176895

-
Nosza rajta!!!
-
Tiltassam le? :D -
Értelek, világos.
Abból indult ki az egész, hogy nem szerencsés serialt/számlával/blokkal együtt kitenni egy publikus fórumra. Mert, ha valaki nagyon akar szemétkedni, akkor tud kellemetlen perceket szerezni még akkor is, ha a végén aztán semmi gondod nem lesz az ügyből. -
piamania #144434 Persze, nézz szét a beállítások menüben. -
Megvettem a Dark Souls-t.
Mikor megvettem nem értem mit irt ki, kiírta hogy Microsoft Account, és hadovált valami 240ft-ról, és Apply-zni kellett, ez mi a szösz volt?
Annyiért kaptam meg? vagy annyi ft-nyi pont volt a profilomban?
-
Eladósorba kerül XBOX360 slim-em KINECTel.
Hogy tudom lepucolni ugy hogy "gyári" állapotba kerüljön? van egy két letöltött játék gondolom hiába hagyom rajta nem lehet majd használni.
Létezek valami reset funkció? -
Rosszindulatú barom ide vagy oda!Eleve gondold végig xy betelefonál suporthoz ezzel az infóval,hogy ellopták a boxom tiltsák le.A visszakérdezés az lesz hogy ugye tett feljelentést,mert hát nyilvánvaló,hogy nem azonnal suporthoz megy senki elsőnek ha meglopják hanem a rendőrségre!!!
Tehát már itt fog bukni a dolog,mert önhatalmúlag nem fog MS tiltani semmit 1 tel hívásra,hanem ő is a hivatali feljelentés után fog bármit tenni!!
Ha csak azt veszem alapul,hogy a saját fiókom biztonságosabb tétele és a privacy elfogadása is jelenleg 1 hónap átfutási idővel zajlana.
És akkor még 1 adalék gondolom ismerős ez a kép
1 mozdulat a még el nem adott boxnak is megnézni a serial számát!!!
És akkor tessék ITT 1 játékot!!!!
Aki EZT A SERIALT letiltatja MS nél úgy,hogy ÉN nem tudom visszacsinálni annak odaadom ezt a boxot ÖRÖKRE!!!Tényleg az ővé lesz ha végleg kitiltja MS!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont ha ÉN vissza tudom szerezni a jogot AZONNAL FELJELENTÉST TESZEK CSALÁS ÉS OKIRATTAL VALÓ VISSZAÉLÉS MIATT AZ ELLEN AKI MEGCSINÁLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA ADOTT A DOLOG VAGY LESZ KARIRA BOXA VALAKINEK VAGY KAP A NYAKÁBA 1 JÓ RENDŐRSÉGI ÜGYET!!!BIZTOSÍTHATOK MINDENKIT TÖKÉLETESEN TUDOM IGAZOLNI,HOGY EZ AZ ÉN BOXOM!!!!!!!

-
VPN használatért már bannoltak embert.
Itt simán az van, hogy amerikában élek csak hazajöttem haverhoz és belépek már megvenni a játékot. :D
Nem kellett semmi IP trükközés. Nem régiózáras.
Ilyenekkel nem foglalkoznak. -
na RDR behúzva :) -
Jogos, végül is most nem régió korlátot játszunk ki :-)
DE. -
nekem is van angol accom és vettem is nemrég vele cuccot (paypallal) ...
szerintem ez "nemugyanaz" :D -
ZAVVIs KÓD -10%
Kiteszem ide, de aki felhasználja, írjon hogy a többiek már ne próbálgassák feleslegesen! ... Szívesen!
4566-596D-4FA6 -
Your account has been banned 
Nem úgy volt, hogy behúzzuk fülünk/farkunk?
-
USA acc-al megvettem a Blood Dragont 800 Ft-ért. :D -
Pc nem érdekel, s nem sokkal szebb, mert ugyan az. -
Így van. -
pc-n pedig sokkal szebb, mint X1-on
na, akkor? :) -
Ráadásul szerintem nehezebb mint az alapjáték. -
Ac4 sokkal szebb nextgenen, én is azért veszek, sokat nyom a latba, mert nagyon jó rész lett. Miért nyomjam 360on? Ha tudom szebben. -
Tyrant01 #144418 Első Forza5 képem -
Lol mekkora szopatás!
Dark Souls: 750 Ft
Dark Souls Artorias of the Abyss: 3.790 Ft
Finoman jelzem, hogy a AotA DLC nem is DLC, hanem inkább kiegészítő!
Qrvára mocskosul rendben van! Első végigvitelkor simán 6-7 óra extra tartalom! Kihagyni bűn! Komolyan.
-
2k -
Tényleg nem érted?
Elég egy rosszindulatú barom és letiltja MS-nél a gépet. A rendőrséget te keverted bele, szóba se hoztam. -
vg #144414 lolol, febr végén jön a Castlevania los2, az neked apró, mi? -
Akit érdekel 10% off Zavvi kupon az jelezze privátba! -
RDR mennyi ha szabad kérdeznem? -
RDR és Dark Souls beszerezve. -
Hát ha azt nézem 2013-ban hány ex cím jött ki... Mondjuk fifa meg a társai sportjátékok még idén is jöttek ps2-re :D -
Fogyna hidd el, sokan a fos AC4 meg minden más miatt vesznek bonét, amit még x360-on is szépre megcsináltak...vennének nagyon. -
Emulátor lol
Talán egy 100%-ig működő PS2 emulátor kéne először.
Aztán beszélhetnénk a 360-ról. -
Nem létezik -
krisztian1329 #144406 XBOX360 emulátor kéne nekem ami működik.
Aki tud dobjon már egy linket. -
kihagytad a legjobbat 
-
Kétlem akár, hogy lesz butított grafikával Gears vagy Halo.
Mert akkor még annyira se fogyna az Xbox ONE.
Ellenben 2-3 ilyen exkluzív azért tud dobni az eladásokon.
Szerintem még kb 2 AC rész biztos jön 360-ra. Meg ugye a Fifa, NFS részek is szvsz.
Meg még pár apróbb játékra számíthatunk azért de én már sokat nem várok.
Bár én már akkor is boldog lennék ha minden arcade cím a Live-on kapna 75%-os leárazást és bevásárolnék. :D -
Ezt én sem értem...vagy lesz Gears meg Halo csonkított változat? vagy új exclusive-ok? :D -
Várj most,hogy jobban átolvasom Te ezt csak ehhez életszerű történésként mondtad.Tehát ha így akkor max az az eshetőség lép életbe amit leírtam.De ha mégse akkor meg majd ő bemutatja a névre szóló számlát!!Esetleg szembesítésre kerül sor a boltba és számtalan lehetőség van arra hogy kiderüljön ki is a valódi tulajdonos.
-
uhh az sux!
De ezzel a képpel akkor se megy senki semmire.
Viszont visszatérve a Te boxodra,ha a rendőrség kérné biztos hogy a serialhoz tartozó adatokat kiadná MS.Feltéve ha a box járt liven.Csak a rendőrség szarik szimplán rá. -
Gamestar azt írta, hogy 2016-ig lesznek exkluzívok Xbox 360-ra!!!!
Én azóta röhögök ezen. :D
Milyen exkluzívok lol. Xbox One-t fogja nyomatni az MS. -
Sajna ellopták a vonaton a frissen vásárolt konzolom, papírjai benne voltak, de szerencsére tudom igazolni a vásárlást, mert lefotóztam még a boltba a papírokat, mert meg akartam osztani FB-on, hogy végre megvan.
Az a minimum amit szeretnék, hogy a köv. széria számú konzolt legyenek kedvesek letiltani, tisztelt MS.
-
Köszi, sikerült.
Aztán rájöttem, hogy PS3-nál kell leges legelőször kábelen összepároztatni az eszközöket. :Ö