176776
banner
  • Harlekin
    Semmi ratyiság nincs benne csak érteni kell hozzá!

GYORS felvétel ! Guide gomb majd az X! 2 másodperc nem több 2 másodperc!
    Természetesen itt előtte a settingsben be kell állítani, hogy mennyi legyen a rögzíteni kívánt "múlt idő" Alap esetben ez 1080p ben 2 perc és ez a max (nekem 30 secre van állítva)
    720p-ben van az 5 perc! 4K ban 30 sec tehát ezek az alap esetek! Ettől eltérően előbb be kell állítani az időt(kép)!

És ráadásként 8 videót a mixerben utána össze tudsz vágni ami több mint elég!

++++, hogy guide majd settings és indítható a folyamatos rögzítés is, mert ugye erre is van lehetőség!

ráadás
  • darkSectorxxx #173526
    Hát könnyen meglehet, mindezt gondolom csak olyan okokból, hogy a belsőn a játék futi.
    Én is azért kíváncsi lennnék, de szerintem nem 2 perc a limit, hanem valamivel több.
    Akkora ratyiság xbox-on felvenni, mert busztulat a DVR kezelése a menüben.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.13. 19:51:03
  • DevLupius
    Sziasztok.
    Xbox One -on szeretnék egy 1080p gameplay videót felvenni, ami megy is, de csak 2 percig.
    Valahol olvastam, hogy külső lemezt kell rárakni, de szerintem az marhaság, miért kéne vennem egy 500GB-os külső lemezt ha van 700Gb szabad helyem? :)
    Nem találom, hogy hol lehet beállítani, mi a megoldás?
  • darkSectorxxx #173524
    Neked semmisejó bameg :D
  • Zozo76
    jajj de jo! tojok ra, maradok a kontrollernel. majd ha kinlodni akarok a billel meg az egerrel, veszek pc-t. de inkabb nem.
  • darkSectorxxx #173522
    Sok játék holnaptól játszható lesz bill+egérrel! :D
  • Zozo76
    Van valami ötletetek? Lejárt a Virtuális MasterCard kártyám, de közben az OTP kiküldte már az új adatokat, és a MS-STORE az istennek nem fogadja el a nevem! Semmi másért nem nyekereg, csak a nevem miatt. Akárhogy írom be neki, nem jó. De amúgy meg működik a dolog, mert a PSN-en éppen most vettem meg a The Forest-et, ott is át kellett írnom az új adatokra, de ott működött rendesen. A poén az hogy eddig is ez volt nevem, nem tudom mi baja van vele...
  • Seth
    22 órakor indul a menet :)

• darkSectorxxx #173519
    Srácok a Xbox X bemeneti HDMI képét hol kell belőni? mert nem látok erre opciót... :S
  • darkSectorxxx #173518
    Meg PubG is :)
  • arty
    :(

azé kösz.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.11.07. 12:13:37
  • grebber
    A miértjét ne kérdezd, hogy ez most glich és vissza lesz vonva vagy promo /bármi. Nem tudok róla semmit :(
    Mivel xbox one x vásárlás lebeg a szemem előtt én is behúztam így más konzol nélkül ez a második xbox one játékom a Forza H2 után

Csak free weekend van :(
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.07. 12:03:48
  • arty
    örökhálám!
  • grebber
    PES 2019 ingyen

Apropóját nem tudom milyen célból meddig stb.
  • davidka003
    Weben mostmár el se lehet érni a profilon lévő X360 játékokat? Bekaphatja a Microsoft.

Reddit

Azt akartam megnézni, hogy a profilon milyen játékok vannak. Grat nekik.
  • darkSectorxxx #173512
    bízzuk benne.
  • farferi
    Köszi, úgy lesz..de remélem nem lesz rá szükség többet.
  • darkSectorxxx #173510
    Ja hogy nem tudtad mit kér...máskor ha ilyen van fényképezd le telefonnal és linkeld a képet, segítek. :)
  • Bogdogege
    Engem is megszopiztatott ,csináltam másik accuntot
  • farferi
    A gond az volt, hogy nem értettem milyen pasworldot kér....a felhasználóimat, az email címemét, a microsoftos accountom vagy mit?Egy órát tököltem, nem ment aztán hirtelen beengedett.
  • Gyuszopapa
    Nálam ugyanez van. Mindkét gyerek accountjánál.
  • farferi
    Most meg megengedte, hogy belépjek a szokásos módon, fene se érti
  • darkSectorxxx #173505
    Valamiért kell az email, hogy gazold magadat, lehet sima ellenőrzés, add meg amit kér és ennyi.
  • farferi
    Ma, amikor be akartam lépni a felhasználói fiókomba, hogy játszak egy kicsit a következő üzenet jött a képernyőre: Beacuse you are accessing sensitive info, you need to verify your passworld for....és itt az email címem colt.Mi a fenét kérnek tőlem? Ilyet még nem csinált a boxom, légyszi valaki segítsen:/
  • darkSectorxxx #173503
    RDR2:

- rohadt játék, saját bőrömön tapasztaltam, hogy vannak küldetések amiket nem mutat a játék, amig pl egy adott tágyat nem vizsgálsz meg vagy nem nézed meg a hátoldalán a szöveget.... fuck

- mindig mentsetek mert a WANTED drága mulatság és ha betámadnak 99% hogy meghaltok majd.

- sajnos a legelején a medvevadászásnál a legendary medvénél ha jol láttam ha ott maradsz megjelennek a térképen a jelölések, ha NEM és visszamész a camp-be akkor csak a nálad lévő legendary térképpel tudsz tájékozódni

- meg van pár dolog amiket még nem ismerek, de neten beszélnek olyan hibákról ami elég aggasztó és akár gamebreak is lehet. :(
  • darkSectorxxx #173502
    Jó én úgy tudtam te xbox--ra vetted meg lemezesen, Sorry. :S
  • Ulthanito
    Én beszálltam volna, de hát kapkodtál.
  • darkSectorxxx #173500
  • darkSectorxxx #173499
    srácok, xboxon nem lehet fizetni Papal-al???
  • darkSectorxxx #173498
    Ha valaki szeretne közösködni egy RDR2-őt digitálisan Xbox-ra, az jelentkezzen! :)
  • rastaman
    ma reggel lett meg az RDR 1 1.500 / 1.500 GS-re

na így már nyugodt szívvel vehetem meg a 2-t, megérdemlem :D
  • darkSectorxxx #173496
    "Red Dead Redemption 2 - így fut az egyes konzolokon

Hiába a PlayStation nagy pajtása a Rockstar, az élmény mégis Xbox One X-en a legjobb.

A Digital Foundry jó szokásához híven végigpróbálta mind a négy gépet, amire a Red Dead Redemption 2 megjelent, és a teszt nagyjából a várt eredményekkel zárult.

Míg Xbox One-on (és így One S-en) 864p-s felbontással fut, PlayStation 4-en tudja hozni az 1080p-t, a PlayStation 4 Pro az 1920x2160-at skálázza fel 4K-ra, One X-en pedig natív 4K-ban játszhatunk. A textúraminőség szintén szemmel láthatóan jobb az erősebb gépeken, de az sem fogja elsírni magát, aki régebbi Xboxot vagy PS4-et használ. A framerate a One X esetében majdnem mindig stabilan 30 fps, viszont PlayStation 4 Prón az átvezetőknél és a városokban jobban ingadozik. A gyengébb gépeknél olykor a 20-at közelíti, de szerencsére nem állandóan. A különbségek az alábbi videóban remekül látszanak.

A Rockstar még úgyis javítgatni fogja a következő hetekben, talán sikerülhet még jobban optimalizálni. Mint látjátok, a helyzet nem vészes."

Na ezé kő nekem Xbox X. :D

• Waczkor

RDR2 IGN Review.

Előtöltve,holnap indul,addig meg fut a Forza es a Spintires DLC.
  • TomStorm
    Most kezdtem újra Magyarítással.
    Amit én nekiállok újra végigjátszani az biztos,hogy jó!Nekem,ami ritka..

Amúgy For Honor új kiegészítővel is elég pofás lett!
  • davidka003
    Ez a Vampyr nem volt rossz. Bírom tesztekben szidták a grafikáját én meg teljesen jól elvoltam a látvánnyal. A sötét london nagyon átjött.
    A sztori átlagos, a harcrendszer lehetett volna jobb. Azért 20 óra belement simán. Akcióban ajánlom megvenni. 7/10
  • Solten
    This sh*t is a good sh*t!

• toza #173491
    7 eves gyereknek konzol!?!? max kvarc jatek!!szegyeljetek magatokat
  • darkSectorxxx #173490
    :)
  • Seth
    Csak kedveskednek a 10 Mb-tel rendelkező letöltőknek :D
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.10.17. 19:52:52
  • darkSectorxxx #173488
    mondjuk ps-en az előtöltés kb a launch előtt 48 orával szokott lenni, ezért durva ez hogy már most engedik, valszeg jo kicsike lesz. :D