XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Koszi .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Totti5
Jasper alaplapos az a tuti biztos ami 2008 szeptemberétõl kezdték gyártani, vagy az újabb ( Slim ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
slim ~40k
régebbi jasper/falcon ~30k
utóbbi nyilván kockázatosabb, elõbbi pedig drágább. kinect is lesz? mert akkor a slim egyszerübb, oem kinect hozzá olcsóbb (régi fat géphez kell kinectnek külsõ táp is!)

Forza.

Totti5
Elképesztõ. Két olyan konfról írnak oldalakat, ahol egyik géprõl, s annak felhozataláról sem kaptunk teljes képet. Messze nem. Töredék infók alapjánmegy a háború. Miért??? miért nem lehet megvárni az E3at?

arty
GRFS-t (is) épp nyomom (pécén), és az AC3-at is elkezdtem (boxon) 😊

Forza.

lac coo
Haliho !

Hasznalt xbox 360-at vennek a gyerekeknek... Melyik tipust es kb mennyiert erdemes megvenni ?

THX ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Macccy
Nyilván. Sõt tévézni kell rajta, nem kell vásárolgatni menni ... pff ... Szóval a használt játék mizéria - akár engedik akár nem - értelmetlen <#vigyor>
(not)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Waczkor
Ezt a használt játék problémát nem értem.

Xbox One-ra úgyse lesz sok játék,már többen megmondták,nem is lett bemutatva szinte semmi,illetve amit bemutattak az a teljes felhozatal a következõ évekre.

Azt a pár játékot meg mindenki meg tudja venni,nem olyan nagy kiadás lesz játékot venni új boxra,sõt playstationhöz képest pénztárcabarát is lesz az ms konzolja mellett dönteni<#bohoc>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

davidka003
Még le sem töltöttem de kb nulla idõm van. 😄
Most jött meg a Ghost Recon: Future Soldier(13 font) meg az Assassin's Creed 3(13,5 font). Ezeket akarom nyomni, hogy el tudjam adni. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Ráadásul minél olcsóbb, annál rosszabb az ergonómia ... Mert amikor drága egy kütyü akkor érzed ahogy a boltban elköltött súlyos ezresek kipárnázzák az olcsótól kérgessé vált tenyered és a marok-interface közti ûrt!

<#nevetes1>

Szánalom. Seth, de akkor legalább ezek NE csinálnák ... !! <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Most olvasom hogy ps4-en is variálni akarnak a használt játékokkal. ;-)

Next PC upgrade: 2022

arty
nyomattam? 😉

vegas1: normal végigjátszás pécén / normal + realistic végigjátszás boxon
vegas2: realistic boxon

legkedvencebb játékom, mindkettõ 😊

sajna a lemezeket eladtam (box), és digitben csak az elsõt vettem meg, ha azzal van kedved vmikor coopozni és látsz online, mehetünk!

Forza.

Seth
Ahogy sok más külföldi oldal is ezt csinálta, nem saját "találmány"

PSN ID.: Beegabor

Moby
Csak egészen picit, elhanyagolható mértékben. Teljesen véletlenül egyetlen mondatot olvastam el, odáig scrolloztam (nemtudom mirõl van szó):
...ergonómiailag átgondolatlan, kicsi, ráadásul olcsó is...
FET
REN
GEK
2013 az év, amikor az olcsóság kiment a divatból. Nem menõ. Az olcsóság ciki. Az olcsóság rossz! Az olcsóság pont olyan, mint az átgondolatlanság.
Imádom az internetet! <#idiota>

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Mennyire sötétek a GAMEKAPOCS -on? "Leszámolás" pontozós cikket rittyentettek a next Gen példányok között, pusztán az elõzetes bemutatók alapján <#vigyor>

http://www.gamekapocs.hu/cikk/2103/leszamolas_a_playstation_4_az_xbox_one_ellen

kakaoskalacs
Injustice rövidvéleményezés:

Egy nagyon profin összerakott játék tényleg szuperhõsös verekedõs dolgok krémje, csomo unlokolható cucc minden.

A hidegzuhany a sztorimódban keresendõ aholis idiota dolgokkal elcseszik az egész élményt . Pl: kapd el batmanel green arrow nyilvesszõit , nyomd meg x-et x,y,a-t stb irtó béna.

lehetne Marvel hõsös is vagy marvel vs DC mint a képregényben Avengers vs JLA 😮

Végülis megérte megvenni , majd teszteltetem haverral versus modban ugy lesz igazán finom.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Láttad azokat a képeket amiben azt sugallják hogy a ps4-hez képest bukta? Mert eddig végig ezekrõl volt szó, ezek miatt reagáltam. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Nah, hát a metro ll dögunalmára a the cave a remek gyógyír. Ez valami kurvajó. Nem valami nehéz, és a mászkálással megy az idõ fõképp, de a karakterek, a világ és a barlang dumája kárpótol mindenért 😊

Harlekin
Mármint ezt a mondatodat!?
"Mindenki úgy temeti a konzolt már most hogy azt sem tudja van-e mûködõ PS4 ...."
Nyilván nem ez miatt temeti aki temeti hisz mûködõ xboxot se látott senki halandó...<#kacsint>
DarkSector
Ne mond hogy nem ezt hangoztatták...mert ezt hangoztatták. <#pias>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Az én Live profilom még mindig nincs berakva a fejlécembe. 😞
Pedig már 3-szor is mondtam. Dave90xb

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Én csak arra a megjegyzésedre reagáltam itt,hogy mindenki temeti az xboxot pedig még nem láttunk mûködõ ps 4-et. Utána ezekbõl lesz a sehova se vezetõ vita hisz pont fordítva is igaz.Tehát tök felesleges ellenérveket felhozni 1 olyan dologról amire szintén nem igaz az állítás.<#kacsint>

Tudod,hogy röpke izékbõl én sose itélek...Majd hiszem ha látom és tapasztalom.Addig minden kacsa és színezhetõ cukormáz és ez nem"üldözési mánia"
Hisz ez az iparág errõl szol leginkább...<#kacsint>
davidka003
Látom nyomattad a Rainbow Six: Vegast is. 😄 Nagyon helyes.

DarkSector
Amit a gamerek máshol csúcskategóriának mondanak, messze 150-200k, az amikez 80-120 között bezsebelnek, az sokak szerint simán csak felsõ kategória. 😊
Legalábbis ezt mondták akik "felsõ körökben mozognak"

gduck
Ja, ugrabugra kimaradt 😉 Nem csak ennyi egy játék, de mindig van, volt és lesz is jó játék. Az XBOX ONE is nagyon jó lesz játék szempontjából.

Sokszor elõkerül a VGA<->XBOX hasonlat. Ezzel egyetértek! Egy CSÚCS VGA kari árában vettem annó az XBOX360 gépet, most se lesz drágább, hiszen ma már bõven 100 felett járnak az ilyen karik 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
mennyéonline: 20 éve mindennapjaim része az Internet 😉

figyelakinect: ha valaki paranoiás, erre egy hardveres tûzfal a megoldás csomagelemzéssel (borsos áron)

nohasználtjáték: ezzel nem értek egyet, remélem változik a koncepció 😞

arty
valaki javitaná a logóm? arty1977online helyett immár arty1977 lett a gamertagom, nemtom ez miatt errorozódok-e 😊

Forza.

arty
used game kérdés <#eljen> (az auth meg nyilván ebbõl adódik majd)

(örülök, hogy efelé megy az ms, de tartom, hogy elképzelhetõ h a tömeges felháborodás vezette õket jó irányba)

Forza.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
És ha már itt tartunk hogy röpke izékbó lehet ítélni.

Nekem a Forza 5 tetszett elsõre, meg az a Quantum Break, amit ha jól értettem egy MP szerû tps lövölde lesz.
Nekem ezek a listámon vannak egyenlõre.

Persze a Forza 4-et elõtte meg kéne szerezni, de majd feldobják 15k-ért valamikor Live-ra.

DarkSector
Nem hiszem, mert nincs kpocs, nem tudom hogy mûködik egészen pontosan, lehet csak a tesszalálás ami eltûnik ha nincs dx11 kari, vagy az SSAA lesz kevesebb, de konkrétan állítgatni nem lehet, legalábbis az én verziómban nem.

Sõtt, exem-faxom megáll, de az ablakmódot is csak buherálással lehet ráerõszakolni, akkor is csak a bal felsõ sarokba pozicionálva.

Érted más normál játékban ALT+Enter.

Valszeg lesz 1-2 frissités még hozzá.
De én azt már nem érem meg, 1x így végigviszem aztán uninstall. Kell másnak a hely.

Macccy
FigyelaKinect ??! 😄 😄 😄 Ez egy ellenérv? 😄 😄 😄

Macccy
Át lehet valahogy baszni DX10-be? Mert hiába húdekurvajószépeffektes a DX11 ha nem lehet vele tovább játszani.

arty
de mi is az a koncepció? hogy az alapgéphez jár egy kinect, ami pontosabb és reszponszívabb, mint a korábbi szett? (tévé az ugye itt nem játszik)

oké, értem én h a kölkökkel elvagytok (és ellesztek vele), az nyilván sokat nyomhat a latba... de neked ennyi egy konzol? ugrabugra és pont?
a mennyéonline, figyelakinect, nohasználtjáték "koncepcio" sem zavar egyáltalán?

Forza.

Macccy
Nem ismerem az Intel szarokat már jó ideje, annyira se mint az AMD szarokat. Lehet, hogy quad-core az! 😊

DarkSector
Kicsit érdekesek a dolgok, nekem 1280x720-ban megy a játék, mindent kivéve hogy az élsimításból kb 2x-et enged a 4x helyett.
Egyik haverom tegnap írt, az õ 4 magos 4gb-os 4870-es gépén a legkisebb minõségben is szaggat.

Ki érti ezt, ez szerintem totálisan support probléma.

Mármint nem az hogy nekem nem fut 1920x1080-ban hanem hogy háveré szaggat minimumon, õ dx10-es srác, de paraméterekben erõsebb tudtommal az õ gépe, lehet a Metro nem szereti a dx10-es karikat.

DarkSector
Én mit hajtogattam egyfolytában (?), hogy semmit nem láttunk még egyikbõl sem, de engem a játékok érdekelnek majd, nem az hogy a gép hogy néz ki meg hogy egy mûanyag darabkát pluszba rá kell dugni.
Eddig is ezt mondtam hogy kár elhamarkodni a dolgokat.
De nem baj az sem mint írtam ha valaki ez által leírja a konzolt, szíve joga, csak ne hajtogassa hogy bukás, meg hogy a Microsoft ezzel leírta magát.

És ha egyeltalán nem csacsogtak volna most az extrákról, hanem ezeket is az E3-ra halasztották volna?
Más lett volna a helyzet?
Hogy nem 22.-én nyomtak el mindent az ekkora nagy probléma? Én csak ezekre írtam hogy szerintem eléggé primitív gyerekes dolog.

Egy szóval nem mondtam hogy mi jobb mitõl, stb. Én sem tudom 100%-ra, lehet maradok PC-n.

Nem tudni, majd kb 2014 elején lehet némi képünk hogy melyik hová tart.
Én így gondolom.<#eljen>

gduck
Szerintem jól össze volt rakva, persze a +2 óra nyálcsorgatós grafikás játékbemutatók kimaradtak, lehet sokaknak ezért nem tetszett. 😉 No meg a doboz se egy rózsaszín Barbie ház volt és nem bocsátott ki 3D-s XBOX hologramot 😄

Moby
Igen, közben már láttam az elõzõben 😊

gduck
Jaja, szeretek is ugrabugrálni a gyerkõcökkel 😄 😄

gduck
Pont a "cable box" része nem igazán izgatott fel, hiszen nálunk hol lesz IPTV? Nem hiszem hogy a megjelenéskor mi bármilyen csatorna nevét is kimondhatnánk 😞

Mivel a játékélményben számomra a grafika nem a legfontosabb tényezõ, jelenleg úgy látom, ha beruházok az új boxra, akkor egyértelmûen a KINECT miatt fogom ezt megtenni 😉 Most is nagyon szeretem, de az új verzió iszonyú jónak néz ki 😄

Moby
Currgen kinected van?

TDC Geronimo
Én elhiszem, hogy E3 a játékokról fog szólni meg boxra is ugyanannyi multiplat game lesz, mint PSre, DE azt kérdeztem, hogy a bemutató "show"-n mi tetszett neki. Mert, hogy épp ésszel nem tudom felfogni, hogy egy európai embernek ott mire állt a bré. TV, skype, NFL? Ki a rákot érdekel ez itt õszintén?

Persze, hogy késõbb tisztázódnak a dolgok és megkapjuk a valós képet én csak azt mondom, hogy a konzol bemutatót milyen szinten szúrták el és egy Amerikán kívüli átlag felhasználót szerintem teljesen hidegen hagy. Neten is "szépeket" lehet róla olvasni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Hiába próbálod másra tukmálni hogy nem jó, felesleges. E3 után beszélgethetünk mind a két géprõl a teljes kép, szolgáltatások, játékok, ujdonságok tudatában.

TDC Geronimo
Koncepció? Tehát tetszik a cable box? Azt lehet kapni most is.

gduck
Az egész koncepció amit bemutattak. Nekem tetszett 😉 Sokakat zavar hogy inkább a körítésrõl volt szó, de hát a marketing ugyan mirõl szól?

Nekem speciel az új kinecttõl (paranoiások szerint az új megfigyelõ rendszerrõl, bár szerintem õk a PC webkamera kábelét is kihúzzák, ha éppen nem használják 😄) esett le az állam (igaz, ez a videó a show után jött ki)

TDC Geronimo
Na és mi tetszett a "show"-n, mi volt olyan meggyõzõ?

gduck
Na én beírok má (általában csak olvasni szoktam a topicot) 😄

Nekem nagyon bejött a SHOW és az XBOX ONE is, ahogy látom ezzel a kisebbik táborba tartozom 😄

Muttley
szépen alakul a molekula... <#nevetes1> <#nevetes1>

Just do it :)

Valaki próbálta már a Call of Juarez Gunslinger-t, ahhoz képest hogy Arcade cim lett belõle , nem is olyan rossz.