XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Ebben egyetértünk csak az irányban nem. 😄
arty
Nem véletlen van kormányom.

Viszont még a gamepad is fényévekre van a döntögetéstõl...

Forza.

Botond
Ízlés dolga, szerintem meg a pöcök komolytalan dolog autót irányítani. De hát ki mit szakít azt szagolja.
davidka003
Rossz topicba írtam....fuck
Na mindegy. Nem hittem volna, hogy valakinek kelleni fog a Homefront(x360)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Meg is jött ma az Uncharted 1. Szép karcmentes. Így már akkor meg is van mind a 3 rész.
Homefront+1000 Ft-ot bõven megért. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
Igen, h a társ AI irányítását kivették a kezünkbõl, nagyon gáz.
GRAW1-2 a 'zisten' 😊

azé FS-t végigtoltad?

Forza.

arty
féligazság, játéktól függ a mértéke is - még az RR3-ban is bedõl kissé 😊

s akkor még mindig ott az említett rengeteg egyéb probléma. kényszermegoldás, olyan is.

Forza.

és itt a pont!
arty
a különbség, hogy ezesetben
1.) fos kis tapijátékokról beszélünk, melyeknek mind van nagygépes, normálisan irányítható változata
2.) a károgó (én!) próbálta és használta is - mert nem volt más lehetõsége irányítani/idõt elcseszni 😛

és míg a gamepad sok tekintetben elõrelépés a wsad+egér után, a tapi és a döntögetés visszalépés mindenben.

szimpla kényszermegoldás, semmiféle ergonomiai oka nincs, hogy miért ez az irányítási mód.

Forza.

AnuluWork
Érdekes ez a Spartacus.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nekem tetszett, nem kedvenc, de nem is ennyire negatív élmény volt számomra. Multiban baromi jól szórakoztunk vele. Sok cod meg bf után igazi felüdülés volt.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

ennyire azért ne nézzetek már hülyének én arra reagáltam, hogy ez miért lenne zseniális?
Macccy
Nem láttál még ilyet élõben? Jópofa. ... De amúgy én is azt mondom, hogy rendes gamepad keretet kell csináljanak az ájfónhó' és akkor lesz jó kézikonzolnak. Addig hagyjuk ... na elég az OFF

Húúhúúúuuuu gyerekek! Ez a Ghost sunyi Recön: Future a faszom Soldier ... Hajaj, ez a játék akkora egy lószar, hogy nem tudnám ajánlani másnak, csak co-op négyfõs baráti társaságnak (abból is a "kezsuáloknak") vagy az esküdt ellenségeimnek! Az A.I mint olyan egyszerûen nem létezik!! A társaknak sajnos legkisebb gondja a falon keresztül látás/célzás, de csapnivalóan útkeresnek és 5 méterrõl volt, hogy végignézték ahogy rámlép a fehérorosz baka és elvérzek! Az enemy is a síkhülyétõl a sasszem látnokig terjed, mostanra pedig (6. Küldetés talán) a sztori is eltûnt vagy annyira érdektelen, hogy nem tudok róla.
Muszáj volt ezt elmondjam, hiába régebbi game! Csak saját csapattal! ... Vagy még úgy se. De akkorse ha Clancy rajongó valaki! 😊

UBIBukarest nálam feketelistára került ezzel ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Renjike
Gladiátoros oldalnézetes bunyós dolog 😄 ingyen van tessék kipróbálni!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

n000rbi
"autós ott a legjátszhatóbb csak szólok."

Errõl volt szó, nem a megszokásról.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Botond
Tudod, mint egy pohár víz. Megtöltöd félig a poharat, akkor vízszintes a felülete. Elfordítod 30 fokkal, és akkor is vízszintesen van a víz felszíne. Tableten is, egyenesen tartod akkor vízszintesen látod az autót, utat, jön a kanyar, bedöntöd a cuccot (mert az a kormány...), és a tablet fordul, de a kép nem fordul, az út és az autó is vízszintes marad.
grebber
Kár ezeknek magyarázni.

Kb olyan mint a pc-sek károgása a konzolos fps irányításra kb 5 perc alatt szokható.Ugyanez a telós irányítás.

Next PC upgrade: 2022

hogymi?
n000rbi
"...tablet, telefon döntés...zseniális"

<#wilting>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Botond
A tablet, telefon döntésével nem döntöd a képet. A horizont vízszintes marad. És ez az egyik oka, amiért zseniális.
grebber
Vegyél Ouya-t azt toljad ott az androidos cuccokat ott van kontroller!

Next PC upgrade: 2022

Rayman Origins, X-men xbla, Marvel Ultimate Alliance 1-2, Lego játékok. Epic Mickey 2
Versace26
Szeretnék egy olyan kérdésr feltenni,hogy tudtok e olyan játékokat ajánlani,amit a párommal ketten tudunk egyszerre játszani,és nem osztott képernyõn,hanem egyszerre mehetûnk egymást segitve,vagy egymás ellen,elõre is köszi<#help><#law>

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Myselor
srácok mi ez a spartacus legends?😊
arty
Én hematológián öltem sok-sok órát Reckless Racing 1-2 és Getawayba 😊

(és valamennyit a shift-el is nyomtam mobilon/tableten, de az már túl komoly cucc, ahoz ez a komolytalan irányítás nagyon nem jött be)

Forza.

arty
A kormányom ellentart, ha kell - van visszajelzés.
A kormányom olyan, mint egy kocsiban - csak kisebb.
A kormányom döntögetésével nem dõl a monitorom is.
A kormányom elõtt egy normális méretû kijelzõ található, nem 3-10".
A kormányom használható normális játékokban, nem csak "aszfalt7" és a többi semmitérõ, 5 percekre jó anyagban.

😛

(nekem nem fáj, csak ne mond, h az az über 😉 ami fáj, hogy sok fejlesztõ a konzolplatform felõl a mobil felé fordul és így ÉN kevesebbet kapok)

Forza.

Waczkor
Elvileg kövi ios frissítéssel jön majd külsõ kontroller támogatás.Kérdés mit fog majd érni.

Egy rendes külsõ kontrollerrel simán tolnék autós gémeket,Real Racing 3 pl fasza lenne egy koncsival.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Nem olyan rossz az. Csak rá kell érezni. Hosszú úton simán el lehet vele bohóckodni. Én a hot pursuitot nyomtam úgy végig egy london-plymouth 7 órás buszozás alatt. Életet mentett 😊.

Botond
Nyilván. Annál már csak a kormány van lentebb, mert azt meg tekergeted. Tabletet/telefont tekergetni meg teljesen idegen dolog szemben a controllerrel. De nekem mind1, mindenki úgy tolja ahogy szereti, én csak azt nem értem vkinek miért fáj, hogy másnak más tetszik.
arty
"autós ott a legjátszhatóbb csak szólok."

még a wsad is jobb a döntögetõsdinél ... az a legeslegalja 😊

Forza.

arty
Attól félek sokan vannak. Miattuk nem bukik meg az ilyen alibi ótózós sandbox.

Forza.

xxdani
Tuti, hogy csak a külsõben van változás? Ez teljesen logikátlan így. Valami t tuti elrejtenek és ha a boltokban lesz akkor fogják megsúgni, hogy miért is ennyi.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Botond
Ízlés dolga ez, autós ott a legjátszhatóbb csak szólok. Nézz meg egy NFS-t vagy Asphalt7et és csodálkozz rá mennyivel jobb, mint bármely más platformon. Amúgy meg miért zavar, hogy fejlesztenek arra a platformra is? Nekem fél éve van xbox, de elõtte se zavart viszont, hogy fejlesztenek rá.

Sleeping dogs meg nem autós játék. Olyan az autózás amilyen. Nyilván poén, ahogy b-t nyomva a kanyar elõtt be lehet csúsztatni, aztán lekaszálsz két autót/gyalogost/parkolóórát, viszont tényleg nem egy szimulátor. Ez egy része a játéknak, olyan amilyen. Összességében viszont nagyon fun gém akár x-en, akár pc-n.
Totti5
Érdekes hogy a Sleeping Dogs jármû fizika videóm több mint ezer megtakintés után 11 dislájkal áll... ugytünik imádják az emberek a szart.

Tegnap érkezett egy komment.

dennisjiewenliu 1 nappal ezelõtt

The vehicle physics in this game are actually more realistic than GTA 4 by far. Have you played NFS? GT5? FM4? The physics in this game are based on racing dynamics. That's why the cars feel so tight and responsive. Sure, in real life, your steering is limited to how quickly you can spin the wheel, but then again, you don't see Crown Victorias skating and drifting at two miles an hour on dune buggy suspensions and banana peel tires.

Orvosi eset.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Simán megérte a teljes árat. Nem bûn a magasan a legjobb és legigényesebb TPSel játszani 1-2 évente.

Totti5
Érdemes. Jó a körítés és a kampány feldolgozása. Skill rendszer és a declassified a legjobb GeoW gameplayt nyújta a szériában. Nagyon szép, jók a helyszínek.

Ha tetszett az elõzõ 3 ez is fog. Hardon + összes declassified misszióval a legjobb móka.

Totti5
Mikor dõl már be ez a igénytelen semmire nem jó tapiszar? csináljanak telefonra engribördöt, de fps, tps, autó JÁTSZHATATLAN rajta.

davidka003
Egyesek élvezték itt. Amúgy max 10 fontot adj majd érte. Többet nem igen ér.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

FlyHigh
Hali. GEOW Ítéletet érdemes végigtolni, valamit ad hozzá az elõzõ 3 részhez?

Thrash \'Till Death

ajem kisa
Azt hittem, hogy esni fog az új 360 konzol ára, nem pedig...
250gb-os
4gb-os

Waczkor
Na mai hír:Visszatér a Colin McRae Rally

Kiraktak egy képet ami a második részt idézi.Mondom fasza,jön xbla-ra egy hd remake a colin 2-bõl ami a legjobb rész volt.

Erre ismét egy ios játékról van szó....

Pedig jó lett volna boxon tolni felturbózott graffal kontrollerrel.

Remélem legalább nem buzi döntögetõs irányítás lesz,hanem lehet gombokat is választani.
Max felrakom a 6 éves laptopomra a colin 2-t,az legalább elfut rajta.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

áá, nem adom el, akkor inkább már rgh
davidka003
Hát ebay. De jobban jársz ha eladod a gépet és veszel helyette PAL-ost.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

valaki tud esetleg abban segíteni, ogy ntsc-u régiójú játékokat hol tudnék beszerezni?
Azoknak benne is van a nevében, hogy trial.

ok
davidka003
Milyen választás? Mindig más lesz az ingyen játék és megkapod mindet, nem kell választani közülük.
Most a Fable 3-at kapod, aztán ha lesz érvényes elõfizetésed akkor a Halo 3-at, majd a Assassin's Creed 2-t. Utána lévõ még rejtély.

Egyébként a leggyengébb rész a Fable 3, bár grafika nem olyan rossz. 1-2 jobb rész van benne de felejthetõ.

oké köszi akkor majd berakom, amúgy szerintetek megéri a fable 3-at választani?
davidka003
Tudom de addig elég idegesítõ lesz szívni.

#138058: szerintem ahhoz is jár majd játék.
Egyedül a 14 napos és az alatti pár napos kódok nem számítanak igazi gold-nak. Azokhoz nem jár majd.

De azt meg tudná végre valaki mondani,hogy az 1 hónapos bolti arany tagsághoz is jár-e választható ingyen játék?