XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudtam, hogy folytatják.
Néha kicsit irigy vagyok. Sok kis ilyen indie szart szívesen kipróbálnám ingyen de csak ez miatt nem akarok RGH-t.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A lényeg az, hogy ha kihívást keresel az nem abba rejlik, hogy találd meg a 100 kártyát, érmét akármit, hanem a saját ügyességed/skilled terén.
A játékokat amiket írtam pontosan azért nehéz kimaxolni mert nem elég hozzá az, ha yt-on megnézed hol van a 99. eldugott kártya.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hard. Még elviselhetõ az elsõ BOSSnál, de meg kellett vele "szenvedni".
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha majd újra lesz GAME-en 5 fontért Vanquish meg Reach akkor beszerzem õket újra aztán jöhet a hard.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szóval, miért? mert necro dícsérte? 😉
Tinman 3x is letolta, mindenki odáig volt tõle, meg vissza... nemértelek 😊
milyen nehézségen nyomod?
Forza.
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Alan Wake-nél is lehet néha izzadni.
Nekem DMC részek voltak durvák meg RE részek.
Másik: hát hallod, ha letoltad a Neverending Darksiders II -t, akkor te tényleg szereted a kihívást <#vigyor>#vigyor>
Kinyír ez a cucc, esténként nyáladzom tõle és kocogtatom a fejem a falnak. De már látom talán a végét ... Bár akkor is ezt hittem, amikor kiderült, hogy van még egy "realm" ... aztán mégegy ... és ... mégegy ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Kivéve az új DMC. Az nem olyan vészes.
Dehogy szereted...
- Castlevania LoS
- Dodonpachi
- Dark Souls
- Super Meat Boy
- Bayonetta
- DMC részek?
Ha ezeket kimaxoltad onnantól elhiszem az állításod ;-)
Zömében a zavarosba halászva középszar kiddie cuccokat maxolsz ki... amivel nem is lenne gond, ha 15 éves lennél és nem sokkal több. Érthetetlen és rémesen értelmetlen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tényleg mi félni való van szerinted????
Tessék Én hogy látom...
vegyünk 1 flashelt boxot ne menyünk vele livére soha,tehát saját magunkat bannoltuk a rendszerbõl.
vagy vegyünk 1 flashelt boxot menyünk livére használjuk ameddig lehet majd max bannt kapunk.
Mind2 vége ugyan az kivéve,hogy az 1iknél használod a livet valameddig...
De a félre értések elkerülése véget Én senkit nem bíztatok arra,hogy warezoljon,mert a warez elítélendõ csúnya dolog és büntetendõ is.Én szimplán csak leszarom ezt az egészet.
2 éve amikor bannt kapott a boxom szanatóriumi kezelésen vettem részt,hogy kiheverjem szegény szélütését...és legyen erõm lekapcsolni a tv-rõl eladni és a helyébe 1 újat csatlakoztatni.Életem legborzasztóbb idõszaka volt.<#eplus2>#eplus2>
10 óra kicsi odafigyelés azt ennyi...
Nem hiába nincs róla sehol semmi hír info stb megjelenés napján már feledésbe merül!
Next PC upgrade: 2022
Veteran ... bele se gondolok, hogy a szingli kampány milyen lehet. Egy életre meggyûlölném a codot.
Szerezz headsetet! 😊
Forza.
ezért jó, hogy az MS konzoljánál nincs lehetõség a fontosabb adataid lementésére - ha gáz van, buksz mindent <#worship>#worship>
Forza.