XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig semmi konkrétat nem lehet tudni a gépekrõl,játékokról.Eddig van egy balfasz elkeserítõ üzletpolitika,de egyelõre olyanról szó sem volt olyanról ami miatt szeretjük a kis gépeinket, a játékokról.
Úgy vélem szerintem meg kell hallgatni mindenki véleményét és nem Darkot kell baszogatni amiatt mert õ kiáll a kedvence mellett.
Én mindkét konzolt szeretem,pedig csak ps3-am van.Én várok az E3-ig hogy döntsek afelõl melyik szimpatikusabb.Ott majd lesz játék,bemutatók és minden amirõl tényleg szól a két gép.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De nem ez a fõ bajom vele.
Adversus solem ne loquitor
Dark 1 kérdésre szeretnék választ kapni!
Te az MS konfon láttál konkrét megmásíthatatlan dolgot arra vonatkozólag,hogy ott 1 mûködõ xbox one-t láttunk.
Értem ez alatt,hogy valaki bekapcsolta a vhs lejátszót vagy a kontrollert és látszott ahogy bejelentkezik a dash vagy csak indul a gép.
Esetleg valaki gameplayezett 1 kontrollerrel a kezébe vagy a kinectel...
Mert az hogy a kinect elõtt hadonászik (tegyük hozzá hogy 1 szál vezeték se látszik hogy belõle kijönne)jó legyen az adatátvitel wifi,de a táp nem hiszem,hogy hidegfúziós technológia lenne.
Tehát kinect elõtt állva 1 jó háttér technikussal nagyon könnyû a "nemlétezõ" dolgot prezentálni.<#kacsint>#kacsint>
Pont mint ps 4 nél csak ott 1 nyeszlett kontrollert láttunk.
Tehát itt pontosan ugyan úgy semmi konkrét MÛKÖDÕ dolgot nem láttunk...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szóltam Harlekin-nek.
Jó pénzért hogy Írjon valamit, amin utána elvitázok 10hozzászólást, amit legközelebb felhánytorgathatnak.
És ez így megy. Bocs ha elnyomlak 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ja és bár nemtudom milyen AMD ATi XT Radeon hiper mega szuper videokártyája van, meg valami nem annyira új kétmagos procija, de más játékok általában folyékonyan mennek High-on. Szánalom volt ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Enyém lesz mindkét topik.
Most persze én leszek megint a köcsög mert a sértések miatt mertem szólni.
Tudom hogy mûködik ez.
Én ilyet mással eljátszanék, nem tudom hány embernek lenne vicces.
Tegyük fel, ha viccbõl leírnám, hogy nem irsz sûrûn csak ha valakinek be kell dörmögni valami szépet.
Akkor szerintem te öriülnél neki. Biztos vagyok benne.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hogy õszinte legyek rohadtul nem érdekel, birka nem leszek.
Nem mástól teszem függõvé hogy mirõl, mit gondoljak.
Amíg nem embereket ítélek, kivéve 1-2 izé HD-t, de azt vállalom, addig lófasz joga nincs személyeskedni, még haveroknak sem.
Ha valami személyes problem van írhattok privátba nics blockolva senki.
Adtam én okot bárkinek is személyeskedésre?
Biztos ez is abszolválható lövés nélkül, de ennek megfejtéséhez nincs elegendõ motivációm.
Ahogy a lövöldéhez sem.
Az a baj,hogy abból a játékból a gamerek csinálnak lövöldét.A legtöbb pálya abszolválható 1 nyomorult lövés nélkül.És elég sok ölés nélkül is.
És netovább ként szerintem pontosan ezek a dolgok miatt a gamerek 90% sose fogja a METRO RENDES ENDINGET látni.Mivel ahhoz 14 különbözõ dolgot kell teljesíteni és azok között számtalan olyan van amit lövöldeként használva nem lehet...<#kacsint>#kacsint>
Így viszont akkor szánom bánom bûneimet és kérlek bocsájts meg a bûneimért...
Remélem kicsi érzékeny lelkivilágodban most már kiegyenlítõdött ez által a harmónia és a lelki béke és tökéletes hullámhosszra került a csi...<#kacsint>#kacsint>
Lehet sokszor ez a baj.
PSN ID.: Beegabor
mellesleg semmi,de semmi bántót nem írtam csak tényeket.
Tegnap ide nem írtál...TÉNY!
A tiéd az utolsó 50 hszbõl 11 ...TÉNY
A végén tényleg több hszed van mint az elején... TÉNY!
Látod Én már mondtam hogy átpártolsz máshova el is kezdõdött...
Szimplán csak az aggódás <#nevetes1>#nevetes1>
Egyszermajdhanyugdíjasleszekbefejezem/10
Ez az... Pont ugyan annyira semmi értelme a mellette korteskedésnek mint ellene.Semmi másra nem jó mint a meddõ vitát tovább mélyíteni.
E3 után se fog változni a helyzet érdemben.Jelenlegi pár dolog bizonyosságot nyer és még egyszer annyi bizonytalanságot eredményez.Lassan 10 éves a mostani gen és a mai napig hasonló eszmecserék zajlanak pedig itt aztán most már minden napvilágot látott...<#kacsint>#kacsint>
OFF:
Az a baj egyet kell kicsit értenem vele. Se a ONE-t se a PS4-et nem látta senki mûködni, és mégis fikáz mindenki mindent. Röhej!
E3-után, utána lehet osztani az észt ... addig csak ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Segítek ontja magából a hszeket az új fellelhetõsége az xbox one topic.
Jelenleg vesztésre áll mert az ucsó 50 hszbõl csak 11 az övé,mentségére legyen mondva,hogy a végén azért erõsen belehúzott.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
Egy értelmes komment volt:
"Megint sok a birka... Sony - Cloud - PS3 jatekok, orom es tapsvihar. MS - Cloud - szebb jatekok, siras, kamu, hulyeseg. Ki erti ezt!"
Forza.
"Az Xbox One bemutatója során több ízben is elhangzott, hogy a konzol számításokhoz is képes lesz használni a felhõt, nem csak tartalmak eléréséhez és tárolásához. De mit jelent ez vajon számokra lefordítva?
Az ausztrál Xbox részleg szóvivõje, Adam Pollington azt nyilatkozta, hogy az Xbox One alapesetben tízszer erõsebb az elõdjénél, a felhõ használatával azonban még tovább, ennek négyszeresére növelhetik a gép teljesítményét.
Hogy aztán ez miként fog megvalósulni a gyakorlatban, az egyelõre nem tisztázott - a cloud ilyesfajta felhasználása mindenképpen jövõbe mutató dolog, kérdés azonban, hogy miként tudják lekezelni az egyes játékok a felhõ meglétét, illetve hiányát, valamint hogy milyen kihatással lesz ez magára a játékélményre.
Bízunk benne, hogy az E3 során ezzel a funkcióval is szemléletesebben megismerkedhetünk majd."
Na de kell ennél több MS-nek vagy a Sonynak?Nem!
Ha most mindent,de tényleg mindent kitálalnának akkor 1 hét múlva a kutyát se érdekelné ez az egész.Majd megjelenéskor az igazán nagy fanok megvennék és kezdõdne az egész hisztéria elfogult mellébeszéléseken alapuló dolog.
Így viszont csepegtettek valami némi infót,hogy legyen min agyalni, ácsingózni a megjelenésig és ha más miatt nem is de a bizonytalanok a kíváncsiság miatt is megvegyék.
A most fikázók fele ugyan úgy meg fogja venni számtalan példa volt erre.Ne tovább a kinectnél az sg-n más se ment megjelenés elõtt mint az hogy a kinect 1 rakás szar(Én is szapultam eleget)Senki nem mondta azt,hogy na ez nekem kell...Azt tessék mennyi mindenkinél ott figyel...
Látnai kéne az MS-nek, hogy ha hallgatnak, az árthat a hírnevüknek.
Csomó dolog bejött a kiszivárogtatóknak, nyilván ezután még jobban hisznek az emberek a pletykák valóságtartalmában.
Plusz a pletyka lehet igaz is, ami esetén az MS a felháborodás mértékébõl következtetve akár változtathat is.... és ez viszont még akár jó is lehet - nekünk 😊
(És azt meg, h az MS-t sokan utálják, tény - ha linuxot használnék otthon, meloban, konzolon - azt utálnám 😊 )
Forza.
Igazából az a szomorú hogy én gémer oldalakon látom a fikát és a sületlenségeket, amikor pont ott nem várnám ezt a hisztériát, mert valamennyire az ottani közönség átlátja a dolgokat ( ezek szerint nem ) és felülnek minden pletykánat és a negatív hozzáállás ragályos.
--------------------
A Microsoft szerint azonban a dolgok még közel sem tisztázottak, és az Xbox egyik nagy közösségi személyisége, Larry Hryb, alias Major Nelson is azt mondja, hogy a híresztelések pontatlanok.
"A játék becserélésének is eladásának lehetõsége a játékosok és az Xbox számára is fontos. Az Xbox One úgy lett megtervezve, hogy támogassa mindezt. Az ezzel kapcsolatos híresztelések azonban pontatlanok és nem teljesek. A közeljövõben részletesebben is beszélni fogunk a témáról."
Na b+, megint a pletyka?
Levonhatja belõlük a tévénézésre vágyó boxos casual, hogy ez neki jó, én pedig levonhatom h nekem nem.
Nyilván az MS számolt a várható fogadtatással.... nyilván azt gondolták, még így is megéri.
Rendben, de ezesetben vállalni kell a negativ következményeket is.
Lehet, hoyg a nõk lapja cafe forumain mindenki xboxot akar venni, itt viszont más a célközönség, érthetõbben több kritikával találkozunk.
Ha az E3 a játékokról szól, akkor a keringõ pletykák megerõsítése/cáfolása csak ilyen istenhátamögötti lapokban, interjukban megy majd?
Szerinted ez jó?
Ez nem ujabb mémekhez, fikához, félreértelmezéshez vezet?
De, láthatjuk. Ezért mondom, h elcseszték.
Forza.