóval nem hiszem, hogy kipróbálom! NFS-ek mostanában nem jöttek be amúgy sem. -
Resi Revelations továbbra is pörög. 1-et nem értek... miért kell beletenni teljesen nevetséges szekvenciákat? szoldzsával megyek és aprítok valami farkasszerű futkosós szörnyeket egy kivilágított, nagyon béna pályatervezéssel megáldott irodaházban! Motiváció 0, grafban ronda, lövöldözés, kamera annyira nem jó hogy ezt élvezettel nyomjam, az AI szánalom, fizika nincs.
Aztán visszatérek a hajóra és megint ott van a hangulat, lassú szétesett sörnyek, hangulatos folyosók, érdekes helységek, sok titkos ajtó, kulcs ( opcionális! ) keresgélése stb stb...
Oda teszi eléd amit egész generációban akartál persze PS2es szinten, de ott van már belemerülsz élvezed, elfelejted hogy ez pre prevgen aztán mefog és kiszakít belőle és arconcsap egy horrorisztikusan szar résszel, amiben a játék összes hibáját és elmaradottságát az ember arcába vágja, hogy nesze neked tudod mit? EZT...
-
Németeknél ott rohad a boltbokba. USbe lehet mindet elvitték, de EUba nem. Ennek ellenére mindenkinek jó ez, hogy viszik a konzolokat, mint a cukrot. Gémingnek ez csak jót tesz és ezzel csak mi nyerünk. -
A legyártott készleteket elvitték. Ennyi volt a boltokba. PS4nél detto. -
Egy különbség van csak, az egyik World a másik US. -
A Sony-hoz hasonlóan a Microsoft is rögtön mérföldkővel indította következő generációs gépe startját: a redmondiak bejelentették, hogy kevesebb mint 24 órára volt szükség ahhoz, hogy az Xbox One átlépje az egymillós határt.
-
Közönség 13
Közönség 14
-
raptr desktop appja megcsinálja :) -
Faltout nextgen tecsdemó. Vizuális törés pöpec, az irányításra kevsébé hat ki mint vártam. A füst bugos?! amúgy meg jó lenne ha elkészülne, mert benne van a pénzem... igazából nem erről volt szó, hanem egy demóról, és rendes pályáról versenyről még idén.
-
Isten ments hogy lebeszéljelek róla! Ha tetszettek a rendőrös NFS részek akkor ez is biztos fog, mert ez nagyon az, mert ez csak annak készült... rendőr üldöz te meg menekülsz, te üldözöd rendőrrel a a pógár meg menekül. NFS Policáj. -
Értem. Köszi akkor ki sem próbálom! :)