XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
régebbi jasper/falcon ~30k
utóbbi nyilván kockázatosabb, elõbbi pedig drágább. kinect is lesz? mert akkor a slim egyszerübb, oem kinect hozzá olcsóbb (régi fat géphez kell kinectnek külsõ táp is!)
Forza.
Hasznalt xbox 360-at vennek a gyerekeknek... Melyik tipust es kb mennyiert erdemes megvenni ?
THX ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(not)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox One-ra úgyse lesz sok játék,már többen megmondták,nem is lett bemutatva szinte semmi,illetve amit bemutattak az a teljes felhozatal a következõ évekre.
Azt a pár játékot meg mindenki meg tudja venni,nem olyan nagy kiadás lesz játékot venni új boxra,sõt playstationhöz képest pénztárcabarát is lesz az ms konzolja mellett dönteni<#bohoc>#bohoc>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Most jött meg a Ghost Recon: Future Soldier(13 font) meg az Assassin's Creed 3(13,5 font). Ezeket akarom nyomni, hogy el tudjam adni. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#nevetes1>#nevetes1>
Szánalom. Seth, de akkor legalább ezek NE csinálnák ... !! <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Next PC upgrade: 2022
vegas1: normal végigjátszás pécén / normal + realistic végigjátszás boxon
vegas2: realistic boxon
legkedvencebb játékom, mindkettõ 😊
sajna a lemezeket eladtam (box), és digitben csak az elsõt vettem meg, ha azzal van kedved vmikor coopozni és látsz online, mehetünk!
Forza.
...ergonómiailag átgondolatlan, kicsi, ráadásul olcsó is...
FET
REN
GEK
2013 az év, amikor az olcsóság kiment a divatból. Nem menõ. Az olcsóság ciki. Az olcsóság rossz! Az olcsóság pont olyan, mint az átgondolatlanság.
Imádom az internetet! <#idiota>#idiota>
Adversus solem ne loquitor
http://www.gamekapocs.hu/cikk/2103/leszamolas_a_playstation_4_az_xbox_one_ellen
Egy nagyon profin összerakott játék tényleg szuperhõsös verekedõs dolgok krémje, csomo unlokolható cucc minden.
A hidegzuhany a sztorimódban keresendõ aholis idiota dolgokkal elcseszik az egész élményt . Pl: kapd el batmanel green arrow nyilvesszõit , nyomd meg x-et x,y,a-t stb irtó béna.
lehetne Marvel hõsös is vagy marvel vs DC mint a képregényben Avengers vs JLA 😮
Végülis megérte megvenni , majd teszteltetem haverral versus modban ugy lesz igazán finom.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
"Mindenki úgy temeti a konzolt már most hogy azt sem tudja van-e mûködõ PS4 ...."
Nyilván nem ez miatt temeti aki temeti hisz mûködõ xboxot se látott senki halandó...<#kacsint>#kacsint>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pedig már 3-szor is mondtam. Dave90xb
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tudod,hogy röpke izékbõl én sose itélek...Majd hiszem ha látom és tapasztalom.Addig minden kacsa és színezhetõ cukormáz és ez nem"üldözési mánia"
Hisz ez az iparág errõl szol leginkább...<#kacsint>#kacsint>
Legalábbis ezt mondták akik "felsõ körökben mozognak"
Sokszor elõkerül a VGA<->XBOX hasonlat. Ezzel egyetértek! Egy CSÚCS VGA kari árában vettem annó az XBOX360 gépet, most se lesz drágább, hiszen ma már bõven 100 felett járnak az ilyen karik 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
figyelakinect: ha valaki paranoiás, erre egy hardveres tûzfal a megoldás csomagelemzéssel (borsos áron)
nohasználtjáték: ezzel nem értek egyet, remélem változik a koncepció 😞
Forza.
(örülök, hogy efelé megy az ms, de tartom, hogy elképzelhetõ h a tömeges felháborodás vezette õket jó irányba)
Forza.
http://gematsu.com/2013/05/rumor-xbox-one-games-require-regular-authentication-used-games-wont-have-a-fee
<#papakacsint>#papakacsint>
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Nekem a Forza 5 tetszett elsõre, meg az a Quantum Break, amit ha jól értettem egy MP szerû tps lövölde lesz.
Nekem ezek a listámon vannak egyenlõre.
Persze a Forza 4-et elõtte meg kéne szerezni, de majd feldobják 15k-ért valamikor Live-ra.
Sõtt, exem-faxom megáll, de az ablakmódot is csak buherálással lehet ráerõszakolni, akkor is csak a bal felsõ sarokba pozicionálva.
Érted más normál játékban ALT+Enter.
Valszeg lesz 1-2 frissités még hozzá.
De én azt már nem érem meg, 1x így végigviszem aztán uninstall. Kell másnak a hely.
oké, értem én h a kölkökkel elvagytok (és ellesztek vele), az nyilván sokat nyomhat a latba... de neked ennyi egy konzol? ugrabugra és pont?
a mennyéonline, figyelakinect, nohasználtjáték "koncepcio" sem zavar egyáltalán?
Forza.
Egyik haverom tegnap írt, az õ 4 magos 4gb-os 4870-es gépén a legkisebb minõségben is szaggat.
Ki érti ezt, ez szerintem totálisan support probléma.
Mármint nem az hogy nekem nem fut 1920x1080-ban hanem hogy háveré szaggat minimumon, õ dx10-es srác, de paraméterekben erõsebb tudtommal az õ gépe, lehet a Metro nem szereti a dx10-es karikat.
Eddig is ezt mondtam hogy kár elhamarkodni a dolgokat.
De nem baj az sem mint írtam ha valaki ez által leírja a konzolt, szíve joga, csak ne hajtogassa hogy bukás, meg hogy a Microsoft ezzel leírta magát.
És ha egyeltalán nem csacsogtak volna most az extrákról, hanem ezeket is az E3-ra halasztották volna?
Más lett volna a helyzet?
Hogy nem 22.-én nyomtak el mindent az ekkora nagy probléma? Én csak ezekre írtam hogy szerintem eléggé primitív gyerekes dolog.
Egy szóval nem mondtam hogy mi jobb mitõl, stb. Én sem tudom 100%-ra, lehet maradok PC-n.
Nem tudni, majd kb 2014 elején lehet némi képünk hogy melyik hová tart.
Én így gondolom.<#eljen>#eljen>
Mivel a játékélményben számomra a grafika nem a legfontosabb tényezõ, jelenleg úgy látom, ha beruházok az új boxra, akkor egyértelmûen a KINECT miatt fogom ezt megtenni 😉 Most is nagyon szeretem, de az új verzió iszonyú jónak néz ki 😄
Persze, hogy késõbb tisztázódnak a dolgok és megkapjuk a valós képet én csak azt mondom, hogy a konzol bemutatót milyen szinten szúrták el és egy Amerikán kívüli átlag felhasználót szerintem teljesen hidegen hagy. Neten is "szépeket" lehet róla olvasni
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem speciel az új kinecttõl (paranoiások szerint az új megfigyelõ rendszerrõl, bár szerintem õk a PC webkamera kábelét is kihúzzák, ha éppen nem használják 😄) esett le az állam (igaz, ez a videó a show után jött ki)
Nekem nagyon bejött a SHOW és az XBOX ONE is, ahogy látom ezzel a kisebbik táborba tartozom 😄