XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC-n is, mintha nem lenne formatálva. Minden adatnak annyi. Ez mitõl lehet?
Gép nem tûnt melegnek, teljesen átlagos hõ jött ki a hátljából, de a táp az forró volt, azt kibányásztam a kábelrengetegbõl, várom hogy lehûljön.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mert nekem megvan minden.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De most több játék van leárazva, mint szokott lenni.
Felfogható summer sale-nek is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
+ puritán történet, h a családunkat keressük, közben másokon is segítünk az ég világon semmi extra, de végig kielégítõ volt
+ utolsó képkocka tetszett, nem számítottam rá
+ jó volt a platforming, már amikor nem volt egyértelmû, de a felétõl már nem mutattak semmit
+ metrós részek voltak a legjobbak, és még grafban is érezhetõ volt valami stílus a fény árnyékoknak köszünhetõen
+ stamina léte adott némi nyomásfaktort a mászásokhoz és a homokviharban való keresgélésnek
+ harcok jók voltak, bár béna a kivitelezés, de 1-2 szituácuóban az erõsebbik ellenfelet likvidálva megadták magukat, jól lehetett õket terelni pisztolyt rájuk tartva pl szakadák felé
+ több féle útvonal érzete, túlélõk keresgélése, megsegítése
- puritán grafika, nincs kész, valahol a fejlesztés 30%ban megtorpanva
- nuku fizika
- értem a színkezelést, hogy miért ez az ábrázolás, csak ebben a formában nem nézett ki jól
- animációk 50% teljesen jó, a maradék botrányos
- gameplay egysíkú, 1-2 helyszín rázta fel a dolgot egy pillanatra
- story, karakterek tálalása legminimálisabb formában
- ez egész nem állt össze egy pillanatra sem, nagyon korai fázisban megrekedt játékot dobtak ki XBLAra érzete végig ottvan
Kár érte, ebben nagyon sok lehetõség van, amit a Last of Us ki is aknázott, kár hogy nem az Ubi tette meg elõször zombik nélkül... végül csak ez lett belõle.
4/10
Istentelenül kemény veteranon. De még hardened-en is.
Sokkal nehezebb, mint a single, mert nincs mentési pont.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kapja be az MS/Ubisoft 😞(
Forza.
honnan a jó égbõl lopják ezek ki? pontosabban az érdekel, h miért nem nyomhatom már a trialt 😊
Forza.
dlczabálás nélkül ugyse mész semmire acsi témában ... buy2score 😉
Forza.
MW3 szerintem brutál nehéz. Veteránon akarjuk nyomni? Acsi miatt az lenne jó de nekem oly mindegy.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
holnap kis specops mw3? pl 13:00 körül?
sztorit kipörgettem, egyedül meg elég reménytelen egy csomo missön - pl a tengeralattjárós 😊
meg vegas1 terrorhuntot is nyomhatunk
--
totti: tegnap délután/este töröltem a cache-t és utána szedtem le, most egybõl ment update is (csomo játékot felupdateltem, számítva a netmentes idõszakokra 😄 ).
esetleg annyit még megpróbálok, hogy kábellel bekötöm a boxot és leszedem még1x, utoljára. kösz a tippet!
Forza.
"I got the game to work.
While thinking about it I asked the xbox support is it possible for a game download to say its finished even give you access to begin the download but, the download not actually be finished. The support said it was possible that she has heard of it before.
So I deleted the file unhooked anything else in my house connected to the internet cpu, roku box whatever just had it going on the box and redownloaded it thinking that maybe with nothing else running nothing will interfere with it and I was right. It plays just fine now.
It might not have been the correct answer to the problem but it solved it."
Minden pillanatában érzõdik rajta hogy ez ki lett adva 1/10ed készen éppen ahogy állt össze lett barkácsolva XBLAra, mert lemezesként nem ment át a minõségi rostán a cégnél, pedig ez lehetett volna egy multiplat Last of Us zombiszörnyek nélkül, ha annyi törõdést kapott volna mint bármelyik más Ubi AAA játék-.
Kár érte.
Kellett neked eladni a dobozos verziókat.
Mondjuk a fene se gondolta, hogy ilyen szar az MS.
lejött, xbox _NEM_ kapcsolt ki (24 óra x 70w 😞(( ), a játék dirty disc-el elszállt 5mp után ... WTF?!
gratulálok az MS-nek, ez aztán a minõségi szolgáltatás. hétfõn felhívom a supportot és visszakérem a pénzem.
Forza.
majd ird meg moveal jobb lett-e
Forza.
7 féle befejezés, 17 kulcsmomentum van amiknek a megváltozása befolyásolja a történetet, a karakterek végkimenetelét. S természetesen minden apró jelenetnek is több variációja van, ügyességtúl függõen.
Assassins's Creed játékokhoz semmi köze, távolról sem, semmilyen fronton és semmilyen elemében.
Én is csak azt tudom mondani, hogy ha mást nem is de az UC 1-2-3 kötelezõ tananyag minden gémer életében. Nyilván a Lasr of Us is az lehet, majd hamarosan kiderül számomra.
Amúgy amennyi hent van benne, legalább anyi platforming is. A story meg egy jól összerakott kalandfilm kb. Érdemes komolyabban leülni elé.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Itt volt egy szituáció a végén, ahol rossz döntést hoztam, ami akkor jónak tünt, de így útolag átgondolva a történteket már látom hogy tévedtem.
UC123 egy assassin's creed lövöldözéssel 😄 jól néz ki de egyáltalán nem érdekel hogy egy átlag ember ledarál egy hadsereget csak meg kell a treasure , a Tomb Raider is ezért nem tetszett mert egy átlagos lánnyal egész északkoreát ledaránlánk ha ott játszódna.
KZ meg egyszer végigmennék és kuka
God of War is érdekelne még de az sem köt le nagyon.
2-t fizet 3-at kap akció.
ez ügyességi hiba volt vagy rosszul döntöttél? ha elõbbi, az gáz :/
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Nem tudom mit írjak. Ez elképesztõ jó volt. Mint játék túl sokat nem ér, mint egy jó hosszú ineraktív film, viszont már nagyon is!
+ Grafika gyönyörû, aprólékos, hiteles, nagyon valós az atmoszférája minden helyszínnek.
+ Story és a karakterek rettentõ jók voltak. Minden karakterszál nagyon jól felépített. ( lehet csak én beszélem bele, de a story írók kicsit merítettek a Fûrészbõl (is) )
+ Zene jó volt, de semmi maradandó, a szinkron és a környezeti hangok viszont tökéletesek
+ a rendezések, akciók, „átvezetõk” ami lényegében 98%át kiteszi mesteriek
+ az FBIos arc felszerelése elég menõ volt
+ jól használta a kontroller gombjait és a sixsaxis adta lehetõségeit
+ ami csak a mi ügyességünkön múlott, vagyis minden mozzanatunk szinte azonnal írta a story és az események következõ sorait… sok sok lehetõség van, sok sok jelenet, amirõl lemaradunk, mert máskép játszuk, és ez nagyon izgalmassá teszi az egészet.
+ azért van benne kihívás, kell a jó reakció ahhoz hogy ne bukjuk el a dolgokat, volt 1-2 puzzle szerû dolog is ahol nem ártott figyelni
- szenvedõs irányítás... alapjaiban a sony béna kontrollerje a hibás, na de direkt csinálják a fejlesztõk is??? Annál jobb ok nem kell hogy autós és lövöldözõs játékokban sem tesznek semmi fontosat a karokra, ennek ellenére itt megtették. Az a sétálás, ami kimondottan kényelmetlen volt.
- Voltak helyzetek amikor úgy éreztem hogy simán jó gombot nyomtam és jól hadonásztam, idõben tettem és még is hibásnak vette… itt ez nem fért bele!!! Fõleg a sixsaxis volt a ludas
- Lehetett kamerákat választani, de voltak helyzetek amikor nem úgy mutatta ahogy kellett volna
- 1-2 béna mozgás azért elõfordult
- LA Noir után itt is szarok voltak a mimikák, de amúgy is…. erre jobban kellett volna figyelni
Játékidõ korrekt ( tippre ) 12-13 óra volt , fõleg egy filmtõl.
Mindenkinek végig kell nézni, akarom mondani játszani, mert nagyon szórakoztató, izgalmas, letehetetlen és egyedi élmény.
A jó végkifejlettre hajtottam, és szinte az egész ügyet felderítettem, csak 1 részletet buktam be… de még is a végén olyan hibát követtem el abban a pillanatban nem tûnt nagy dolognak mert másra koncentráltam, de mégis ott pecsételõdött meg a végkifejlett, amit pont el szerettem volna kerülni 13 óra játék után… szopó, és döbbenet… de ez egy ilyen „játék”.
Ez az ami megéri hogy többször és átélje az ember, mert mindig más és annyira más tud lenni mint semmi más, nem pedig az hogy az Unchartedben csaló hardon megszerzed azt az értelmetlen trófeét.. attól nem lesz jobb a játék, és neked sem lesz jobb, hogy munkaszerûen copy paste ugyan azon ugyan úgy végigmegy az ember. Értelmetlen.
Tökéletes, remek, kiváló, mindenki próbálja ki, nézze végig, és legyen gazdagabb egy felejthetetlen élménnyel!
11/10