XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
lángszórós küldi alatta ilyen törzsi nyekergés megy :DD

https://www.youtube.com/watch?v=LtFXDNELa3Q

Moby
Végignyomtam, kimaxoltam, imádtam minden pillanatát.
Pécén.
Még biztosa elõveszem párszor.

Adversus solem ne loquitor

arty
nekem a "bossharcok" mondjuk pont nem annyira jöttek be, ha egyre gondolunk :) (nemtom mi az a skrillex, öreg vagyok :D )

Forza.

Renjike
Én a betépõs Skrillex küldetésen mondtam hogy najó ez valami hatalmas király :DDD

arty
Én elsõ órák alapján rühelltem az FC3-at, de ahogy játszottam, úgy "szerelmesedtem" teljesen belé :) - a tizedik órától kezdve pedig alig vártam, hogy leülhessek és toljam!

Sajnálatos, hogy anno az FC2-ben a megannyi hibát nem javították egy peccsel, abban a környezetben is jól el lehetett volna szórakozni. Akár még az FC3 után is.

Forza.

Moby
Nem, én põrén próbáltam. Beültem az autóba, nyomtam egy kövér gázt, és kispriccelt az ebéd a fogaim között.
Na akkr szaladtam el a 7850-ért, ami végül sosem került gépbe (vagyis nem épült gép köré).

arty
nem tudom milyen blur van konzolon, de lehet az is (és az említett pecsek) is segítenek/segítettek _valamennyire_ az FC3on
te anno pecselve próbáltad? (5 patch jött ki, utolsó idén márciusban!)

pl alan wake alatt fenomenális a blur, nagyon-nagyon ritkán érzékeltem frém-esést, miközben a DF videok szerint azért viszonylag gyakran megtörténik ott is - az átlag 30fps játéknál sokkal-sokkal folyamatosabbnak éreztem

Forza.

Moby
Even so, travelling around the islands by either foot or car still gives us wavering readings on both consoles, mostly circulating around the 25FPS point.
Mondjuk azóta lehúzhattak a setupon patchel, hogy meglegyen a fix30.

davidka003
"It`s locked at 30. 20 is for the cutscenes."

Én kényes vagyok a szaggatásra. (pl Dark Souls nagyobb tereknél) de itt megvan játék közben a fix 30. Fõleg, hogy tengernyi update is jött.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Moby
Nem szaggat.
Fogalmam sincs milyen lehet, amikor valami szaggat, de talán jobb is ez így :D

Harlekin
Veszélyre vissza térve ha még csak ez,hogy rá ejted de tényleg valós lehet 1 infarktus minden túlzás nélkül...<#nevetes1>
Volt 1 hasonló esetem prototypal.
Nagyon közel ülök a tvhez és ott is bealudta a háztetõkõn futkosás közben pár másodpercrõl van csak szó,de a kontroller rezgése ébresztett az miatt hogy zuhanok 1 házról na az barátom baszott nagy flash volt pár másodperc mire az agyad feldolgozza,hogy ez nem a valóság,de a szívdobogásom kb 200 lett és a fülemen folyt ki az adrenalin.Az nap este nem is aludtam...<#nevetes1>
Harlekin
Mondanám,hogy kölcsön adom,de...<#kacsint>
Pénzt semmi estre se ér max 326 forintot.<#nevetes1>
Harlekin
Neked is grat.
Na akkor lehet elõveszem majd és legyûröm,mert csak 3 acsi hiányzik.
Az miatt se nagyon erõltettem anno,mert akkor jött a defiance és az érdekelt mint game.
Most a lego star wars 3 szopatott be.Össze szedtem az összes minikitet(220) és nem adta meg az acsit(bugos).Most újra szedem õket még plusz 4 óra legalább még így is,hogy betéve tudom mit,hol,hogyan,kivel.<#nevetes1>
De ha most se adja meg kibaszott ideges leszek.<#nevetes1>
Macccy
Kösz, de azért nem veszem meg :)
Veszélyesen hangzik, ha ráejted a lábadra a kontrollert, még meg is sérülhetsz! Sokan nem is hiszik milyen kemény munka a géming :D

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Én is a far cry 3-ban megcsináltam az elsõ fejezetet , aztán elkezdtem felfedezni a szigetet, foglalom a területek . Jó játék a far cry 3 ,de szerintem a coop mód az gyenge, az nem nagyon kellett volna bele
DarkSector
Kérdés az hogy alkalmazását illetõen sima játékban ki fog megállni zenét hallgatni?
Ez annyira felesleges baromság szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
régen is az volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
nagyon kemény ez a játék:))
zaki
Akkor megéri, ha fel van már korábbról telepítve a normál változat :D

zaki
Én is egybõl az 1999 mode-on toltam végig, 2 részt eltekintve nem volt annyira nehéz :D

Harlekin
Gondolom...
Nem lenne gond,mert maga a nehézség nem vészes,csak az a rohadt pénz addigra fogyott totál el.Mivel elõtte sokkal bátrabban haladtam elõre de ezért haltam is rendesen.Viszont utána meg már nem volt mit tenni mindig vissza rakott a checkpointra" Finkton Properra"na kb 25 próbálkozás után feladtam mindig pár lépésre voltam a köv checkpointtol és kifingtam,mert minden lõszerem képességem elfogyott...

Minden esetre neked még 1 nagy grat!<#eljen>
DarkSector
Jé benne lesz a baltás punk is. :D

Totti5
Ez meg egy érdekes ficsõr

http://www.youtube.com/v/LQmkSWPhlNE&version=3

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ez a szinkron egyszerûen páratlan!

Totti5
http://www.youtube.com/v/NdvvYjMt4Nw&version=3

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Néha olyan érzésem van mintha sose olvastad volna a topicot.
Keresõbe lent beírod, hogy essentials és ki is adja. 6. komment.
Sokkal kevesebb kocsi van az essentials-ba. Nem éri meg megvenni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Srácok mi az eltérés a Forza 4 és a Forza 4 essentials közt?

davidka003
Én Far Cry 3-at nyomtam most pár órát.
Eléggé meggyõzött. Jó felfedezni a szigetet meg öldösni a kalózokat.
És abszolút megéri megvenni konzolra ha nincs jó gépe az embernek.
Nem szaggat. Vállalható grafika. Nincs V-sync probléma se.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nem tudom hogy játszottal-e a Witcher 2-vel de az is egy nagy szivás , csak 1 achievement hiányzik ,a pókeres , hogy a kockákkal ugyanazt azt dobjad , na ahhoz kell a szerencse
kösz, hát mondanom se kell , nagyon nehezen , baromi lassan haladtam vele ,de meglett , elég is volt az 1999 mode egy életre az tuti
arty
annyira nem utálhatod, ha megcsináltad :)

grat az ezerhez!

Forza.

Harlekin
grat!

Hogy a szarba tudtad lenyomni az 1999 es modot plusz cuccok vásárlása nélkül?Én a felénél feladtam nem volt hozzá türelmem...
Na bioshock infinite 1000 gs megvan, 80 darab videó szalag összegyûjtése az kicsit necces volt , azt hittem hogy kihagytam 1 darabot de végül meglett , hát hiába utálom a gyûjtögetést.
arty
na, a "másodlagos" (noha a legrégebbi) accomat UK régióba migráltam, most már sikerült a licensz traszfer az x360slimemre - immár a mostani, aktuális accommal is mennek az egykoron UK-n megvett játékok

csak 2 évbe telt ...

UK profil - királyság a paypal, hozzá is adtam - de hogy mennyire k. drága ez a régió, az hihetetlen :D a nálunk 990ft-os AC1-2 ott 3100 ft

mondhatjuk, hogy az összes digit játék forgalmazó közül a magyarokkal az MS a legrendesebb!

(de soha nem felejtem el nekik, h anno a migrálás után elbuktam a játékaimat és csak mostanra kaptam vissza, de pl a TrialsHD-t megvettem ujra a magyaron (másikaccon) is :(( )

Forza.

Harlekin
Ajánlom figyelmedbe!

Toy Story Mania-t!

4.5 óra tömör nyugalom az 1000 GS-ig...
A legizgalmasabb része az volt amikor tegnap este 7-kor belekezdtem és fél nyolckor elalvás közben kiesett a kontroller a kezembõl a padlóra...
A szívem állt meg a csattanástól.
Így ma folytattam 8-tol és 12 környékén 1000 gs volt<#nevetes1><#kacsint>
Anubys
Bocs: "meg egy pár középszerû játék"

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
3DS-t 70-rõl árazták le 40-re egyik napról a másikra, a Resident Evil Revelations kiadása elõtt pár hónappal, akkor vettem én is. Be is jött ez a húzása a Nintendonak, akárhogy nézzük a Resi húzócím. A Castlevania-ról is akkoriban jöttek az elsõ pletykák, no meg a Heroes of Ruinról is. Mind exkluzív cím, Vitára meg van egy Mortal Kombat port meg egy középszerû játék. A Silent Hillel estleg lett volna esêlye robbantani, ha nem egy sokadik felülnézetes lövöldét csináltak volna, ami még idegesítõen bugos is. Mondjuk PSN plus elõfizetõként megéri a vita, de augusztusra pl gagyi játékokat adnak.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

arty
mondjuk ez igaz

Forza.

szega96
Akkor ez igaz lehetne a 3ds-re is, azt mégis viszik..Arra játék is jön..

arty
azért nem veszik, mert mindenkinek van mobilja, amivel kiváltotta a handheldeket alkalmi játszadozásra :)

+ a "mobiljáték" szintû cuccok meg elég drágák rá .... (amennyire hallottam)

Forza.

DarkSector
De hogy ezt hasznáûlod meg egy kontrollert egyszerre? mert max akkor ad plusz élményt. :D
Talán.

De ha a kontroller helyett, akkor elvesz, mivel a kontroller gombjai-karjait ugymond felváltja .

szega96
Engem se zavart volna ha kihagyják, de így csak 1 plusz élményt ad, szóval nincs vele gond.. Meg olvasom neten, hogy azért sírnak hogy ne portokat adjanak ki rá...Nemhogy örülnének, hogy jön valami...

szega96
Ez patthelyzet, mert gondolom azért nem veszik, mert nincs rá játék, de kiadni meg azért nem adnak, mert nincs kint sok vita ::::DD

DarkSector
1 évbe? életciklusonként lesz 1. :)

Meg az is érdekes kérdés, hogy ha valaki mondjuk direkt azért játszik konzolon hogy ne kelljen tapipadoznia egy üveglapon az ujjaival, vajon érdekli-e ez a dolog?
Mert engem baszottul hidegen hagyna ha nem lenne ilyen lehetõség.

szega96
De ilyenbõl havi 1 kéne, nem az ,hogy 1 évben kiadnak 1 jó játékot és hello

TDC Geronimo
Nézd meg az új killzone videót és máris megváltozik a véleményed

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Anubys
Tudna, lásd Uncharted, csak marha kevés gépet adtak el, ezért senki nem csinál rá semmit.

szega96
Hát elvileg lesz ez a"használd kontrollernek a vitát(ps4)" mint a wiiu-nál, de itt is az a baj, hogy alig jönnek vitára játékok..Meg ha jönnek is csupa mobil minõség, pedig nem hiszem el, hogy nem tudna gyönyörû játékokat futtatni...Aztán csodálkoznak, hogy nem viszik.

Anubys
Jó a wiiu pont rossz példa, semmi nincs rá és rohadt drága. A 3DS-t egy drasztikus árcsökkentés meg pár jópofa cím mentette meg a bukástól, ez kéne wiiu-nál is.

Nálam a ps4, mint gép szimpatikusabb, de ugye Dead Rising 3 meg Killer Instinct -bár utóbbi a gameplay videók alapján crap- miatt gondolkodom a Boxon. Szerintem várni fogok egy fél évet a döntéssel, addigra kiderülnek mindkét gép hibái meg jönnek új cuccok is rájuk, addig meg elleszek azokkal a játékokkal, amiket még nem toltam végig a mostani generáción.