XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Forza.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Forzaban szerintem a one utáni boxon se lesz esõ,idõjárás,éjszaka,nem érzékelem rajtuk hogy valaha is fognak bele rakni.
Egy next gen forza horizont szívesen látnék nagy térképpel,több móddal,idõjárással.Vagy egy rendes TDU folytatás ami nem szemét.
Jelen állás szerint a fifa 14 és az nfs run ami legjobban érdekel majd a next gen konzolon.
Forza 5-nél ugyanazt érzem mint az összes eddigi FM résznél,megint borzasztó gyorsan bele fogok unni,nem nekem való,pedig imádom az autókat,de ez kiakaszt hogy megint nem lesz esõ.Olyan komplett idõjárást mint a pgrben nem várok,az soha nem fog megtörténni,de hogy egy nyamvadt esõt még mindig nem sikerül belerakniuk ez nálam a kabaré szint.Függetlenül attól hogy a játék többi része biztos nagyon jó lesz.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Akit linkeltem megbízható, csak el kéne olvasni a kommenteket. Én is üzleteltem már vele. Ahogy utaltam pár órára rá jött a kód.
nekem bejon .. bár attol meg hogy lecsusztataod az átlókat, .. attol fuggetlenul nem lesznek kulon gombok mint PS kontrollerjén.. de 1 fokkal jobb mint a sima kontroller..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megéri, jobban használható mondjuk verekedõs játékokhoz? Mert pl. a Mortal Kombatot a simával képtelen vagyok játszani, nemtom hogy jobb lenne-e egy ilyen.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
akinek fontos a doboz.
Pl én nagyon örülök pár dobozos játékomnak, hogy
megvan. (BF:BC, MW2 hardened, Alan Wake limited
Digitálist max 1-2k-ert veszek.
XCom most is 3000, kb 8 fontnyi forint.. :)
Pl én nagyon örülök pár dobozos játékomnak, hogy megvan. (BF:BC, MW2 hardened, Alan Wake limited,
XCOM Enemy Unknown 16 font
Dragon's Dogma: Dark Arisen 17 font
Forza Horizon 17,59 font
Olyan hangulatos. Néha mindig kedvet kapok hozzá, hogy játsszak pár kört.
A második részt botrányosnak tartom.
Hogy rohadjon meg az összes fikagép. Csak azért nem néztem meg eddig mert egyrészt itthon nem vetítették moziba ( ennyire nagy bukta volt az elsõ??? pedig kétszer is elmentem rá:) ( igaz onnan száramzik a legdúrvább mozi élményem... fél óra után percenként vonult ki egy-egy család a gyerekkel a terembõl, mit vártak? macliacit?... )
Azt olvastam eddig róla hogy milyen gyenge, mennyire rossz, B kategória és a többi.
Namost ehhez képest a film rettentõ profi lett, akárcsak az elõd. Látvány, helyszínek, monszták, vizuális hatások, játékból avagy a játékra való utalások mind a helyén voltak. Nem mondom hogy nem lehetett volna jobban megcsavarni a storyt, mert kiszámítható volt. Horrornak sem mondanám, hiába voltak benne dúrva dolgok ( hála isten nem pegi 13:D ), vagy csak én vagyok már totál immunis mindenre:/
B kategória nyomát sem lehet felfedezni. CGI nagyon szép, a díszletek szintén hûek, a vágások profik, a szörnyek pedig nagyon betegek. A filmen érzõdik hogy játékról van adaptálva, a felépítése is nagy vonalakban hasonló, mármint a cselekmények. Értem én hogy aki nem játszott a játékokkal az nem élvezi, de aki játszott és kedveli a szériát az szégyelje magát ha ezt fikázza.
Ezt moziba kellett volna nézi SH fan haverjaimmal 3Dben...
Zenét se felejtsük el. Fantasztikus továbbra is. Akira Yamaoka<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Mary Elizabeth pedig ismét egy remek betétdalt énekelhetett.
Más: Hitman Abszolúció mennyire jó? 990 Ft még ...
Saját storyt is lehet kreálni. Még azt is te szabod meg hogy a nézõk hogy viselkedjenek, a kommentár mit mondjon mikor hol álljon a kamera... fejlesztõi eszköz a játékban:D

PSN ID.: Beegabor
így csak a grafot kell élvezni, amit még ennyi év után is sikerül - köszönhetõen a nagyon kellemes Far Cry 1 emlékéne :)
még multiztam is :DDD
Forza.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN