176776
banner
  • grebber
    És azt nem tudod a korábbi Gears of Warokban van a One-on (ej de jól hangzik :)) magyar felirat?

Más:

A One mennyire képes filmek lejátszására? Olvasgatom sokan Kodiznak rajta..
    Az érdekelne ha leszedek egy 2160p-s mkvt akkor azzal megbírkozik vagy kell hozzá más is?
  • arty
    beleférhet :)
    dobsz egy listát? (de ha az kényelmesebb, egy fotó is elég a halomról :D )
    itt nemtom tiltott-e, ph!-n privi talán kényelmesebb (az itteni privátot NEM FOGOM ÉSZREVENNI :D nincs képküldés, stb), ott is ez a nickem (bár szerintem tudod :D )

---

bárcsak a Viva Pinata is magyar lenne one-on :(
    PONT egy gyerekjáték esetén lett volna fontos megtartani a honosítást, de persze mennie kellett :(
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.11.23. 19:51:30
  • Kongy
    Én gamepass-al tolom a Fable 2-t és igen magyar.
  • Zozo76
    2 evvel ezelott felraktam a Vaterara egy csomo 576Kbyte, meg egyebb retro gamer ujsagot, kemeny 1 forintert (vagy 3 doboz volt tele veluk), azert hogy ne kelljen kidobnom a szemetbe, hanem majd valakinek csak kell. Na, lett is vevo ra, le is utotte, de eljonni mar nem akart erte, mert allitolag bedoglott a kocsija (semmi gond, lehet ilyen). De aztan nem hagyott beken hogy adjam fel postan, vagy menjek fel kocsival Pestre (!), es ott atveszi. Persze irta hogy kifizeti a postakoltseget (meg jo!), meg fizeti a benzinkoltseget. Mondtam inkabb hagyjuk...
  • grebber
    1.

Fable 2 Xbox 360 lemezes magyar nyelvű... Berakom az xbox one-ba ő úgy le fogja tölteni a játékot...
    Kérdés: Ebben az esetben Xbox One-ra letöltött Fable 2 magyar lesz?

2.

Xbox One Sore: Ha onnan leszedem a Fable 2-öt akkor abban lesz magyar nyelv?

Nem az úgy halottam ,meg a lehet érdekel. Hanem akinek megvan és TUDJA!

• partizan182
    Max ha kijössz házhoz és elviszed :)

Az a baj (ezen fulladt ki anno a cserebere-eladás, egy időben csináltam), hogy azért a 2-3 ezer forintért amik ezek érnek én még a telefont se veszem vel, nemhogy postára rohangáljak meg villamosmegállóban dekkoljak.
  • arty
    nijnja gaiden 2?
    tekken 6?
    street fighter x tekken?
    soul calibur 4-5?
  • arty
    kevés, keveset: ugyanis a gen nagyrészében a ps4 verza jobb vétel volt... plusz a prevgen backlog is pörög nálam sokat... PLUSZ még a retró is. (és persze hómtesóm is beerőltetett pár cuccot digitbe + playanywhere, ami miatt végül mégse lemezem lett)
  • grebber
    A Fable 2 Xbox One-on magyar?
  • arty
    adsz el valamit? hátha nekem pont kéne ;) (ki ne dobd! de amugy már eddig el kellett volna adnod, most eléggé beszakadtak az árak :/)

én játszok "sok" régebbi címet is, ezek szokszor prevgenben csak lemezen voltak (ill. most storeban esetleg atomdrágák - pedig most van konkurrenciájuk, mi lesz ha nem lesz lemezes "konkurrens" ???)

remazter, bwkompat, reális árazás kb a címek ötöde, a maradékkal kvázi "nem tudnál játszani"..... HA akarnál. és oké, TE nem akarsz :)
  • grebber
    Akinek van szlovák ismerőse és le tudja vele zsírozni. Mircosoft.de-n 1TB-os One S Bundlek 169 eurok ~55000ft
  • grebber
    Forzák érdekelnek engem mert a csöves életbe nem szoktak olcsóak lenni.
    Sajnos más ok nincs nagyon ami miatt konzol vennék ennyi az össz cucc ami érdekel xboxon...

Halo széria Halo 3 - Halo 3 ODST-4-5-Reach
    UFC-k
    Fight Night
    Gears of War 2-3-Judgment
    Korábbi Forzák
    Red Dead Redemption
    és sok sok régi xbox 360as cím amik mennek Xbox One on is

Black
    Saints Row 1
    Mignight Club LA
    Fable 2
    Metal Gear Solid Hd 2-3
    Silent Hill HD Collection
    Dantes Inferno
    Silent Hill Downpur
    Ninja Gaiden
    Battlefield Bad Company 1
    Shadows of Damned
    Skate 3
    Call of Duty 3
    Tekken Tag Tournament 2
  • Droughert
    Hogy érne már 20-25k a két játék?
  • darkSectorxxx #173596
    Én is írtam neki. :) De inkább 100-nál van mert 20-25k-t ér a 2 játék együtt.
  • Droughert
    124k-ért van megint Forza7+Forza Horizon 4 bundle az Euronics-ben. A két játékot eladod, máris 110k-ért van egy X-ed.
  • darkSectorxxx #173594
    125 is nagyon nagy engedmény 35-40k off.
  • grebber
    Itthon annál biztos nem lesz olcsóbb sajnos :( 110k-ért pedig már elgondolkoznék rajta.
  • rastaman
    szerintem most pénteken lesz akciós. én is arra aspirálok.
  • darkSectorxxx #173591
    Igazad is van mert az a szar nem ér 125 ezret :)
  • grebber
    X-et akarok ,de azt ahogy nézem büdös akciózni, csak ez a 125k van annyit nem adok érte
  • darkSectorxxx #173589
    Tudok hozatni neked ha kell hugomékkal.
  • darkSectorxxx #173588
    Pontosan.
    Pc-n meg akkor hogy játszanak az emberek de télleg?

Ha ott lehetséges, akkor itt is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.20. 22:40:54
  • darkSectorxxx #173587
    A 2 nem ugyanaz.

Alternatíva legyen, én azt mondom.
    Aki váltogatja a játékait lemezes módot akar, ezt megértem.

Aki meg szeretné megtartani, olcsón megvenni, akciókban olcsóbban mint lemezest, annak hiába mondja egy lemezeket használó, hogy : "miért?"
  • grebber
    Németbe igazi BF van ,de jó nekik :(

54k az 1TB-os One S Forza H4 Bundle...

Német mediamarkt
  • Botond #173585
    Mennyi lemezes játékod van x1re? Mennyit vettél idén, mennyit vettél tavaly?
  • partizan182
    10 éve kérdezel azt mondom full egyetértek. Azóta lement nekem egy teljes generáció (gen 7 előtt pc volt leginkább), a felhalmozott X360/PS3 játékokra 5 éve rá se néztem, kizárólag a helyet foglalják a kamrában, és kb fogják is mire elszánom magm hogy kidobjam őket a picsába (X360/PS3 megdöglött sajnos, de nem is lenne HDMI amire rádughatnám őket).

Amit meg szívesen újrajátszanék azt már kiadták remasterben 5x és 10 dollárért akciózzák minden második pénteken. Szal az elméletet teljesen adom, de saját gyakorlatom azt mutatja, hogy ezek a lemezek kb értéktelenek lettek számomra.
  • Ulthanito
    Aha. Az MS, ahelyett, hogy játékot gyártana, mert a konzolra nincs, kiad egy meghajtó nélküli konzolt. A következő nagy lépés mi lesz? Hogy kontroller nélkül adják majd ki?
  • toza #173582
    nem is beszelve karcos lemezek olcson nagytetelben beszerezhetoek.
    35k s ezkozzel meg 10 bol 9 javithato ,szoval sokat lehet sporolni-uzletelni...
  • mrmilan
    Akkor most mazsolázz. Van miből. Vagyis tudni kell, hogy mikor kell, illetve érdemes a storeb-an körülnézni. Most éppen mocskosul érdemes. Én lassan már rá sem nézek a lemezes verziókra.
  • darkSectorxxx #173580
    Most pont akció van.

Amúgy igen, a Store soha nem lesz pc szinten.
    Mivel a Store maga az Xbox. Konzolos árak vannak ez miatt.
    Hiszen azok play anywhere játékok nagyrészt.

Na ami nem az!!! Az lehet még akár olcsóbb.
    De a PA-nek azonosnak kell lenni a xboxal, vagyis na, lényegében a storeon nem is létezik ilyen, meg olyan, csak másképpen néz ki azt enny.
  • mrmilan
    No tegnap még a Wolfenstein II Digital Deluxe Editiont 28 ezer helyett 9 ezerért behúztam, de most már ácsi, mert asszony letépi a fejemet... ;)
    Utoljára szerkesztette: mrmilan, 2018.11.20. 10:43:44
  • Bercy #173578
    En azt varom, hogy a store-os jatekok ara essen le egy kicsit. Szemely szerint szivesebben valasztanam a digitalis verziot, ha az ara realis lenne. Sajnos legtobbszor a store-ban dragabbak a jatekok mintha lemezen vennem meg, amit egyszeruen nem ertek. A fizikai adathordozohoz mindig kapcsolodik egy gyartasi, terjesztesi es kereskedelmi plusz koltseg is. Egyszeruen abszurd, hogy a digitalis verzio dragabb legyen a lemezesnel.
    Nem tudom mi a MS uzleti modellje, de ha megnezunk barmi mas termeket ami regebben jellemzoen fizikai adathordozon lett terjesztve (zene, film, szoftver), akkor jol lathatjuk, hogy a digitalis verziok jelentosen eloterbe kerultek. A kulonbozo elofizetes alapu uzleti modellekrol nem is beszelve. Xbox eseteben is vannak ilyen iranyu probalkozasok (EA Access, Game Pass) amik szerintem remekul mukodnek, de a sima A+ cimek digitalis ara meg mindig vicc kategoria.
  • darkSectorxxx #173577
    Mi az előnye ennek?
    Hát 100 dollár mínusz az elég nyomatékos.

Most a store-ra értem, nem a streamelt cuccokra.

Biztosdrága, és itt ne a lemez olvasót nézd, hanem mindent, ami ehhez kapcsolódik.
    Hardverügyben ez nem csak egy sima olvasónak a kiszedésével kevesebb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.20. 10:10:20
  • arty
    de ilyen minek legyen? amellett, hogy kinyírja a lemezes konzolozást, mit tud még? (az árazást hagyjuk, nem a BD meghajtó extra ára a problémája a one eladásainak...)

amugymeg tök jó volt a trojai faló is, csak bár ne lettek volna benne katonák............
  • darkSectorxxx #173575
    Hát ne szűnjön meg ez mellett a lemezes, csak legyen ilyen is.
  • arty
    ez pont az alternatívát hivatott kinyírni - szóval mire gondolsz?

---

partizan: jó, hát van a rossznál is rosszabb :) a fizikai hordozó értéke nem ma látszik, hanem holnap - akkor is ott lehet a polcon, a piac árazza, stb. digitben az MS áraz, ha nem kell: elsétálhatsz a másikhoz (sony), ahol esetleg egy háttéralku után véletlen pont annyiért lesz a cucc, mint szemben...

aztán pedig joglejárat miatt kuka.
    vagy a régiódban eleve kuka.
    vagy a lájv/psn kuka.
    vagy az accountod kuka.
    vagy te döglesz meg és akkor minden kuka (a családod számára).

nagy ára lesz a (MOST!!!) időnként olcsó digitnek..... amikor TÉNYLEG nem lesz alternatíva.
  • darkSectorxxx #173573
    Alternatíva legyen. Persze only módba nem lesz jó.
  • partizan182
    Visszasírjuk még a drive nélküli XO-t mikor már csak cloud verziós vékonyklienst lehet kapni. Digit disztribbel nincs bajom, sok hozzáadott értéke nálam sem a fizikai hordozónak nincs (nem seftelek használt cuccokkal) sem a bótnak (tudom mit akarok, nem kell az eladó segítsége). Viszont egy ilyen termék halálra van ítélve a piacon szvsz, többet fog ártani a brendnek mint használni.
  • arty
    végre!? mi ebben a végre?
    egy kicseszett, sunyi, féreg lépés a fizikai hordozók kivéreztetésére.... a vég kezdete.
  • darkSectorxxx #173570
    Lesznek olcsóbb konzolok lemeznyilás nélkül, végre.

"A redmondi konszern piacra dobja majd az Xbox One S egyik új verzióját is, amelyet ugyanakkor fel fog szerelni optikai meghajtóval."

ezt viszont nem értem én se.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.19. 21:16:10