XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox One
Blood Bowl 2
Defense Grid 2
Xbox 360
Age of Booty
Bionic Commando: Rearmed 2
BioShock (Xbox 360)
BioShock 2 (Xbox 360)
BioShock Infinite (Xbox 360)
Borderlands
Bound by Flame
de Blob 2 (Xbox 360)
Dead Rising 2: Case Zero
Dig Dug
Final Fight: Double Impact
NeoGeo Battle Coliseum
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Pac-Man Championship Edition DX
Sacred 3
SEGA Vintage Collection: Alex Kidd & Co.
SEGA Vintage Collection: Golden Axe
SoulCalibur
XCOM: Enemy Within
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.05.13. 12:03:59
Forza.
PS5 II PSVR
A Microsoft rekordsebességgel reagált is a kellemetlen elszólásra, és a Variety cikkére reagálva elmondták, hogy a közölt eladási adatok pontatlanok, de nem határozták meg, hogy milyen irányba, illetve mennyivel kellene kiigazítani ezeket a pontos kép érdekében."
már komolyan sajnálom szegényeket 😊
Forza.
https://www.youtube.com/watch?v=nmjtLeqQ8ZM
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
PS5 II PSVR
"So I bought a download copy of Kotor after playing the disc for a while and it won't let me play my saves. It looks like the disc version and download exist as two separate games. Has anyone had this before? Kind of pointless since I just assumed it was like everyone else on Xbox and it would just save me from having to put the disc back in to play it."
KOTOR1, xbox originals bw compat cím, lemezes verza mentése nem működik a digitális változattal.
Forza.
Már régóta a legjobban várt játék!
ma az openworldösítés szinte kivétel nélkül azt jelenti, hogy a sztori megy le a klotyón és repetitiv kraftolós + xpgrindelős egyenjátékok készülnek...
Forza.
Kell a változás a gémingbe, az számomra nem ok, hogy valami azért maradjon olyan, amilyen, mert 20 évig olyan volt. Ezzel a felfogással pont a világ fejlődése elé baszol le egy nagy korlátot.
Ott van a God of War. Amikor bejelentették, hogy megújul, ment az istenkáromlás, hogy mekkora szentségtörés meg ilyenek, most pedig a fél világ arra magömlik, és nem győzi zengeni róla az ódákat.
PS5 II PSVR
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
sonyéknál ez alapfeature, amióta létezik a ps3/4, itt ennyire sose vót durva 😞
Forza.
egyáltalán, 200ms helyett 183ms mennyit ér? 😉
Forza.
És realitást figyelve akkor lenne ennek teljesen értelmetlensége, ha eddig egyetlen egy eddig maxon (60 fps) elérhető játék se lett volna. Ráadásul most itt van fél éve az X ami igen csak többet tud mindennél.
Tehát a sokkal gyengében is tudtak kihozni 60 fps-t akkor a lényegesen erősebb gépen csak ott a lehetőség a 120 ra...
---
vehetők az Xbox original játékok - elcsesztem és a tervezett 3 helyett 4-re is beruháztam... (4x990ft, nagyon korrekt árazás!!! usában 9.99$!)
ezeket vettem:
Mercenaries - ezt vettem véletlen, hiszen megvan lemezen is 😞 (sokat nyomtam anno xboxon, utána 360on is elvittem 2x elég sokáig, de a mentést nemtom átvinni a one-ra 😞 ezt tuti megint eljátszom egy ideig!)
Panzer Elite Action (gyereknek, imádja a tankokat 😄 mára kiveszett műfaj a tank-"szim"😉
Star Wars Republic Commando (starwars, érdekel, de igazából csak demózni vettem, hogy mégis milyen, nem hinném h lesz idő letolni. a pécést sose tudtam működésre bírni....)
Panzer Dragon Orta (állítólag ez egy legenda, legalábbis az első rész, ami unlockolható extraként benne van ebben a folytatásban is! mára olyan áron ment, hogy esélytelen volt, h valaha lássam - most végre összejöhet 😊 valszeg csalódás lesz ... akit érdekel részleteiben egy DF video )
Forza.
<#kacsint>#kacsint>
Félbe van hagyva a FC is (2 nyomit nyírtam ki eddig)... Home társam behúzott 3 játékot a közelmúltban le se szedtem őket....
Hajókázás jó lenne, mert nagyon tetszik és, ha tényleg van elég időm akkor kifutok haverokkal pár láda és csata élményre...
Prózaibb...
Az van, hogy leszarom a játékot...
A tavalyi év "épitkezés" leszoktatott a mindenáron, mindennel játékról így most is itt a jó idő....motorozok... készítem fel idényre a Jet skimet... stb...
Elég volt 10 év ebből olyan mértékben, mint ahogy toltam....
Még talán azt is megéritek, hogy megszabadultok tőlem örökre!
<#nevetes1>#nevetes1>
szóval tényleg érdekelne valami magyarázat - mi az úristenre jó a 120hz egy konzolban?
ki lehet pipálni, hogy xboxon ez is egy LEHETŐSÉG (amivel soha senki nem fog élni, csak a rendszert bonyolítja)?
nem mondom, hogy ne haragudnék mindkét konzolgyárosra, amiért ennyire elpöcésítették ezt az egészet, de ez most a boxos topik 😉
odaát nincs SEMMI épp, amit rugdosni lehetne 😉
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hova lett a régi lelkesedés? Ki szeli a habokat ládára vadászva a Sea of Thievesben ha nem te? Mire megy el a jókis EA acces meg GamePass havidíj ha az ingyencuccok ott szomorkodnak a szerveren? Miért pedálozzon a jóöreg Phil bácsi új SP játékokért ha mindenki csak a Pubg-t csapassa? Bétában. Pézé. 20 fps-el.
"jól összerakták", jah. feltéve, hogy van kedved 40 órán át ugyan azt a 15 perces patternt ismételgetni..... végtelen activityket pipálni a képzeletbeli csekkliszteden.... meg gyalogolni a sivárságban, esetleg utazni valami überprimkó fizikás járművel a-ból bébe.
(nem mondom, hogy nem tetszik, mai napig szoktunk vele multizni, de ne hasonlitsuk már az elődökhöz és pláne ne az openworldségét hozzuk előnyének...)
Forza.
PS5 II PSVR
zozo76: a pubg szerintem 320x240-ben se tudna többet, mint most 😄
Forza.
Nagyon rámennek a Pécés játékosok elcsábítására, egyáltalán nem rossz az irány, jöhetne máshova is. Van valaki itt aki majd ki tudja próbálni?
My streams: https://beam.pro/oriic
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Úgy tudom a prót se veszi nagyon senki, alapgépek (slim/s) adják az eladások jelentős nagytöbbségét.
"Gabe Weller tries desperately to reach his wife as his security patrol in the Titan Mines falls apart. "
single player dlc is ingyé van, DS2-höz
---
zozo76: szuper 😊 nekem már megvolt, ezért nem voltam benne biztos, hogy a hír "igaz"
Forza.
teszteld
(természetesen one-on is tolhatók)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.04.16. 21:23:58
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
irany a napszam es anyu-apu kartyajara lehet bohockodni.te meg oda adod kezpenzben.kesobb meg sajatodra ha mar nagy leszel. 😄
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.04.16. 12:25:54
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez lehet a baj?