XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár mindenképp beszerzem.
Remélem erre épülve jön majd egy forza horizon 2 egy kurva nagy térképpel,drifttel,draggel esõvel,viharral.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
1 éves késéssel (inkább fél) beszerzek egy X0t Forzával csak hogy biztosra menjek 😄
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
De jelenleg jobban várom a GT6ot, mert a kormánytámogatása, fizikája az FANTASZTIKUS, csak legyenek tényleg jobb hangok, meg sok új pálya.
Itt talán nem figyel egyetlen HC PC szim fanatik ( ott látatlanba fikázzák és szakértik mert konzolos ) sem ezért ki merem mondani, a GT6 370z irányítása, viselkedése simán pariban van a komoly PCs szimekkel. Eszméletlen jó! Persze biztos autófüggõ lesz és gyorsabb vasakkal már nem lesz ennyire élvezetes, de vannak csodák, ha másban nem is sikerült fejlõdnie a Polifófinak ez tényleg ríl drájving feeling lehet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2014-ben eljutunk oda, hogy nem bírja a hardver az esõt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez mind szép és jó,de akkor is kapják be hogy nem lesz megint se esõ,se éjszaka,se hó,se offroad.
GTA 5-ben leszek kíváncsi a víz alatti világra,mondjuk ott mindenre kíváncsi vok.

Ez most nem volt annyira vészes 220 minikits 130 gold bricks meg a red bricksek 22 pálya + az emberek a szokásos séma storyn lóhalálába végig,majd freeplaybe kiszedni mindent 100%-ra teljesíteni a gamát.A lego lotr ehez képest a háború és béke volumenû alkotás a 250 mithril kockájával + szokásos dolgok és a side missionokal... na annak az 1000 gs-e potom 55 órába telt.<#nevetes1>#nevetes1>
És akkor,ha már itt tartunk bõvült az 1000/1000 es lista
+5 órával csak meg lett a lego a raptor szerint 56 óra de a legoba van belsõ game time ami 32 a toy stori is 4.5 óra alatt lett meg nem 8
Raptor bele számol pisi-kakit fáknesz-velneszt...<#nevetes1>#nevetes1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"1 éve várok erre a kibaxott I am Alive akcióra.
480 pont végre.
Goldosoknak.
Rohadj meg anyádba MS."
Grafot kolléga laptopján láttam... igazad van :/
"Szerencsére" 3-4 órát kell csak kibírni 😉
Forza.
De ha egy sz*rt csak egyszer kipörgetnél, mert épp csak az van, olcsónjóaz, mittomén - azt nem nagyon értem (esetedben azért már kezdem 😄 ) minek ujra és ujra letolni, "hátha beadja". Ne mond, hogy a beadás elõtti 2x8 óra élvezet - de akkor meg minek?
Amugy durva, hogy ennyire acsibugos ennyi játék.
Forza.
Ami viszont szinte kibírhatatlan az a grafika😞
Ennek kimondottan jól állt volna calami cellshade poshadt kinézet, mint ez a normál 3D textúrák és színek nélkül folyamatos zizivel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha valaki hát Én megtehetném hogy naponta akár 5 új gamát rakjak be,ezek azok a dolgok amik miatt akár 40 órát is eltöltök 1 gamával.
Ellenben azokkal akiknek esetleg hónapokig csak az az 1 van és mégse veszik a fáradságot hogy megpróbálkozzanak vele.
De ha már ennyire mihaszna dolognak vélitek az acsizást,akkor azt mondjátok meg,hogy szerintetek miért van,miért került a játékokba???<#kacsint>#kacsint>
Valahogy jobban érzem õket, mint egy COD-ban.
Egyik kamu accod átteszed indusra aztán leszeded ha kell, ha nem kell haladsz tovább.
Nekem megvan dobozosan PC-re és Origin-en digitálisba, de akinek kell hajrá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most komolyan megéri az india accountos baszakodást a dolog? VPN-es trükközést?
Olcsón megszámítom!
Legyen mondjuk, 5.789 Ft-5.789 Ft? Deal?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Forza.
Augusztus 14.: Charlie Murder (800 Pont)
Augusztus 21.: Flashback (800 Pont)
Augusztus 28.: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (1200 Pont)
Forza.
Forza.
Pl Darksiders-ben elég zavaró volt.