XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úristen!!!!4444
Már imádom. Rohadt jól néz ki.
KELL.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem emlékszem pontosan,de mintha amúgy is a banki váltás lenne az alap,nem biztos,de nekem így rémlik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Csak kíváncsiságból, USB pendrive-ra lehet menteni profilt, majd késõbb visszamásolni a gépre?
Ja, de nehogy a saját Profilodat töröld! Az még kellhet! <#vigyor0>#vigyor0>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Van PayPal-om, ha ez a módszer tutibb, akkor a netes kártyámat kiveszem a Zavvi-nál és beteszem helyette a PP-t.
£15.98
-£0.18
-£1.58
1.22 lenne
szerintük viszont:
total: £14.36
Ez a kis különbség azért van, mert paypal-al fizettem?
ami most már jó - van paypal! ergo ha nem jön a game, paypal dispute... és visszaszerzed a pénzed
dee.... a mentalitásukat akkor is "büntetni kell" - ha idelinkel valaki valami kigagyhatatlant, akkor ránézek, de nem böngészem, nehogy elcsábuljak olyanra, amit amugy máshol vennék vagy meg se vennék...
Forza.
A belsõ levelezõs rendszeren keresztül jutottam el a support email címéig. Mindent úgy tettem ahogy le volt írva. Elsõ alkalommal még vissza is írtak, hogy a digitális alárás nem jó, nyomtassam ki, írjam alá, szkenneljem be. Megtettem, utána egy film árát vissza kaptam ( 1200 forint... ), mert 2 hónapja már visszament hozzájuk, vagyis a posta szerint fals címre jött ( WTF????? ) ( csak elfelejtettek szólni nyilván... ). A többirõl pedig semmi infót nem adnak, nem adtak hiába dobálom nekik a mailokat.
Nagyon sok játékom jött már tõlük és 2-3 fontért nekem abszolút megérte pl a Bad Company 1+2, Gears of War 1-2, Rb6: Vegas 2 stb...
Csak az a fránya posta ne lenne 3 font.
Azért szopja be velük "sok" ember, mert sokan ... sõt SOKAN vásárolnak tõlük, fõleg Magyarországról részesítik elõnyben a nullás postaköltség és a gyakori akciózás miatt. Nem azt mondom, hogy a GAME rosszabb lenne, de drágább és mindenki igyekszik az utolsó 2-3 Fontot is megspórolni, ezért a nagyobb forgalom Zavvitól. És hát ahogy ez lenni szokott, ahonnan több csomag jön, ott több a hibalehetõség is. 15 darab csomagom jött már tõlük, mind megérkezett, ha becsúszna egy hibás teljesítés (oké, nem egyszerre 17 Font nyilván) akkor is jó lenne az arány szerintem. Majd ha a GAME -el is befürdik valaki innen a topicból, vagy valakinek a haverja, akkor meg az lesz a fekete bárány ...
(viszont a GAME preowned cuccait jó ötletnek tartom, már jó ideje figyelgetem)
Rendelnék most tõlük.
a 10%-os kuponos leveleiket is auto törlöm.
Forza.
Zavvi-val nekem még nem volt gondom de elismerem, hogy nagyon gáz amit lemûvelnek egyes emberekkel.
mondjuk reklamáltam és még az árát is visszatérítették - noha a nem utánaolvasással végülis én voltam a hülye....
a nemrég hibásan küldött játékomat egy ezresért visszapostáztam nekik és visszaadták a játék+3font pk árát - az ezresem nem.
lehet h nem a game a legjobb szolgáltató, de h a zavvi sokkal nagyobb károkat okozott már, az fix - lásd totti esete, de kollegám is rendesen megjárta már velük, 2x is :/
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondom tök fasza akkor veszek egy God of War 3-at.
Természetesen csak UK címmel lehet felhasználni a pontokat. Szopjanak le.
Zavvinál meg mindig felhasználhatom a kapott pontokat. <#eljen>#eljen>
PSN ID.: Beegabor