XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Pécén.
Még biztosa elõveszem párszor.
Adversus solem ne loquitor
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Sajnálatos, hogy anno az FC2-ben a megannyi hibát nem javították egy peccsel, abban a környezetben is jól el lehetett volna szórakozni. Akár még az FC3 után is.
Forza.
Na akkr szaladtam el a 7850-ért, ami végül sosem került gépbe (vagyis nem épült gép köré).
te anno pecselve próbáltad? (5 patch jött ki, utolsó idén márciusban!)
pl alan wake alatt fenomenális a blur, nagyon-nagyon ritkán érzékeltem frém-esést, miközben a DF videok szerint azért viszonylag gyakran megtörténik ott is - az átlag 30fps játéknál sokkal-sokkal folyamatosabbnak éreztem
Forza.
Mondjuk azóta lehúzhattak a setupon patchel, hogy meglegyen a fix30.
Én kényes vagyok a szaggatásra. (pl Dark Souls nagyobb tereknél) de itt megvan játék közben a fix 30. Fõleg, hogy tengernyi update is jött.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fogalmam sincs milyen lehet, amikor valami szaggat, de talán jobb is ez így :D
Volt 1 hasonló esetem prototypal.
Nagyon közel ülök a tvhez és ott is bealudta a háztetõkõn futkosás közben pár másodpercrõl van csak szó,de a kontroller rezgése ébresztett az miatt hogy zuhanok 1 házról na az barátom baszott nagy flash volt pár másodperc mire az agyad feldolgozza,hogy ez nem a valóság,de a szívdobogásom kb 200 lett és a fülemen folyt ki az adrenalin.Az nap este nem is aludtam...<#nevetes1>#nevetes1>
Pénzt semmi estre se ér max 326 forintot.<#nevetes1>#nevetes1>
Na akkor lehet elõveszem majd és legyûröm,mert csak 3 acsi hiányzik.
Az miatt se nagyon erõltettem anno,mert akkor jött a defiance és az érdekelt mint game.
Most a lego star wars 3 szopatott be.Össze szedtem az összes minikitet(220) és nem adta meg az acsit(bugos).Most újra szedem õket még plusz 4 óra legalább még így is,hogy betéve tudom mit,hol,hogyan,kivel.<#nevetes1>#nevetes1>
De ha most se adja meg kibaszott ideges leszek.<#nevetes1>#nevetes1>
Veszélyesen hangzik, ha ráejted a lábadra a kontrollert, még meg is sérülhetsz! Sokan nem is hiszik milyen kemény munka a géming :D
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ez annyira felesleges baromság szerintem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem lenne gond,mert maga a nehézség nem vészes,csak az a rohadt pénz addigra fogyott totál el.Mivel elõtte sokkal bátrabban haladtam elõre de ezért haltam is rendesen.Viszont utána meg már nem volt mit tenni mindig vissza rakott a checkpointra" Finkton Properra"na kb 25 próbálkozás után feladtam mindig pár lépésre voltam a köv checkpointtol és kifingtam,mert minden lõszerem képességem elfogyott...
Minden esetre neked még 1 nagy grat!<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Keresõbe lent beírod, hogy essentials és ki is adja. 6. komment.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eléggé meggyõzött. Jó felfedezni a szigetet meg öldösni a kalózokat.
És abszolút megéri megvenni konzolra ha nincs jó gépe az embernek.
Nem szaggat. Vállalható grafika. Nincs V-sync probléma se.
Hogy a szarba tudtad lenyomni az 1999 es modot plusz cuccok vásárlása nélkül?Én a felénél feladtam nem volt hozzá türelmem...
csak 2 évbe telt ...
UK profil - királyság a paypal, hozzá is adtam - de hogy mennyire k. drága ez a régió, az hihetetlen :D a nálunk 990ft-os AC1-2 ott 3100 ft
mondhatjuk, hogy az összes digit játék forgalmazó közül a magyarokkal az MS a legrendesebb!
(de soha nem felejtem el nekik, h anno a migrálás után elbuktam a játékaimat és csak mostanra kaptam vissza, de pl a TrialsHD-t megvettem ujra a magyaron (másikaccon) is :(( )
Forza.
Toy Story Mania-t!
4.5 óra tömör nyugalom az 1000 GS-ig...
A legizgalmasabb része az volt amikor tegnap este 7-kor belekezdtem és fél nyolckor elalvás közben kiesett a kontroller a kezembõl a padlóra...
A szívem állt meg a csattanástól.
Így ma folytattam 8-tol és 12 környékén 1000 gs volt<#nevetes1>#nevetes1><#kacsint>#kacsint>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
+ a "mobiljáték" szintû cuccok meg elég drágák rá .... (amennyire hallottam)
Forza.
Talán.
De ha a kontroller helyett, akkor elvesz, mivel a kontroller gombjai-karjait ugymond felváltja .
Meg az is érdekes kérdés, hogy ha valaki mondjuk direkt azért játszik konzolon hogy ne kelljen tapipadoznia egy üveglapon az ujjaival, vajon érdekli-e ez a dolog?
Mert engem baszottul hidegen hagyna ha nem lenne ilyen lehetõség.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nálam a ps4, mint gép szimpatikusabb, de ugye Dead Rising 3 meg Killer Instinct -bár utóbbi a gameplay videók alapján crap- miatt gondolkodom a Boxon. Szerintem várni fogok egy fél évet a döntéssel, addigra kiderülnek mindkét gép hibái meg jönnek új cuccok is rájuk, addig meg elleszek azokkal a játékokkal, amiket még nem toltam végig a mostani generáción.