XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://support.xbox.com/en-GB/xbox-live-status
OLVASD!
"For our members that are currently unable to sign in to their Xbox LIVE accounts, we’re right here with you! We’ve got our team engaged and they are working hard to get everything back to normal as expediently as possible. You’re being so patient while we're working, and we really appreciate you! We’ll update you on our progress as soon as we have more information."
Meg Totti is csak poénból írta a banhullamot.
Nekem amúgy mindegy. Max neked lehet kellemetlen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hülyeséget irkálsz, nem csesz el semmit. Nincs semmilyen bann hullám. Most is játszanak sokan bf3-at, csak valami rendszer gond lehet, mert visszalépni már nem lehet. Semmi sem megy, még az ingyenes Crash Course se.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lehet örvendezni, mert ugyan ez lesz köv genbe, így hogy a mindig online témát skippeltük így a tuti 100%os DRMnek annyi. Ott folytatjuk ahol itt abbahagytuk. Szélmalomharc.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ennek most a lent említett pachelésekhez lehet köze vagy szarakodik a vinyóm? 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jó ez az új update.
Én se megyek netre, mert ha azt elcseszi akkor mást is elcseszhet.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Megint a GoD? vagy ez uj megoldás?
Akinek van esze kamu profilt hozott létre trükközésre.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"nekem is kiírja hogy update elérhetõ rámegyek azt nem lehet csatlakozni meg kihoz egy rohadt hosszú hibakódot"
"Bannhullám van
Most takarítják ki az összes profil megosztással trükközõt
Aztán lehet, hogy kapnak az arcukba a Gears Beta ügyeskedõd ..... daninak is azért tölt lassan, mert vizsgálja a mentést/rendszert az új ápdét "
"Ja engem is bannoltak sajnos
Most már elárulhatom büszkén, hogy sosem vettem eredeti játékot csak pendrájvokat, de egyszer minden végetér.."
Ahogy olvasom a pendrájvos trükközésrõl van szó megint.
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majd restart.
Ez ált. eddig megoldotta.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Amúgy meg kis semmitérõ DLC-ket nyugodtan ki lehet hagyni.
A felszámolósdiról van valami hír hogy mikor következik be?
Volt 600 ms pontom még.
160
160
280
80
80
...pontokba kerülnek a DLC-k. Megvettem az elsõ 3-at, most 0 pontom van.
Szeretném a második kettõt is megvenni kemény 2x80 pontért.
Nem lehet pénzzel fizetni? Ha nem miért nem?
NEM akarok újabb pontokat venni hiszen MS hamarosan felszámolja!
Mi a megoldás?
Splinter Conviction 1990/gold990
Hawx 2 1990/gold990
Vegas 2 1990/gold990
a többi nincs magyar Liveon 500 forintért még beszerzõs lett volna a Conviction de így már felesleges
Szvsz idõjárást a Horizon2-be lehet várni, ott igen nagy rá az esély. Ill. FM6-ba, de az még 2-3 év ...
Forza.
Így hogy nem lesz éjszaka meg esõ,legyen mindenképp sok pálya.
Engem nem zavart a sárgaság,a kettõben legyen legalább egy tdu méretû térkép,esõ esetleg és azonnal rendelek egyet az aktuális fanatec kormányból hozzá.
Tényleg fanatec nem akar kiadni egy rendes kéziféket ha már úgyis van minden más?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
(nyilván az én hibám is, h verseny elõtt nem szórakozok 2 órát a kocsival, amivel majd megyek, de na...)
Forza.
FM7 lesz várós a gen végére 😊) (ha hozza majd az 360as FM4 szintjét)
(nekem az éjszaka és az esõ nem hiányzik, max ha kikapcsolhatnám és be csak néha-néha, poénból - tudom, ezért rugdosnivaló vagyok 😄 )
Forza.
Na valami mozgolódás történik,új boxra jöhet egy masszív térképpel minden földi jóval.
XBOX Live Gamertag:Waczkor