XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Aztán lehet hogy nem, de az aggódást, majd az E3 után kezdem el, addig nincs mire és nincs miért a teljes kép hiányában.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
De nézd a dolgot az MS oldaláról. Nyilván a konzol konzol marad, ugyan azokat tudja majd, csak jobban, szebbet, többet. Mivel egy elég masszív szoláltatást indít el amit a konzol tartalmaz azt kellett bemutatni, elhinteni. Habár hülyeségnek tartom ezeket a pre shókat, mint ahogy a tízer tízerjének videóját is, az E3on ez a szolgáltatás csak a játékok rovására kapott volna teret. Így is lesz róla szó nyilván, de már az alapokat mindenki ismeri, a konzol mint játékkplatform pedig köztudott hogy milyen lesz, azt nem kell 0áról bemutatni, csak a kínálatot és a bõvebb szolgáltatásokat változásokat.

Nézd az MS oldaláról hogy mit akartak ezzel, és ne azt hogy te mint gémer csak játékokat akarsz látni. Ha nem lett volna olyan bemutató akkkor max azt hallaná az ember hogy a Sony gyõzött, az MSnek nincs KÉSZ gépe, le van maradva, elveszett stb... annyi sületlenség volt február óta hogy ha összegyüjtenénk akkkor ütne minden pletyka és szennylapot a sok baromság.

Amúgy meg az exek csak egy dolog, mint mindig most is a multiplat játékokkal fogok a legtöbbet játszani, így ez E3 nem csak az MS és a Sonyról szól, hanem az egész géming világról. Ezt a 2 hetet igazán ki lehet bírni, és azért nem lehet ok panaszra, hogy az MS mennyire nem törõdik a konzollal, hiszen induló címnek szán egy Forza 5öt és még ki tudja mit. Erõs startot akarnak venni ez nem kérdés.

arty
amit tudunk: "ismert", GCN arhitektúrás AMD gpu van mindkét konzolban, az egyikben 12 számolóegységgel, a másikban 18 számolóegységgel, elõbbi ddr3 memóriához kapcsolódik, utóbbi ddr5 memóriához, végül pedig az xboxosnál van egy 32 megabájtos extra ram, ami "kecigyors" - de ez aligha ellensúlyozza a számolók és a gyorsabb ram extráit

azért ez nem 0 info :)

Forza.

arty
miért nem lehetett ezeket a baromságkoat kivesézni a konfon? ;)
hiszen láthatták, hogy mik a fõ témák, amik foglalkoztatják a hallgaóságot....

Forza.

Harlekin
Na tessék probléma megoldva,majd téged baszogatlak,hogy vegyed meg,ha már ennyire érdekel ez a része<#kacsint><#nevetes1>
Harlekin
ebay <#nevetes1>
Macccy
:D :D :D

Fogjuk a kezét? Nem kell neki szerintem, ismeri a ZAVVI-t, onnét rendelte a farsangi reneszánsz késelõs ninja pulóverét!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Jaaaaaaj igen, dejó hogy mondod! Ez a "viszonylagos gyengesége"! Ezt ki mondta, honnan vélik tudni a Pistikák, hogy melyik mennyire szarja majd a Teraflops-okat? Meg egyáltalán, mondott bárki bármit az Xbox One GPU -járól? SONY-t se tudom igazából, ott a RAM-mal nedvesítették be a rajongók segglyukát ...

Lehet volt már részletes hardware infó, én nem mentem nagyon utána na! Csak azt akarom ezzel mondani, hogy nagyon megy a szakértés a fél információk nélkül is.

Ui: olvastam a Square Enix-es srácokat, hogy mondták hogy gyakorlatban nem nagyon van különbség, max papíron. Hát nekem a papírt se mutatták meg :))

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Nade várjávárjá!!
Ahhoz nem lesz warez! Meg kell venni a játékokat! VENNI! Honnan fogod tudni hogy kell az ilyet, meg hol, meg ilyenek? Szóljál elõtte mindképp, elviszlek egy játékbeszerzõ tanulmányiútra, csak hogy ne a hentesüzletben verd a blattot a gírzoffosnyócér :P :D

Adversus solem ne loquitor

arty
senkit nem a dizájn zavar (ami izlés dolga, enkem legszebb induló kialakítás ever), hanem hogy a játékokról sz*rt se mondtak, rengeteg a "kötelezõ", a "lehuzás" .... sonynál játékokat mutogattak, LÁTSZÓLAG megengedõbb lesz a "védelem", stb stb stb. és ott van még a boxos hw viszonylagos gyengesége a ps4hez képest + a szokásos MS utálat (vindóz!)

az xbox360 korai fikája más volt - az xbox1-ps2 után mindenki leirta a 360at is, valahol érthetõen.
csak aztán fordult a kocka, mert ezt a gent a sony elcseszte (eleinte legalábbis)

Forza.

Totti5
Abba nem gondolnak bele, hogy ezen a bamutatón a legnagyobb ujdonságot leplezték le. Gémingrõl zagyváltak volna fél órát, hogy 8 giga ram, meg minden fejlesztõ akit elõkapratak azok szerint nagyon élvezetes fejleszteni rá, meg hogy fészbukon megoszhatom azt amit boxon már 3 éve meglehet.

Teljesen feleslegesnek tartom ezeket a pre shókat. Persze egy dolog miatt vannak a hype, csak amíg az egyik oldal szopkodja a Sony tõgyeit, az az oldal a másik pillanatban ócsárolja az MSt.

Mi baromságok mentek itt elõtte. Az a hír hogy mindig online milyen hihetetlen ökörségek táptalaja lett. Aztán végül ennek csak a fele lett igaz mint ahogy a normálisabja számított rá, hiszen a mndig online nem az a mindig online amitõl ment a tömeghisztéria.

Nem tudom, de nekem ez az internet, cirkusz, negatív hozáállás, elégedetlenség, mindennek a leszólása nagyon nem tetszik. Elõzõ gen elején ez nem volt ennyire erõs, de ami itt az elmúlt években történik az elszomorító...

DarkSector
Az há, mesterminta. D:

Na szóval használtpiacot megoldom, amiket veszek legtöbb esetbe nem szoktam eladni, valamint steam-en pc-re is ha veszek valamit tudom hogy pénznyelde, eladni már nem lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Te egy minta fórumozó vagy! ;)

A kölcsönadott- és használtjáték téma az erõsen gázos terület!
Persze biztos ez a jövõ, de azért ez így hirtelen jött. Mondjuk a használtpiaci gyökerek kiszûrésén ez segíthet (tele van velük minden netes "piac") és a játékok bevizsgálása is megtörténik a boltba vételezéskor. Nyugaton ez a használt játékok bolti értékesítése sokkal elterjedtebb ... Ha az árak jók lesznek akkor mehetne ez.
Csak ez a kölcsönjáték dolog nem tetszik.

DarkSector
Mármint mire érted? Hogy a játékokat accounthoz kötik, meg hogy napi 5 percik legyél online?
Meg a folyton figyelõ kamera...ne nevettesetek már. :D

Ez max 1 dolgot jelent, hogy valakit zavar hogy a sok idióta mendemondákat kiforgatják, net-re meg aki nem használja online, azt manapság 2013-ban nem értem minek akar játékgépet.

Ez ha netán, talán valakinek gondot okoz, 2 dologra nem ad okot.

1. Bukásnak nevezni. Bukás az hogy õt nem érdekli, a bukás egy folyamat, ami nem indult még el, ahoz tudni kell mit tud, mit nyújt, ezt egyik gép sem mutatta meg élõben, csak egy paravánon videóztak.
2. A topikjába a sok idióta a semmit tényként kezelõ poénos szarokkal szemetelésre nem ok.

Nem kell kedvelni a Microsoft dolgait, ha kell van 2 másik út-> PS4 vagy PC, de az idiótaság meg a topik szemetelése az más dolog.

Láátál már engem a PS topikba úgy bemenni hogy szemeteltem meg csúfolódtam? Pedig 1x-2x történt olyan ami nekem sem volt szimpi, de nem érdekel, mert nekem a mentalitásom nem ez.
BF3-ról is van egy véleményem tapasztalatom, nem a szívem csücske, de nem látsz a topikjába szart ontani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Azért most be kell látni, némi okot adtak is rá, hogy szarozzák. És nem a design vagy játéktok amire gondolok ... :(

DarkSector
Persze, ez megy, érdekes a Forza 5 piszok szép játék, csak ugye autós az nem számít.

"a következõ generációba utolérik a GT darabszámát." :)

Régebben azt hittem hogy a GT azért készül 4-5 évig mert annyi idõ kell a minõséghez...hááát lehet ezt gyorsabban is...

Waczkor
Szánalom amúgy ami megy mindenhol.

Szidják,hogy miért nem játékokat mutattak,meg hogy persze mindenki pártatlanul állt hozzá,de mekkorát csalódtak.
Bezzeg a ps.

Aha.Lófaszt.Ugyanaz megy mint a 360-ps3 témánál,playstation az elit,ms a fos szar húgy birkáknak meg igényteleneknek való.

Ugyanez volt mindig is és lesz is.Hatalmas ps exkluzív gémek,xboxosak szarok mind,ha valakinek az ms oldal tetszik az igénytelen.

Nem az hogy ráhagyják a másikra,nem, fikázni kell.

Ha ms bemutatott volna egy teljesen más dizájnt(mellesleg olyat nem lehet ami mindenkinek tetszik),több tíz vadiúj exkluzív játékot,forradalmi újításokat,akkor is lett volna mibe belekötni csak mert ms,meg live gold elõfizetés.

Ennyire egyszerû.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
most ezen csak mosolygok.
Még ha arról lenne szó hogy lenne 4-5 hónapja kint a 2 konzol és fizikai TAPASZTALATOK lennének, de ez olyan mintha most volt egy trailer a Quantum Break-bõl, és tegyükfel egy cikkiró, gondolna egyet és most írna egy részletes cikket a játéktesztrõl, milyen a látvány-hangzás-történet -szavatosság.
Mindezt 1 trailerbõl ahol bevillantottak 3-4 képet.

Most szerinted mennyire néznék hülyének?

Macccy
Nemcsak ott gyûlnek a gyökerek, a hírek alatti hozzászólások se kutyák. Mikor a Forza 5 borító hír alá odaírja az egysejtû hogy "ebben semmi újítás nincs" ... Nem tudom elképzelni a hülyegyerek milyen újításra számított a tokkal (!) kapcsolatban. A "flat" dizájnon is úgy megvannak lepõdve, mintha nem ez lenne az irány már legalább 1 éve.

Harlekin
Tervbe van titkon,de jelenleg E3-ig kivárok a terv megvalósítás elõkészítésével(asszonynak beadagolni,tarcsi boxot eladni stb),mert amit eddig game szinten láttam attól nem ámultam el.Nincs itt akkora elõre mint amire még ha hûvösen is,de számítottam.A kinectre viszont nagyon kíváncsi vagyok mit hoztak még ki belõle.A többit meg leszarom az csak maszlag...
DarkSector
nemrég néztem valaki nyitott Xbox One névvel topikot, de minek is?
Idióták gyülekezete, csak a sok idiótaság megy, simán zárni lehetne, vagy gumitopikba tenni.

Ezért kár volt.

DarkSector
Bazze még1 reklámREG

Moby
Te annyira érdeklõdsz a téma iránt, mintha terveznéd a beszerzését :D

Moby
Tudok ajálani egész jó módszereket :D

Macccy
Le kéne fogyni! :D :D

Harlekin
Nem Éppen ez az hogy mint eszközök tökéletesen mûködtek 1üt led nélkül is.
Csak a profil mizéria volt...Ezért is írtam amit írtam.
Moby
Ok. Eddig gondolom manuálisa kellett összepárzani, mostmeg majd megy automatikusan.
Csuhajj dejó (a régi kinekt sem érintett, az új pláne nem fog) :)

Harlekin
most is van...
Moby
Gondolom lesznek olyan játékok, amik egyszerre használják a kinectet és a kontrollert. Fogalmam sincs mire, meg minek, de más haszna nem nagyon van.

Harlekin
Akkor mirõl ha nem arról hogy a látott személyt azonosíthassa a kezében tartott kontrollerrel?
DarkSector
Zsír. :)

Moby
Ez nem a profilról szól, nem amiatt kell tudnia.

Totti5

Totti5
Itt van a használt piac mikéntje:

A használt szoftvereket kizárólag azok a boltok vehetnék át a tulajoktól, akik partneri kapcsolatban állnak a Microsofttal és részei a felhõ-alapú Azure-rendszernek. Erre azért van szükség, mert a játék átvételét követõen az rögtön törlõdik az elõzõ tulaj profiljából, letiltva ezzel a hozzáférést.

A kereskedõ ezt követõen bármilyen áron értékesítheti az adott szoftvert, a Microsoftot, valamint a játék kiadóját azonban automatikusan megilleti egy bizonyos százalék az így szerzett bevételbõl - a maradék a kereskedõé.

Totti5
Nagy ívben teszek az animációra. CGI-t nem szeretem mert semmi köze ahhoz amit játékban fogsz látni. Max ami látványos azt végignézem pl AC. Batmant is megnéztem, de csak a CGI minõsége miatt, mert a játék nem érdekel, és az sem hogy Batman valakit püfföl x percig.

Destiny videóban a scifi univerzum ezen szelete, ötletek, a cuccok, karakterek, a bolygó, az enemy meg a zene stb... tetszett nagyon, mint ahogy eddig minden egyes Destiny képen, videón.

Harlekin
Szomorú,de jelenleg is az a séma,hogy hiába 1 profil van bejelentkezve a kinect nem veszi készpénzek azt hogy valóba õ az.Tehát jelentkezhetsz ott is be...
Macccy
Ez valami hatalmas awesomness lesz bakker!! Állat! :))

orichalcos
Akkor a képen viszont csak egy prototípus található? Vagy nem értem. Mert az tuti hogy nem AA elem amit látunk.

My streams: https://beam.pro/oriic

Muttley
nem szeretem a komolytalan játékokat
de a duma és válogatott gyilok miatt
ez tecccccccccc :)

http://www.youtube.com/v/NoSmHYH02nk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/1X33NsF9h6U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Just do it :)

grebber
Ez csak az én véleményem de ezektõl hányok mindig.Nekem inkább mutassan 2 másodperces ingame anyagot vagy 2 db ingame képet az többet ér mint ilyen fos!

Next PC upgrade: 2022

"Elképesztõ mennyi árad belõle az igényes scifi hangulat."

Viccelsz? Iszonyat gagyi az egész. Egy nulla az új Batman animációhoz vagy a The Elder Scrolls animációjához képest.
arty
röviden szép és jó (pécén néztem bele pár percre)

Forza.

grebber
Topikjában olvashatsz róla pára végigvitték már!

Bemutatjuk: Xbox One show röviden

Már kezd a tököm tele lenni a sok fikázástól,de majd ha jönnek a szebbnél szebb game-ek mindenki elélvez majd.

Next PC upgrade: 2022

Muttley
essssssssssztet teszteli már vki?
néhány gondolatban - milyen lett?

Just do it :)

Shan
Töltés után egy délután kicsit kevés. Melegedés természetes, az enyémek forrók szoktak lenni egy sütés (bocs, töltés) után.
Ideje beruháznod egy Eneloop-ra.
Macccy
Na. A számból vetted ki a szót ;)

Moby
Ez az én olvasatomban annyit tud, hogy ez alapján azonosítja, hogy melyik játékos kezében melyik kontroller van, tehát ha egy kontroller, és egy player aktív, erre gondolom semmi szükség nincs.

Moby
HW geek sose voltam, sw dev valék pógárilag, de mióta megválasztottak a családok capo di tutti capi-nak már az se, csak egy kotnyeles. De valami kevés fingom azért van a hw-hez is.
A közelében sem vagytok az igazságnak :) Az USB-nek egy "nyelve" van (bár ezt inkább protokollnak híjják), illetve annak van néhány szabványosított kiegészítése, mint pl a HID ami itt releváns, de ezek ebszolájte nem függnek a platformtól, pláne nem az ISA-tõl, nem is értem hogyan keveredik az ide örökké (a körülötte lévõ csokoládék és cukorkák szempontjából totálkurvamindegy, hogy egy proci ppc vagy x86 ISA citálva valami hülye autóspédát egy autónak is tökmindegy, hogy benzin hajtja a mocit vagy dájzel, attó még tökugyanaz a kerék rajta, meg az indexbajuszkapcsoló). Itt egész másról lehet szó.
A boxba a "védelem" természetesen ugyanúgy kiterjed a portokra is. Oda a géppel beszélgetni képes dolgokat csak bizonyos gyártók bizonyos feltételek mellett gyárthatnak (és kapják meg a kulcsokat), ezért kellett pl. az ilyen xfps és hasonlókhoz gyári kontroller (az pacsizik le a géppel, a kommunikáció már a szabványos protokollon történik). Látva, hogy a MS most mindent megtesz a warez ellen, simán elképzelhetõ, hogy toltak kettõt a titkosítás durcásságán (kulcsok bitszélessége). És ugyemivel az pl. RGH miatt kompromittálódhattak a 360 kulcsai, simán el tudom képzelni hogy semmilyen eddigi külsõ eszközt nem hajlandó beengedni az újba, nehogy az ügyes délamerikai vagy orosz gyerekek faszrahúzzák a portokon keresztül az xboxegyet. Demivel az ms eddig is tett kivétel az eszközök néhány körébe (keyboardmouse HID, háttértárolók) simán bepakolhat néhány kritikus(an drága) külsõ eszköz a régiekbõl a trusted deviceok közé. Persze nem kizárt az sem, hogy az elõbbiek miatt kitiltanak mindent a gépbõl, de ezt nem hiszem. Ha ez egy médiacenter, oda a fotóapparáttól a videókameráig illenék beengedni minden ördögfaszát.

DarkSector
:D

Macccy
Ja várj!!! Nem kuka!! ... Szelektív gyûjtõ! :)