XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Instant love.
Úristen!!!!4444
Már imádom. Rohadt jól néz ki.
KELL.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
paypal váltás az alap.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Harlekin
Még annyit se,ha egyáltalán buktál...Nagyon árfolyam függõ a dolog.Ez miatt is jó a bank általi váltás az fix az éppen akkor aktuális ÁF-en.
Nem emlékszem pontosan,de mintha amúgy is a banki váltás lenne az alap,nem biztos,de nekem így rémlik.
davidka003
Mostmár mindegy. De nyugtass meg, hogy 5k-s játéknál ugye csak max 1-200 Ft-ot buktam így? Több szerintem nem lehet.

Totti5
Akkor 5 hónappal leecsúsztam róla... nyilván ha elolvastam volna a szerzõdési feltételeket akkor tisztában lettem volna vele.

PayPalnal figyelni kell a bealitasokat, mert van olyan lehetoseg, hogy a PayPal altal szamitott arfolyan valtsa a valutatt vagy a bankod altal szamitotton. A bank altal szamitott az olcsobb neked valamivel.

Köszi Macccy!<#eljen>
Macccy
Na hát erre nem fogadnék, próbáld meg a Storage-ban a Copy vagy Move-ot, hátha engedi rá. De a profilokat bármelyik gépre le tudod tölteni a felhõbõl pusztán az e-mail cím és jelszó használatával. (Sign In-Out > Download Profile)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Köszi a választ!<#vigyor0>
Csak kíváncsiságból, USB pendrive-ra lehet menteni profilt, majd késõbb visszamásolni a gépre?
Macccy
Nem kell, csak játék törlése és kész is .... Ha maradnának játék specifikus fájlok, játék profil, dobható mentés, bármi amit nem akarsz megtartani, akkor a Settings-ben a Storage résznél megkeresheted és kukázhatod ezeket is, de ennyi igazából.
Ja, de nehogy a saját Profilodat töröld! Az még kellhet! <#vigyor0>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Elég alap kérdést szeretnék feltenni. Mostanában elég sokat telepítettem és töröltem a beépített HDD-rõl. Szükséges-e valamilyen módon karbantartani a merevlemezt? (Létezik-e töredezettségmentesítés, mint PC-n, vagy kell-e idõként formázni esetleg?)
Macccy
Meddig van lehetõség ilyen PayPal visszavonásra és mi a menete? Még sose kellett használjam.

Van PayPal-om, ha ez a módszer tutibb, akkor a netes kártyámat kiveszem a Zavvi-nál és beteszem helyette a PP-t.

arty
úgy rémlik 40 napon BEÜLÜL kell megtenni a panaszt!

Forza.

arty
nem kizárt! õszintén nem tudom ...

Forza.

Totti5
Sehogy.

Tudnátok segíteni? Xboxon hogyan tudom a mobilom tartalmát megnézni? Hiába kötöm össze USB kábellel akkor sem jelenik meg a portable device lehetõség. Xboxon kell valamit beállítani vagy androidon?

Totti5
S arra mekkora idõintervallum van megadva?

davidka003
DmC: Devil May Cry-XBox 360

£15.98
-£0.18
-£1.58

1.22 lenne
szerintük viszont:
total: £14.36

Ez a kis különbség azért van, mert paypal-al fizettem?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Hát mondjuk ha nekem a GTA 5 pre-order-em valamiért nem érne ide szeptember 17.-ére ... akkor felkerekednék és elutaznék Northwich-be megölni a bûnöst! <#violent>

arty
PONTOSAN ezt csinálják haverral is - nem válaszolnak a panaszaira!

ami most már jó - van paypal! ergo ha nem jön a game, paypal dispute... és visszaszerzed a pénzed

dee.... a mentalitásukat akkor is "büntetni kell" - ha idelinkel valaki valami kigagyhatatlant, akkor ránézek, de nem böngészem, nehogy elcsábuljak olyanra, amit amugy máshol vennék vagy meg se vennék...

Forza.

Macccy
<#shakehead> Kár az ilyenért, pedig tényleg mûködõ dolog (volt) ez ... A Support tényleg nagyon fontos dolog, erre jobban figyelhetne manapság sok szolgáltató, nem csak õk!

Totti5
Nem, nem azzal van a baj hogy hibáznak. Tudom hogy milyen a posta. Káosz! Megesik az ilyen. Az a baj hogy a support ignorál, ha bajod van azok után hogy 100ezret hagytál már náluk.

A belsõ levelezõs rendszeren keresztül jutottam el a support email címéig. Mindent úgy tettem ahogy le volt írva. Elsõ alkalommal még vissza is írtak, hogy a digitális alárás nem jó, nyomtassam ki, írjam alá, szkenneljem be. Megtettem, utána egy film árát vissza kaptam ( 1200 forint... ), mert 2 hónapja már visszament hozzájuk, vagyis a posta szerint fals címre jött ( WTF????? ) ( csak elfelejtettek szólni nyilván... ). A többirõl pedig semmi infót nem adnak, nem adtak hiába dobálom nekik a mailokat.

davidka003
Game-nek tényleg jók a preowned cuccai.
Nagyon sok játékom jött már tõlük és 2-3 fontért nekem abszolút megérte pl a Bad Company 1+2, Gears of War 1-2, Rb6: Vegas 2 stb...
Csak az a fránya posta ne lenne 3 font.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Az mondjuk érdekes, hogy miért nem válaszolnak neked, sõt durva így, ha volt kérdésem mindig reagáltak egy napon belül ... EZ valóban nem frankó dolog. A My Account részen lévõ belsõ levelezésen írtál nekik, vagy külsõ e-mail címre? (nem tudom azonos postaládába megy e, csak kérdezem)

Macccy
Bocs Totti, elírtam na ... 17 Font ≠ 17 K Ft

Macccy
Nyugodtan nézegesd azt a Zavvi -t, nem lesz semmi bajod ...

Azért szopja be velük "sok" ember, mert sokan ... sõt SOKAN vásárolnak tõlük, fõleg Magyarországról részesítik elõnyben a nullás postaköltség és a gyakori akciózás miatt. Nem azt mondom, hogy a GAME rosszabb lenne, de drágább és mindenki igyekszik az utolsó 2-3 Fontot is megspórolni, ezért a nagyobb forgalom Zavvitól. És hát ahogy ez lenni szokott, ahonnan több csomag jön, ott több a hibalehetõség is. 15 darab csomagom jött már tõlük, mind megérkezett, ha becsúszna egy hibás teljesítés (oké, nem egyszerre 17 Font nyilván) akkor is jó lenne az arány szerintem. Majd ha a GAME -el is befürdik valaki innen a topicból, vagy valakinek a haverja, akkor meg az lesz a fekete bárány ...

(viszont a GAME preowned cuccait jó ötletnek tartom, már jó ideje figyelgetem)

davidka003
10%-os kupont küldjél már privátban. 😄
Rendelnék most tõlük.

arty
nekem se volt gondom zavvi-val, de mióta kollega megjárta, már át se nézem a kínálatukat - nahogy elcsábuljak és a végén megszívjam 😊

a 10%-os kuponos leveleiket is auto törlöm.

Forza.

davidka003
Egyszerûen faszság amit a GAME csinál. Miért kell ilyen reward kártyával szarakodni? Zavvinál simán accounthoz köti és kész.

Zavvi-val nekem még nem volt gondom de elismerem, hogy nagyon gáz amit lemûvelnek egyes emberekkel.

arty
nekem anno még game reward kártyát is kiküldtek, a magyar(!) címemre - utána jött a feketeleves, h ezzel magyar címemmel semmit nem érek 😄

mondjuk reklamáltam és még az árát is visszatérítették - noha a nem utánaolvasással végülis én voltam a hülye....

a nemrég hibásan küldött játékomat egy ezresért visszapostáztam nekik és visszaadták a játék+3font pk árát - az ezresem nem.

lehet h nem a game a legjobb szolgáltató, de h a zavvi sokkal nagyobb károkat okozott már, az fix - lásd totti esete, de kollegám is rendesen megjárta már velük, 2x is :/

Forza.

Totti5
Inkább megveszem drágábban és bízok egy cégben amíg korrekten szolgáltat, mint hogy a zavvitól bármit is amikor 17kval megloptak és még le is szartak.

DarkSector
zsir

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
GAME.co is mekkora nyomorék. Írja fent, hogy 2,5 fontnyi beválható pontom van ami felhasználva lejön a vásárlás árából.
Mondom tök fasza akkor veszek egy God of War 3-at.
Természetesen csak UK címmel lehet felhasználni a pontokat. Szopjanak le.
Zavvinál meg mindig felhasználhatom a kapott pontokat. <#eljen>

Macccy
Ha már off és filmek ... Hogy a frászba lett a First Blood címû filmbõl Rambo??? (most kezdõdik a Cool-on és elgondolkodtam) Beszarás.

Botond
Kösz, rákeresek!

Többiektõl bocs az offért!
Macccy
Vágom. 😉

Seth
Ja így már vágom, a Stealth-re gondolsz, bár az nem ufó, csak futurisztikus repcsi 😊

PSN ID.: Beegabor

Botond
2:06-2:09 között pl, aztán késõbb visszafordul az ufó egyhelyben és szétlövi a miget 3:02-nél.
Totti5
Nem. 3D mindig az alapjáték gfx rovására történik, magyarán extra powát igényel, így valahonnan el kell venni azt. Csökken a felbontás pl vagy gyengébb a frém.

Macccy
3D-ben szebbek a textúrák? Részletesebbek a modellek és több van belõlük? Ha igen, akkor vennem kell egy új televízió készüléket 😛

Seth
Melyikre gondolsz? Perc:másodperc?

Botond
Az nem az.
Seth
Függetlenség napja

Muttley
ezért mondtam, h szép lenne... 😊

Just do it :)

Botond
Mig29 vs ufo az melyik film? 😄
Seth
Lol, ebben a fantrailerben minden repülõs film benne van 😊

Muttley
faszbukkon mozgolódás van... 😊
ej, de szép is lenne... 😊

Just do it :)

én 3D-ben tolom, úgy cseppet jobb a látvány azért 😄
Anubys
Ahh, ez mindent megmagyaráz, köszi.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx