XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Forza.
Hogyne lenne, a hulyenek is megeri, hatmeg NEKED:
http://www.vatera.hu/xbox-one-500-gb-2614798790.html
<#idiota>#idiota>
márpedig lemezen beszerezni manapság egy Conkert vagy egy Panzer Dragoon Ortat nem olcsó mulatság :/
nekem egy SSX3-am van és egy Mercenaries-em, utóbbival annyi a gond, hogy már előrehaladott mentésem van 360on ... 😞 (ill. volt anno xbox-on is, amit egy "pendrájvozáskor" elvesztettem 😞 kösz ms...)
360as címekből az RDR eléggé érdekelne 4k-ban, de újra talán nem játszanám (időhiány), ill. a Force Unleashed épp "folyamatban van", lehet jót tenne a kinézetének az XOX...
Forza.
és nem csak x360 játékok lettek mégszebbek, ill jöttek újak, de az eredeti xbox sok-sok címe is játszható immár xbox one-on!
Original Xbox (games releasing on April 17):
Blinx: The Time Sweeper
Breakdown
Conker: Live & Reloaded
The Elder Scrolls III: Morrowind
Hunter: The Reckoning
Jade Empire
Panzer Dragoon Orta
SSX 3
Original Xbox games releasing on April 26:
Destroy All Humans!
Full Spectrum Warrior
Mercenaries: Playground of Destruction
MX Unleashed
Panzer Elite Action: Fields of Glory (Europe only)
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront II
Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Jedi Starfighter
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Star Wars: Republic Commando
X360 címek, amik kaptak 4k peccset:
Darksiders
Gears of War 2
Portal 2
Red Dead Redemption
Star Wars: The Force Unleashed
új játék a listán: Sonic Generations
ms <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
érik az X 😉)) van már valahol 100k alatt? 😉
Forza.
Na akkor most már csak 2 dolog van, hogy teljesen a jó irányt vedd!Gyere PUBG-ni és dobd ki a pendereket!<#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.04.06. 08:38:53
Ide még moderátor sem kell szerintem.
Ha lenne legalább akkora forgalom, amekkora a PS4-topikban, akkor azt mondom, hogy oké. Totti sem hiszem, hogy azt akarná, hogy csak azért maradjon ez az ő topikja, mert ő nyitotta.
PS5 II PSVR
Cirka fél év telt el a halála óta 1000 hsz született...
A topiknak nincs szüksége házigazdára napi szinten...
Hiszen Totti SE avatkozott bele a dolgokba.
A napját nem tudnám megmondani mikor moderált házigazdaként!
Amire szüksége van a topiknak azt a moderátorok is tökéletesen ellátják.
És most minden mellékes nélkül, de ékes példa!
A szomszéd topikban 5x ennyi feszültség vita van, NÉLKÜLEM is!<#vigyor0>#vigyor0>
Ha csak ezt az elmúlt fél évet nézem !
A moderátorok és nem a HG által törölt hszek számát nézve és a kitiltottakat tekintve!
És mindenki megbántása nélkül állítom, jelenleg senkit nem tudok arra a posztra teljesen lojális X B O X os ként elképzelni...
Tehát itt egy Házigazda "csere" 1 dolgot fog eredményezni.
A topik koporsóba beveri az utolsó szöget!<#kacsint>#kacsint>
Tudom nagyon rossz ez mindenkinek de lépni kell.
Banner cserék,hírek és a Topik további békés mivolta miatt ami nem felejt!mégis tovább vinné ami volt és lesz
A hónap közepétől (04.16) lesz Goldban free az Assassin’s Creed Syndicate. Az ugye nem várható, hogy magyar felirat is legyen? :-)
PS5 II PSVR
Tisztelt Magyar tanár bankigazgató....<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.04.03. 11:55:40
férj hozzá a mentésedhez az xbox felhőben........ primkó automatizmus próbálja elérhetővé tenni haverod boxán, ill korrigálni a hdd-en a korrupt mentést... de ez NEM biztonsági mentés, valójában 1 példányod van a mentésből, amit ha pl felülírsz (véletlen new game), akkor pápá.....
Forza.
Neked fogja az adataidat vissza állítani?
Mi mást kellene vele ott kezdenem egy játék mentésnél???
Mit kell rajta elhinni???
Minek kellene nekem vagy neked csak úgy hozzáférni???
Automatikusan teszi azt amit KELL!
Vigyáz a játék mentéseidre és gond esetén helyre állítja!
Elmegyek haveromhoz, belépek a gépén a profilommal, és játszok a játékkal pont onnan folytatva ahol abbahagytam otthon tegnap!
Vagy áram kimaradás esetén sérül a merev lemezen a mentés vissza állítja vagy azt vagy az az előttit...
Továbbra sem értem mit kellene ezzel nekem még kezdenem!
Ez nem a hit kérdése! A hit az a templomba való...
Az oldalad meg már nem megy amit beraktál...Szegények biztos nem csináltak róla biztonsági mentést, ha már nem biztonságos oldalt linkeltél...<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.31. 16:26:13
ésjah, lámlám, usb !!!! 😄
Forza.
Pofonegyszerű és csak egyszer kell mindent beállítanod!
FIGYELEM: Habár a folyamat nagyon egyszerű, semmiféle adatvesztésért nem vállalunk felelősséget. Alaposan olvasd el az instrukciókat és minden rendben lesz.
MENTÉS USB-MEGHAJTÓRA
Március 31. a biztonsági mentés világnapja.
Xboxon biztonsági mentés NEM készíthető. Vegyen mindenki ps4-et, ott lehet* biztonságban játszani 😄
*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.29. 20:36:37
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Forza.
Rengetegen leírták, hogy szép és jó, de elég kicsi/repetitiv a kontent és vannak szervergondok is.
Ami van, az persze szerethető, csak ennyi év után picit többet vártak.
A szaggatást a DF dokumentálta, megnézheted a videójukat 😛 Evvan. Ez a játék nem lett kész, de ki kellett adni... (álá GT a túlvégen)
Forza.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.29. 13:05:26
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx