XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg (es gyakorlatilag is) csak annak valtja at aki benne van a beta programban.

Macccy
Najó, visszajöttek a rossz emlékek is a Crysis végére: az alienek idegesítõek, de még elmegy, viszont a vége az kibaszottnagy szar amikor erõlteti még azt a tetves Alien Warship -et ... bááhhh
Ezt minden játékban gyûlölöm, mikor klasszikus boss-harcot erõltetnek.

A végére sajnos csúnyább is lett a játék, mert a sötétben az anyahajón nincs annyi látnivaló, mint a dzsungelben. Bugok, leginkább grafikai hibák felbukkantak itt-ott, de azért jó volt ez a játék 80%-ban. Delta viszont most látom, hogy nem fog sikerülni nekem, ezzel a retek alienes résszel ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Anubys
Ami azért sárga, mert Dorothy-nak hasmenése volt...

On: ez a forintos átállás nem volt még meg? Nekem még mindig pontokat írt pénz helyett.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Legutoljara Dorothyval, es a Madarijesztovel lattak a sargakoves uton. 😄

Renjike
Egyébként Tinman hova tûnt a topikból <#idiota> csak most így eszembe jutott!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Macccy
Majd ha leér olyan ... 12 £ környékére az ára ... De fel van írva a wanted listámra és szólok úgyis! 😉
Jóóleszaz!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Renjike
1500 mert most csóró vagyok 😄

Renjike
van nekem eladó 1000 forint + posta 😄

arty
nekem tetszett, de lehet mások az elvárásaink... helyenként olyan az a kampány, mintha a multi lenne 1-1 céllal, amit el kell pusztítani
és kb 3-4 órányi az egész, tehát rövid

ha nagyon olcsó, bevállalhatod!

Forza.

Harlekin
halottmedencét<#nevetes1> mikor kezded?
Macccy
Az majd a Delta playthrough lesz. Most "csak" Predátorkodok és ölök ... Most jön a tankcsata ...

Valaki játszott itt a Bad company 1-el , jó a kampánya ? vagy inkább multiplayer játék
én bokorról bokorra megyek láthatatlanként, néha egy komplett tábort kikerülök úgy, hogy csak a toronyban nyírom ki az õröket 😄
Macccy
Na ez a GoD CRYSIS elõlépett nálam az egyik legjobb vétellé és nem csak a 490 Ft miatt! Kurvára elkapott, átmentem predátorba és sokszor zajtalanul 150-200 méterrõl gyilkolok. Old school baby ...

arty
forma1-ért az elsõ kiesik
a második pedig - ki tudja?

Forza.

Waczkor
Ferrari Legends nagy fos,semmi pénzt nem ér,másik biztos jobb lesz.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

http://www.gamestar.hu/xbox-live-gondok-a-valodi-penzre-valo-atallasnal.html

orichalcos
SZép is lenne. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Muttley
érdemes ezt beszerezni a Forma-1-es autók
adta hang, fizika, és vezetési élményért?

vagy várjam meg ezt inkább

Just do it :)

AnuluWork
Nem, még nem sikerült bejegyeztetnie magát a Kétfarkú Kutya Pártnak, legalábbis ezen a néven nem ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Allitolag bevezetik, hogy ingyen legyen a sor mindekinek.

DarkSector
Állítólag kikerült egy GTA5 elõzetes alfa verzió.....

Grand.Theft.Auto.V.PREBUILD.PAL.XBOX360-SCENE 14,6GB

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hát lehet makkom volt. 😄 Solid Normal a neve a fokozatnak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pedig ott már kell lopakodni

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

DarkSector
4-bõl a 3. fokozaton.

akkor biztos easy-n játszod 😄

DarkSector
Hát nem. 😄

Seth
R1-gyel kapod el. Eddig nem használtad? Nem nagyon lopakodtál mi ? 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector

DarkSector
Ha lenne. 😄

Amúgy kb 960 pont szokott lenni.

Renjike
kártyamegnincsen!

MS pont már elavult fizetõeszköz <#felkialtas> <#nevetes1>

Renjike
ha 800 msp elég lenne még meg is venném 😄

The Protector
Baj van a szememmel?Vagy mindenki másnak csak nekem nem?Nekem nagyon bejön a graf,bár lehet elfogult vagyok mert végre mer a Rockstar színeket is használni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Dishonored 3k a GOLD-osoknak.

Harlekin
Dehogy érek rá...Csak kibaszottul ügyes vagyok... és szerény...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
xxdani
igen.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Nincs MS point , amikor vásárolni akartam valamit , azt már forintban mutatta ki , nincs választási lehetõség hogy akkor most pont vagy Ft, kaptam egy üzenetet , ki irta hogy hogy , 400,80 Ft van.
Shan
Csak kib*szottul ráér...😉
Mr Manson
Beta jelentkezés már lezárva ugye? Errõl lemaradtam ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

arty
beta programban bennevagy?

Forza.

xxdani
Ugye már forintban írja az arcade játékokat is , bent volt 1800pontom, weblapon is látszódik, hogy még ott van. Ez az átváltás forintra , hogyan néz ki pontosan? Egyszer csak a MS pont helyett forint lesz látható amit kvázi levásárolhatok, vagy ha vásárolok forintért akkor az átváltással a MS pontból vonódik le?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

arty
naezaz ... én is max egy 800 pontos vásárlást látok ... és van ~1400 pontom még ...

Forza.

DarkSector
Ja értem mit mondasz, de nekem nincs ennyi lovém, mert hiába nyerészkedsz, utána le kell vásárolnod a pénzt, nekem meg nem kell egyenlõre semmi xbox live-ról. 😄

arty
csak mert - ha lehet még bétára jelentkezni - akkor lehet nyerészkedni....
2.375ft/pontért veszed, 3.33pont/ft-ra ms viszaváltja 😄

igy lehet kapni 9500ft befektetésével 13320ft-nyi "MS-kreditet" ... a kérdés: lesz-e még 360on annyi tartalom/akcio, h elköltsd!
mert oké, átmegy xbone-ra is, de holvanazmég..................

Forza.

Harlekin
<#nevetes1>
Basszus, most tényleg elküldted Andust hekkért, hogy elsüthesd ezt a poént? Azt hittem csak viccelsz baszics 😄.

DarkSector
Beta-ban, érdekes hogy látszólag szinte egy az egyben dollár=ft, kis veszteséggel, ez azért nem rossz, bár vannak az 500ft-os játékok ahol lehet mi szoptunk.

arty
tehát átváltották?

Forza.

Myselor
valaki tud olcsón 1 hónapos live kódot?